konradk161 01.09.07, 00:05 Kto mieszka na tej ulicy? Jakie macie opinie o niej, jakie otoczenie, czy spokojna okolica? Pytam, bo od października będę tu mieszkał/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Frank Re: Ulica Zachodnia IP: *.piaski.koba.pl 01.09.07, 01:52 Typowe slamsy , przed miesiącem się wyprowadziłem z tamtej ulicy . Współczuję Ci . Jak masz możliwość to omijaj okolice Zachodniej z daleka , nieciekawa okolica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frania Re: Ulica Zachodnia IP: 80.240.172.* 02.09.07, 10:06 Frank chłopcze coś ci się po pier ... Zachodnia to bardzo fajna uliczka z nowoczesnymi blokami. Jest miło i sympatycznie. Żadnych lui i lumpów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Ulica Zachodnia IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.09.07, 12:07 Żadne slamsy. Nowe osiedla, trochę cienko w większymi sklepami, trochę punktów usługowych, spokojnie. Nie podoba mi się tylko to, że bardzo gęste blokowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
konradk161 Re: Ulica Zachodnia 02.09.07, 16:04 Pierwsze moje wrażenie było, że to dość spokojna okolica. Sklep w tym samym bloku co mieszkanie, bloki nowoczesne. Więc zdziwiła mnie opinia, że to zła okolica. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Ulica Zachodnia 02.09.07, 17:48 Mieszkałem sześć lat. Polecam jak najmocniej Odpowiedz Link Zgłoś
konradk161 Re: Ulica Zachodnia 02.09.07, 19:48 A jaki internet osiedlowy, który jest dostępny na tej ulicy polecacie założyć? Na klatce schodowej widziałem reklamę firmy DUNA. Oferta dość dobra cenowo, ale jak to działa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Ulica Zachodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 22:58 Lepiej sprawdz oferte internetu z telewizji kablowej - nie wymaga odrebnych kabli (Duna - musi doprowadzac kable po klatce). Odpowiedz Link Zgłoś