Dodaj do ulubionych

Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotyków

09.03.08, 04:10
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80279,4992077.html
Obserwuj wątek
    • Gość: filozof Re: a co to ma wspolnego z Bialym? IP: *.elpos.net 09.03.08, 11:03
      • Gość: gosc Re: a co to ma wspolnego z Bialym? IP: *.euro-net.pl 09.03.08, 11:15
        Bezpośrednio niewiele. Pośrednio - może skłoni przynajmniej część "wojowników klawiatury" do ostrożniejszego głoszenia swoich poglądów
        • bogo2 Re: a co to ma wspolnego z Bialym? 09.03.08, 12:19
          w jaki sposob...?
          przeciez anonimowosc internetu powoduje ze "wojownicy klawiatury"
          moga glosi swoje, bez zadnej odpowiedzialnosci, za gloszone slowo..

Gość portalu: gosc napisał(a):

> Bezpośrednio niewiele. Pośrednio - może skłoni przynajmniej
          > część "wojowników klawiatury" do ostrożniejszego głoszenia swoich
          > poglądów
        • Gość: białostoczanin Re: a co to ma wspolnego z Bialym? IP: *.dsl.bell.ca 09.03.08, 16:20
          Hmm... ja też nie widzę korelacji.
          • Gość: hrabia Re: a co to ma wspolnego z Bialym? IP: *.chilan.net 09.03.08, 17:35
            Gość portalu: białostoczanin napisał(a):
            > Hmm... ja też nie widzę korelacji.
            w takim razie jesteś bardzo krótkowzroczny,
            skoro niczego nie dostrzegasz to powieedz mi kiedy ostatni raz
            Wojewódzka Stacja Sanitarno +Epidemiologiczna w Białymstoku badała
            co ćmi się w kadzidłach podczas celebrowanych mszy, lub gdzie mogę
            zapoznać się ze "składem" tego zielska i wynikami badań jaki wpływ
            na moje zdrowie ma jego mimowolne wdychanie
            • Gość: azp11 Re: a co to ma wspolnego z Bialym? IP: *.elpos.net 09.03.08, 19:19
              Ty "hrabia" to chyba trybularz obsługiwałeś?
            • Gość: białostoczanin Re: a co to ma wspolnego z Bialym? IP: *.dsl.bell.ca 09.03.08, 19:21
              Nie wiem co bierzesz ale odstaw to chłopie, dobra rada. Już Ci się ziółka
              zaczynają mylić.
            • llatarnik Re: a co to ma wspolnego z Bialym? 09.03.08, 19:25
              Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Gość portalu: białostoczanin napisał(a):
              > > Hmm... ja też nie widzę korelacji.
              > w takim razie jesteś bardzo krótkowzroczny,
              > skoro niczego nie dostrzegasz to powieedz mi kiedy ostatni raz
              > Wojewódzka Stacja Sanitarno +Epidemiologiczna w Białymstoku badała
              > co ćmi się w kadzidłach podczas celebrowanych mszy, lub gdzie mogę
              > zapoznać się ze "składem" tego zielska i wynikami badań jaki wpływ
              > na moje zdrowie ma jego mimowolne wdychanie

To teraz pomyśl jak cierpią i trują się ci, którzy mimowolnie muszą wąchać twoje
              cuchnące nogi i skarpety.
    • 10elektryk10 Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 17:32
      www.racjonalista.pl/forum.php/s,42231
      • gerwazjusz Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 18:50
        od razu podejrzewałem, że to bolszewik a nie żaden elektryk. Tylko
        niedorozwinięte półgłówki zaglądają na portale typu racjonalista. Spytajcie
        lepiej zdebilałych twórców portalu jak tam się ma brzytwa Ockhama i czy już za
        swoje "błyskotliwe" dowody dostali nagrodę Jobla.
        • 10elektryk10 Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 20:59
          "Spytajcie
          lepiej zdebilałych twórców portalu jak tam się ma brzytwa Ockhama i
          czy już za
          swoje "błyskotliwe" dowody dostali nagrodę Jobla." - czy to jakiś
          twój kolega? Kim on jest powiedz. O sporyszu i jego właściwościach
          halucynogennych przeczytasz również na innych stronach.
      • Gość: białostoczanin Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó IP: *.dsl.bell.ca 09.03.08, 19:39
        Di-elektryku mój drogi skutki porażenia prądem elektrycznym mogą być fatalne.
        Wnioskuję z twoich wypowiedzi na forum że miałeś kilka poważnych wypadków w
        pracy. Zobacz co się z stało z największym elektrykiem wszech-czasów Wałęsą.
        Chyba nie chcesz skończyć tak jak on?
        Zmień zawód, zrób sobie długi urlop, zrób cokolwiek to przestaniesz pieprzyć.
        • Gość: azp11 Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó IP: *.elpos.net 09.03.08, 20:03
          Tu pozwolę sobie na małe sprostowanie. Wałęsa padł ofiarą diety
          Kwaśniewskiego, a nie wykonywanego kiedyś zawodu.
          • llatarnik Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 20:09
            Gość portalu: azp11 napisał(a):

> Tu pozwolę sobie na małe sprostowanie. Wałęsa padł ofiarą diety
            > Kwaśniewskiego, a nie wykonywanego kiedyś zawodu.

Wałęsa ładował elektryczne wózki akumulatorowe, kradł od nich opony a jak
            podejrzewam, to na elektryce to tyle się znał, co prowadzący go ubeka Wachowski.
        • llatarnik Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 20:35
          Gość portalu: białostoczanin napisał(a):

> Di-elektryku mój drogi skutki porażenia prądem elektrycznym mogą być fatalne.
          > Wnioskuję z twoich wypowiedzi na forum że miałeś kilka poważnych wypadków w
          > pracy. Zobacz co się z stało z największym elektrykiem wszech-czasów Wałęsą.
          > Chyba nie chcesz skończyć tak jak on?
          > Zmień zawód, zrób sobie długi urlop, zrób cokolwiek to przestaniesz pieprzyć.

Cześć Kanadyjec. Zaczynam cię nawet lubić. Chyba niepotrzebnie cię kiedyś
          zaatakowałem, chociaż i ty wtedy niepotrzebnie zareagowałeś zakładając agresywny
          wątek na mój temat. Pomyślałem sobie, że my za kałużą powinniśmy raczej trzymać
          się razem a nie kłócić.
          • Gość: białostoczanin Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó IP: *.dsl.bell.ca 09.03.08, 23:59
            Cześć Kanadyjec. Zaczynam cię nawet lubić. Chyba niepotrzebnie cię kiedyś zaatakowałem, chociaż i ty wtedy niepotrzebnie zareagowałeś zakładając agresywny wątek na mój temat. Pomyślałem sobie, że my za kałużą powinniśmy raczej trzymać się razem a nie kłócić.

Niom...
            • llatarnik Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 10.03.08, 02:39
              Niom ... what?

Tak czy inaczej zostałeś zapisany do grona osób mi przyjaznych. Argument?
              Miejsce zamieszkania.
              • Gość: bialostoczanin Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.03.08, 22:31
                Niom...nothing. Just niom.
        • 10elektryk10 Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 20:42
          Elektryk w. jest bolszewikiem ponieważ karierę polityczną rozpoczą w
          organizacji robotniczej , całe życie miał coś wspólnego z
          bolszewickimi organizacjami robotniczymi typu "solidarność". To że
          ktoś nosi święty obrazek w klapie wcale go nie czyni
          niebolszewikiem.
          • llatarnik Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 21:50
            10elektryk10 napisał:

> Elektryk w. jest bolszewikiem ponieważ karierę polityczną rozpoczą w
            > organizacji robotniczej , całe życie miał coś wspólnego z
            > bolszewickimi organizacjami robotniczymi typu "solidarność". To że
            > ktoś nosi święty obrazek w klapie wcale go nie czyni
            > niebolszewikiem.

Elektryk jest bolszewikiem, ponieważ linkuje debilne bolszewickie portale. Proste???

