mkaspr 27.02.06, 19:39 Studio Bez Nazwy - www.beznazwy.com ma ktos jakies doswiadczenia z nimi, ktos cos slyszal? Podzielcie sie uwagami, zdjecia mi sie bardzo podobaja, subtelne, naturalne tak jak lubie, ale chetnie poslucham Waszych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smylla Re: Fotograf slubny - co sadzicie? 27.02.06, 20:27 Witam! Czy ktoś wie skąd jest to studio bez nazwy? Jaka jest orientacyjna cena kompletu 100 zdjęć?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edycia81 Re: Fotograf slubny - co sadzicie? 27.02.06, 21:54 Zdjęcia wydają się śliczne, ale niestety mogę je zobaczyć tylko na miniaturkach bo strona ma jakiś problem i z boku zdjęcia otwierają mi się tak, że widzę tylko połowę albo 1/3 fotografii Odpowiedz Link Zgłoś
mkaspr Re: Fotograf slubny - co sadzicie? 27.02.06, 22:14 atka: dzieki za linka, troche poczytalam, smylla: nie mam cennika jeszcze, czekam na odpowiedz. edycia: dziwne, u mnie wszystko dobrze sie wyswietla. Pozdrowienia serdeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia81 Re: Fotograf slubny - co sadzicie? 27.02.06, 22:19 Nie mam pojęcia dlaczego u mnie nie jest w porządku. Mam zwykłą przeglądarkę IE, zazwyczaj wszystko działa poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
malarysia Re: Fotograf slubny - co sadzicie? 28.02.06, 12:17 Hej, ja juz wybralam ich jakis czas temu, bardzo nietypowe, delikatne, ladne zdjecia, mam nadzieje, ze moje tez takie beda! Pozdrowienia Ryska Odpowiedz Link Zgłoś
karmela77 Re: Fotograf slubny - co sadzicie? 28.02.06, 12:25 Ja też ich wybrałam.Bardzo miły kontakt, na osobistym spotkaniu możesz obejrzeć albumy ze zdjęciami, nie tylko ślubnymi. Zdjęcia niebanalne, pomysłowe, fotografowie młodzi i otwarci na pomysły. Zdjęcia bardzo mi się podobały, do obejrzenia na żywo w pubie drewniany konik w katowicach (wystawa). Cena - 1150 zł za plener, kościół + składanie życzeń (60 zjęć + 100 na płytce). Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna my ich wybraliśmy:) 28.02.06, 14:00 hejka...wybraliśmy ich w zeszłym m-cu aby sfotografowali naszą uroczystośc 19 sierpnia 2006r. tak jak ktos wspomnaił spotkanie wyglądało tak samo - do pzrejrzenia było kilka albumów fotografii, zespół tworzy para - natomiast nas będzie fotografowac Pani Agnieszka Mandal, która dodatkowo ma swoja autorską pracownię wwww.agnieszkamandal.com bodajżewykupilismy cały pakiet czyli przygotowania +ślub +wesele +plener - udało nam sie wynegocjowac dodatkowo oczepiny (bo ponoc zwykle robią do oczepin) no i troche więcej fotek niz normalnie...ponadto w trakcie wesela dołączy do niej druga osoba i razem będą nam towarzyszyc do konca wesela, przekonali mnie profesjonalizmem, ambicją (każde zdjęcie musi byc idealne hehe) oraz sposobem bycia...bardzo mili i uprzejmi ludzie...o efekty ich pracy jestem raczej spokojna) Odpowiedz Link Zgłoś
karmela77 Re: my ich wybraliśmy:) 28.02.06, 14:09 ladnapanno czy wybraliście miejsce, w którym będziecie robić plener?My nie możemy się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
karmela77 Re: my ich wybraliśmy:) 28.02.06, 14:12 i to samo pytanie co wyżej do Rysi? Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: my ich wybraliśmy:) 28.02.06, 20:53 znacie kogos kto juz u nich robil zdjecia? jakie wrazenia po? Odpowiedz Link Zgłoś