Gość: Ludz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 05:45 Ludzie to nie reforma jest najgorsza najgorsza jest obecna ekipa, trzeba wyrzucic z hukiem Sośnierza i od tego zadania zacząć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ll Debata o służbie zdrowia IP: 212.33.83.* 16.10.07, 11:35 a za drzwiami szpitali nadal ma byc to samo ? Ograniczanie liczby białego personelu,zmuszanie do pracy w okrojonych zespołach lek-pielęgniarskich,wyłączanie sprzętu med. a jednocześnie mnożenie stanowisk kierowniczych i poszerzanie administracji,tworzenie stanowisk admin. dla bliżnich i nagrody...!nagrody.. wszak koniec roku blisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Debata o służbie zdrowia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 12:52 Nie wiem co w UM robi p. Kamiński. Facet od lat opowiada bzdury, kompletnie jest niekompetentny, ciągle umieszczany jest w miejscach gdzie tylko się siedzi na 4 literach i nic nie robi! Odpowiedz Link Zgłoś
matthiew Re: Debata o służbie zdrowia 16.10.07, 21:49 słusznie!mam jeszcze innego ulubieńca : P. Tylendę- równie "merytoryczny". Jego rola ogranicza się do zmiany barw partyjnych na aktualnie obowiązujące (zaczynał w samoobronie- obecnie PIS) Myslę, że nasze dylematy może rozwiać CBA po dojściu do wladzy innego ugrupowania niż PIS. Wtedy dokładnie będzie widomo co oni tam robią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Debata o służbie zdrowia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 12:57 Są takie "przechowalnie" dla działaczy, gdzie kompletnie nic się nie robi, biorąc dobre pensje! Po pierwsze: Wydział zdrowia przy Urzędzie Marsz.( szefem jest p. Kamiński), Podlaskie Centrum Medyczne ( ma już nawet 2 dyrektorów!, zawsze swoi ludzie), wydz. przy wojewodzie, UM itd. A pieniędzy w szpitalach brakuje na wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Debata o służbie zdrowia IP: 212.33.83.* 16.10.07, 13:59 a jest jeszcze koordynator ds. ratownictwa przy UM i chyba cos podobnego w UWojew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Debata o służbie zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 16:03 no i jeszcze dobrze płatne posady w NFZ,tu też można przetrwać! Odpowiedz Link Zgłoś
matthiew Niezłe... 16.10.07, 21:53 a dokładnie odpowiedzi na większość pytań brzmi ja nie wiem dokładnie, albo ja się na tym nie znam... Koziołki Odpowiedz Link Zgłoś