That's it!
            • 10elektryk10 Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 10.03.08, 16:30
              Panie Latarnik dowiedz się co oznacza "bolszewik". Pan to jak
              większość ciemnego polskiego społeczeństwa ma problemy z
              odróżnieniem prawicowca od lewicowca i jak domyślam się dla Pana
              Latarnika oznaką prawicowości jest częste chodzenie do kościoła.
              Jesteś Pan zwykłym ciemniakiem . Przez takich jak Pan Polska jest
              krajem trzeciego Świata. Jest Pan otoczony i po prawej i po lewej
              pospolitymi komuchami takimi jak zapewne Pan sam jesteś. Zmień swoje
              czerwone skarpety bo jedzie od nich na kilometr.
              • pijany_latarnik Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 15.03.08, 03:11
                10elektryk10 napisał:

> Panie Latarnik dowiedz się co oznacza "bolszewik". Pan to jak
                > większość ciemnego polskiego społeczeństwa ma problemy z
                > odróżnieniem prawicowca od lewicowca i jak domyślam się dla Pana
                > Latarnika oznaką prawicowości jest częste chodzenie do kościoła.
                > Jesteś Pan zwykłym ciemniakiem . Przez takich jak Pan Polska jest
                > krajem trzeciego Świata. Jest Pan otoczony i po prawej i po lewej
                > pospolitymi komuchami takimi jak zapewne Pan sam jesteś. Zmień swoje
                > czerwone skarpety bo jedzie od nich na kilometr.

Polska nie jest krajem trzeciego świata aczkolwiek kilkudziesięcioletnia
                komunistyczna niewola w tym kierunku nasz kraj pchała.

A od mego chodzenia do kościoła to się O-D-P-I-E-R-D-O-L ty bolszewicki ciulu
                niedomyty. To moja PRYWATNA sprawa.

Moje skaretki wąchać łaskawie pozwolę pod warunkiem, że nie będziesz moich nóg
                dotykał.
          • Gość: azp11 Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó IP: *.elpos.net 10.03.08, 17:38
            >...bolszewickimi organizacjami robotniczymi typu "solidarność"...
    • Gość: azp11 Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó IP: *.elpos.net 09.03.08, 19:31
      To jest wątek antysemicki, i należy go skasować.
      • llatarnik Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 09.03.08, 21:38
        Gość portalu: azp11 napisał(a):

> To jest wątek antysemicki, i należy go skasować.

A ja uważam, że to wątek prosemicki. Że niby pejsaci są tacy cool and trendy.
        • llatarnik Re: Mojżesz i jego lud byli pod wpływem narkotykó 10.03.08, 02:57
          llatarnik napisał:

> Gość portalu: azp11 napisał(a):
          >
          > > To jest wątek antysemicki, i należy go skasować.
          >
          > A ja uważam, że to wątek prosemicki. Że niby pejsaci są tacy cool and trendy.
          >

i że niby dbali o higienę...
    • Gość: macrow latarnik ctylko czekal...n/t IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.08, 23:31
      ...na racjonalna wypowiedz nt. religii, zeby wyzwac kogos od
      ubekow, kacapow, innych historycznych lub nierealnych postaci.

zalosny typ, ktory spedza swoj czas na wypatrywaniu ludzi, ktorych
      mozna obrzucic jakimis obelgami.

a jak mu sie udowodni, ze nia ma racji, to zglasza watek do
      kasowania. juz niejeden raz sie o tym prezekonalem
      • Gość: macrow teraz juz naprawde n/t IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.08, 23:34
        zapomnialem dodac, ze w tym watku raptem broni on zydow. w innych
        wypowiedziach ich potepia. wiec zydzi za czasow mojzesza nie byli
        zydami, tylko przodkami chrzescijanow, pozniej stali sie sie
        prawdziwymi zydami...
        • llatarnik Re: teraz juz naprawde n/t 11.03.08, 18:52
          Nie chce mi się z tobą dyskutować durniu. Jak zwykle piszesz głupoty, bo to ty
          jako zionący nienawiścią do katolików ateista uważasz, że wszyscy Żydzi to
          pochodzą od pramałp.
          • Gość: nolatarnik Re: teraz juz naprawde n/t IP: 83.1.81.* 11.03.08, 21:03
            llatarniku,"durniu" - toż to twoje błaznie słowa,jesteś tylko tym,co
            widzisz w lusterku.Wzrok masz już marny,albo obraz paskudny.Wyżywasz
            się na forum.
            • llatarnik Re: teraz juz naprawde n/t 11.03.08, 23:13
              następny tchórzliwy frustrat, którego nawet nie stać na swój własny nick wylazł
              z nory.
              • Gość: A Re: teraz juz naprawde n/t IP: *.gprs.plus.pl 12.03.08, 11:34

Latarnik, od jakiegoś czasu przyglądam się twoim postom i pytam - czy zdarzyło
                ci się na jakis odpowiedziec merytorycznie, a nie obelgami? Możesz wskazać na link?
                • 10elektryk10 Re: teraz juz naprawde n/t 13.03.08, 20:05
                  Gdzieś na forum wyczytałem że Latarnik to odazbeścia Amerykę. Więc
                  chwała mu za to , bo to porzyteczne zajęcie. A że jest szkodliwe dla
                  zdrowia to widać , powoduje też jakąś taką jakby nerwowość czy coś.
                  • Gość: idzikczortu Re: teraz juz naprawde n/t IP: *.sub-75-222-26.myvzw.com 13.03.08, 21:11
                    Nie mam tu najmniejszego zamiaru odbierac "Llatarnikowi"
                    przyjemnosci odpowiedzi na zaczepke "elektryka". Natomiast dorzuce
                    od siebie, iz mialem przyjemnosc poznac paru studentow z Polski
                    ktorzy, zarabiajac na swoje studia, takze parali sie tym, odsadzanym
                    od czci i wiary przez "elektryka" - "od-azbescianiem".
                    Chlopcy na schwal, o duzej kulturze osobistej, zdecydowani w tym co
                    chca osiagnac a do tego, swobodnie piszacy po polsku.
                    Nikt zas z nich nigdy nie splamil sie bledem typu: "porzyteczny",
                    jak to robi, nie wiedziec czemu raptem taki
                    paternalistyczny, "elektryk".
                    • macrow Re: teraz juz naprawde n/t 14.03.08, 08:28
                      Gość portalu: idzikczortu napisał(a):

> Nie mam tu najmniejszego zamiaru odbierac "Llatarnikowi"
                      > przyjemnosci odpowiedzi na zaczepke "elektryka".

Natomiast dorzuce
                      > od siebie, iz mialem przyjemnosc poznac paru studentow z Polski
                      > ktorzy, zarabiajac na swoje studia, takze parali sie tym,
                      odsadzanym
                      > od czci i wiary przez "elektryka" - "od-azbescianiem".
                      > Chlopcy na schwal, o duzej kulturze osobistej, zdecydowani w tym
                      co
                      > chca osiagnac a do tego, swobodnie piszacy po polsku.
                      > Nikt zas z nich nigdy nie splamil sie bledem typu: "porzyteczny",
                      > jak to robi, nie wiedziec czemu raptem taki
                      > paternalistyczny, "elektryk".

sam sobie przeczysz - miedzy pierwszym zdaniem, a reszta.

poza tym, pseudo-inteligentny i dumny ze swej immatrykulacji
                      sikunie, troche duzo tekstu jak na zwrocenie uwagi na blad
                      ortograficzny.
                      • Gość: idzikczortu Re: teraz juz naprawde n/t IP: *.sub-75-194-128.myvzw.com 14.03.08, 18:30
                        Utytlany blotem przez "marcowa" jako ten: "...pseudointeligentny
                        sikun"; a, ze - pseudo, to synonim glupola bede go wiec odtad
                        nazywal czymze innym? Antonimem wlasnie tegoz "pseudo" a wiec:
                        Super, duper inteligentnym. A niech ma...
                        Poza tym jak na takiego super, duper to powinien juz dawno wiedziec,
                        ze na blogosferze wpisy maja czesto-gesto szerszy kontekst nizli
                        bezposrednia odpowiedz na temat tuz powyzej.
                        Tym razem nie obejdzie sie bez lopatologii (bo to konieczne dla
                        wszystkich z przedimkiem - super, duper), iz moim wpisem pokazalem
                        kolejne oblicze "krzyzowca" przeciwko jeszcze jednej odmianie
                        glupiej mody na tymze forum a mian., paternalistycznemu wysmiewaniu
                        sie z "niegodnych" rodzajow pracy ktore przeciez w efekcie koncowym,
                        wszystkie jak leci, przynosza takie same Zlote, Funty, Dolary czy
                        Euro...
                        A tu: azbesty - nie, budowa - nie, zmywanie - nie, opieka - nie,
                        uslugi - nie. Przeciez juz cesarz rzymski Wespazjan pouczal
                        mlodzieniaszka, iz "Pecunia non olet"! Tu zas rosnie jakas durna
                        bialostocka moda na tworzenie spoleczenstwa kastowego zaleznie od
                        sposobu zarabiania.
                        Jakis kolejny, bialostocki absurd udawania, ze w tym miescie raptem
                        zyje tylu spadkobiercow starych rodowych fortun (old money),
                        rentierow, ktorzy nie musza pracowac a jedynie umieja wydawac. Nie w
                        Londynie, nie w Rzymie, nie w Paryzu i nie w super Szaletach we
                        Szwajcarii wlasnie, lecz w Bialymstoku...
                    • 10elektryk10 Re: teraz juz naprawde n/t 14.03.08, 18:30
                      Walę ortografy bo jestem niedouczony z Polski B (to nie dyslekcja),
                      słucham disco polo - ele wiem że azbest rwą tylko debile nawet te
                      kształcone.
                  • pijany_latarnik Re: teraz juz naprawde n/t 15.03.08, 02:57
                    10elektryk10 napisał:

> Gdzieś na forum wyczytałem że Latarnik to odazbeścia Amerykę. Więc
                    > chwała mu za to , bo to porzyteczne zajęcie. A że jest szkodliwe dla
                    > zdrowia to widać , powoduje też jakąś taką jakby nerwowość czy coś.

To jeszcze ociężały umysłowo młocie mało przeczytałeś, Ja przeczytałem, że
                    Llatarnik u żyda pracuje, albo że na zmywaku tyra. Słyszałem też, że dachy zrywa
                    i szingle układa.

Musicie się więc chamy bolszewickie skrzyknąć, zebrać się i ustalić, co wasz pan
                    Llatarnik robi, BO WY PRZECIEŻ NAJLEPIEJ WIECIE, bo słuchacie Radia Erewań i
                    bolszewickuju praudu czytacie.
                • pijany_latarnik Re: teraz juz naprawde n/t 15.03.08, 02:49
                  Gość portalu: A napisał(a):

>
                  > Latarnik, od jakiegoś czasu przyglądam się twoim postom i pytam - czy zdarzyło
                  > ci się na jakis odpowiedziec merytorycznie, a nie obelgami? Możesz wskazać na l
                  > ink?

Nie nie mogę, ponieważ zwyczajowo olewam ciepłym moczem tchórzliwe małe
                  zwierzątka, które co chwila przybierają inny nick.
                  • Gość: swiniopas Re: teraz juz naprawde n/t IP: *.asfd.broadband.ntl.com 15.03.08, 11:44
                    tee, pijany! A niby dlaczego ciebie wkurza
                    gdy ci przygadam ze robisz u Zyda na zmywaku?
                    W Usiech co najmniej co trzeci Polak robi u Zyda
                    a jego zona sprzata u Zyda w domu, czesto ssac lubi
                    ten skarb scyzorykiem chrzczony w ramach nadgodzin.
                    Nie spotkalem jeszcze sytuacji aby Zyd robil u Polaka
                    a Zydowka wynajmowala sie do pracy w polskim domu.
                    A wiec to co o tobie powiem jest przynajmniej statystycznie
                    p
      • pijany_latarnik Re: latarnik ctylko czekal...n/t 15.03.08, 03:21
        Gość portalu: macrow napisał(a):

> ...na racjonalna wypowiedz nt. religii, zeby wyzwac kogos od
        > ubekow, kacapow, innych historycznych lub nierealnych postaci.
        >
        > zalosny typ, ktory spedza swoj czas na wypatrywaniu ludzi, ktorych
        > mozna obrzucic jakimis obelgami.
        >
        > a jak mu sie udowodni, ze nia ma racji, to zglasza watek do
        > kasowania. juz niejeden raz sie o tym prezekonalem

przestań płakać, edico! weż się w garść. może batiuszka coś ci doradzi?

P.S. najbardziej mnie ciekawi jak ten gienjusz-jednokomórkowiec wydedukował, że
        rzekomo zgłaszam posty do usunięcia, gdy mi się udowodni, że nie mam racji,
        skoro ANI RAZU MI NIE NIE UDOWODNIŁ, że racji nie mam.

-
        There is no way to happiness. Happiness is the way.
        • pijany_latarnik Do Idzikczortu. 15.03.08, 03:53
          Piszę ten post, by pokazać jak serdecznie olewam to, co o mnie pomyślą czy
          napiszą te złośliwie szczekające bolszewickie burki zakłamane.

Gdy wiele, wiele lat temu wylądowałem na JFK, nie czekało na mnie stanowisko
          dyrektora. Poszedłem na budowę. Chyba wiesz, że tu się rzeczywiście pracuje. Nie
          byłem chucherkiem, ale po 10 godz pracy wracałem skonany.

Pewnego razu na naszą budowę wkroczyli "azbeściarze". Czy wiesz, jak im
          zazdrościłem? Bez pośpiechu, nie przemęczając się ustawiali swe namioty,
          nakładali kombinezony i maski. Gdy dowiedziałem się ile mają na godzinę, to
          MARZYŁEM, by kiedyś być takim azbeściarzem. Nigdy jednak nie byłem, bo los
          potoczył się inaczej. Wiele fachów budowlanych przez tamte 3 lata poznałem, ale
          do dziś pozostał mi szacunek do ciężkiej pracy, kondycji ciała i umysłu i
          sprawności fizycznej.

Dziś lubię sobie wieczorem popływać w ciepłym oceanie. Nie jestem młodzieńcem,
          ale na sprawność i sylwetkę nie narzekam, a to ze względu na te dawne ciężkie,
          ale w sumie fajne lata.
          • Gość: swiniopas Re: Do Idzikczortu. IP: *.asfd.broadband.ntl.com 15.03.08, 10:31
            Faktycznie, mozesz bezpiecznie plywac w oceanie.
            Wzdety jedzeniem grochu i kapusty brzuch utrzyma
            twe zniszczone alkoholem scierwo na powierzchni.
            Nawet rekin gdy pozna twoje poglady to ciebie
            bedzie omijac z daleka z obawy ze sie otruje.
            • Gość: azp11 Re: Do Idzikczortu. IP: *.elpos.net 15.03.08, 18:57
              >Wzdety jedzeniem grochu i kapusty brzuch utrzyma
              > twe zniszczone alkoholem scierwo na powierzchni
          • macrow Re: Do Idzikczortu. 15.03.08, 10:47
            bueheheheeee ;]

przezabawne...

a kogo tu obchodzi twoja, och jak przecietna, historia zycia??

jesli idzikczorta, to pisz do niego na gg zamiast nudzic innych
            • mr.brilliant Re: Do Idzikczortu. 19.03.08, 03:39
              macrow napisał:

> bueheheheeee ;]
              >
              > przezabawne...
              >
              > a kogo tu obchodzi twoja, och jak przecietna, historia zycia??
              >
              > jesli idzikczorta, to pisz do niego na gg zamiast nudzic innych

Czy nie umiesz czytać ze zrozumieniem bolszewiku niedomyty? To chyba przez tą
              domieszkę mongolskich genów jesteś tak żałośnie ociężały umysłowo. To nie było
              do ciebie, bucu.

Poza zakłamany nienawistny bolszewiku, dlaczego w tym wątku zadajesz retoryczne
              pytanie typu - kogo to obchodzi a w innym wątku zupełnie nie na temat próbujesz
              chamie spoufalić się ze mną i próbujesz grzebać w moim życiorysie, jakieś
              długie, nudne i debilne elaboraty piszesz na ten temat? Co gorsza śmiesz,
              półgłówku jeszcze mi jakichś debilnych rad udzielać? Teraz widzę, że twoja
              chamska hucpa pcha cię do takiego absurdu, że masz czelność mi mówić gdzie mam
              pisać - na forum czy np na gg.

Zapamiętaj sobie raz na zawsze - żaden bolszewik niedomyty nie będzie mi kazał,
              gdzie mam pisać a gdzie nie!
        • macrow Re: latarnik ctylko czekal...n/t 15.03.08, 10:44
          no tak... nigdy nie powiedziales czegos, co mialoby jakies meritum.
          wiec jak masz miec/ nie miec racje.
          • Gość: idzikczortu Re: latarnik ctylko czekal...n/t IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 15.03.08, 18:29
            Panie/Towarzyszu "marcow":
            Jestem conajmniej rownie niezalezny w tym co pisze i w tematach
            ktore wybieram by glos zabrac co i "Pijany latarnik". Pisze o tym
            by zaznaczyc, ze wcale nie musze sie zgadzac ze wszystkim o
            czym "Latarnik" pisze. Jednako, jak widze, bardzo wazna rzecza
            rzecza jest ogolny kierunek, patriotyzm ktory ma na celu dobro
            Polski widziane w szerokiej perspektywie. I, jezeli o mnie chodzi,
            to ja sie cieplem otwieram w strone kazdego kto ma podobne poglady.
            "Latarnik", nie ukrywam, o ostrym jezyku, ostrosc swoja przeciez
            kieruje w tych ktorzy chetnie widzieliby "Polska Rozwalke".
            Wrog mojego wroga bedzie zawsze moim przyjacielem.
            Ja sam, Bogu dzieki, nie przeszedlem ani Sybiru ani niemieckich
            kazamatow (nie ten wiek), ale moi - tak!
            Przeszedlem co nieco takze w Polsce zniewolonej sowiecka okupacja.
            Stad pewnie, zostalem weteranem "walki" z codziennym szkalowaniem
            imienia Polski, niegdys w roznych miejscach po niemiecku , dzisiaj
            w roznych miejscach po angielsku.
            Piszecie, ze to co "Latarnik" opisal na temat jego spotkania
            z "azbesciarzami" to jego prywatne "nudy na pudy"? No to wam
            oswiadczam, ze nie dla mnie. Po pierwsze, czy wam sie to podoba czy
            nie, ma on rzadki talent pisania z wydzwiekiem. Po drugie, w
            momencie gdy odslonil prywatna kurtyne, pokazal ujecie prawdziwe;
            rzadkosc, w w zalewie tysiecy powielanych stereotypow, jak Polacy
            daja sobie rade znalazlszy sie w kotle wszystkich kultur, w
            Ameryce.
    • edico Re: Dlaczego byli ??? 16.03.08, 17:13
      Karma ta skutkuje do dnia dzisiejszego w spuściźnie tzw. duchowej.
      Llatarnik i gerwazjusz są tego wystarczającym dowodem :))
      • mr.brilliant Re: Dlaczego byli ??? 19.03.08, 03:25
        Czy twój batiuszka wie, że ty podły degenerat marcow-edico jesteś zwykłym
        drobnym złodziejem cudzych tekstów, które wklejasz jako swoje?

A Pana Llatarnika, czyli mnie to nawet nie mógłbyś w dooooooopę pocałować, ty
        ziejący nienawiścią do Polski i katolików bolszewiku niedomyty. Wiesz dlaczego?
        Bo ci z pyska zbyt mocno capi.
        • Gość: Did z Liesu zenek, wracaj do zmywaka IP: *.asfd.broadband.ntl.com 19.03.08, 03:57
          podpijasz znowu zydowi whisky przy barze a nie wiesz
          nawet ze wlasciciel tobie zone p...doli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka