Gość: Student IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 15:07 Kogo z kadry profesorskiej WSFIZ cenicie a kogo nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nino Re: Kadra WSFIZ IP: *.client.duna.pl 23.10.07, 17:25 Kadra WSFIZ i kogo cenimy? - Ha ha ha ha ha ha ha ha ha Swietny zart, ale mnie ktos rozbawil, hahahahahah ha Kadre to ma Uniwersytet Jagiellonski. I tam mozna kogos za cokolwiek oceniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Kadra WSFIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 18:56 To poza UJ nikt nie ma już kadry? A kto cie uczył takich mądrości? Chyba jednak nie UJ, bo tam takich mądrości na pewno nie uczą. A może trafili na kiepskiego ucznia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK Student ty weż sie za nauke IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 23.10.07, 19:10 a pózniej otwieraj watki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nino Re: Kadra WSFIZ IP: *.client.duna.pl 23.10.07, 19:11 Sprecyzujmy i oświeć mnie - chodzi nam o kadre naukowa, taką z dorobkiem, z profesorami, z napisanymi ksiazkami i grantami zagranicznymi,z wieloma doktorantami i konferencjami? Na WSFiZ? hahahahhaha No chyba, ze Ci chodzi o jakaś inną kadrę - obsługa dużego sklepu w którym na pewno jest jakas kadrowa, kadra Jagielonii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Kadra WSFIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 21:07 Zdaje sie, ze nadal nie rozumiesz, o czym piszesz. Na wszystkich uczelniach niepaństwowych podstawową kadrę stanowią pracownicy różnych uczelni państwowych, bo innych wciąż jest jeszcze niewielu. Znasz uczelnię niepaństwową, na której jest inaczej? Może w Białymstoku? Więc jaką kadrę oceniasz takim ogólnikiem? Z tego co wiem, na WSFiZ jest wielu pracowników z UwB, PB, SGH, PAN, ale także z UŁ, UMCS, UMK, UW-M... Masz więc pojęcie o czym piszesz? Jesteś sympatykiem PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTINES Re: Kadra WSFIZ...kończyłem tą uczelnię... IP: *.elpos.net 23.10.07, 21:34 ... bo na naszej ekonomii to o rolnictwie, agroekonomii i innych pierdułach rodem w komuny uczyli (teraz juz jest o wiele lepiej). Teraz pracuję na menedżerskim stanowisku w jednym z banków, jestem odpowiedzialny za sprzedaż w regionie. W mojej pracy często spotykam się z ludźmi po różnych uczelniach; i po różnych AE, i po SGHach, i po niepaństwowych...I powiem Wam że nie jest najważniejsze jaką uczelnię sie kończy (choć bez przesady) tylko jak sie podchodzi do nauki i co chce się z tych studiów wynieść poza notorycznym kacem:) Skończyłem też podyplomowe na jednej z (niby)lepszych AE w kraju, nic specjalnego...Prawdą jest że prawdziwe kariery i dorobek naukowy to zdobywa się na uniwerkach i akademiach ale to nie znaczy że wykładowca z SGH który wykłada np. zarządzanie na jakiejś niepaństwowej to robi tam kaszanę, olewa program i za ładne oczy 4 i 5 stawia. Za takie cyrki raczej kariery nie zrobi bo szybko rozejdzie się jakim jest wykładowcą...A jesli kogoś to smieszy że są jakieś tam wyższe uczelnie niepaństwowe to powiem tylko tyle; niech się wypcha i kończy te państwowe, ja nikomu nie żałuję i każdemu życze jak najlepiej. A po skończeniu tych tzw lepszych państwowych prosze o CV i sprawdzimy co dany krzykach z tych studiów wyniósł i czego sie nauczył poza wkuwaniem definicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitoni Re: Kadra WSFIZ...kończyłem tą uczelnię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 21:46 nareszcie głos rozsądku. obawiam się, że ci, co się śmieli z tej szkoły w realu pewnie do matury nie dotarli, ponieważ: ----------------- krowa która dużo ryczy mało mleka daje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitoni Możesz sam sprawdzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 21:32 www.ocen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Kadra WSFIZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 08:52 a ja to cenię profesora Proniewskiego Marka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradys Re: Kadra WSFIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 11:21 pod warunkiem, że uda się mu na zajęcia dotrzeć Odpowiedz Link Zgłoś