Dodaj do ulubionych

Niedrogi notariusz

07.11.07, 22:34
Prosze o namiary na niedrogiego notariusza. bylam dzis u 2 notariuszy i za usluge notarialna jeden chciał 2800zl a drugi za to samo 2400zł. 400zł różnicy to sporo! Macie moze namiary na sprawdzonego, niedrogiego notariusza.
Dzieki z gory za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: dziadek sufler Re: Niedrogi notariusz IP: *.koba.pl 07.11.07, 22:58
      najlepiej to jakby za darmochę usługę dla Ciebie wykonał ,
      a Ty kocie zafajdany oklaskami mu podziękujesz.........
      • kot_klakier Re: Niedrogi notariusz 07.11.07, 23:07
        400zł dla pracownika budzetówki to duzo, ja na te 2400 musze dwa miechy robic, wiec nie oceniaj innych, chetnie zaplacilabym notariuszowi i 5000zl gdyby mnie bylo na to stac.
      • ggrycza72 Re: Niedrogi notariusz 21.03.18, 10:17
        Niedawno byłem u notariusza z przeniesieniem własności, wcześniej zrobiłem wywiad cenowy. Różnica między najdroższą usługą a najtańszą wyniosła 1'500 PLN ( !!!! ). To ja Ci mówię idź i zarób 1500 zł. Dla sporej części osób są to niemal miesięczne dochody. Także bądż powściągliwy z tymi zafajdanymi kotami. Poproszę ....
    • martynagu Re: Niedrogi notariusz 08.11.07, 21:50
      jak kupowałam mieszkanie to akt notarialny podpisywałam u Andrzeja Łupińskiego.
      Ma kancelarię na Skłodowskiej 3 (parter). Cena była przyzwoita. Ale najlepiej
      sama sprawdź. Pozdrawiam
    • usianka Re: Niedrogi notariusz 09.11.07, 09:34
      Lepiej poszukaj DOBREGO notariusza i spróbuj negocjowac z nim cene,
      jeśli okaże się nieco droższy.
      Dwa razy korzystałam z usług Dąbrowskiego na Leginowej - wszystko
      dopięte na ostatni guzik, wszystko sprawdzone, załatwione, żadnej
      wtopy. Takse też dało sie obniżyć.
    • Gość: AnkietyGoogleOpini Re: Niedrogi notariusz IP: *.icpnet.pl 03.10.22, 19:51
      Dzień dobry, prosiłbym o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej kancelarii notarialnej prowadzonej przez Martę Malinowską w Białymstoku: [www]bit[kropka]ly/3Csuxjj Z góry dziękuję!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka