anet77 07.12.07, 19:29 Dziewczyny oświadczam, ze dziś zdałam egzamin z prawa jazdy. jestem taka szczęśliwa. Wreszcie mam to za sobą. Przyznam sie, ze nie spodziewałam sie, ze tak za drugim podejsciem uda mi sie ale sie udało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_amelii Re: Zdałam - mam prawko:) 07.12.07, 20:14 Zdałaś,ale prawka jeszcze nie masz.Teraz przez miesiąc będziesz się zastanawiała,czy może się nie pomylili i czy nie dostaniesz pisma,że zaszla pomyłka :D:D:D:D:D(ja tak się zamartwiałam). No dobra GRATULACJEjakaś dobra passa forumowa chyba się zaczeła na zdawanie egzaminów:) Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: Zdałam - mam prawko:) 07.12.07, 21:52 No co Ty. Żadnej pomyłki nie biore pod uwage:) A papier mam nadzieję,z e za 2 tygodnie dostane tka ajk mi mówiono. A moze jednak jest możliwy poślizg czasowy co? Ktoś odbierał jakos niedawno moze prawko? A co do tego "mam prawko" to po tych trudach czuję sie jakbym juz je miała:) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Zdałam - mam prawko:) 07.12.07, 22:22 Wiem cos o tym,bo za pierwszym razem nie zdalam przez własną głupotę:)Po prostu nie puściłam ręcznego i auto mi zgaslo 2 razy,no i dziękuję:)Za drugim razem trafilam na tego samego egzaminatora(jak go zobaczyłam to kamień spadł mi z serca,bo fajny gość).Byłam w 7 m-cu ciąży,więc może się bał,że urodze w drodze jak mnie wkurzy:)) Taki stary dziadek,lekko kulawy,pewnie jeszcze egzaminuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
usianka Re: Zdałam - mam prawko:) 07.12.07, 22:27 Gratulacje :) Pomyslałam tak samo jak mama_amelii - dobra passa forumowa :)))))))))) do zobaczenia na drodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Zdałam - mam prawko:) 07.12.07, 23:52 gratulacje, szerokich drog/drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika340 Re: Zdałam - mam prawko:) 08.12.07, 08:30 Gratulacje:):) Teraz mało kto zdaje za pierwszym czy drugim razem Szerokirj drogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
igua gratki 08.12.07, 11:02 widze, ze coraz wiecej zprawkowanych :D bardzo fajnie, ze sie udalo. widzisz, nie bylo takie straszne :D Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: gratki 08.12.07, 12:39 Dziękuję dziewczyny. Strasnzie nie było to fkat, bo i egzaminator całkiem sympatyczny mi sie trafił. od pioczatku czułam, że jest tu po to, zeby ocenic moja jazdę a nie ajk ten pierwszy zeby tylko na czyms przyłapac i czekał na bład (takie wrazenie maiłam za tym pierwszym podejściem). Odpowiedz Link Zgłoś