bogo2 27.03.08, 10:48 www.trekearth.com/gallery/photo860127.htm nie zgadzam sie , ze miasto odcielo sie od korzeni i wlasnej pamieci...ale zgadzam sie ,ze to wstyd... stad pytanie...! czy ktos wie, co za idiota, to namalowal...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: ktos wie , kto to namalowal...? 27.03.08, 11:00 Nie znam człowieka. Ale rzeczywiście, inteligentny to chyba nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: ktos wie , kto to namalowal...? 27.03.08, 11:43 Poczytajcie to forum, a na pewno znajdziecie tego głąba wśród jego bywalców Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 27.03.08, 14:32 Że to namalował idiota to jest oczywiste i nie ma o czym nawet dyskutować. Bardziej mnie interesuje, co za idiota próbuje rozpropagować sprawę w necie, ośmieszyć swoje miasto - Białystok i swój kraj - Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ktos wie , kto to namalowal...? 27.03.08, 14:53 to pytanie do mnie, czy fotografa...? jezeli do mnie, to odpowiadam.... ten watek jest nie po to, aby osmieszac miasto, czy kraj...!!! ten watek, jest po to, aby poznac imie i nazwisko osoby, aby mu napisac, albo powiedzec w twarz... you-fucken-idiot...!!! gerwazjusz napisał: (...) > Bardziej mnie interesuje, co za idiota próbuje rozpropagować > sprawę w necie, ośmieszyć swoje miasto - Białystok i swój kraj - > Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 27.03.08, 23:07 >ten watek, jest po to, aby poznac imie i nazwisko osoby... ______________ Nowa formuła śledcza. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ktos wie , kto to namalowal...? 28.03.08, 15:39 jezeli mnie cytujesz , to cytuj do konca...! ten watek, jest po to, aby poznac imie i nazwisko osoby, aby mu napisac, albo powiedzec w twarz... you-fucken-idiot...!!! Gość portalu: azp11 napisał(a): > >ten watek, jest po to, aby poznac imie i nazwisko osoby... > ______________ > Nowa formuła śledcza. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 18:04 Jak sam widzisz, niewiele to zmienia. Tym wątkiem sprawców nie wykryjesz, a ich twarzy nie przybliżysz. To zdanie, cytowane w całości czy też w części (co w swoim plście wyraźnie zaznaczyłem) jest, delikatnie mówiąc, śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ktos wie , kto to namalowal...? 29.03.08, 15:14 w przeciwienstwie do ciebie, mam nadzieje,ze idiota, ktory to namalowal, przestanie byc anonimowy... jezeli sie to uda, to duzo sie zmieni.. !!! Gość portalu: azp11 napisał(a): > Jak sam widzisz, niewiele to zmienia. Tym wątkiem sprawców nie > wykryjesz, a ich twarzy nie przybliżysz.(...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 29.03.08, 20:07 Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ktos wie , kto to namalowal...? 30.03.08, 15:46 dziekuje... jezeli sie uda i ten idiota przestanie byc anonimowy...to byc moze nastepnemu idiocie, zadrzy reka... Gość portalu: azp11 napisał(a): > Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaurismaki Re: ktos wie , kto to namalowal...? 27.03.08, 15:17 gerwazjusz napisał: > Że to namalował idiota to jest oczywiste i nie ma o czym nawet dyskutować. > > Bardziej mnie interesuje, co za idiota próbuje rozpropagować sprawę w necie, > ośmieszyć swoje miasto - Białystok i swój kraj - Polskę. > Czyli ośmiesza i jest idiotą ten, który chce coś zmienić i nie chowa głowy w piasek? Najlepiej nic nie widzieć i udawać, że jest cudnie. To ja jestem tym idiotą, który zrobił zdjęcie. Wieczorem będzie jeszcze jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.brilliant [...] 28.03.08, 03:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: ktos wie , kto to namalowal...? 28.03.08, 09:54 ja sie bardzo ciesze, ze ktos sie zajmuje chamstwem i stara sie je tepic. ciebie z pewnoscia tez jeszcze ktos wytepi. dosc tworzenia ciemnogrodu i udawanie, ze wszystko cacy! a na swoja ojczyzne pluje ten, kto takie gowno maluje. i ten, kto go broni i stara sie ukryc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 19:52 Jeżeli można dyskutować nad tym, czy rozpowszechnianie fotografii prezentujących akty wandalizmu (lub jak wolisz - rasistowskich wybryków) służy walce z tym zjawiskiem, czy też jego reklamie, to zarzucanie adwersarzom, że bronią sprawców tych czynów, jest prymitywną próbą dokopania im za wszelką cenę, wbrew logice i dobrym obyczajom. Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 30.03.08, 17:55 macrow napisał: > ja sie bardzo ciesze, ze ktos sie zajmuje chamstwem i stara sie je > tepic. ciebie z pewnoscia tez jeszcze ktos wytepi. > > dosc tworzenia ciemnogrodu i udawanie, ze wszystko cacy! > a na swoja ojczyzne pluje ten, kto takie gowno maluje. i ten, kto > go broni i stara sie ukryc. Tępić czy reklamować? Zacznij wreszcie myśleć, durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 13:21 A myślałem, że Dulska jest postacią fikcyjną. Kołtun jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
kaurismaki Do administratora forum 28.03.08, 14:12 Chyba przekroczono tu pewne granice. Nie wstydzę się tego co robię, jednak umieszczenie wyzwisk i gróźb pod moim adresem i wymienienie mnie przy tym z imienia i nazwiska przekracza normy forumowe - proszę o wymoderowanie niektórych wypowiedzi. Smutne jest to, że ludzie nie potrafią bronić swoich poglądów nie uciekając się do wyzwisk i gróźb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Moderator zagląda, IP: *.elpos.net 28.03.08, 17:55 ale działa skrycie. Wycina posty i nawet nie odznacza tego. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Moderator zagląda, 28.03.08, 22:25 Wydaje mi się, że to centrala robi. Ten nasz, pożal się boże, moderator, to tylko wpadnie raz na pół roku i posta o podlaskim kolejnictwie albo o WOŚP walnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Do administratora forum 30.03.08, 18:00 zewsi napisał: > Moderator tu nie zagląda. :-( Mylisz się. Moderator podstęnie i "bezszelestnie" wyciął kilka moich wypowiedzi i chyba tylko nie moich. Temu żałosnemu osobnikowi wydaje się, że ta dyskusja to takie drzewko, które można przycinać, kształtować, zniekształcać. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: ktos wie , kto to namalowal...? 28.03.08, 14:47 mr.brilliant napisał: > Nie rozumiesz durniu, co czynisz. Czy ty półgłówku nie rozumiesz, że jak > będziesz nagłaśniał czyny wandali, to w ten sposób zachęcasz ich do następnych > wybryków? Poza tym szanuj chamie swoje miasto, swoją ojczyznę, nie pluj na nią. > Zawsze byłem i jestem za państwem prawa i za surowym karaniem przestępców i > wandali, ale nie wynoś nędzniku naszych brudów na zewnątrz. > Mam nadzieję, że ktoś ci wkrótce słusznie da nauczkę Ty chyba meszugene jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 15:02 Nie, to Dulska z grobu wstała: "własne brudy w domu trzeba prać" Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 30.03.08, 18:29 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Nie, to Dulska z grobu wstała: "własne brudy w domu trzeba prać" a gdzie, durniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 20:00 Sam się w tym miejscu do swojego kołtuństwa przyznałeś. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 30.03.08, 21:59 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Sam się w tym miejscu do swojego kołtuństwa przyznałeś. Dziękuję Jednak jesteś żałosnym, bezmyślnym półgówkiem. Przyznałem się, że mam w domu pralkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 07:20 Miej więc pretensje do Unii Europejskiej, że ujawnia fakt prania swoich brudów w swoim domu przez Chiny Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 01.04.08, 18:47 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Miej więc pretensje do Unii Europejskiej, że ujawnia fakt prania swoich brudów > w swoim domu przez Chiny To czyje te brudy? Unijne czy chińskie? Naucz się myśleć i pisz zrozumiale, bo mi nie chce się w jakieś rebusy i szarady bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 20:29 naucz się czytać ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Zenek 30.03.08, 17:06 kajmir napisał: > Jesteś hańbą swojego kraju. Kamir vel spiacy_z otwartymi_oczami? Kolejny cham ociężały umysłowo, który próbuje spoufalać się z legendarmym Zenonem. Ciekawe czy dziś robi za chłoptasia czy za kobietę, bo temu drobnemu pijaczkowi czasami wydaje się że jest kobietą, szczególnie jak zapomni się przelogować: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=67277666&a=67381525&t=1195106120035 Czyżby wciąż go bolało, że Zenon od czasu do czasu lubił pokazywać jego ociężałość umysłową? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=22576073&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz masz chody 30.03.08, 18:02 Masz chody Llatarniku. Mnie wycinają podstępnie, bez śladu, bezszelstnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaurismaki ktos wie , kto to wydrapał...? 27.03.08, 16:12 www.trekearth.com/gallery/photo860803.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to wydrapał...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 19:46 gerwazjusz, ale tez i azp mają mentalność panów z kgb, którzy uważali, że milczenie o katyniu pozwoli zapomnieć o tej zbrodni oraz uwolni ich od winy i pozwoli nie szkalować ich sowieckiej ojczyzny. Takim jak oni dedykuje wiersz znienawidzonego przez takich, jak oni (jak sie domyślam) noblisty: "nie bądź bezpieczny poeta pamięta możesz go zabić narodzi się nowy spisane będą czyny i rozmowy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: ktos wie , kto to wydrapał...? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.03.08, 20:12 zawsze się znajdzie kretyn, który wywróci nagrobek czy wymaluje na murze swastykę. zawsze. i nie tylko w Białymstoku czy Polsce. ale w normalnym mieście taki czyn jest karygodny i prawnie ścigany. sprawca jest sądzony i ponosi odpowiedzialność. w normalnym społeczeństwie, podobne akty wandalizmu są natychmiast usuwane i nie egzystują miesiącami na murach całego miasta. kretyn, który maluje - zawsze się znajdzie, ale tak naprawdę przerażające jest to, że nam to w ogóle nie przeszkadza. że wolimy tego nie widzieć, i o tym nie wiedzieć. a kiedy ktoś zwróci nam uwagę - wołamy z oburzeniem "dlaczego szkalujesz nasz kraj i nasze miasto?!". to jest straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to wydrapał...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 20:45 Ci, co nie chcą, żeby o tym mówić może się po prostu wstydzą tego, co zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.brilliant Re: ktos wie , kto to wydrapał...? 28.03.08, 13:05 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Ci, co nie chcą, żeby o tym mówić może się po prostu wstydzą tego, co zrobili? Oj, nie dała Bozia rozumu, nie dała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to wydrapał...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 13:19 Nie do mnie składaj reklamacje w tej sprawie. Miej pretensje do twoich rodziców, że zrobili cię po pijanemu Odpowiedz Link Zgłoś
