e_truth 09.03.08, 04:10 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80279,4992077.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: filozof Re: a co to ma wspolnego z Bialym? IP: *.elpos.net 09.03.08, 11:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: a co to ma wspolnego z Bialym? IP: *.euro-net.pl 09.03.08, 11:15 Bezpośrednio niewiele. Pośrednio - może skłoni przynajmniej część "wojowników klawiatury" do ostrożniejszego głoszenia swoich poglądów Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: a co to ma wspolnego z Bialym? 09.03.08, 12:19 w jaki sposob...? przeciez anonimowosc internetu powoduje ze "wojownicy klawiatury" moga glosi swoje, bez zadnej odpowiedzialnosci, za gloszone slowo.. Gość portalu: gosc napisał(a): > Bezpośrednio niewiele. Pośrednio - może skłoni przynajmniej > część "wojowników klawiatury" do ostrożniejszego głoszenia swoich > poglądów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białostoczanin Re: a co to ma wspolnego z Bialym? IP: *.dsl.bell.ca 09.03.08, 16:20 Hmm... ja też nie widzę korelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: a co to ma wspolnego z Bialym? IP: *.chilan.net 09.03.08, 17:35 Gość portalu: białostoczanin napisał(a): > Hmm... ja też nie widzę korelacji. w takim razie jesteś bardzo krótkowzroczny, skoro niczego nie dostrzegasz to powieedz mi kiedy ostatni raz Wojewódzka Stacja Sanitarno +Epidemiologiczna w Białymstoku badała co ćmi się w kadzidłach podczas celebrowanych mszy, lub gdzie mogę zapoznać się ze "składem" tego zielska i wynikami badań jaki wpływ na moje zdrowie ma jego mimowolne wdychanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: a co to ma wspolnego z Bialym? IP: *.elpos.net 09.03.08, 19:19 Ty "hrabia" to chyba trybularz obsługiwałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białostoczanin Re: a co to ma wspolnego z Bialym? IP: *.dsl.bell.ca 09.03.08, 19:21 Nie wiem co bierzesz ale odstaw to chłopie, dobra rada. Już Ci się ziółka zaczynają mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
llatarnik Re: a co to ma wspolnego z Bialym? 09.03.08, 19:25 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Gość portalu: białostoczanin napisał(a): > > Hmm... ja też nie widzę korelacji. > w takim razie jesteś bardzo krótkowzroczny, > skoro niczego nie dostrzegasz to powieedz mi kiedy ostatni raz > Wojewódzka Stacja Sanitarno +Epidemiologiczna w Białymstoku badała > co ćmi się w kadzidłach podczas celebrowanych mszy, lub gdzie mogę > zapoznać się ze "składem" tego zielska i wynikami badań jaki wpływ > na moje zdrowie ma jego mimowolne wdychanie To teraz pomyśl jak cierpią i trują się ci, którzy mimowolnie muszą wąchać twoje cuchnące nogi i skarpety. Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 17:32 www.racjonalista.pl/forum.php/s,42231 Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 18:50 od razu podejrzewałem, że to bolszewik a nie żaden elektryk. Tylko niedorozwinięte półgłówki zaglądają na portale typu racjonalista. Spytajcie lepiej zdebilałych twórców portalu jak tam się ma brzytwa Ockhama i czy już za swoje "błyskotliwe" dowody dostali nagrodę Jobla. Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 20:59 "Spytajcie lepiej zdebilałych twórców portalu jak tam się ma brzytwa Ockhama i czy już za swoje "błyskotliwe" dowody dostali nagrodę Jobla." - czy to jakiś twój kolega? Kim on jest powiedz. O sporyszu i jego właściwościach halucynogennych przeczytasz również na innych stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białostoczanin Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó IP: *.dsl.bell.ca 09.03.08, 19:39 Di-elektryku mój drogi skutki porażenia prądem elektrycznym mogą być fatalne. Wnioskuję z twoich wypowiedzi na forum że miałeś kilka poważnych wypadków w pracy. Zobacz co się z stało z największym elektrykiem wszech-czasów Wałęsą. Chyba nie chcesz skończyć tak jak on? Zmień zawód, zrób sobie długi urlop, zrób cokolwiek to przestaniesz pieprzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó IP: *.elpos.net 09.03.08, 20:03 Tu pozwolę sobie na małe sprostowanie. Wałęsa padł ofiarą diety Kwaśniewskiego, a nie wykonywanego kiedyś zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
llatarnik Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 20:09 Gość portalu: azp11 napisał(a): > Tu pozwolę sobie na małe sprostowanie. Wałęsa padł ofiarą diety > Kwaśniewskiego, a nie wykonywanego kiedyś zawodu. Wałęsa ładował elektryczne wózki akumulatorowe, kradł od nich opony a jak podejrzewam, to na elektryce to tyle się znał, co prowadzący go ubeka Wachowski. Odpowiedz Link Zgłoś
llatarnik Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 20:35 Gość portalu: białostoczanin napisał(a): > Di-elektryku mój drogi skutki porażenia prądem elektrycznym mogą być fatalne. > Wnioskuję z twoich wypowiedzi na forum że miałeś kilka poważnych wypadków w > pracy. Zobacz co się z stało z największym elektrykiem wszech-czasów Wałęsą. > Chyba nie chcesz skończyć tak jak on? > Zmień zawód, zrób sobie długi urlop, zrób cokolwiek to przestaniesz pieprzyć. Cześć Kanadyjec. Zaczynam cię nawet lubić. Chyba niepotrzebnie cię kiedyś zaatakowałem, chociaż i ty wtedy niepotrzebnie zareagowałeś zakładając agresywny wątek na mój temat. Pomyślałem sobie, że my za kałużą powinniśmy raczej trzymać się razem a nie kłócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białostoczanin Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó IP: *.dsl.bell.ca 09.03.08, 23:59 Cześć Kanadyjec. Zaczynam cię nawet lubić. Chyba niepotrzebnie cię kiedyś zaatakowałem, chociaż i ty wtedy niepotrzebnie zareagowałeś zakładając agresywny wątek na mój temat. Pomyślałem sobie, że my za kałużą powinniśmy raczej trzymać się razem a nie kłócić. Niom... Odpowiedz Link Zgłoś
llatarnik Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 10.03.08, 02:39 Niom ... what? Tak czy inaczej zostałeś zapisany do grona osób mi przyjaznych. Argument? Miejsce zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialostoczanin Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.03.08, 22:31 Niom...nothing. Just niom. Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 20:42 Elektryk w. jest bolszewikiem ponieważ karierę polityczną rozpoczą w organizacji robotniczej , całe życie miał coś wspólnego z bolszewickimi organizacjami robotniczymi typu "solidarność". To że ktoś nosi święty obrazek w klapie wcale go nie czyni niebolszewikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
llatarnik Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 21:50 10elektryk10 napisał: > Elektryk w. jest bolszewikiem ponieważ karierę polityczną rozpoczą w > organizacji robotniczej , całe życie miał coś wspólnego z > bolszewickimi organizacjami robotniczymi typu "solidarność". To że > ktoś nosi święty obrazek w klapie wcale go nie czyni > niebolszewikiem. Elektryk jest bolszewikiem, ponieważ linkuje debilne bolszewickie portale. Proste??? That's it! Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 10.03.08, 16:30 Panie Latarnik dowiedz się co oznacza "bolszewik". Pan to jak większość ciemnego polskiego społeczeństwa ma problemy z odróżnieniem prawicowca od lewicowca i jak domyślam się dla Pana Latarnika oznaką prawicowości jest częste chodzenie do kościoła. Jesteś Pan zwykłym ciemniakiem . Przez takich jak Pan Polska jest krajem trzeciego Świata. Jest Pan otoczony i po prawej i po lewej pospolitymi komuchami takimi jak zapewne Pan sam jesteś. Zmień swoje czerwone skarpety bo jedzie od nich na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
pijany_latarnik Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 15.03.08, 03:11 10elektryk10 napisał: > Panie Latarnik dowiedz się co oznacza "bolszewik". Pan to jak > większość ciemnego polskiego społeczeństwa ma problemy z > odróżnieniem prawicowca od lewicowca i jak domyślam się dla Pana > Latarnika oznaką prawicowości jest częste chodzenie do kościoła. > Jesteś Pan zwykłym ciemniakiem . Przez takich jak Pan Polska jest > krajem trzeciego Świata. Jest Pan otoczony i po prawej i po lewej > pospolitymi komuchami takimi jak zapewne Pan sam jesteś. Zmień swoje > czerwone skarpety bo jedzie od nich na kilometr. Polska nie jest krajem trzeciego świata aczkolwiek kilkudziesięcioletnia komunistyczna niewola w tym kierunku nasz kraj pchała. A od mego chodzenia do kościoła to się O-D-P-I-E-R-D-O-L ty bolszewicki ciulu niedomyty. To moja PRYWATNA sprawa. Moje skaretki wąchać łaskawie pozwolę pod warunkiem, że nie będziesz moich nóg dotykał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó IP: *.elpos.net 10.03.08, 17:38 >...bolszewickimi organizacjami robotniczymi typu "solidarność"... ________________ Sam sobie świadectwo wystawiasz. Czyżby za dużo elektrowstrząsów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó IP: *.elpos.net 09.03.08, 19:31 To jest wątek antysemicki, i należy go skasować. Odpowiedz Link Zgłoś
llatarnik Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 21:38 Gość portalu: azp11 napisał(a): > To jest wątek antysemicki, i należy go skasować. A ja uważam, że to wątek prosemicki. Że niby pejsaci są tacy cool and trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
llatarnik Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 10.03.08, 02:57 llatarnik napisał: > Gość portalu: azp11 napisał(a): > > > To jest wątek antysemicki, i należy go skasować. > > A ja uważam, że to wątek prosemicki. Że niby pejsaci są tacy cool and trendy. > i że niby dbali o higienę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macrow latarnik ctylko czekal...n/t IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.08, 23:31 ...na racjonalna wypowiedz nt. religii, zeby wyzwac kogos od ubekow, kacapow, innych historycznych lub nierealnych postaci. zalosny typ, ktory spedza swoj czas na wypatrywaniu ludzi, ktorych mozna obrzucic jakimis obelgami. a jak mu sie udowodni, ze nia ma racji, to zglasza watek do kasowania. juz niejeden raz sie o tym prezekonalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macrow teraz juz naprawde n/t IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.08, 23:34 zapomnialem dodac, ze w tym watku raptem broni on zydow. w innych wypowiedziach ich potepia. wiec zydzi za czasow mojzesza nie byli zydami, tylko przodkami chrzescijanow, pozniej stali sie sie prawdziwymi zydami... Odpowiedz Link Zgłoś
llatarnik Re: teraz juz naprawde n/t 11.03.08, 18:52 Nie chce mi się z tobą dyskutować durniu. Jak zwykle piszesz głupoty, bo to ty jako zionący nienawiścią do katolików ateista uważasz, że wszyscy Żydzi to pochodzą od pramałp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nolatarnik Re: teraz juz naprawde n/t IP: 83.1.81.* 11.03.08, 21:03 llatarniku,"durniu" - toż to twoje błaznie słowa,jesteś tylko tym,co widzisz w lusterku.Wzrok masz już marny,albo obraz paskudny.Wyżywasz się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
llatarnik Re: teraz juz naprawde n/t 11.03.08, 23:13 następny tchórzliwy frustrat, którego nawet nie stać na swój własny nick wylazł z nory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: teraz juz naprawde n/t IP: *.gprs.plus.pl 12.03.08, 11:34 Latarnik, od jakiegoś czasu przyglądam się twoim postom i pytam - czy zdarzyło ci się na jakis odpowiedziec merytorycznie, a nie obelgami? Możesz wskazać na link? Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: teraz juz naprawde n/t 13.03.08, 20:05 Gdzieś na forum wyczytałem że Latarnik to odazbeścia Amerykę. Więc chwała mu za to , bo to porzyteczne zajęcie. A że jest szkodliwe dla zdrowia to widać , powoduje też jakąś taką jakby nerwowość czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: teraz juz naprawde n/t IP: *.sub-75-222-26.myvzw.com 13.03.08, 21:11 Nie mam tu najmniejszego zamiaru odbierac "Llatarnikowi" przyjemnosci odpowiedzi na zaczepke "elektryka". Natomiast dorzuce od siebie, iz mialem przyjemnosc poznac paru studentow z Polski ktorzy, zarabiajac na swoje studia, takze parali sie tym, odsadzanym od czci i wiary przez "elektryka" - "od-azbescianiem". Chlopcy na schwal, o duzej kulturze osobistej, zdecydowani w tym co chca osiagnac a do tego, swobodnie piszacy po polsku. Nikt zas z nich nigdy nie splamil sie bledem typu: "porzyteczny", jak to robi, nie wiedziec czemu raptem taki paternalistyczny, "elektryk". Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: teraz juz naprawde n/t 14.03.08, 08:28 Gość portalu: idzikczortu napisał(a): > Nie mam tu najmniejszego zamiaru odbierac "Llatarnikowi" > przyjemnosci odpowiedzi na zaczepke "elektryka". Natomiast dorzuce > od siebie, iz mialem przyjemnosc poznac paru studentow z Polski > ktorzy, zarabiajac na swoje studia, takze parali sie tym, odsadzanym > od czci i wiary przez "elektryka" - "od-azbescianiem". > Chlopcy na schwal, o duzej kulturze osobistej, zdecydowani w tym co > chca osiagnac a do tego, swobodnie piszacy po polsku. > Nikt zas z nich nigdy nie splamil sie bledem typu: "porzyteczny", > jak to robi, nie wiedziec czemu raptem taki > paternalistyczny, "elektryk". sam sobie przeczysz - miedzy pierwszym zdaniem, a reszta. poza tym, pseudo-inteligentny i dumny ze swej immatrykulacji sikunie, troche duzo tekstu jak na zwrocenie uwagi na blad ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: teraz juz naprawde n/t IP: *.sub-75-194-128.myvzw.com 14.03.08, 18:30 Utytlany blotem przez "marcowa" jako ten: "...pseudointeligentny sikun"; a, ze - pseudo, to synonim glupola bede go wiec odtad nazywal czymze innym? Antonimem wlasnie tegoz "pseudo" a wiec: Super, duper inteligentnym. A niech ma... Poza tym jak na takiego super, duper to powinien juz dawno wiedziec, ze na blogosferze wpisy maja czesto-gesto szerszy kontekst nizli bezposrednia odpowiedz na temat tuz powyzej. Tym razem nie obejdzie sie bez lopatologii (bo to konieczne dla wszystkich z przedimkiem - super, duper), iz moim wpisem pokazalem kolejne oblicze "krzyzowca" przeciwko jeszcze jednej odmianie glupiej mody na tymze forum a mian., paternalistycznemu wysmiewaniu sie z "niegodnych" rodzajow pracy ktore przeciez w efekcie koncowym, wszystkie jak leci, przynosza takie same Zlote, Funty, Dolary czy Euro... A tu: azbesty - nie, budowa - nie, zmywanie - nie, opieka - nie, uslugi - nie. Przeciez juz cesarz rzymski Wespazjan pouczal mlodzieniaszka, iz "Pecunia non olet"! Tu zas rosnie jakas durna bialostocka moda na tworzenie spoleczenstwa kastowego zaleznie od sposobu zarabiania. Jakis kolejny, bialostocki absurd udawania, ze w tym miescie raptem zyje tylu spadkobiercow starych rodowych fortun (old money), rentierow, ktorzy nie musza pracowac a jedynie umieja wydawac. Nie w Londynie, nie w Rzymie, nie w Paryzu i nie w super Szaletach we Szwajcarii wlasnie, lecz w Bialymstoku... Odpowiedz Link Zgłoś
10elektryk10 Re: teraz juz naprawde n/t 14.03.08, 18:30 Walę ortografy bo jestem niedouczony z Polski B (to nie dyslekcja), słucham disco polo - ele wiem że azbest rwą tylko debile nawet te kształcone. Odpowiedz Link Zgłoś
pijany_latarnik Re: teraz juz naprawde n/t 15.03.08, 02:57 10elektryk10 napisał: > Gdzieś na forum wyczytałem że Latarnik to odazbeścia Amerykę. Więc > chwała mu za to , bo to porzyteczne zajęcie. A że jest szkodliwe dla > zdrowia to widać , powoduje też jakąś taką jakby nerwowość czy coś. To jeszcze ociężały umysłowo młocie mało przeczytałeś, Ja przeczytałem, że Llatarnik u żyda pracuje, albo że na zmywaku tyra. Słyszałem też, że dachy zrywa i szingle układa. Musicie się więc chamy bolszewickie skrzyknąć, zebrać się i ustalić, co wasz pan Llatarnik robi, BO WY PRZECIEŻ NAJLEPIEJ WIECIE, bo słuchacie Radia Erewań i bolszewickuju praudu czytacie. Odpowiedz Link Zgłoś
pijany_latarnik Re: teraz juz naprawde n/t 15.03.08, 02:49 Gość portalu: A napisał(a): > > Latarnik, od jakiegoś czasu przyglądam się twoim postom i pytam - czy zdarzyło > ci się na jakis odpowiedziec merytorycznie, a nie obelgami? Możesz wskazać na l > ink? Nie nie mogę, ponieważ zwyczajowo olewam ciepłym moczem tchórzliwe małe zwierzątka, które co chwila przybierają inny nick. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: teraz juz naprawde n/t IP: *.asfd.broadband.ntl.com 15.03.08, 11:44 tee, pijany! A niby dlaczego ciebie wkurza gdy ci przygadam ze robisz u Zyda na zmywaku? W Usiech co najmniej co trzeci Polak robi u Zyda a jego zona sprzata u Zyda w domu, czesto ssac lubi ten skarb scyzorykiem chrzczony w ramach nadgodzin. Nie spotkalem jeszcze sytuacji aby Zyd robil u Polaka a Zydowka wynajmowala sie do pracy w polskim domu. A wiec to co o tobie powiem jest przynajmniej statystycznie p Odpowiedz Link Zgłoś
pijany_latarnik Re: latarnik ctylko czekal...n/t 15.03.08, 03:21 Gość portalu: macrow napisał(a): > ...na racjonalna wypowiedz nt. religii, zeby wyzwac kogos od > ubekow, kacapow, innych historycznych lub nierealnych postaci. > > zalosny typ, ktory spedza swoj czas na wypatrywaniu ludzi, ktorych > mozna obrzucic jakimis obelgami. > > a jak mu sie udowodni, ze nia ma racji, to zglasza watek do > kasowania. juz niejeden raz sie o tym prezekonalem przestań płakać, edico! weż się w garść. może batiuszka coś ci doradzi? P.S. najbardziej mnie ciekawi jak ten gienjusz-jednokomórkowiec wydedukował, że rzekomo zgłaszam posty do usunięcia, gdy mi się udowodni, że nie mam racji, skoro ANI RAZU MI NIE NIE UDOWODNIŁ, że racji nie mam. - There is no way to happiness. Happiness is the way. Odpowiedz Link Zgłoś
pijany_latarnik Do Idzikczortu. 15.03.08, 03:53 Piszę ten post, by pokazać jak serdecznie olewam to, co o mnie pomyślą czy napiszą te złośliwie szczekające bolszewickie burki zakłamane. Gdy wiele, wiele lat temu wylądowałem na JFK, nie czekało na mnie stanowisko dyrektora. Poszedłem na budowę. Chyba wiesz, że tu się rzeczywiście pracuje. Nie byłem chucherkiem, ale po 10 godz pracy wracałem skonany. Pewnego razu na naszą budowę wkroczyli "azbeściarze". Czy wiesz, jak im zazdrościłem? Bez pośpiechu, nie przemęczając się ustawiali swe namioty, nakładali kombinezony i maski. Gdy dowiedziałem się ile mają na godzinę, to MARZYŁEM, by kiedyś być takim azbeściarzem. Nigdy jednak nie byłem, bo los potoczył się inaczej. Wiele fachów budowlanych przez tamte 3 lata poznałem, ale do dziś pozostał mi szacunek do ciężkiej pracy, kondycji ciała i umysłu i sprawności fizycznej. Dziś lubię sobie wieczorem popływać w ciepłym oceanie. Nie jestem młodzieńcem, ale na sprawność i sylwetkę nie narzekam, a to ze względu na te dawne ciężkie, ale w sumie fajne lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: Do Idzikczortu. IP: *.asfd.broadband.ntl.com 15.03.08, 10:31 Faktycznie, mozesz bezpiecznie plywac w oceanie. Wzdety jedzeniem grochu i kapusty brzuch utrzyma twe zniszczone alkoholem scierwo na powierzchni. Nawet rekin gdy pozna twoje poglady to ciebie bedzie omijac z daleka z obawy ze sie otruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Do Idzikczortu. IP: *.elpos.net 15.03.08, 18:57 >Wzdety jedzeniem grochu i kapusty brzuch utrzyma > twe zniszczone alkoholem scierwo na powierzchni ______________ Nie gniewaj się Świniopasie,że się wtrącę, ale natchnienie do napisania tego postu to pewnie z lustra czerpałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: Do Idzikczortu. 15.03.08, 10:47 bueheheheeee ;] przezabawne... a kogo tu obchodzi twoja, och jak przecietna, historia zycia?? jesli idzikczorta, to pisz do niego na gg zamiast nudzic innych Odpowiedz Link Zgłoś
