nizi5 07.01.08, 15:54 Inne media lokalne juz zdązyły w swych wydaniach zauważyć kolejną kompromitację w zakresie odsnieżania miasta, a GW milczy jak zaklęta. Czyżby linia partii zobowiazywała ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Zółta kartka dla gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 17:25 ale ty stary pieprzysz... ile można pisać o tym samym. Co roku firmy odśnieżające przysypiają. Gazety co roku o tym piszą. I wciąż jest tak samo. Nie dziwię się dziennikarzom, że nie chce się im już walić głową w ścianę. Natomist załamują mnie teksty o linii partyjnej. Czego by nie robiono, zawsze będzie tak samo. Miłośnicy PiS ryczą że Gazeta jest proplatformiarska, wielbiciele Platformy i prezydenta budzika, że się bez sensu, na korzyść PiS i komuchów, przypiernicza. CZy naród ma tak przez komunę rozpuszczony mózg, że konkretna gazeta musi być dla niego gazetą partyjną? Zwłaszcza w przypadku marginalnej lokalnej wkładki brzmni to jak kiepski dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
nizi5 Re: Zółta kartka dla gazety 07.01.08, 18:09 W kontekście całkiem niedawnych publikacji miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35241,4719954.html jak to magistrat przygotował do zimy, oraz w kontekście wielkiej radochy z uprzatniecia poprzeniego małego śniegu, w obliczu katastrofy dzisiaj rano, oraz kiepskiej sytuacji po południu. pozwoliłem sobie na dezaprobatę niezauważania wspomniaych zjawisk przez medium jak w tytule. A linia partyjna, rzeczywiscie masz rację jest komiczna w kontekście wkładki składajacej sie w wiekszości z nekrolgów. A co do partyjności no cóż ani poprzedniej ekipy rządzącej ani aktualnej w skali krajowej i regionalnej nie posadzam, o chęć zdziałania czegokolwiek, aby 'wyborcom" było lepiej ich obchodzą tylko diety i dotacje budżtowe nic więcej. (oczywiście jest to całkowicie moje IMO) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zółta kartka dla gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 19:57 sorry, ale skoro magistrat ogłasza że jest przygotowany i podaje liczby to gazety mają je nie publikować? Pomyśl sam, przecież dzięki temu tekstowi teraz jest ci znacznie łątwiej rozliczać władzę z niespełnionych obietnic... Co do wielkiej radochy z uprzątnięcia niewiekiego śniegu - szczerze mówiąc nie zauważyłem w lokalnych mediach niczego takiego. Ale może niuważnie śledziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Nie podoba się, nie czytaj, nie kupuj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 17:27 ... masz wolny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Zółta kartka dla gazety 07.01.08, 18:16 Przecież "GW" nie będzie pisać brzydko o PO (przynajmniej dopóki SLD nie odbuduje wpływów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Zółta kartka dla gazety IP: *.bsk.vectranet.pl 07.01.08, 20:56 Żółta kartka tak, ale chyba dla konkurencji GW (jeśli można tak szumnie nazwać białostockie gazetki lokalne). "Zima zaskoczyła drogowców" to tytuł tak stary, jak istnienie zawodu drogowca. Białostockie gazetki - skupione na: lodowisku i odśnieżaniu miasta nie zauważyły tak ważnej dla regionu sprawy jak groźba likiwdacji szpitala w Suwałkach. Ja osobiście wolę czytać gazetę, która podaje inforamcje, a nie - na fali populizmu - pisze o tym, co wszyscy i tak gołym okiem widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Zółta kartka dla gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 12:49 wisi mi szpital w Suwałkach tak jak w ludziom w Suwałkach wisi że nie mogę w stolicy woj. jeździć po centrum miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Tusk obiecał że będzie ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 12:51 Tusk obiecał że będzie ok w Suwałkach nie widzieliscie tego spotu? To wyłapcie tych co głosowali na PO wytłumaczcie im żeby do donia poszli po spełnienie obietnic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek w gazetce wkładanej do wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 12:43 w gazetce wkładanej do wyborczej przygotowywany jest tekst "Bohaterska postawa Władz Miasta w walce z żywiołem" - trwają ustalenia kiedy wiceprezydent Sosna wstanie rano - weźmie łopatę i odśnieży 2 m chodnika i 1m ulicy - zrobione zostaną 3567zdjeci i relacja w TVBiałystok (tej kablowej). Temat sie przeciąga bo Sosna juz 2 razu zaspał i nie zdązył na 9,00 do odsnieżania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: w gazetce wkładanej do wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 12:49 już jest odwilż,z dachu pada i kapie,koniec problemu,chociaż może zrobić się ślizgawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: w gazetce wkładanej do wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 16:08 jurto prezio Sosna bedzie rano posypywał piaskiem aparaty i kamery już czekają, potem prezio Sosna obejdzie białystok by samemu skontrolowac zalegajacy snieg - trasa ta sama którą chdził ogladać smieci zeby było wiadomo gdzie kamery ustawiac... Odpowiedz Link Zgłoś