pierwszadama1 20.08.07, 13:26 drugi koncert był prawdziwą <ucztą> dla każdego kto choć trochę lubi muzykę klasyczną-mnie najbardziej zachwycił Bach i Mendelssohn a jak Wasze wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
07cobra Re: koncert organowy 19.08 20.08.07, 13:54 O, w tym względzie mamy podobne upodobania i to samo zdanie:). - Pozdrawiam 07cobra. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszadama1 Re: koncert organowy 19.08 21.08.07, 02:19 bardzo mi milo:) swoją drogą częściej mogły by być organizowane takie koncerty szczególnie ze dysponujemy tak pięknymi organami Odpowiedz Link Zgłoś
07cobra Re: koncert organowy 19.08 21.08.07, 15:02 W tym przypadku uważam, że Organizatorzy wzorowo starają się urzeczywistniać plany oczywiście z zachowaniem priorytetów w ramach swoich możliwości. Nie trzeba ingerować w i tak sprawnie funkcjonujący mechanizm Ich działania - to tylko wytwarza niepotrzebny zamęt, a i utrudnia (dekoncentruje) planowanie i realizację zamierzeń. Zamiast tego, bardziej przyjrzałabym się pracy Naszego burmistrza i 11-sto osobowej części "Ordy tatarskiej" z Rady Miejskiej, którzy każdego niemal dnia dostarczają Nam coraz to nowszych tematów zasługujących na krytyczny stosunek. Czy według Ciebie nie należałoby radykalnie i stanowczo przeciąć tego "pęczniejącego ropnia" w sposób na jaki zasługują? - Zatroskana faktami z życia - 07cobra. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszadama1 Re: koncert organowy 19.08 22.08.07, 01:07 07cobra napisała: Czy według Ciebie nie należałoby > radykalnie i stanowczo przeciąć tego "pęczniejącego ropnia" w sposób > na jaki zasługują? Oczywiście że tak tylko kto okaże się naszym Aleksandrem Macedońskim który przetnie ten gordyjski węzeł? Jestem z reguły optymistką ale jeżeli chodzi o politykę to nie potrafię pokonać czarnowidztwa niestety... pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
07cobra Re: koncert organowy 19.08 22.08.07, 04:04 Pięknie to ujęłaś Koleżanko. Dlatego ciekawa jestem, czy zgodzisz się z moim skromnym zdaniem?: - przetną ów węzeł, sami Mieszkańcy Łap, a w kwestii Burmistrza (chociaż nie Aleksandra Macedońskiego) posiadam swoje "typy" i wcale nie trzeba tak czarno widzieć, ponieważ w Łapach próbuje tę jak to ujęłaś "politykę" uprawiać znikoma ilość osób, dlatego dla nich nie widzę żadnej szansy. ...Ale godzina "W" jeszcze nie nadeszła... P.s. Chyba mnie się zdaje, że za bardzo odbiegłyśmy od przedmiotowego tematu Bacha i Mendelssohn`a, dlatego proponuję poddać całą sprawę pod szersze forum, w innym wątku i terminie. - Optymistycznie nastawiona - 07cobra. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszadama1 Re: koncert organowy 19.08 22.08.07, 14:41 co do mieszkańców Łap to rownież posiadam goracą nadzieję że uda im sie rozwiązać ten problem i to jak najszybciej:) co do wątku to masz rację:) Odpowiedz Link Zgłoś