Dodaj do ulubionych

Dobra sala w Lublinie

24.10.16, 17:07
Hejka!
Może ktoś z Was zna w Lublinie lub okolicy dobrą salę weselną, gdzie organizator kompleksowo się wszystkim zajmuje? Ma to zrobić dobre wrażenie na gościach i mieć wysoki standard. Remizy strażackie wykluczone!
Pozdrówka!
Obserwuj wątek
    • jagudka78 Re: Dobra sala w Lublinie 22.11.16, 08:45
      Ja mogę Ci polecić Vesarie na ul Nowy Świat 38. Bardzo dobre jedzenie i przyjazna obsługa. Nie wiem dokładnie co masz na myśli pytając o kompleksową obsługę, ale sala jest tam bardzo fajna, jedzenie i obsługa na plus. Jak zapytasz o dj czy zespół pewnie też coś polecą. Byłam tam na weselu i bardzo miło wspominam. :)
    • janekfris Re: Dobra sala w Lublinie 16.03.17, 11:15
      polecam Pałac Akropol w Lubinie, organizacyjnie sa naprawde dobrzy, jedzenie dobre, fajna sala do tanczenia, z zew tez sie dobrze prezentuje, wart polecenia. akropol.lublin.pl/
    • monikazielziel Re: Dobra sala w Lublinie 19.02.18, 11:34
      Hej.Bardzo fajnym miejscem na wesele jest ten pensjonat www.rozanna.pl/. Byłam tam na takiej imprezie i bardzo mi się podobało. Pyszna kuchnia wspaniała obsługa i super klimat. Ładnie udekorowana sala balowa i super przestronny i wygodny pensjonat (pokoje) Wszędzie czysto i przyjemnie. Super miejsce na wesele
    • ananana1 Re: Dobra sala w Lublinie 23.02.18, 15:09
      Ja miałam wesele w Dworku Jabłonna, wódka, ciasta, tort, stoły - wiejski, słodki, rybny w cenie. Myślę, że resztą też by się byli w stanie zająć. Albo poszukaj jakiejś firmy, która organizuje śluby, jesli chcesz, żeby było ekstra, to chyba będzie lepsze wyjście.
    • aannddzzia Re: Dobra sala w Lublinie 20.12.18, 13:38
      Restauracja u Hanysa w Miłocinie - super lokal, świetna obsługa i co najważniejsze pyszne jedzenie. Byłam tam na weselu i przedni się bawiłam. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka