Gość: jontek IP: *.elpos.net 13.10.07, 14:01 A nie wpadłby po drodze na chwilkę do Tykocina? Na coś koszernego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KACZAK Lech Kaczyński z wizytą na Podlasiu IP: 80.51.92.* 13.10.07, 17:37 A PO JAKIEGO GROMA TEN KACZAK TU PRZYJEŻDŻA...I MĄCI MOCHEROM WE ŁBACH...SPADUWA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexy Lech Kaczyński z wizytą na Podlasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 19:10 Czyżew. Szepietowo, Zambrów i inne do Narwi to Mazowsze Wsch. a nie Podlasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Lech Kaczyński z wizytą na Podlasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 19:34 w rzeczy samej Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re: Lech Kaczyński z wizytą na Podlasiu 13.10.07, 19:36 I dlatego wyniki wyborów są takie , a nie inne. Zmiana granic okręgów wyboczych załatwiła sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarpeta Re: Lech Kaczyński z wizytą na Podlasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 22:45 Masz rację, tu nawet się nie śledziuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Lech Kaczyński z wizytą na Kurpiach IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 14.10.07, 11:41 Jakie mazowsze wsch??? Kurptaki mazurzaste i tyle. Wasza tożsamość jest niepotwierdzona. Zawsze mówiło sie o was hadaje i tyle. Mazowsza im się zachciało i to wschodniego a na tablicach LOM (lomdyn)mają albp BZA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Lech Kaczyński z wizytą na Kurpiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 18:00 teraz się na arka przemianowałeś? takie ze wschodniego mazowsza kurpie jak z białegostoku albo knyszyna białoruś. czyżbyś był białorusinem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uomrzan Re: Lech Kaczyński z wizytą na Kurpiach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 18:56 Ja jestem Kurpiem (Puscakiem) mieszkającym w mazowieckiej Łomży (Kurpie to etnicznie część Mazowsza). Ale może jestem też Żydem... Czy mogę być Żydem, Kurpiem, Mazowszaninem w woj. podlaskim ? Mam nadzieję, że mogę. Tylko proszę nie nazywajcie Żyda Eskimosem, Białorusina Ruskim, a mieszkańca Łomży Podlasianinem. Szacunek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Lech Kaczyński z wizytą na Podlasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 20:11 Czy BORowcy jak poprzednio zasłaniali tablice z nazwą wsi "Kaczory"? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: kłopoty prezydenta 15.10.07, 11:52 Córka prezydenta Marta kaczyńska wniosła do sądu sprawę o ustalenie ojcostwa jej pierwszego dziecka. Podejrzewa ona że jej pierwszy mąż nie jest w rzeczywistości ojcem jej dziecka Odpowiedz Link Zgłoś