monika340 11.12.07, 13:35 Moze zna ktoś namiaru na taniego informatyka.Chodzi o przeisntalowanie systemu i wgranie antyvirusa(nie mam zadnych płytek).Tam gdzie dzwoniłam to ceny od 50-120 zl!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mvito Re: Tani informatyk 11.12.07, 13:49 Takie 50 zl to mysle dobra cena. Taniej nie znajdziesz - no chyba ze jakis desperat na to sie rzuci. Te czynnosci o ktorych piszesz zajmuja najmniej 1,5 godziny. A dodalas jeszcze ze nie masz zadnych plytek - wiec szukac sterownikow trzeba itd.... Jak ktos sie podjal za 50 zl to go wzywaj :) Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seth Re: Tani informatyk IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 11.12.07, 16:23 Opani ja bym za darmo takie cus zrobil przypomina mi sie jak jakis pacan dla kumpla z pracy podlubal cos w kompie i wzia 50zl praktycznie za nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Tani informatyk IP: *.sub-75-195-196.myvzw.com 11.12.07, 17:11 "Seth"-owi: Takie "cus" czy nie "cus", ale w komputerach jezeli ktos potrafi rzeczywiscie bezblednie rozpoznac przyczyne bledu mechanicznego ktorego software nie da rady "przeskoczyc", to jest gosc ktoremu trzeba za ekspertyze zaplacic. Tymbardziej, ze ten gosc zanim stal sie ekspertem to wydal kupe wlasnego szmalu na zniszczone elementy na ktorych sie sam uczyl. Nie targujemy sie przecie z chirurgiem ktory wycial nam polipa z ... :" Panie, co to bylo; Pan tylko raz machnal nozykiem i po sprawie...". Tym bardziej, ze czesto caly box warty pare tysiecy przy zakupie byl bezwartosciowa kupa metalu i plastyku zanim fachowiec nie odnalazl wlasciwego elementu i go nie przymocowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seth Re: Tani informatyk IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 11.12.07, 17:48 Tak to prawda szczegolnie jak ktos zarabia w taki sposob moja praca polega na czym innym ale od malego siedze w tym i dla mnie wydaje sie to dziwne , zawsze podobne rzeczy robilem bardziej zeby zdobyc doswiatczenie a nie pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt PRZestępstwa są ścigane !!! IP: *.euro-net.pl 11.12.07, 17:59 Pisanie o tym, że 50 zł to drogo za przeinstalowanie systemu i wgranie anywirusa to chyba jakis zart - tyle to trzeba brac za dojazd a nie za robote. Natomiast to ze nie masz plytek i chcesz zeby wgrac ci system to juz jest namawianie do przestępstwa i odpowiednie sluzby policyjne powinny sie tym zajac. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: PRZestępstwa są ścigane !!! 11.12.07, 18:31 Oj Zygmuncie, nie słyszałeś o darmowych OS'ach? Czy system musi się równać Windows? Dopóty nie padło słowo Windows i brak do takowego płytek, to nie ma tu znamion przestępstwa, ba nawet namawiania do niego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika340 no właśnie zygmunt IP: *.euro-net.pl 11.12.07, 23:10 nie słyszałaeś o darmowych? są takowe? ciemny jesteś!hahha A policje sam na siebie naślij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szerszen Re: no właśnie zygmunt IP: *.bsk.vectranet.pl 12.12.07, 16:37 Mhm pracujesz na darmowym OS i nie potrafisz sama go "postawić"?? Troszkę to dziwne. A cena 50zł za ok. 2h pracy jest chyba uczciwa, nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika340 Re: Tani informatyk IP: *.euro-net.pl 14.12.07, 06:46 Ja postawiłam proste pytanie i na taką odp czekałam. A tymczasem ,każdy sie wypowiads czy ja sama nie umiem tego zrobić,ze trzeba policje naslac ,ze 50 zł to za duzo. Jesli nie znasz odp na konkretne pytanie to po co sie odzywasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Tani informatyk IP: 82.139.186.* 10.07.13, 00:14 Zrobię to za 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: Tani informatyk IP: *.play-internet.pl 11.07.13, 22:46 A fakturę wystawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tani informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 15:26 jak nie masz żadnych płytek Monisiu to z czego instalowałaś system? jak się piraci i jeszcze narzeka, że drogo, to może zrób informatykowi laskę, to ci spuści... z ceny Odpowiedz Link Zgłoś
wedelek4 Re: Tani informatyk 15.10.14, 14:35 Ciekawa jestem jak Wam ktoś odpowie i doradzi kiedy będziecie potrzebować pomocy.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś