Dodaj do ulubionych

Mam nadzieję,że zostaną stosownie ukarani:

03.03.08, 11:20
I jeszcze dzieciaki w to wciągnęli:(
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4983130.html
Obserwuj wątek
    • kajmir Re: Mam nadzieję,że zostaną stosownie ukarani: 03.03.08, 12:55
      Na pewno powinni odpowiedzieć na dewastację mienia. No i za propagowanie
      nienawiści religijnej.

P.S. Mnie zaciekawił wyrok sądu dot. podobnej sprawy. Otóż sąd uznał, że
      oskarżeni, że wykonywali gestu nazistowskiego, lecz gest rzymski.
      • followthesun Re: Mam nadzieję,że zostaną stosownie ukarani: 03.03.08, 14:56
        Tak, to byl doprawdy interesujący wyrok:(
        Mam nadzieję,że w tym przypadku sąd wątpliwości miec nie będzie.
      • Gość: Realista Do Kajmir IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 17:13
        > No i za propagowanie
        nienawiści religijnej.<
        Za to powinni odpowiedzieć przede wszystkim przedstawiciele innej
        religii,którzy cały czas propagują nienawiść do chrześcijan.
        To jest właśnie źródło takich postępowań młodych ludzi.
        • kajmir Re: Do Kajmir 03.03.08, 17:57
          Fakt, widziałem napisy "chrześcijanie do gazu". Pamiętam też jak z racji
          religii, około 60 lat temu zabijano wszystkich chrześcijan.
          Zapewne w Izraelu, bo o tym mówisz, pełno jest napisów "chrześcijanie do gazu",
          no i oczywiście mamy podstawy historyczne by się bać krwiożerczych Żydów.

No i oczywiście polscy żydzi. Jakie to bezczelne typy są, próbują "prawdziwych
          Polaków" prześladować. Wykrzykują na stadionach Polacy raus, rysują na murach
          swastyki.
          • Gość: Realista Re: Do Kajmir IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 18:09
            Widzisz ,krzyki i napisy są bardzo prymitywnym sposobem.
            Oni prześladują chrześcijan w bardziej inteligentny sposób.
            Nie wiem czy czytałeś pewne Protokóły pewnych mędrców!
            • kajmir Re: Do Kajmir 03.03.08, 19:33
              Tak teraz utwierdziłem się w przekonaniu, że rozmawiam z ..........*
              * wstaw co chcesz.

Czytałem za to Tolkiena i Terrego Pratcheta. I wierzę w elfy i świat dysku.
              • kajmir Polecam, zamiast wierzyc w bzdury 03.03.08, 19:43
                warto poznać prawdę. niniwa2.cba.pl/protokoly_janusz_tazbir_1.htm
              • Gość: J 07 Re: Do Kajmir IP: *.eranet.pl 04.03.08, 17:05
                kajmir napisal:

>Cztalem za to Tolkiena i Terrego Pratcheta.I wierze w elfy i swiat
                dysku.

Czytales J.T.Grossa?
                • kajmir Re: Do Kajmir 04.03.08, 18:21
                  Czytałem "Jedwabne".
                  • Gość: J07 Re: Do Kajmir IP: *.eranet.pl 04.03.08, 21:28

Nie sadzisz,ze ci mlodzi ludzie,w ten sposob odpowiedzieli na
                    klamstwa J.T.Grossa w "Sasiedzi" i "Strach"?
                    kajmir napisal:

>Cztalem "Jedwabne".
                    • kajmir Re: Do Kajmir 05.03.08, 09:11
                      Nie sądzę.
                      Logika ta jest pokrętna.
                      Równie dobrze mogę twierdzić, że każdy żyd ma prawo twierdzić, że Polacy to
                      żydożercy i antysemici, którzy cieszą się z holocaustu. A twierdzenie te jest
                      uprawnioną odpowiedzią na swastyki i "jude raus" na murach.
                      W dodatku nie zapominaj, że "Strach" powstał po ekscesach tych idiotów.
                      A pogrom w Jedwabnem jest faktem a nie wymysłem Grossa. Choć nie ze wszystkich
                      co autor napisał można się zgadzać, to jednak prawdą jest, ze pogrom miał miejsce.
          • azp11 Re: Do Kajmir 03.03.08, 20:48
            Taki sen miałeś?
            • kajmir Re: Do Kajmir 03.03.08, 20:51
              Dziwne, powinienem zostać jasnowidzem. W dziwny sposób przewidziałem, że zjawi
              się azp se swoimi "mundrościami".

To mój drogi, wyjaśnię Ci bo widać nie wiesz, jest sarkazm. Ciekawe, że treść
              postu realisty nie wzbudziła u Ciebie żadnych rozterek duchowych. No cóż,
              piszesz mało, ale wystarczy by wiele o Tobie wiedzieć.
              • azp11 Re: Do Kajmir 03.03.08, 21:00
                >To mój drogi, wyjaśnię Ci bo widać nie wiesz, jest sarkazm.
    • Gość: azp11 Re: Czy to prawda,że IP: *.elpos.net 03.03.08, 18:38
      w Izraelu faszyzm jest legalny?
      tiny.pl/lbvc
    • Gość: Realista kajmir, czytałeś te protokóły? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 19:10
      odpowiedz
      • kajmir Re: kajmir, czytałeś te protokóły? 03.03.08, 19:29
        O jakich Ty protokołach mówisz, czy też jak wolisz protokółach?:)
        • Gość: Realista Re: kajmir, czytałeś te protokóły? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 19:43
          przeczytaj.
          www.polonica.net/ProtokolyMedrcowSyjonu1.htm
          Jeśli by Ci się nie chciało czytać ,sciągnij program ,wpisując w google
          IVONA1.0.7, i ten program przeczyta za Ciebie wszystko.Trochę tego jest.
          Jak już bedziesz po tej lekturze to możemy podyskutować( w co wątpię bo tresć
          protokołow wyjaśnia wszystko)
          Nie wierzę że tego nie znasz.
          • kajmir [...] 03.03.08, 19:48
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kajmir Re: kajmir, czytałeś te protokóły? 03.03.08, 20:15
      Powiem tak, już sam fakt, że ktoś wierzy w Protokoły mędrców Syjonu i tłumaczy
      nimi postępowanie bandy idiotów, którzy malują antysemickie i antypolskie hasła
      na murach, wystarczy mi by ta osobę oceniać negatywnie. Tak samo za idiotę
      uznałbym kogoś kto by uparcie twierdził, że wspomnienia Chruszczowa, Nie Boska
      komedia to 100% prawdy.

Powinieneś teraz zapytać skąd wiem, ze Ci od napisów na murach idioci, przecież
      ich nie znam? Nie muszę, nie oceniam całego spektrum osoby, ale ten przejaw jej
      działalności, który jestem w stanie empirycznie poznać. I tak, ponawiam, trzeba
      być idiotą by w obliczu faktów twierdzić. że protokoły są prawdziwe.

P.S. Za idiotów uważam też tych którzy piszą na murach Antifa, RAF itd.
      • Gość: Realista Re: kajmir, czytałeś te protokóły? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 20:21
        Ok,jeżeli twierdzisz ,że protokoly nie są prawdziwe,to poucz mnie czy Talmud
        jest prawdziwy czy nie?
        Bo i to czytałem.Tylko nie pisz ,ze nie mogłem czytać bo nie ma tlumaczenia w
        jez.polskim,zgadza sie ,ale jest dostępny w jezyku angielskim.
        • kajmir Re: kajmir, czytałeś te protokóły? 03.03.08, 20:26
          Żal.
          Talmud jest prawdziwy, Biblia jest prawdziwa, Tolkien jest prawdziwy, Protokoły
          są prawdziwe, Koran jest prawdziwy, wypowiedzi polityków są prawdziwe. TYLKO
          ISTOTNYM PYTANIEM JEST CZY OPISUJĄ PRAWDZIWE WYDARZENIA W SPOSÓB WIARYGODNY I
          ODDAJĄCY ZAISTNIAłE FAKTY, czy też może są fikcją literacką.
          pl.wikipedia.org/wiki/Fikcja_literacka
          • Gość: Realista Re: kajmir, czytałeś te protokóły? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 20:40
            zwróc uwagę,że protokoły nie opisuja żadnych wydarzeń, to są nauki i wytyczne
            do.........(wiesz dobrze czego)
            • kajmir Re: kajmir, czytałeś te protokóły? 03.03.08, 20:56
              Ach Ty nawet nie wiesz o czym Ty piszesz.

Po pierwsze protokoły udają, że pochodzą z roku 1897 i zostały spisane na
              kongresie syjonistycznym w Bazylei. Otóż jest to nieprawda. No chyba, że pół
              wieku wcześniej żył francuski "Nostradamus", który wyprzedził fakty i napisał
              coś co miało się wydarzyć.
              Równie dobrze możesz twierdzić, że Szekspir był naocznym świadkiem śmierci Hamleta.

Ale dyskusja z Tobą nie ma sensu. Jesteś jak Ci, którzy widząc deszcz w Anglii
              szybko uznają to za potwierdzenie, że to kraj deszczowy. Natomiast dnia
              słonecznego nawet nie zauważą.
              • Gość: Realista Re: kajmir, czytałeś te protokóły? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 21:24
                Dobrze wiem o czym pisze.
                Mogę podać dużo więcej hańbiących przykładów.
                Chcesz tego,to napisz.
                • kajmir Re: kajmir, czytałeś te protokóły? 04.03.08, 10:13
                  Jak na razie nie podałeś ani jednego przykładu na te swoje brednie.
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=76483197&a=76498543
                  "Jakaż to musi być prawda, której już z dala trzeba torować drogę za pomocą
                  takich wykrętów". A. Schopenhauer
                  Przemyśl to sobie, bo sie w swoich śmiesznych wykrętach gubisz.
                  Trzeba być naprawdę żałosnym, żeby wybryki grupy idiotów, tłumaczyć
                  nieistniejącymi spiskami.
    • followthesun Słuchaj no, ty 'realisto' 03.03.08, 20:16
      Odkrochmal się od tego wątku, jeżeli nie masz nic na temat do
      napisania.
      A co do protokołów, to poczytaj jednak profesora Tazbira, chociaż
      sądząc po wpisach wiele ci to nie pomoże:(
      • Gość: Realista Re: Słuchaj no, ty 'realisto' IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 20:23
        Co to za Ta(zbir)?
        • followthesun Re: Słuchaj no, ty 'realisto' 03.03.08, 20:45
          Czego należało oczekiwac:(
          pl.wikipedia.org/wiki/Janusz_Tazbir
          • Gość: Realista Kalmir,jest broń straszniejsza niż oszczerwstwo: IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.03.08, 20:54
            to PRAWDA-Talleyrand.
            Spróbuj to przeanalizować.
          • Gość: azp11 Re: Czy moderatorowi przeszkadza IP: *.elpos.net 04.03.08, 20:53
            ujawnienie faktu, że nasza forumowa koleżanka jest kobietą?
    • kajmir Nie rozumiem 04.03.08, 18:34
      dlaczego gdy pojawia sie problem wandali niszczących mury i propagujących
      zbrodnicza ideologię to pojawia się grupa mędrków, którzy
      do tej pory wyskakiwali w krytyką polityki Izraela, stroili się w piórka
      obrońców Palestyny, bądź co najzabawniejsze powoływali się na mityczne spiski.

Wobec tego zadaje pytanie, co wspólnego mają polscy żydzi z polityką
      Izraela? Są to obywatele polscy, Polacy. Którzy mają często więcej praw by
      nazywać sie Polakami, niż wielu "łysych".
      Ale niektórych to nie obchodzi, kierują się ślepą nienawiścią. Nie mającą
      żadnego racjonalnego podłoża. Zakładająca, że wszyscy Żydzi są jednakowi, a
      wystarczy spojrzeć wstecz na międzywojnie, by łatwo dostrzec, że społeczność
      żydowska była równie złożona i różnorodna w poglądach jak społeczność każdego
      innego wyznania.

Inna ciekawostka, wielu popiera ustawę reprywatyzacyjną. Większość przyzna
      przecież, że własność jest świętą i należy zadośćuczynić krzywdy poczynione
      przez komunistów. Ale jakże diametralnej zmianie ulegną te poglądy gdy okaże
      się, że właściciel był żydem.
      • Gość: ptik Re: Nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 20:17
        Mysle ,ze warto niektorym przypomniec liste oficerow
        polskich,pochodzenia zydowskiego rostrzelanych w Katyniu,Charkowie i
        Miednoje.
      • Gość: idzikczortu Re: Nie rozumiem IP: *.sub-75-193-36.myvzw.com 04.03.08, 20:41
        Ten "kajmir" co rusz to zapedza sie w rewiry ktorych poprostu nie zna.
        Och, z jaka emfaza pisze o swoim pogladzie na skomplikowane sprawy kto z wyznawcow religii mojzeszowej czuje sie Zydem, kto czuje sie Polakiem a kto sie czuje i jednym i drugim. Wolno mu. Ale jest poprostu smieszny gdy z nie mniejsza emfaza pisze: "...zadaje pytanie, co wspolnego maja polscy zydzi z polityka Izraela? Sa to obywatele polscy, Polacy, ktorzy maja wiecej praw by nazywac sie Polakami...".
        Aj waj! Tak jakby coskolwiek na ten temat wiedzial poza jedynie wishful thinking.
        Z gory chce tez powiedziec "kajmirowi" by mnie nie wciagal w dyskusje typu: A co, wobec tego popierasz wandali malujacych swastyki? Powiadam zatem, wszyscy wandale i gdziekolwiek wystepujacy, budza u mnie jedynie gleboka repulsje.
        A teraz ad rem, wcale to nie jest tak, ze kazdy Zyd mieszkajacy w Polsce lub tez urodzony w Polsce przedklada interesy Polski nad sprawy, generalnie to nazwijmy, Zydostwa. Nie mam teraz ani czasu ani atlasu by siegac po zrodla wspomne jedynie, iz nie kto inny jak Marek Edelman, postac duzego formatu wsrod polskich Zydow, wspominal, ze on tez sprawy polskie i Polski przyjal za swoje dopiero bedac bardzo dojrzalym, wtedy gdy przyjaciele (przyjaciolka?) namowila go do podpisania jednego z listow protestacyjnych do polskich wladz komunistycznych w sprawie represjonowanych intelektualistow.
        Aby nie bylo nieporozumien, ten jego "chrzest" z Polskoscia okupil byl slono. Komunisci nie znali sie na zartach.
        • Gość: Realista kajmir jeżeli nic nie rozumuiesz to.. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.03.08, 20:59

to wytłumacz mi dlaczego tylu zydów polskich zmieniło swoją tożsamosć(nazwisko imie)
          Bo ja to rozumiem jednoznaczenie (czytałem Protokoly Obrad Mędrców Syony).
          Jeżeli jest inaczej i stwierdzisz ,ze sie myle to prosze o motywacje.

• followthesun Re: kajmir jeżeli nic nie rozumuiesz to.. 04.03.08, 21:07
            'Antysemityzm - Wikipedia, wolna encyklopediaW 1905 w Rosji carska
            ochrana spreparowała broszurę Protokoły Mędrców .... Jak również
            inspirowane i opłacane przez carską tajną policje (Ochrana) oraz ...'
            pl.wikipedia.org/wiki/Antysemityzm
            • Gość: Realista Re: kajmir jeżeli nic nie rozumuiesz to.. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.03.08, 21:17
              Wikipedia nie jest dla mnie wykładnią prawdy. Kto ma media w Polsce?(między
              innymi oficjalne strony internetu)
          • kajmir Re: kajmir jeżeli nic nie rozumuiesz to.. 05.03.08, 09:43
            Pomyśl nie boli a może zrozumiesz. Wystarczy tutaj skorelować daty z faktami.
            Może skreśl tych ludzi z listy Polaków:
            pl.wikipedia.org/wiki/Kopali%C5%84ski
            encyklopedia.pwn.pl/haslo.php?id=3917131
            Zastanów się czemu zmienili nazwiska. Zapewne mieli na celu wielki spisek.
        • kajmir Re: Nie rozumiem 05.03.08, 09:15
          Mowa pokrętna nie kryje złej myśli, ale brak myśli. Rozważ to.
          A ja Ci proponuję
          palestyna.com.pl/bliskiwschod/news.php?news=artykuly/0037.php
          a to żebyś wiedział kto to pisze
          en.wikipedia.org/wiki/Uri_Avnery
      • Gość: azp11 Re: Nie rozumiem IP: *.elpos.net 04.03.08, 22:02
        >Wobec tego zadaje pytanie, co wspólnego mają polscy żydzi z
        polityką Izraela? Są to obywatele polscy, Polacy.
        • kajmir Re: Nie rozumiem 05.03.08, 09:17
          A do kogo miały trafić? Do Ciebie?
          • Gość: azp11 Re: Nie rozumiem IP: *.elpos.net 05.03.08, 12:01
            Jak nie rozumiesz, to przeczytaj ten cytat:
            >Wobec tego zadaje pytanie, co wspólnego mają polscy żydzi z
            polityką Izraela? Są to obywatele polscy, Polacy.
            • kajmir Re: Nie rozumiem 05.03.08, 16:43
              A od kiedy państwo ma prawo handlować skórami?
              Bo mi się wydaje normalne, ze pieniądze trafiają do rodzin.

Zresztą mieszasz pojęcia, ja tu mówię o współczesności a nie o latach 20-30.
              • Gość: azp11 Re: Spójrz prawdzie w oczy. IP: *.elpos.net 05.03.08, 19:19
                Problem polega nie na tym, że ja mieszam pojęcia, ale na tym, że
                kierujesz dyskusję w rejony mętnej wody, gdzie pewnie lepiej ci się
                pływa.
            • good_natured A ja nie popieram takich stron w internecie... 05.03.08, 18:31
              file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Pulpit/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm
              I pytam: kto zezwala na publikowanie tego.
              Wnioskuję o natychmiastowe zlikwidowanie tej strony!
              • good_natured Oczywiście likwidacje tej strony miałem na myśli 05.03.08, 18:36
                file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Pulpit/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm
    • Gość: azp11 Re: Mam nadzieję,że zostaną stosownie ukarani: IP: *.elpos.net 04.03.08, 21:55
      Jeżeli ktoś dzisiaj maluje swastyki i "ss-ki" na murach, to tak
      jakby deptał polską flagę, jakby pluł na groby ogromnych rzesz
      rodaków, którzy oddali życie w walce z wrogiem niosącym te symbole
      na swoich sztandarach.
      W pierwszym rzędzie, w ramach postępowania karnego, zaleciłbym
      konsultacje psychiatryczne w stosunku do tych wybrykantów. Może coś
      pod kopułą u nich nie tak, jak należy.
      • Gość: Realista azp ,całkowicie Ciebie popieram.... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.03.08, 22:31
        a Twoje pytanie(które oczywiście pozostanie bez odpowiedzi),o odszkodowaniach
        za pomordowanych było bardzo trafne.
        Tak jak i Ty nie popieram malowania ,czy chociażby w jakikolwiek sposób
        eksponowania wszelkich symboli faszystowskich.
        Ale zarazem nie popieram obłudy wszelkiego rodzaju oszustw, wciskania
        abstrakcyjnej ciemnoty,oraz sposobów i metod dotyczących interpretacji
        stwierdzonych faktów.
        • kajmir Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... 05.03.08, 09:26
          Hahahha. Żydzi źli ale kasa za żydowskie trupy do nas należy:)
          Handel skórami w wydaniu Realisty i azp. Człowiek jest własnością państwa, fajna
          wykładnia.
          O ile się nie mylę pieniądze trafiły do rodzin ofiar a rodziny mieszkają głownie
          w Izraelu.

A co do poczucia odpowiedzialności za Polskę i Izrael prze część polskich żydów,
          to ja przypomnę, że wśród poloni amerykańskiej byli tacy, którzy z chęcią gotowi
          byli walczyć o Polskę w trakcie II wojny światowej. Poczucie odpowiedzialności
          za daleką Polskę nie czyniło ich obywatelami USA drugiej kategorii. Obywatele
          ci, mieszkający w USA od urodzenia nie ponosili przecież żadnej moralnej
          odpowiedzialności za Zaolzie czy zamach majowy. Tak więc argument Palestyński
          wysuwany w trakcie rozmów o polskich żydach jest kiepski, jak posiłkowanie się
          "Protokołami..." które są fałszerstwem.

— Roman Dmowski
          • Gość: azp11 Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... IP: *.elpos.net 05.03.08, 12:10
            Kajmir napisał:
            ...Handel skórami w wydaniu Realisty i azp...
            • kajmir Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... 05.03.08, 16:44
              Jak zwykle zero konkretów, jak zwykle zero argumentów. Oto cały azp.
            • kajmir Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... 05.03.08, 16:53
              Opowiem Ci taką historię. Otóż gdy w 1793 roku dokonywał się drugi rozbiór
              Polski to część posłów domagała sie by do okrojonego kraju trafiły pieniądze z
              podatków od obywateli ziem zabranych.
              Wówczas część odparła, że nie mają ku temu prawo gdyż podatki są własnością
              obywateli, na ich potrzeby powinny być przeznaczone i takie postępowanie
              równałoby się traktowaniem rodaków jak towaru wystawionego na sprzedaż.

Tym samym byłoby dawanie Polsce pieniędzy za ofiary żydowskie holocaustu.
              Pieniądze trafiają do rodzin, to chyba uczciwe dla każdego normalnego człowieka.
              • Gość: azp11 Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... IP: *.elpos.net 05.03.08, 19:36
                Nie rozumiem Kajmir, dlaczego udajesz, że ciężko ci idzie nawet
                proste myślenie. Czy ktoś tu upominał się o jakieś pieniądze za
                ofiary, jakie ponieśli Żydzi podczas wojny? To są twoje insynuacje
                czynione w określonym celu.
          • Gość: azp11 Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... IP: *.elpos.net 05.03.08, 12:13
            Kajmir napisał:
            A co do poczucia odpowiedzialności za Polskę i Izrael prze część
            polskich żydów, to ja przypomnę, że wśród poloni amerykańskiej byli
            tacy, którzy z chęcią gotowi byli walczyć o Polskę w trakcie II
            wojny światowej.
            • kajmir Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... 05.03.08, 16:48
              Nie zrozumieliśmy się. Miałem na myśli jak wolisz polonię katolicką, która
              poprzez fakt, że była gotowa walczyła o Polskę i interesowała się jej losem nie
              stawała się przez to mniej amerykańska.
              Bo co do żydów to dziwiłbym sie gdyby jakiś miał ochotę umierać za drugą RP.
              Musiałby być idiotą.
              • Gość: azp11 Re: azp ,całkowicie Ciebie popieram.... IP: *.elpos.net 05.03.08, 19:44
                > Bo co do żydów to dziwiłbym sie gdyby jakiś miał ochotę umierać za
                > drugą RP.
                > Musiałby być idiotą.

Za to chętnie wracali do Polski po intratne stanowiska.

pl.wikipedia.org/wiki/Boles%C5%82aw_Gebert
      • Gość: J07 Re: Nie popieram IP: *.eranet.pl 04.03.08, 23:53
        - malowania na murach i w miejscach pamieci;swastyk,gwiazd i
        symboli faszystowskich.
        Nie popieram rowniez pomijania,ze w dniu20 pazdziernika 1952 roku
        sad w skladzie Merz,Auscaler,Andrejew i prokurator Kern,kobieta
        Zydowka,skazuja gen.Augusta Emila Fieldorfa na smierc.- Skazuja za
        dzialalnosc w AK,za wierna sluzbe Ojczyznie.
        Sedzia Emil Merz(Zyd)juz nie zyje,a sedzia Gustaw Auscaler
        wyjechal w 1968r.do Izraela.gdzie powitano jako niewinna
        ofiare "polskiego antysemityzmu".

• invisible_1 Re: Nie popieram takich artykułow w necie.. 05.03.08, 00:25
          jak ten:
          www.aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=artykuly&id=1095
      • kajmir Re: Mam nadzieję,że zostaną stosownie ukarani: 05.03.08, 09:19
        Gość portalu: azp11 napisał(a):

> Jeżeli ktoś dzisiaj maluje swastyki i "ss-ki" na murach, to tak
        > jakby deptał polską flagę, jakby pluł na groby ogromnych rzesz
        > rodaków, którzy oddali życie w walce z wrogiem niosącym te symbole
        > na swoich sztandarach.
        > W pierwszym rzędzie, w ramach postępowania karnego, zaleciłbym
        > konsultacje psychiatryczne w stosunku do tych wybrykantów. Może coś
        > pod kopułą u nich nie tak, jak należy.

I bardzo dobrze powiedziane. Dlatego pisałem, że obraża nie tylko Żydów, ale
        także Polaków.
    • invisible_1 Podejrzewam ,że zaraz skasują Wam ten wątek... 04.03.08, 22:36
      Dlaczego?
      Wszyscy wiemy dlaczego!!!
      • Gość: azp11 Re: Podejrzewam ,że zaraz skasują Wam ten wątek.. IP: *.elpos.net 04.03.08, 22:38
        Z wczorajszej części już kawałek wycięli i nie mam pojęcia dlaczego.
        Moderator też pewnie nie wie.
        • invisible_1 A co wycięli, mogę wiedzieć 04.03.08, 23:02
          bardzo jestem ciekaw
          • azp11 Re: A co wycięli, mogę wiedzieć 04.03.08, 23:57
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=76483197&a=76556800
        • kajmir Re: Podejrzewam ,że zaraz skasują Wam ten wątek.. 05.03.08, 09:27
          Bo nie był na temat i był dyskusją ad personam.
          • Gość: azp11 Re: Podejrzewam ,że zaraz skasują Wam ten wątek.. IP: *.elpos.net 05.03.08, 12:28
            Był logicznym elementem dyskusji. Wyjaśnienie, że ktoś jest kobietą,
            nie powinno nikomu przeszkadzać, podobnie jak pozdrowienia na koniec
            polemiki. Czy słowo "dobranoc" w kolejnym wpisie, też drastycznie
            wybiegało poza ramy tematyczne wątku?
            • jolantalive Panowie a kto zezwala na takie strony jak te: 05.03.08, 21:53
              polonica.net/
    • Gość: fhfjh Re: Mam nadzieję,że zostaną stosownie ukarani: IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.03.08, 19:26
      www.polonica.net/mordercy_Polakow.htm
      Ta strona powinna pójść do likwidacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka