followthesun 03.03.08, 11:20 I jeszcze dzieciaki w to wciągnęli:( wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4983130.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajmir Re: Mam nadzieję,że zostaną stosownie ukarani: 03.03.08, 12:55 Na pewno powinni odpowiedzieć na dewastację mienia. No i za propagowanie nienawiści religijnej. P.S. Mnie zaciekawił wyrok sądu dot. podobnej sprawy. Otóż sąd uznał, że oskarżeni, że wykonywali gestu nazistowskiego, lecz gest rzymski. Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re: Mam nadzieję,że zostaną stosownie ukarani: 03.03.08, 14:56 Tak, to byl doprawdy interesujący wyrok:( Mam nadzieję,że w tym przypadku sąd wątpliwości miec nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Do Kajmir IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 17:13 > No i za propagowanie nienawiści religijnej.< Za to powinni odpowiedzieć przede wszystkim przedstawiciele innej religii,którzy cały czas propagują nienawiść do chrześcijan. To jest właśnie źródło takich postępowań młodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Do Kajmir 03.03.08, 17:57 Fakt, widziałem napisy "chrześcijanie do gazu". Pamiętam też jak z racji religii, około 60 lat temu zabijano wszystkich chrześcijan. Zapewne w Izraelu, bo o tym mówisz, pełno jest napisów "chrześcijanie do gazu", no i oczywiście mamy podstawy historyczne by się bać krwiożerczych Żydów. No i oczywiście polscy żydzi. Jakie to bezczelne typy są, próbują "prawdziwych Polaków" prześladować. Wykrzykują na stadionach Polacy raus, rysują na murach swastyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Do Kajmir IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 18:09 Widzisz ,krzyki i napisy są bardzo prymitywnym sposobem. Oni prześladują chrześcijan w bardziej inteligentny sposób. Nie wiem czy czytałeś pewne Protokóły pewnych mędrców! Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Do Kajmir 03.03.08, 19:33 Tak teraz utwierdziłem się w przekonaniu, że rozmawiam z ..........* * wstaw co chcesz. Czytałem za to Tolkiena i Terrego Pratcheta. I wierzę w elfy i świat dysku. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Polecam, zamiast wierzyc w bzdury 03.03.08, 19:43 warto poznać prawdę. niniwa2.cba.pl/protokoly_janusz_tazbir_1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J 07 Re: Do Kajmir IP: *.eranet.pl 04.03.08, 17:05 kajmir napisal: >Cztalem za to Tolkiena i Terrego Pratcheta.I wierze w elfy i swiat dysku. Czytales J.T.Grossa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J07 Re: Do Kajmir IP: *.eranet.pl 04.03.08, 21:28 Nie sadzisz,ze ci mlodzi ludzie,w ten sposob odpowiedzieli na klamstwa J.T.Grossa w "Sasiedzi" i "Strach"? kajmir napisal: >Cztalem "Jedwabne". Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Do Kajmir 05.03.08, 09:11 Nie sądzę. Logika ta jest pokrętna. Równie dobrze mogę twierdzić, że każdy żyd ma prawo twierdzić, że Polacy to żydożercy i antysemici, którzy cieszą się z holocaustu. A twierdzenie te jest uprawnioną odpowiedzią na swastyki i "jude raus" na murach. W dodatku nie zapominaj, że "Strach" powstał po ekscesach tych idiotów. A pogrom w Jedwabnem jest faktem a nie wymysłem Grossa. Choć nie ze wszystkich co autor napisał można się zgadzać, to jednak prawdą jest, ze pogrom miał miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Do Kajmir 03.03.08, 20:51 Dziwne, powinienem zostać jasnowidzem. W dziwny sposób przewidziałem, że zjawi się azp se swoimi "mundrościami". To mój drogi, wyjaśnię Ci bo widać nie wiesz, jest sarkazm. Ciekawe, że treść postu realisty nie wzbudziła u Ciebie żadnych rozterek duchowych. No cóż, piszesz mało, ale wystarczy by wiele o Tobie wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Do Kajmir 03.03.08, 21:00 >To mój drogi, wyjaśnię Ci bo widać nie wiesz, jest sarkazm. __________ Z mojej strony również. Nie sądzę jednak, że sam mógłbyś na to wpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Czy to prawda,że IP: *.elpos.net 03.03.08, 18:38 w Izraelu faszyzm jest legalny? tiny.pl/lbvc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista kajmir, czytałeś te protokóły? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 19:10 odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: kajmir, czytałeś te protokóły? 03.03.08, 19:29 O jakich Ty protokołach mówisz, czy też jak wolisz protokółach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: kajmir, czytałeś te protokóły? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 19:43 przeczytaj. www.polonica.net/ProtokolyMedrcowSyjonu1.htm Jeśli by Ci się nie chciało czytać ,sciągnij program ,wpisując w google IVONA1.0.7, i ten program przeczyta za Ciebie wszystko.Trochę tego jest. Jak już bedziesz po tej lekturze to możemy podyskutować( w co wątpię bo tresć protokołow wyjaśnia wszystko) Nie wierzę że tego nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir [...] 03.03.08, 19:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: kajmir, czytałeś te protokóły? 03.03.08, 20:15 Powiem tak, już sam fakt, że ktoś wierzy w Protokoły mędrców Syjonu i tłumaczy nimi postępowanie bandy idiotów, którzy malują antysemickie i antypolskie hasła na murach, wystarczy mi by ta osobę oceniać negatywnie. Tak samo za idiotę uznałbym kogoś kto by uparcie twierdził, że wspomnienia Chruszczowa, Nie Boska komedia to 100% prawdy. Powinieneś teraz zapytać skąd wiem, ze Ci od napisów na murach idioci, przecież ich nie znam? Nie muszę, nie oceniam całego spektrum osoby, ale ten przejaw jej działalności, który jestem w stanie empirycznie poznać. I tak, ponawiam, trzeba być idiotą by w obliczu faktów twierdzić. że protokoły są prawdziwe. P.S. Za idiotów uważam też tych którzy piszą na murach Antifa, RAF itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: kajmir, czytałeś te protokóły? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 20:21 Ok,jeżeli twierdzisz ,że protokoly nie są prawdziwe,to poucz mnie czy Talmud jest prawdziwy czy nie? Bo i to czytałem.Tylko nie pisz ,ze nie mogłem czytać bo nie ma tlumaczenia w jez.polskim,zgadza sie ,ale jest dostępny w jezyku angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: kajmir, czytałeś te protokóły? 03.03.08, 20:26 Żal. Talmud jest prawdziwy, Biblia jest prawdziwa, Tolkien jest prawdziwy, Protokoły są prawdziwe, Koran jest prawdziwy, wypowiedzi polityków są prawdziwe. TYLKO ISTOTNYM PYTANIEM JEST CZY OPISUJĄ PRAWDZIWE WYDARZENIA W SPOSÓB WIARYGODNY I ODDAJĄCY ZAISTNIAłE FAKTY, czy też może są fikcją literacką. pl.wikipedia.org/wiki/Fikcja_literacka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: kajmir, czytałeś te protokóły? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 20:40 zwróc uwagę,że protokoły nie opisuja żadnych wydarzeń, to są nauki i wytyczne do.........(wiesz dobrze czego) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: kajmir, czytałeś te protokóły? 03.03.08, 20:56 Ach Ty nawet nie wiesz o czym Ty piszesz. Po pierwsze protokoły udają, że pochodzą z roku 1897 i zostały spisane na kongresie syjonistycznym w Bazylei. Otóż jest to nieprawda. No chyba, że pół wieku wcześniej żył francuski "Nostradamus", który wyprzedził fakty i napisał coś co miało się wydarzyć. Równie dobrze możesz twierdzić, że Szekspir był naocznym świadkiem śmierci Hamleta. Ale dyskusja z Tobą nie ma sensu. Jesteś jak Ci, którzy widząc deszcz w Anglii szybko uznają to za potwierdzenie, że to kraj deszczowy. Natomiast dnia słonecznego nawet nie zauważą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: kajmir, czytałeś te protokóły? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 21:24 Dobrze wiem o czym pisze. Mogę podać dużo więcej hańbiących przykładów. Chcesz tego,to napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: kajmir, czytałeś te protokóły? 04.03.08, 10:13 Jak na razie nie podałeś ani jednego przykładu na te swoje brednie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=76483197&a=76498543 "Jakaż to musi być prawda, której już z dala trzeba torować drogę za pomocą takich wykrętów". A. Schopenhauer Przemyśl to sobie, bo sie w swoich śmiesznych wykrętach gubisz. Trzeba być naprawdę żałosnym, żeby wybryki grupy idiotów, tłumaczyć nieistniejącymi spiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Słuchaj no, ty 'realisto' 03.03.08, 20:16 Odkrochmal się od tego wątku, jeżeli nie masz nic na temat do napisania. A co do protokołów, to poczytaj jednak profesora Tazbira, chociaż sądząc po wpisach wiele ci to nie pomoże:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Słuchaj no, ty 'realisto' IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 20:23 Co to za Ta(zbir)? Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re: Słuchaj no, ty 'realisto' 03.03.08, 20:45 Czego należało oczekiwac:( pl.wikipedia.org/wiki/Janusz_Tazbir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Kalmir,jest broń straszniejsza niż oszczerwstwo: IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 20:54 to PRAWDA-Talleyrand. Spróbuj to przeanalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Czy moderatorowi przeszkadza IP: *.elpos.net 04.03.08, 20:53 ujawnienie faktu, że nasza forumowa koleżanka jest kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Nie rozumiem 04.03.08, 18:34 dlaczego gdy pojawia sie problem wandali niszczących mury i propagujących zbrodnicza ideologię to pojawia się grupa mędrków, którzy do tej pory wyskakiwali w krytyką polityki Izraela, stroili się w piórka obrońców Palestyny, bądź co najzabawniejsze powoływali się na mityczne spiski. Wobec tego zadaje pytanie, co wspólnego mają polscy żydzi z polityką Izraela? Są to obywatele polscy, Polacy. Którzy mają często więcej praw by nazywać sie Polakami, niż wielu "łysych". Ale niektórych to nie obchodzi, kierują się ślepą nienawiścią. Nie mającą żadnego racjonalnego podłoża. Zakładająca, że wszyscy Żydzi są jednakowi, a wystarczy spojrzeć wstecz na międzywojnie, by łatwo dostrzec, że społeczność żydowska była równie złożona i różnorodna w poglądach jak społeczność każdego innego wyznania. Inna ciekawostka, wielu popiera ustawę reprywatyzacyjną. Większość przyzna przecież, że własność jest świętą i należy zadośćuczynić krzywdy poczynione przez komunistów. Ale jakże diametralnej zmianie ulegną te poglądy gdy okaże się, że właściciel był żydem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptik Re: Nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 20:17 Mysle ,ze warto niektorym przypomniec liste oficerow polskich,pochodzenia zydowskiego rostrzelanych w Katyniu,Charkowie i Miednoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Nie rozumiem IP: *.sub-75-193-36.myvzw.com 04.03.08, 20:41 Ten "kajmir" co rusz to zapedza sie w rewiry ktorych poprostu nie zna. Och, z jaka emfaza pisze o swoim pogladzie na skomplikowane sprawy kto z wyznawcow religii mojzeszowej czuje sie Zydem, kto czuje sie Polakiem a kto sie czuje i jednym i drugim. Wolno mu. Ale jest poprostu smieszny gdy z nie mniejsza emfaza pisze: "...zadaje pytanie, co wspolnego maja polscy zydzi z polityka Izraela? Sa to obywatele polscy, Polacy, ktorzy maja wiecej praw by nazywac sie Polakami...". Aj waj! Tak jakby coskolwiek na ten temat wiedzial poza jedynie wishful thinking. Z gory chce tez powiedziec "kajmirowi" by mnie nie wciagal w dyskusje typu: A co, wobec tego popierasz wandali malujacych swastyki? Powiadam zatem, wszyscy wandale i gdziekolwiek wystepujacy, budza u mnie jedynie gleboka repulsje. A teraz ad rem, wcale to nie jest tak, ze kazdy Zyd mieszkajacy w Polsce lub tez urodzony w Polsce przedklada interesy Polski nad sprawy, generalnie to nazwijmy, Zydostwa. Nie mam teraz ani czasu ani atlasu by siegac po zrodla wspomne jedynie, iz nie kto inny jak Marek Edelman, postac duzego formatu wsrod polskich Zydow, wspominal, ze on tez sprawy polskie i Polski przyjal za swoje dopiero bedac bardzo dojrzalym, wtedy gdy przyjaciele (przyjaciolka?) namowila go do podpisania jednego z listow protestacyjnych do polskich wladz komunistycznych w sprawie represjonowanych intelektualistow. Aby nie bylo nieporozumien, ten jego "chrzest" z Polskoscia okupil byl slono. Komunisci nie znali sie na zartach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista kajmir jeżeli nic nie rozumuiesz to.. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.03.08, 20:59 to wytłumacz mi dlaczego tylu zydów polskich zmieniło swoją tożsamosć(nazwisko imie) Bo ja to rozumiem jednoznaczenie (czytałem Protokoly Obrad Mędrców Syony). Jeżeli jest inaczej i stwierdzisz ,ze sie myle to prosze o motywacje. Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re: kajmir jeżeli nic nie rozumuiesz to.. 04.03.08, 21:07 'Antysemityzm - Wikipedia, wolna encyklopediaW 1905 w Rosji carska ochrana spreparowała broszurę Protokoły Mędrców .... Jak również inspirowane i opłacane przez carską tajną policje (Ochrana) oraz ...' pl.wikipedia.org/wiki/Antysemityzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: kajmir jeżeli nic nie rozumuiesz to.. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.03.08, 21:17 Wikipedia nie jest dla mnie wykładnią prawdy. Kto ma media w Polsce?(między innymi oficjalne strony internetu) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: kajmir jeżeli nic nie rozumuiesz to.. 05.03.08, 09:43 Pomyśl nie boli a może zrozumiesz. Wystarczy tutaj skorelować daty z faktami. Może skreśl tych ludzi z listy Polaków: pl.wikipedia.org/wiki/Kopali%C5%84ski encyklopedia.pwn.pl/haslo.php?id=3917131 Zastanów się czemu zmienili nazwiska. Zapewne mieli na celu wielki spisek. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Nie rozumiem 05.03.08, 09:15 Mowa pokrętna nie kryje złej myśli, ale brak myśli. Rozważ to. A ja Ci proponuję palestyna.com.pl/bliskiwschod/news.php?news=artykuly/0037.php a to żebyś wiedział kto to pisze en.wikipedia.org/wiki/Uri_Avnery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Nie rozumiem IP: *.elpos.net 04.03.08, 22:02 >Wobec tego zadaje pytanie, co wspólnego mają polscy żydzi z polityką Izraela? Są to obywatele polscy, Polacy. ____________ Dobre pytanie. Warto je zestawić z innym pytaniem z forum GW: Dlaczego odszkodowania za wymordowanie polskich Żydów trafiły do Izraela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Nie rozumiem IP: *.elpos.net 05.03.08, 12:01 Jak nie rozumiesz, to przeczytaj ten cytat: >Wobec tego zadaje pytanie, co wspólnego mają polscy żydzi z polityką Izraela? Są to obywatele polscy, Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Nie rozumiem 05.03.08, 16:43 A od kiedy państwo ma prawo handlować skórami? Bo mi się wydaje normalne, ze pieniądze trafiają do rodzin. Zresztą mieszasz pojęcia, ja tu mówię o współczesności a nie o latach 20-30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Spójrz prawdzie w oczy. IP: *.elpos.net 05.03.08, 19:19 Problem polega nie na tym, że ja mieszam pojęcia, ale na tym, że kierujesz dyskusję w rejony mętnej wody, gdzie pewnie lepiej ci się pływa. Odpowiedz Link Zgłoś
good_natured A ja nie popieram takich stron w internecie... 05.03.08, 18:31 file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Pulpit/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm I pytam: kto zezwala na publikowanie tego. Wnioskuję o natychmiastowe zlikwidowanie tej strony! Odpowiedz Link Zgłoś
good_natured Oczywiście likwidacje tej strony miałem na myśli 05.03.08, 18:36 file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Pulpit/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Mam nadzieję,że zostaną stosownie ukarani: IP: *.elpos.net 04.03.08, 21:55 Jeżeli ktoś dzisiaj maluje swastyki i "ss-ki" na murach, to tak jakby deptał polską flagę, jakby pluł na groby ogromnych rzesz rodaków, którzy oddali życie w walce z wrogiem niosącym te symbole na swoich sztandarach. W pierwszym rzędzie, w ramach postępowania karnego, zaleciłbym konsultacje psychiatryczne w stosunku do tych wybrykantów. Może coś pod kopułą u nich nie tak, jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista azp ,całkowicie Ciebie popieram.... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.03.08, 22:31 a Twoje pytanie(które oczywiście pozostanie bez odpowiedzi),o odszkodowaniach za pomordowanych było bardzo trafne. Tak jak i Ty nie popieram malowania ,czy chociażby w jakikolwiek sposób eksponowania wszelkich symboli faszystowskich. Ale zarazem nie popieram obłudy wszelkiego rodzaju oszustw, wciskania abstrakcyjnej ciemnoty,oraz sposobów i metod dotyczących interpretacji stwierdzonych faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... 05.03.08, 09:26 Hahahha. Żydzi źli ale kasa za żydowskie trupy do nas należy:) Handel skórami w wydaniu Realisty i azp. Człowiek jest własnością państwa, fajna wykładnia. O ile się nie mylę pieniądze trafiły do rodzin ofiar a rodziny mieszkają głownie w Izraelu. A co do poczucia odpowiedzialności za Polskę i Izrael prze część polskich żydów, to ja przypomnę, że wśród poloni amerykańskiej byli tacy, którzy z chęcią gotowi byli walczyć o Polskę w trakcie II wojny światowej. Poczucie odpowiedzialności za daleką Polskę nie czyniło ich obywatelami USA drugiej kategorii. Obywatele ci, mieszkający w USA od urodzenia nie ponosili przecież żadnej moralnej odpowiedzialności za Zaolzie czy zamach majowy. Tak więc argument Palestyński wysuwany w trakcie rozmów o polskich żydach jest kiepski, jak posiłkowanie się "Protokołami..." które są fałszerstwem. — Roman Dmowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... IP: *.elpos.net 05.03.08, 12:10 Kajmir napisał: ...Handel skórami w wydaniu Realisty i azp... _______________ Widzę, że sięgasz po argumenty prosto z rynsztoka. Czytając twoje inne posty, wcale nie jestem tym zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... 05.03.08, 16:44 Jak zwykle zero konkretów, jak zwykle zero argumentów. Oto cały azp. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... 05.03.08, 16:53 Opowiem Ci taką historię. Otóż gdy w 1793 roku dokonywał się drugi rozbiór Polski to część posłów domagała sie by do okrojonego kraju trafiły pieniądze z podatków od obywateli ziem zabranych. Wówczas część odparła, że nie mają ku temu prawo gdyż podatki są własnością obywateli, na ich potrzeby powinny być przeznaczone i takie postępowanie równałoby się traktowaniem rodaków jak towaru wystawionego na sprzedaż. Tym samym byłoby dawanie Polsce pieniędzy za ofiary żydowskie holocaustu. Pieniądze trafiają do rodzin, to chyba uczciwe dla każdego normalnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... IP: *.elpos.net 05.03.08, 19:36 Nie rozumiem Kajmir, dlaczego udajesz, że ciężko ci idzie nawet proste myślenie. Czy ktoś tu upominał się o jakieś pieniądze za ofiary, jakie ponieśli Żydzi podczas wojny? To są twoje insynuacje czynione w określonym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... IP: *.elpos.net 05.03.08, 12:13 Kajmir napisał: A co do poczucia odpowiedzialności za Polskę i Izrael prze część polskich żydów, to ja przypomnę, że wśród poloni amerykańskiej byli tacy, którzy z chęcią gotowi byli walczyć o Polskę w trakcie II wojny światowej. ________________ Oczywiście, nie zaprzeczam. pl.wikipedia.org/wiki/Boles%C5%82aw_Gebert Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... 05.03.08, 16:48 Nie zrozumieliśmy się. Miałem na myśli jak wolisz polonię katolicką, która poprzez fakt, że była gotowa walczyła o Polskę i interesowała się jej losem nie stawała się przez to mniej amerykańska. Bo co do żydów to dziwiłbym sie gdyby jakiś miał ochotę umierać za drugą RP. Musiałby być idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... IP: *.elpos.net 05.03.08, 19:44 > Bo co do żydów to dziwiłbym sie gdyby jakiś miał ochotę umierać za > drugą RP. > Musiałby być idiotą. ______________ Za to chętnie wracali do Polski po intratne stanowiska. pl.wikipedia.org/wiki/Boles%C5%82aw_Gebert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J07 Re: Nie popieram IP: *.eranet.pl 04.03.08, 23:53 - malowania na murach i w miejscach pamieci;swastyk,gwiazd i symboli faszystowskich. Nie popieram rowniez pomijania,ze w dniu20 pazdziernika 1952 roku sad w skladzie Merz,Auscaler,Andrejew i prokurator Kern,kobieta Zydowka,skazuja gen.Augusta Emila Fieldorfa na smierc.- Skazuja za dzialalnosc w AK,za wierna sluzbe Ojczyznie. Sedzia Emil Merz(Zyd)juz nie zyje,a sedzia Gustaw Auscaler wyjechal w 1968r.do Izraela.gdzie powitano jako niewinna ofiare "polskiego antysemityzmu". Odpowiedz Link Zgłoś
invisible_1 Re: Nie popieram takich artykułow w necie.. 05.03.08, 00:25 jak ten: www.aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=artykuly&id=1095 Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Mam nadzieję,że zostaną stosownie ukarani: 05.03.08, 09:19 Gość portalu: azp11 napisał(a): > Jeżeli ktoś dzisiaj maluje swastyki i "ss-ki" na murach, to tak > jakby deptał polską flagę, jakby pluł na groby ogromnych rzesz > rodaków, którzy oddali życie w walce z wrogiem niosącym te symbole > na swoich sztandarach. > W pierwszym rzędzie, w ramach postępowania karnego, zaleciłbym > konsultacje psychiatryczne w stosunku do tych wybrykantów. Może coś > pod kopułą u nich nie tak, jak należy. I bardzo dobrze powiedziane. Dlatego pisałem, że obraża nie tylko Żydów, ale także Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
invisible_1 Podejrzewam ,że zaraz skasują Wam ten wątek... 04.03.08, 22:36 Dlaczego? Wszyscy wiemy dlaczego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Podejrzewam ,że zaraz skasują Wam ten wątek.. IP: *.elpos.net 04.03.08, 22:38 Z wczorajszej części już kawałek wycięli i nie mam pojęcia dlaczego. Moderator też pewnie nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: A co wycięli, mogę wiedzieć 04.03.08, 23:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=76483197&a=76556800 Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Podejrzewam ,że zaraz skasują Wam ten wątek.. 05.03.08, 09:27 Bo nie był na temat i był dyskusją ad personam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Podejrzewam ,że zaraz skasują Wam ten wątek.. IP: *.elpos.net 05.03.08, 12:28 Był logicznym elementem dyskusji. Wyjaśnienie, że ktoś jest kobietą, nie powinno nikomu przeszkadzać, podobnie jak pozdrowienia na koniec polemiki. Czy słowo "dobranoc" w kolejnym wpisie, też drastycznie wybiegało poza ramy tematyczne wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
jolantalive Panowie a kto zezwala na takie strony jak te: 05.03.08, 21:53 polonica.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhfjh Re: Mam nadzieję,że zostaną stosownie ukarani: IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.03.08, 19:26 www.polonica.net/mordercy_Polakow.htm Ta strona powinna pójść do likwidacji Odpowiedz Link Zgłoś