mr.brilliant Re: Do Idzikczortu. 19.03.08, 03:39 macrow napisał: > bueheheheeee ;] > > przezabawne... > > a kogo tu obchodzi twoja, och jak przecietna, historia zycia?? > > jesli idzikczorta, to pisz do niego na gg zamiast nudzic innych Czy nie umiesz czytać ze zrozumieniem bolszewiku niedomyty? To chyba przez tą domieszkę mongolskich genów jesteś tak żałośnie ociężały umysłowo. To nie było do ciebie, bucu. Poza zakłamany nienawistny bolszewiku, dlaczego w tym wątku zadajesz retoryczne pytanie typu - kogo to obchodzi a w innym wątku zupełnie nie na temat próbujesz chamie spoufalić się ze mną i próbujesz grzebać w moim życiorysie, jakieś długie, nudne i debilne elaboraty piszesz na ten temat? Co gorsza śmiesz, półgłówku jeszcze mi jakichś debilnych rad udzielać? Teraz widzę, że twoja chamska hucpa pcha cię do takiego absurdu, że masz czelność mi mówić gdzie mam pisać - na forum czy np na gg. Zapamiętaj sobie raz na zawsze - żaden bolszewik niedomyty nie będzie mi kazał, gdzie mam pisać a gdzie nie! Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: latarnik ctylko czekal...n/t 15.03.08, 10:44 no tak... nigdy nie powiedziales czegos, co mialoby jakies meritum. wiec jak masz miec/ nie miec racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: latarnik ctylko czekal...n/t IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 15.03.08, 18:29 Panie/Towarzyszu "marcow": Jestem conajmniej rownie niezalezny w tym co pisze i w tematach ktore wybieram by glos zabrac co i "Pijany latarnik". Pisze o tym by zaznaczyc, ze wcale nie musze sie zgadzac ze wszystkim o czym "Latarnik" pisze. Jednako, jak widze, bardzo wazna rzecza rzecza jest ogolny kierunek, patriotyzm ktory ma na celu dobro Polski widziane w szerokiej perspektywie. I, jezeli o mnie chodzi, to ja sie cieplem otwieram w strone kazdego kto ma podobne poglady. "Latarnik", nie ukrywam, o ostrym jezyku, ostrosc swoja przeciez kieruje w tych ktorzy chetnie widzieliby "Polska Rozwalke". Wrog mojego wroga bedzie zawsze moim przyjacielem. Ja sam, Bogu dzieki, nie przeszedlem ani Sybiru ani niemieckich kazamatow (nie ten wiek), ale moi - tak! Przeszedlem co nieco takze w Polsce zniewolonej sowiecka okupacja. Stad pewnie, zostalem weteranem "walki" z codziennym szkalowaniem imienia Polski, niegdys w roznych miejscach po niemiecku , dzisiaj w roznych miejscach po angielsku. Piszecie, ze to co "Latarnik" opisal na temat jego spotkania z "azbesciarzami" to jego prywatne "nudy na pudy"? No to wam oswiadczam, ze nie dla mnie. Po pierwsze, czy wam sie to podoba czy nie, ma on rzadki talent pisania z wydzwiekiem. Po drugie, w momencie gdy odslonil prywatna kurtyne, pokazal ujecie prawdziwe; rzadkosc, w w zalewie tysiecy powielanych stereotypow, jak Polacy daja sobie rade znalazlszy sie w kotle wszystkich kultur, w Ameryce. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Dlaczego byli ??? 16.03.08, 17:13 Karma ta skutkuje do dnia dzisiejszego w spuściźnie tzw. duchowej. Llatarnik i gerwazjusz są tego wystarczającym dowodem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.brilliant Re: Dlaczego byli ??? 19.03.08, 03:25 Czy twój batiuszka wie, że ty podły degenerat marcow-edico jesteś zwykłym drobnym złodziejem cudzych tekstów, które wklejasz jako swoje? A Pana Llatarnika, czyli mnie to nawet nie mógłbyś w dooooooopę pocałować, ty ziejący nienawiścią do Polski i katolików bolszewiku niedomyty. Wiesz dlaczego? Bo ci z pyska zbyt mocno capi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Did z Liesu zenek, wracaj do zmywaka IP: *.asfd.broadband.ntl.com 19.03.08, 03:57 podpijasz znowu zydowi whisky przy barze a nie wiesz nawet ze wlasciciel tobie zone p...doli Odpowiedz Link Zgłoś