Gość: Ignasia IP: *.aster.pl 26.11.07, 21:39 Przyznac się! Kto jadł białoruską musztardę? Dlaczego Białorusin, któy mnie odwiedził stwierdził, że ta polska jest niedobra, że smaczna jest białoruska? Czym sie rózni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Białoruska musztarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 21:49 Ja jadłem białoruską musztardę i powiem tyle: jeśli nie poczęstowałaś swojego gościa musztardą z lider-price czy innej firmowej dyskontowej typu biedronka, to kłamał. Bo do takiej chocby naszej białostockiej musztardy "agrovita" białoruskiej brakuje parę lat (świetlnych) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Białoruska musztarda 26.11.07, 22:00 Oni mają inny smak, Ty nie zjesz słoniny, a dla nich сало jest очень фкуснэ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xski Re: Białoruska musztarda IP: *.ip.fastwebnet.it 26.11.07, 22:09 polski rusinu mieszkasz w Polsce i piszesz na polskim forum Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Białoruska musztarda 26.11.07, 22:19 Do mnie te słowa? Ja nie jestem Rusinem, chyba mnie z kimś pomyliłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortograf Re: Białoruska musztarda IP: *.metronet.pl 26.11.07, 22:12 ty polska bliadź nie zabieraj głosu bo hadko słuchać ty ani po polsku ani po białorusku nie potrafisz się wypowiedzieć prosto polska bliadź Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Białoruska musztarda 26.11.07, 22:18 Fakt po białorusku nie potrafię, bo z tym ludem sługusów nie mam nic wspólnego:) A tak w ogóle, co prawda w oczy kole? Sało oczień wkusne:) Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Białoruska musztarda 26.11.07, 22:32 koczisss napisał: > Fakt po białorusku nie potrafię, bo z tym ludem sługusów nie mam nic wspólnego: To Twoja babka spod Baranowicz nie "tutejsza" tam była ale osadniczka z Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Białoruska musztarda 26.11.07, 22:40 Moja babka była Polką, przyjmij to do swej wiadomości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Białoruska musztarda IP: *.sub-66-174-92.myvzw.com 26.11.07, 22:57 I juz musztarda po obiedzie bo sie zaczely wyzwiska ad personam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Białoruska musztarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 23:11 Postanowiono w tym wątku dopasować się do smaku białoruskiej musztardy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Nie więrzę ,że na białorusi jest musztarda IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.11.07, 01:40 Przecież tam bieda ,aż piszczy skąd oni by wzięli musztardę. Chyba że błoto mieszają z octem i zapijają bimbrem(narodowe danie białoruskie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Ignasia,a po co Ty białorusina.....do domu.. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.11.07, 01:34 wpuściłaś. Dezysekcje musisz natychmiast zrobic,i to taką porządna ,nie żałuj kasy jak nie chcesz mieć brudu w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Białoruska musztarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 01:46 Mad Heads-Smereka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkey Re: Białoruska musztarda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 08:42 to już chyba ukraińskie:) Odpowiedz Link Zgłoś