Dodaj do ulubionych

Białoruska musztarda

IP: *.aster.pl 26.11.07, 21:39
Przyznac się! Kto jadł białoruską musztardę?
Dlaczego Białorusin, któy mnie odwiedził stwierdził, że ta polska
jest niedobra, że smaczna jest białoruska? Czym sie rózni?
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Białoruska musztarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 21:49
      Ja jadłem białoruską musztardę i powiem tyle: jeśli nie poczęstowałaś swojego
      gościa musztardą z lider-price czy innej firmowej dyskontowej typu biedronka,
      to kłamał. Bo do takiej chocby naszej białostockiej musztardy "agrovita"
      białoruskiej brakuje parę lat (świetlnych)
    • koczisss Re: Białoruska musztarda 26.11.07, 22:00
      Oni mają inny smak, Ty nie zjesz słoniny, a dla nich сало jest очень фкуснэ:)
      • Gość: xski Re: Białoruska musztarda IP: *.ip.fastwebnet.it 26.11.07, 22:09
        polski rusinu mieszkasz w Polsce i piszesz na polskim forum
        • koczisss Re: Białoruska musztarda 26.11.07, 22:19
          Do mnie te słowa?
          Ja nie jestem Rusinem, chyba mnie z kimś pomyliłeś!
      • Gość: ortograf Re: Białoruska musztarda IP: *.metronet.pl 26.11.07, 22:12
        ty polska bliadź nie zabieraj głosu bo hadko słuchać
        ty ani po polsku ani po białorusku nie potrafisz się wypowiedzieć
        prosto polska bliadź
        • koczisss Re: Białoruska musztarda 26.11.07, 22:18
          Fakt po białorusku nie potrafię, bo z tym ludem sługusów nie mam nic wspólnego:)

A tak w ogóle, co prawda w oczy kole?
          Sało oczień wkusne:)
          • prostowicz Re: Białoruska musztarda 26.11.07, 22:32
            koczisss napisał:

> Fakt po białorusku nie potrafię, bo z tym ludem sługusów nie mam
            nic wspólnego:

To Twoja babka spod Baranowicz nie "tutejsza" tam była ale
            osadniczka z Polski?
            • koczisss Re: Białoruska musztarda 26.11.07, 22:40
              Moja babka była Polką, przyjmij to do swej wiadomości!
              • Gość: idzikczortu Re: Białoruska musztarda IP: *.sub-66-174-92.myvzw.com 26.11.07, 22:57
                I juz musztarda po obiedzie bo sie zaczely wyzwiska ad personam.
                • Gość: tomek Re: Białoruska musztarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 23:11
                  Postanowiono w tym wątku dopasować się do smaku białoruskiej musztardy
                  • Gość: Polak Nie więrzę ,że na białorusi jest musztarda IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.11.07, 01:40
                    Przecież tam bieda ,aż piszczy skąd oni by wzięli musztardę.
                    Chyba że błoto mieszają z octem i zapijają bimbrem(narodowe danie białoruskie)
    • Gość: Polak Ignasia,a po co Ty białorusina.....do domu.. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.11.07, 01:34
      wpuściłaś.
      Dezysekcje musisz natychmiast zrobic,i to taką porządna ,nie żałuj kasy jak nie
      chcesz mieć brudu w domu.
    • Gość: Jacek Re: Białoruska musztarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 01:46
      Mad Heads-Smereka
      • Gość: mkey Re: Białoruska musztarda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 08:42
        to już chyba ukraińskie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka