Dodaj do ulubionych

Lech Kaczyński z wizytą na Podlasiu

IP: *.elpos.net 13.10.07, 14:01
A nie wpadłby po drodze na chwilkę do Tykocina? Na coś koszernego.
Obserwuj wątek
    • Gość: KACZAK Lech Kaczyński z wizytą na Podlasiu IP: 80.51.92.* 13.10.07, 17:37
      A PO JAKIEGO GROMA TEN KACZAK TU PRZYJEŻDŻA...I MĄCI MOCHEROM WE ŁBACH...SPADUWA...
    • Gość: alexy Lech Kaczyński z wizytą na Podlasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 19:10
      Czyżew. Szepietowo, Zambrów i inne do Narwi to Mazowsze Wsch.
      a nie Podlasie...
      • Gość: dd Re: Lech Kaczyński z wizytą na Podlasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 19:34
        w rzeczy samej
        • followthesun Re: Lech Kaczyński z wizytą na Podlasiu 13.10.07, 19:36
          I dlatego wyniki wyborów są takie , a nie inne. Zmiana granic
          okręgów wyboczych załatwiła sprawę.
      • Gość: skarpeta Re: Lech Kaczyński z wizytą na Podlasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 22:45
        Masz rację, tu nawet się nie śledziuje.
      • Gość: Arek Re: Lech Kaczyński z wizytą na Kurpiach IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 14.10.07, 11:41
        Jakie mazowsze wsch??? Kurptaki mazurzaste i tyle. Wasza tożsamość jest
        niepotwierdzona. Zawsze mówiło sie o was hadaje i tyle. Mazowsza im się
        zachciało i to wschodniego a na tablicach LOM (lomdyn)mają albp BZA...
        • Gość: dd Re: Lech Kaczyński z wizytą na Kurpiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 18:00
          teraz się na arka przemianowałeś? takie ze wschodniego mazowsza kurpie jak z
          białegostoku albo knyszyna białoruś. czyżbyś był białorusinem?
        • Gość: uomrzan Re: Lech Kaczyński z wizytą na Kurpiach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 18:56
          Ja jestem Kurpiem (Puscakiem) mieszkającym w mazowieckiej Łomży (Kurpie to etnicznie część Mazowsza).
          Ale może jestem też Żydem...
          Czy mogę być Żydem, Kurpiem, Mazowszaninem w woj. podlaskim ?

Mam nadzieję, że mogę. Tylko proszę nie nazywajcie Żyda Eskimosem, Białorusina Ruskim, a mieszkańca Łomży Podlasianinem.

Szacunek !
    • Gość: Edek Lech Kaczyński z wizytą na Podlasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 20:11
      Czy BORowcy jak poprzednio zasłaniali tablice z nazwą wsi "Kaczory"?
    • alex.4 Re: kłopoty prezydenta 15.10.07, 11:52
      Córka prezydenta Marta kaczyńska wniosła do sądu sprawę o ustalenie ojcostwa jej
      pierwszego dziecka. Podejrzewa ona że jej pierwszy mąż nie jest w rzeczywistości
      ojcem jej dziecka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka