Gość: Stanisław IP: 195.94.213.* 29.08.03, 23:42 Nazwisko tego "europejczyka" i niech leczy siostry zakonne z niechcianych ciąż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J.Lewandowski Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 11:08 Kolejny dowód na to że bardziej na miano stolicy Ciemnogrodu bardziej niż Kraków zasługuje Białystok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olog Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 11:25 Jest koncepcja. Nie ma antykoncepcji . Zrozumta to ludzie i bierzta sprawy w swoje ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Antykoncepcja to grzech! 30.08.03, 15:01 ...ludzie, czy ktos przegoni w koncu stad tego debila? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Antykoncepcja to grzech! 30.08.03, 20:09 No ORMOndzie i ty doczekałeś się swego uzurpatora ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Antykoncepcja to grzech! 31.08.03, 21:02 ormond napisał: > ...ludzie, czy ktos przegoni w koncu stad tego debila? - a sam się nie mozesz pogonić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK1 Re: Antykoncepcja to grzech! IP: *.apcc.com 01.09.03, 12:35 nie ma na to szans - chyba za bardzo polubil forum bialostockie - ma tutaj tulu fanow...::)) a moze po prostu lubi gdy sie na niego naskakuje - jakas forma fetyszyzmu czy co???:P:))) pewnie za wczesnie od piersi matki zostal oderwany...::))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_4 [...] 01.09.03, 16:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę 01.09.03, 18:26 Wiecej takich ginekologów, to bedzie więcej oszołomów.... Mam nadzieje, że po takiej reklamire, ten ginekolog już wiele pacjentek mieć nie bedzie. Będą one wybierać normalnych lekarzy, a nire nawiedzonyvch idiotów Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 14:11 obawiam sie ze nie koniecznie musi to oznaczac to ze lekarz bedzie mial wiecej pacjetek wiele jest kobiet ktore wierza w naturalne metody planowania rodziny bo antykoncepcja tego nazwac nie mozna niestety to miasto ciemnogrod pelen ciemnych ludzi bez wyksztalcenia oraz ciemnoty z tytulami magistra i wyzej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
observator1 Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę 02.09.03, 14:16 Gość portalu: Monika napisał(a): > obawiam sie ze nie koniecznie musi to oznaczac to ze lekarz bedzie mial wiecej > pacjetek wiele jest kobiet ktore wierza w naturalne metody planowania rodziny > bo antykoncepcja tego nazwac nie mozna > niestety to miasto ciemnogrod pelen ciemnych ludzi bez wyksztalcenia oraz > ciemnoty z tytulami magistra i wyzej > pozdrawiam czy uwazasz, ze ortodoksyjni Zydzi (z tytulami magistra i wyzej), to tez ciemnogrod ? Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę 02.09.03, 15:11 Gość portalu: Monika napisał(a): > obawiam sie ze nie koniecznie musi to oznaczac to ze lekarz bedzie mial wiecej > pacjetek wiele jest kobiet ktore wierza w naturalne metody planowania rodziny > bo antykoncepcja tego nazwac nie mozna > niestety to miasto ciemnogrod pelen ciemnych ludzi bez wyksztalcenia oraz > ciemnoty z tytulami magistra i wyzej > pozdrawiam Masz racje, to straszny ciemnogrod wiedziec, jak funkcjomuje Twoje cialo. mam nadzieje, ze takich swinstw nie ucza w szkolach! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę 02.09.03, 15:33 wszyscy wiedzą jak zawodne są metody naturalne... Zresztą wiekszość osób je stosujacych robi to źle (mój znajomy jest lekarzem i odbywał praktyki...) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę 02.09.03, 15:41 alex.4 napisał: > wszyscy wiedzą jak zawodne są metody naturalne... Co to znaczy wszyscy??? > Zresztą wiekszość osób je stosujacych robi to źle (mój znajomy jest lekarzem i > odbywał praktyki...) A co to znaczy wiekszosc? Robiles statystyki? A w czym ten lekarz odbywal praktyki, bo nie rozumiem? Sam przeprowadzal oberwacje czy zamknal grupe kobiet na dwa lata w szpitalu, mierzyl im temperature, badal slub, szyjke macicy? > Pozdr Rowniez pozdrawiam Beemka. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę 02.09.03, 15:54 są statystyki, które pokazują jaki odsetek par uzywających tylko jednej metody zapobiegania ciąży dochowuje się mimo tego ciązy. Odsetek par używających kalendarzyka jest bardzo spory (nie pamietam dokłądnie danych) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex_4 [...] 02.09.03, 15:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 [...] 02.09.03, 15:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę 02.09.03, 16:23 Jak byś zauważyła Beemko, mój nick nie jest taki sam jak poprzednika, choc jest bardzo podobny. Ten facet to oszołom, un pisze jako zwolennik LPR (a czasami jako faszysta). Od kiedy nauczył się logować (zajeło mu to rok), to loguje sie pod nickiem bliskim nickó innych - tych których nie lubi. Jak ja ormond i kilku innych Biedne dziecko wojny ma taka zabawę. Wszyscy olewaja go, gdyż takie zabawy swiadczą o jego wyjątkowej głupocie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę 02.09.03, 16:48 Przepraszam za pomylke i pozdrawiam beemka. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę 02.09.03, 17:02 Nie ma problemu. Niestety na forum Białystok nalezy uważnie patrzeć na nicki... niestety admin nie interweniuje. a wystarcxzyłoby tylko wycinać posty jesli nick zbyt przypomina nich uzywany przez kogos. Ale widziałem że na innych forach ten typ działą również podobnie. To ma pewny plus, może w końcu zabanuja go porządnie... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę 02.09.03, 17:22 To, ze ktos sie pod Ciebie podszywa znaczy tylko tyle, ze jestes popularny:-))) Aha, kalendarzyk a NPR to zupelnie cos innego:-0 Pa, pa Beemka. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę 02.09.03, 17:26 ale jeśli głosi poglady o 100% rózne od moich to nire jest juz takie miłe,\... Czasami ważne jest nie to, ze się podszywa, ale kto się podszywa... oszołom to zaden zaszczyt... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę 02.09.03, 17:31 Zdarzylo mi sie kiedys, ze jakas Beemka rozplywala sie nad poludniowoamerykanskimi serialami:-) Od tej pory zawsze sie loguje... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę 02.09.03, 17:50 południowoamerykańskie seriale są chyba lepsze.... :))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Lewandowski Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 22:27 alex.4 napisał: > ale jeśli głosi poglady o 100% rózne od moich to nire jest juz takie miłe,\... > Czasami ważne jest nie to, ze się podszywa, ale kto się podszywa... oszołom to > zaden zaszczyt... :) > Pozdr -a o masochistach ty słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Ginekolog źle potraktował pacjentkę 02.09.03, 17:36 alex.4 napisał: > Jak byś zauważyła Beemko, mój nick nie jest taki sam jak poprzednika, choc jest > > bardzo podobny. Ten facet to oszołom, un pisze jako zwolennik LPR (a czasami > jako faszysta). Od kiedy nauczył się logować (zajeło mu to rok), to loguje sie > pod nickiem bliskim nickó innych - tych których nie lubi. Jak ja ormond i kilku > > innych > Biedne dziecko wojny ma taka zabawę. > Wszyscy olewaja go, gdyż takie zabawy swiadczą o jego wyjątkowej głupocie. > Pozdr > - ntwoje denne tłumaczenia nidc ci nie pomogą..wszyscy już wiedzą że cierpisz na rozzdwojenie jaźni Odpowiedz Link Zgłoś