mr.brilliant Re: ktos wie , kto to wydrapał...? 29.03.08, 00:32 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Nie do mnie składaj reklamacje w tej sprawie. Miej pretensje do twoich rodziców > , > że zrobili cię po pijanemu Jeżeli to miał być dowcip, to muszę przyznać, że wyjątkowo chamski. Jak ty przegrany chamie cuchnący śmiesz z moimi Rodzicami się spoufalać? Przegrałeś czerwony śmieciu pisząc pod poprzednim nickiem i teraz pod innym nickiem próbujesz udawać kogoś innego i w chamski sposób się odgrywać? Jesteś kompletne zero i jeszcze raz powtórzę - do pięt mi nie dorastasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kaurismaki Re: ktos wie , kto to wydrapał...? 27.03.08, 21:09 Bo to jest trochę jak u Hłaski, jak coś sie dzieje to odwracamy oczy. Potem okazuje się, że "wszyscy byli odwróceni" i nikt nie zwrócił uwagi na zło bo to jego nie dotyczy. Dotyczy nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to wydrapał...? IP: *.elpos.net 27.03.08, 22:52 Wyciągasz Koro pochopne wnioski. Z tego że nie łatasz dziur na ulicach, nie wynika, że ich nie dostrzegasz lub że ci nie przeszkadzają. Jeżeli zaś chodzi o zwracanie uwagi, to adresatów chyba też należy dobierać trochę staranniej. I jeszcze jedno: nie wrzucajmy wszystkiego do jednego worka. W swojej akcji zdjęciowej niepotrzebnie zamieszczałeś napisy typu: PZPR + ... = swastyka jako propagowanie faszyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: ktos wie , kto to wydrapał...? 28.03.08, 09:56 popieram! nie trzeba tolerowac tzw. patriotow, ktorzy pozwalaja na to, ze ktos przynosi tyle wstydu ich ukochanej polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to wydrapał...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 17:46 Tobie - ich, nam - naszej. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: ktos wie , kto to wydrapał...? 28.03.08, 19:24 dobre! jestes genialny Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to wydrapał...? 30.03.08, 18:33 macrow napisał: > popieram! > > nie trzeba tolerowac tzw. patriotow, ktorzy pozwalaja na to, ze > ktos przynosi tyle wstydu ich ukochanej polsce. Ukochanej Polsce? Ty ziejący nienawiścią do Polski i Polaków aż tak poniżasz się w swoim podłym zakłamaniu? Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to wydrapał...? 30.03.08, 18:42 Gość portalu: wkoronkiewicz napisał(a): > zawsze się znajdzie kretyn, który wywróci nagrobek czy wymaluje na > murze swastykę. zawsze. i nie tylko w Białymstoku czy Polsce. > > ale w normalnym mieście taki czyn jest karygodny i prawnie ścigany. > sprawca jest sądzony i ponosi odpowiedzialność. > w normalnym społeczeństwie, podobne akty wandalizmu są natychmiast > usuwane i nie egzystują miesiącami na murach całego miasta. > kretyn, który maluje - zawsze się znajdzie, ale tak naprawdę > przerażające jest to, że nam to w ogóle nie przeszkadza. że wolimy > tego nie widzieć, i o tym nie wiedzieć. a kiedy ktoś zwróci nam > uwagę - wołamy z oburzeniem "dlaczego szkalujesz nasz kraj i nasze > miasto?!". to jest straszne. > Straszne jest, że jeszcze długo będą w różny sposób bezczeszczone groby w Białymstoku przez faszystów, lewaków, satanistów, wandali i pijaków, ponieważ różne półgłówki nie wiedzą kto jest za to odpowiedzialny i winią za to innych. Przyjmij więc do wiadomości człowieku, co ktoś mądrzejszy ci powie. Winę za to ponoszą białostocka policja i prokuratura - opieszałe i niesprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.brilliant Re: ktos wie , kto to wydrapał...? 28.03.08, 13:10 Gość portalu: tomekk napisał(a): > gerwazjusz, ale tez i azp mają mentalność panów z kgb, którzy uważali, że > milczenie o katyniu pozwoli zapomnieć o tej zbrodni oraz uwolni ich od winy i > pozwoli nie szkalować ich sowieckiej ojczyzny. Takim jak oni dedykuje wiersz > znienawidzonego przez takich, jak oni (jak sie domyślam) noblisty: > "nie bądź bezpieczny poeta pamięta > możesz go zabić narodzi się nowy > spisane będą czyny i rozmowy" Prawie zwymiotowałem z obrzydzenia! Oto lewak, komuchowski przydupas ma czelność wycierać swój zakłamany pysk tragedią w Katyniu! Co za dno! Przypominam więc - to była zbrodnia KOMUNISTYCZNA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to wydrapał...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 13:24 Jasne, o zbrodniach czerwownych trzeba mówić, o zbrodniach brunatnych trzeba milczeć. Prawda w oczy kole... Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to wydrapał...? 30.03.08, 18:25 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Jasne, o zbrodniach czerwownych trzeba mówić, o zbrodniach brunatnych trzeba > milczeć. Prawda w oczy kole... Oczywiście, że zamiast gadać po próżnicy, lepiej sprawców łapać i przykładnie karać, durniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to wydrapał...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 20:01 Jak można kogoś karać, kretynie, nie nagłaśniając tego, co zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to wydrapał...? IP: *.elpos.net 30.03.08, 20:18 niezłe. > Jak można kogoś karać, ... nie nagłaśniając tego, co zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to wydrapał...? 30.03.08, 22:07 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Jak można kogoś karać, kretynie, nie nagłaśniając tego, co zrobił? buuuuuuuuuuuuuchachacha! Gratuluję logiki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Milczenie oznacza zgodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 07:19 i poparcie dla bierności policji w takich sprawach. Gratuluję rozumku Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Milczenie oznacza zgodę 01.04.08, 19:38 Gość portalu: tomekk napisał(a): > i poparcie dla bierności policji w takich sprawach. Gratuluję rozumku Poparcie????? Ty jednak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: Milczenie oznacza zgodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 20:32 Gdy ktoś nie chce mówić o takich wybrykach popiera je, ponieważ milczenie oznacza zgodę. I tyle. Nie ma tu nic niezrozumiałego dla osób o trzycyfrowym IQ Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Milczenie oznacza zgodę 02.04.08, 15:10 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Gdy ktoś nie chce mówić o takich wybrykach popiera je, ponieważ milczenie > oznacza zgodę. I tyle. Nie ma tu nic niezrozumiałego dla osób o trzycyfrowym IQ Ty chyba o trzycyfrowym IQ tylko pomarzyć, skoro nie rozumiesz tego, że propagowanie czyjejś niecnej działalności na zagranicznych portalach przez umieszczenie zdjęć nie ma niczego wspólnego z dyskusją. Takie dyskusje można prowadzić np na tym forum i NIKT nie jest przeciwny takim dyskusjom, oczywiście jeżeli obie strony trzymają jakiś poziom, bo dyskutować z głąbem, który sądzi, że wywlekanie swoich brudów na zewnątrz jest racjonalne a pranie własnych brudów we własnym domu to dulszczyzna a nie działanie racjonalne. Zapamiętaj też raz na zawsze głąbie, że twoje pisanie nie pomoże ani ująć ani ukarać sprawców. Lepiej byłoby, gdybyś napisał zażalenie na opieszałość białostockiej policji i prokuratury, ale oczywiście ty czy macrow wolicie szczekać, szukać winnych na forum zamiast wpaść na ten prosty pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: Milczenie oznacza zgodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 16:05 Lepiej byłoby, gdybyś napisał zażalenie na opieszałość > białostockiej policji i prokuratury, ale oczywiście ty czy macrow wolicie > szczekać, szukać winnych na forum zamiast wpaść na ten prosty pomysł. > A dlaczego uważasz, że tego nie zrobiłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Milczenie oznacza zgodę IP: *.elpos.net 02.04.08, 17:37 Gerwazjusz napisał: Zapamiętaj też raz na zawsze głąbie, że ... Lepiej byłoby, gdybyś ... Tomek odpowiedział: A dlaczego uważasz, że tego nie zrobiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: ktos wie , kto to wydrapał...? IP: *.adsl.szeptel.net.pl 28.03.08, 02:43 Białystok, miasto wielokulturowe. Niektórzy sa za , inni przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judasz Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 09:13 nie malował tylko mordował pl.wikipedia.org/wiki/Masakra_w_Deir_Jassin a dowodził dezerter z polskiej armii Mieczysław Biegus Odpowiedz Link Zgłoś
kaurismaki Re: ktos wie , kto to namalowal...? 28.03.08, 09:25 Pytania do Radia Erewań: P: (od słuchacza z Ameryki) Czy w Związku Radzieckim inżynier może kupić z pensji samochód? O: A u was biją Murzynów. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: ktos wie , kto to namalowal...? 28.03.08, 13:19 Nie zgodzę się. Gdy nie ma reakcji, to wandale się rozbisurmaniają. Trzeba piętnować, krytykować, karać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 13:27 Gdyby ktoś na pomniku Dmowskiego coś narysował gerwazjusz natychmiast zmieniłby melodię. Dla takich "miastowych" z pierwszego pokolenia jak on żyd to obcy, a obcych trzeba tępić albo przynajmniej izolować, a już współczucie się z pewnością nie należy. Chłop żywemu nie przepuści... Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: ktos wie , kto to namalowal...? 29.03.08, 22:59 Dla mnie nagrobek ma większą wartość niż pomniki. Pomnik zbyt często mają wydźwięk polityczny, służą przekazywaniu pewnych idei. Nagrobek jest rzeczą uniwersalną, a jego poszanowanie elementem świadczącym o przynależności do ludzkiej cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ktos wie , kto to namalowal...? 04.04.08, 17:49 ktos wie , kto to namalowal...? dzieki, zaczynamy dochodzic do tych najprostszych, najprawdziwszych skojarzen....! kajmir napisał: (...) > Nagrobek jest rzeczą uniwersalną, a jego poszanowanie jest > elementem świadczącym o przynależności do ludzkiej cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 18:09 A za reklamę wystawić rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 30.03.08, 19:21 zewsi napisał: > Nie zgodzę się. Gdy nie ma reakcji, to wandale się rozbisurmaniają. > Trzeba piętnować, krytykować, karać. Ale jakiej reakcji? Czy chciałbyś reklamować czyny wandali w internecie czy też ich ZŁAPAĆ i ukarać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 13:25 nigdy nie występowałem przeciwko łapaniu i sądzeniu wandali. gdy zamiast argumentów pojawiają się obelgi kłamstwa - oznacza koniec dyskusji i wymiany poglądów, a zwykłą pyskówkę i pieniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 13:41 Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Spróbowałby ktoś pomazać pomnik Dmowskiemu, natychmiast byłyby dziesiątki fotek made of gerwazjusz gdzie się da Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 30.03.08, 19:49 Gość portalu: wkoronkiewicz napisał(a): > nigdy nie występowałem przeciwko łapaniu i sądzeniu wandali. > gdy zamiast argumentów pojawiają się obelgi kłamstwa - oznacza > koniec dyskusji i wymiany poglądów, a zwykłą pyskówkę i pieniactwo. > > > > Dobrze mówisz. Szkoda tylko, że tak mało myślisz. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=77484584&a=77630610 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B/p Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.03.08, 23:02 www.ojczyzna.pl/Arch-Teksty/SHAMIR__bankierzy-i-zlodzieje.htm Odpowiedz Link Zgłoś
good_natured Re: ktos wie , kto to namalowal...? 30.03.08, 23:16 Kto zabił Pana Jezusa i czka na przyjście hmmm....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 13:50 Jemu nie chodzi o zdjęcia jako takie, lecz o zdjęcia określonego typu. Pojedź na Litwę, znajdź na ścianie antypolskie hasło i je umieść w internecie, a gerwazjusz cię nosił na rękach będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kaurismaki Re: ktos wie , kto to namalowal...? 28.03.08, 13:52 Od ręki: Opuszczony dom w Bohatyrowiczach, serce się kraje (też moja fota): www.trekearth.com/viewphotos.php?l=5&p=642172 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 14:01 Ja mam w swoim archiwum zdjęcie grobu Tyszkiewiczów: rozwalona płyta, rozrzucone kości: wiadomo bogaty grób to i klejnoty muszą być na palcach...I co? Mam to zdjęcie zakopać pod ziemią, ponieważ azp i gerwazjusz uznaliby to za reklamowanie hien cmentarnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 18:57 Wybacz tomek szczerość, ale masz za wąskie horyzonty, żeby prognozować, co uznałbym w takiej sytuacji. Nie sil się też na porównania tego typu, bo jak widać, nie jesteś w stanie wychwycić bardzo istotnej różnicy, między okradaniem grobów (zmarłych), a ich dewastowaniem z pobudek rasistowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 19:12 Nie jesteś w stanie wychwycić różnicy między potępieniem czegoś a milczeniem wobec zła. Wolisz milczeć jak stary dobry kołtun, co nie wywołuje wilka z lasu. Wolę więc swoje "wąskie horyzonty" niż twoje "szerokie". A grób Tyszkiewiczów był zdewastowany także dlatego, że był polskim grobem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 19:20 >A grób Tyszkiewiczów był zdewastowany także dlatego, że był polskim grobem ________________ Skąd te szczegółowe informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 19:36 Widziałem ten grób i widziałem, co było namazane na tej porozbijanej płycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 19:55 I wyciągnąłeś wnioski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 20:00 Gdy ktoś pisze "z wszystkimi polskimi grobami będzie tak samo" nietrudno o taki wniosek. Nawet ty byś do niego doszedł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 20:09 Sugerowałeś wcześniej, że dokonano rabunku kosztowności. Nie sądzę, żeby ktoś, kto z nienawisci do Polski niszczy i bezcześci grób, "obrabiał" też nieboszczyków. To chyba inne kategorie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 20:24 Okradli i zbezcześcili grób, a przy okazji zostawili pamiątkę. Tak trudno to pojąć? Poza tym "obrabiacze nieboszczyków" i "dewastujący groby z nienawiści" to w sumie jeden i ten sam rodzaj bydlątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 20:39 Skoro tak twierdzisz? Ja nie mam podstaw do takiej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 20:44 Znajdź w słowniku znaczenie słowa "głupek", a potem znaczenie słowa "głupek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 20:49 Wiesz co? Nudzi mnie to już, sam sobie poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 30.03.08, 22:12 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Gdy ktoś pisze "z wszystkimi polskimi grobami będzie tak samo" nietrudno o taki > wniosek. Nawet ty byś do niego doszedł a w jakim języku było to napisane, imbecylku? Tylko nie udawaj, że jesteś biegły w litewskim, bo się zesram ze śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 19:21 > Wolę więc swoje "wąskie horyzonty" niż twoje "szerokie". ____________ To widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 19:40 Dziękuję za komplement Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 19:24 Nie jesteś w stanie wychwycić różnicy między potępieniem czegoś a milczeniem wobec zła... ______________ Chyba nie przemyślałeś tego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 19:39 gdybyś tylko 1% swojej energii poświęconej tepieniu mnie poświęcił na tępienie rasistów byłoby ich w Białymstoku znacznie mniej. Ty jednak rasistów nie tępisz. Ciekawe, dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 20:03 Nie byłbym taki pewien. Nie wykluczam, że jesteś rasistą. Było też tu na forum wiele moich antyrasistowskich wpisów, ale moderator coś z nimi kombinował. Kiedyś potępiłem szkalowanie Polski przez ŚKŻ, to jakaś stachowa ręka wymiotła wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 20:26 Czyżbyś z zemsty poszedł na cmentarz? Azp, właściwie skąd się u ciebie wzięła ta obsesja na punkcie żydów? Może jakaś psychoterapia by ci się przydała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 20:46 Przykro mi to pisać, ale znowu nadajesz jak kundel. I nie wmawiaj nikomu, że mam jakąś obsesję na punkcie Żydów, nie jest mi tylko obojętne szkalowanie Polski. Chyba nie wierzysz w te brednie o polskich obozach zagłady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 21:04 Jednak obsesja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 21:07 Chyba jesteś jakimś maniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 21:08 To już wiem, dlaczego tyle rozmawiamy. Ciągnie swój do swego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 28.03.08, 21:11 Chyba już za długo ciagniemy te dialogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 21:13 No to dobrej nocy życzę Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 30.03.08, 19:36 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Nie jesteś w stanie wychwycić różnicy między potępieniem czegoś a milczeniem > wobec zła. Wolisz milczeć jak stary dobry kołtun, co nie wywołuje wilka z lasu. > Wolę więc swoje "wąskie horyzonty" niż twoje "szerokie". A grób Tyszkiewiczów > był zdewastowany także dlatego, że był polskim grobem Nie sądzę, durniu. Podejrzewam że jacyś lokalni młodzieńcy nudzili się, wypili jakiś tani alkohol i ... zdewastowali. Czy ty masz jakieś dowody, że grób zdewastowano dlatego, że był polski, czy tylko tak sobie żałośnie szczekasz, burku lewacki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 20:02 Może ci, co go zdewastowali mieli przed oczami zachlane sine nacjonalistyczne gęby takie, jak twoja. Nie pomyślałeś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 30.03.08, 22:21 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Może ci, co go zdewastowali mieli przed oczami zachlane sine nacjonalistyczne > gęby takie, jak twoja. Nie pomyślałeś o tym? Nigdy nie widziałeś mojej twarzy. Pomyliłeś mnie z ... W tym momencie pokażę swą wyższośc kulturową i cywilizacyjną i cudzego tatusia nie będę się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 20:34 A skąd wiesz, że cię nigdy nie widziałem? Nie bądź taki pewien Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 01.04.08, 19:58 Gość portalu: tomekk napisał(a): > A skąd wiesz, że cię nigdy nie widziałem? Nie bądź taki pewien Buuuuuchachacha. Nawet gdybyś mnie widział (chociaż ja na bolszewickie i lewackie pochody i manifestacje nie chodzę), to skąd byś wiedział, że to ja, Gerwazjusz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 20:34 Wystarczy znać twoje imię i nazwisko kolego gerwazjuszu, żeby wiedzieć, jak wyglądasz Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? 02.04.08, 12:25 No to mamy detektywa na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 16:04 Cóż za odkrycie...Jakoś ci nie przeszkadzało do tej pory ujawnianie nazwisk przez niektóre osoby. Miej pretensje do latarnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 02.04.08, 17:47 Pewnie nie zrozumiałeś mnie. Sam też z chęcią przybliżyłbym sobie postać Gerwazjusza i innych, których zdemaskujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 03.04.08, 22:46 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Wystarczy znać twoje imię i nazwisko kolego gerwazjuszu, żeby wiedzieć, jak > wyglądasz Ty nędzna kreaturo! Wiesz co mnie najbardziej rozbawiło? Ano to, że ja znam od prawie roku twoje nazwisko, ale dałem przyjacielowi słowo honoru, że zachowam je dla siebie! I jak się teraz czujesz, debilku? Nadal będziesz za detektywa robił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 22:48 No to jest jeden jeden Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 03.04.08, 22:56 Gość portalu: tomekk napisał(a): > No to jest jeden jeden goooovno prawda - nic o mnie nie wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 23:08 I tego będziemy się trzymać, koniec tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 03.04.08, 22:58 Chyba nie jesteś niczym zobowiązany do utrzymywania w tajemnicy, kim jest Gerwazjusz. Pochwal się, bo wyjdzie na to, że się przechwalasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 23:05 Gerwazjusz to gerwazjusz, sam tak napisał i tyle. Koniec rozmowy: gdyby chciał się podpisać inaczej, zrobiłby to. To jest wystarczające zobowiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 03.04.08, 23:12 A według mnie wykrecasz się sianem. Sugerowałeś, że wiesz, kim jest Gerwazjuusz, a wyglada to na przechwałki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 00:07 Nazwałbym to inaczej, ale ponieważ widzę, że nasze dialogi stają się już krańcowo debilne myśl sobie, co chcesz, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 22:55 "I jak się teraz czujesz, debilku? Nadal będziesz za detektywa robił" Nigdy nie miałem takiego zamiaru, ale widzę, że na tym forum niektórzy uwielbiają to robić. Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 01.04.08, 19:17 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Może ci, co go zdewastowali mieli przed oczami zachlane sine nacjonalistyczne > gęby takie, jak twoja. Nie pomyślałeś o tym? Nie jestem żadnym nacjonalistą, bolszewiku. W twoim kumuchowskim przepitym łbie nie mieści się widocznia taka oczywista myśl, że można być patriotą, mieć poglądy prawicowe, popierać demokrację parlamentarną i mieć w pogardzie wszelkie totalitaryzmy w demokrację godzące - zarówno komunistów jak i faszystów. Dla takiego zindoktrynowanego komuszka widoczne każdy na prawo od Trockiego, to nacjonalista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 20:31 Nie mieści mi się w głowie, że można być patriota i mieć pretensje do osób, które piętnują faszystowskie napisy na grobach. Ponieważ prawdziwy patriota potępia takie zachowania. To jest oczywiste, a to, co sobie wyobrażasz na ten temat to delirium tremens Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 03.04.08, 23:20 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Nie mieści mi się w głowie, że można być patriota i mieć pretensje do osób, > które piętnują faszystowskie napisy na grobach. Ponieważ prawdziwy patriota > potępia takie zachowania. To jest oczywiste, a to, co sobie wyobrażasz na ten > temat to delirium tremens Ale GDZIE piętnują? Gdzie??????????? Przyjrzyj się uważnie, głupcze! Toż to reklama a nie piętnowanie! Jakim prawem autor, chłystek Artur Cyruk pisze KŁAMLIWIE w imieniu wszystkich Białostoczan, że rzekomo miasto się odcięło od własnych korzeni? My, Polacy becelujemy kasę na utrzymanie naszych cmentarzy na wschodzie, Niemcy na utrzymanie swoich cmentarzy w Polsce a ile KONKRETNIE Izrael wybecelował kasy na utrzymanie swoich cmentarzy w Białymstoku? Z tego, co wiem, to wiceprezydent Sosna chciał z naszych podatków lekką ręką wydać na to kasę. Nie wiem, ale być może mu się to udało. Czy przypadkiem nie chciał zasponsorować organizacji swego swajoka Artura Cyruka??? Nie wiem. www.atlantyda.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 30.03.08, 18:21 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Jemu nie chodzi o zdjęcia jako takie, lecz o zdjęcia określonego typu. Pojedź n > a > Litwę, znajdź na ścianie antypolskie hasło i je umieść w internecie, a > gerwazjusz cię nosił na rękach będzie Trafiłeś kulą w płot imbecylku żałosny. W moich żyłach płynie drobny ułamek krwi litewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 20:03 Czyli nie masz nic przeciwko dewastowaniu polskich grobów przez twoich krajan? Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 30.03.08, 22:24 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Czyli nie masz nic przeciwko dewastowaniu polskich grobów przez twoich krajan? Zyczę ci z całego serca, żebyś kiedykolwiek zrozumiał, jakim debilizmem się właśnie popisałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 07:22 Jesli nie rozumiesz, co czytasz to już twój kopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.03.08, 22:57 polskich nikt nie dewastował i dewastoac nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 07:23 Doprawdy? Masz kiepską informację. Krajani gerwazjusza parę zdewastowali, niestety, a nawet chcieli przeprowadzić ulicę przez część cmentarza na Rossa Odpowiedz Link Zgłoś
macrow "patrioci" bronia tych, ktorzy polsce wstyd 28.03.08, 14:55 przynosza! latarnik i jego wdupewlaz gerwazjusz sa zdania, ze tu trzeba przemilczec, nie mowic... tak samo postepowali np. mieszkancy dachau, kiedy nad ich miastem unosil sie smrod rozkladajacych sie trupow. dobrze wiedzieli, co bylo grane, nie zgadzali sie z tym. ale w gruncie rzeczy sie cieszyli, dlatego ani mru mru. jesli tacy z was patrioci, to starajcie sie karac tych, ktorzy brudza wizerunek kraju! w glebi duszy wam sie podoba posmarowany grob zydowski, innego racjonalnego wytlumaczenia waszego podlego zachowania nie ma. nie tylko niemcy, ale tez sowieci juz pokazali, dokad takie zachowanie prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: "patrioci" bronia tych, ktorzy polsce wstyd IP: *.elpos.net 28.03.08, 19:09 >innego racjonalnego wytłumaczenia waszego podłego zachowania nie ma. ____________ To zależy od pojemności puszki mózgowej. W twoim przypadku brak jest takiego wytłumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: "patrioci" bronia tych, ktorzy polsce wstyd 28.03.08, 19:25 kolejna wysoce merytoryczna wypowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: "patrioci" bronia tych, ktorzy polsce wstyd IP: *.elpos.net 28.03.08, 19:32 Nie będę się sprzeczać o drobiazgi. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: "patrioci" bronia tych, ktorzy polsce wstyd 28.03.08, 19:35 w takim razie daruj sobie puste wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: "patrioci" bronia tych, ktorzy polsce wstyd 30.03.08, 19:29 macrow napisał: > przynosza! > > latarnik i jego wdupewlaz gerwazjusz sa zdania, ze tu trzeba przemilczec, nie > mowic... > tak samo postepowali np. mieszkancy dachau, kiedy nad ich miastem unosil sie > smrod rozkladajacych sie trupow. dobrze wiedzieli, co bylo grane, nie zgadzali > sie z tym. ale w gruncie rzeczy sie cieszyli, dlatego ani mru mru. > jesli tacy z was patrioci, to starajcie sie karac tych, ktorzy brudza wizerunek > kraju! > w glebi duszy wam sie podoba posmarowany grob zydowski, innego racjonalnego > wytlumaczenia waszego podlego zachowania nie ma. > nie tylko niemcy, ale tez sowieci juz pokazali, dokad takie zachowanie prowadzi > . Ty niedomyty bolszewicki ciulu zakłamany i obrzydliwy! Jak śmiesz chamie z dziada i pradziada do swego pana Gerwazjusza kłamliwie nazywać wdupewlaz? Po co to robisz? Przecież i tak każdy wie, że jesteś wyjątkowo wulgarne chamisko, które nauczyło się niedawno zmieniać IP i pod zmienionymi nickami dawałeś upust twoim wrodzonym bolszewickim chamskim instynktom. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: "patrioci" bronia tych, ktorzy polsce wstyd 30.03.08, 22:38 gerwazjusz napisał: > Ty niedomyty bolszewicki ciulu zakłamany i obrzydliwy! Jak śmiesz chamie z > dziada i pradziada i Przecież i tak każdy wie, że jesteś wyjątkowo wulgarne chamisko :D Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: "patrioci" bronia tych, ktorzy polsce wstyd 01.04.08, 20:25 macrow napisał: > przynosza! > > latarnik i jego wdupewlaz gerwazjusz sa zdania, ze tu trzeba przemilczec, nie > mowic... > tak samo postepowali np. mieszkancy dachau, kiedy nad ich miastem unosil sie > smrod rozkladajacych sie trupow. dobrze wiedzieli, co bylo grane, nie zgadzali > sie z tym. ale w gruncie rzeczy sie cieszyli, dlatego ani mru mru. > jesli tacy z was patrioci, to starajcie sie karac tych, ktorzy brudza wizerunek > kraju! > w glebi duszy wam sie podoba posmarowany grob zydowski, innego racjonalnego > wytlumaczenia waszego podlego zachowania nie ma. > nie tylko niemcy, ale tez sowieci juz pokazali, dokad takie zachowanie prowadzi > . Głupoty i sprzeczności piszesz. Musisz durniu się zdecydować czy się nie zgadzali, czy byli bierni czy też się cieszyli. To dlatego, że Niemcy z Dachau tak się podobno cieszyli się, wyjechałeś do Niemiec? Liczysz na nowego Adolfa i nowe stosy palonych trupów, bolszewiku? Poza tym, podłością jest wciskanie komuś podłego zachowania. Podłością jest reklamowanie czynów wandali w internecie. My nie chcemy ich czynów reklamować, ale uważamy, że należy ich złapać i przykładnie ukarać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: "patrioci" bronia tych, ktorzy polsce wstyd IP: *.elpos.net 28.03.08, 19:18 Nie wykluczam. Odpowiedz Link Zgłoś
llatarnik Do cenzora tym razem nie wiem którego 29.03.08, 03:55 Potrafię zmieniać IP i wyłączyć to co trzeba, ale dotychczas tego nie stosowałem. Przestań więc sobie robić jaja i nie wypaczaj tej żałosnej dyskusji, tylko ją usuń, skoro i tak ją ZNIEKSZTAŁCIŁEŚ TOTALNIE!!! Gdybym JA CHCIAŁ, to byś był zmuszony ten wątek usunąć. ONI SĄ I TAK PRZEGRANI< BO JA I MOI PRZYJACIELE GÓRUJEMY NAD NIMI INTELEKTEM. Chcesz się o tym przekonać, FAŁSZERZU?? Zapamiętaj sobie - nie da się ot, tak sobie reżyserować dyskusji, pewne światłe wypowiedzi "znikając". Czy zafałszowany sondaż PO niczego cię jeszcze nie nauczył??? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.brilliant Re: Do cenzora tym razem nie wiem którego 29.03.08, 04:06 Ja też potrafię zmieniać IP i add-ons wyłączyć, bo kurde wiecie że byłem kiedyś Llatarnikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Do cenzora tym razem nie wiem którego IP: *.elpos.net 29.03.08, 20:24 To co ten cenzor wyprawia w tym wątku, woła o pomstę do nieba. Wycina posty nienaruszające w żaden sposób netykiety, nawet nie zaznaczając tego, podpina pod inne wypowiedzi, niż te do których były adresowane, np. podlinkowany poniżej post nie był adresowany do Bogo2: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=77484584&a=77555736 Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: ktos wie , kto to namalowal...? 28.03.08, 19:44 Czytam wypowiedzi w tym wątku i już nie wiem, o co chodzi. Czy o tępienie takich wybryków, czy o tępienie siebie nawzajem? Czy nie lepiej się skrzyknąć i spróbować jakoś naprawić szkodę spowodowaną przez tego bezmózgiego pogromcę bełtów? Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ktos wie , kto to namalowal...? 29.03.08, 15:21 jako autor tego watku ,pozwol, ze przypomne.... ten watek jest nie po to, aby osmieszac miasto, czy kraj...!!! ten watek, jest po to, aby poznac imie i nazwisko osoby, aby mu napisac, albo powiedzec w twarz... you-fucken-idiot...!!! stachkonwa napisał: > Czytam wypowiedzi w tym wątku i już nie wiem, o co chodzi. Czy > o tępienie takich wybryków, czy o tępienie siebie nawzajem? (...) Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: ktos wie , kto to namalowal...? 29.03.08, 17:20 Wiem. ale obawiam się, ze niektórzy "rozmówcy" tego nie wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 29.03.08, 20:31 Że też nikt wcześniej na tak genialny pomysł nie wpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: ktos wie , kto to namalowal...? 29.03.08, 20:33 nie masz nic madrego do powiedzenia, to daj spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 29.03.08, 20:42 Uważasz, że to głupi pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: ktos wie , kto to namalowal...? 29.03.08, 20:50 Ty i tomekkkk (nie pamiętam ile tych k) macie najwyraźniej stany maniakalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 29.03.08, 21:09 Uzyskałeś zgodę Tomkkka na posługiwanie się jego stylem "dyskusji"? Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: ktos wie , kto to namalowal...? 29.03.08, 20:51 mam na mysli twoje zbedne wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 29.03.08, 21:17 Podbijam wątek Bogo 2 jak mogę, żeby tylko poznać tego wandala. Czy ty też tego nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: ktos wie , kto to namalowal...? 30.03.08, 00:02 powodzenia. moim zdaniem nie masz szans. ale bardzo powpieram sensybilizacje na temat antysyjonistycznego chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.nyc.res.rr.com 30.03.08, 05:08 Nooo nieee ... , zdecydowanie wypunktowany przez "azp" jestes ty, macrow . Pamietasz co powiedzial Lenin ' "Bog umarl, ludzie sa jedynie glupimi , bezdusznymi zwierzetami ..." A czy to wschodni , czy zachodni komunizm w wykonaniu UE ..., wszystkich to dosiegnie . Ani macewy , ani krzyze nie maja szans na przetrwanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bez pejsów Czy obowiązkiem jest kochać żydów? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.03.08, 16:07 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 nic tu po tobie, gosciu bez pejsow... !!! 30.03.08, 16:25 odejdz bezglosnie..!!! tak , jakby cie tu nigdy nie bylo...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan bez pejsów bogo, a ty co za jeden? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.03.08, 16:32 Chyba mogę się domyślać,buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: bogo, a ty co za jeden? 30.03.08, 17:08 who cares..!!! mozesz sie domyslac, ile wlezie... tylko odejdz bezglosnie..!!! tak, jakby cie tu nigdy nie bylo...!!! nic tu po tobie....!!! Gość portalu: pan bez pejsów napisał(a): > Chyba mogę się domyślać,buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Panbezpejsó Re: bogo, nic z tego,netu nie opanujecie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.03.08, 17:38 a o co w ogóle wam chodzi w tym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: bogo, nic z tego,netu nie opanujecie 30.03.08, 17:43 jako autor tego watku ,pozwol, ze przypomne.... ten watek jest nie po to, aby osmieszac miasto, czy kraj...!!! ten watek, jest po to, aby poznac imie i nazwisko osoby, aby mu napisac, albo powiedzec w twarz... you-fucken-idiot...!!! Gość portalu: Wielki Panbezpejsó napisał(a): > a o co w ogóle wam chodzi w tym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panisko b/p Re: bogo, nic z tego,netu nie opanujecie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.03.08, 17:47 czy coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: bogo, nic z tego,netu nie opanujecie 30.03.08, 17:52 nie , dokladnie, tylko i wylacznie to: ten watek jest nie po to, aby osmieszac miasto, czy kraj...!!! ten watek, jest po to, aby poznac imie i nazwisko osoby, aby mu napisac, albo powiedzec w twarz... you-fucken-idiot...!!! Gość portalu: Panisko b/p napisał(a): > czy coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Pan b/p bogo,ale o co chodzi w końcu IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.03.08, 18:04 ty mi napisz dokładnie, bo teraz parze na lachony. Narka i pozderka bogo.hi Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: bogo,ale o co chodzi w końcu 30.03.08, 18:33 jezeli mozesz i umiesz czytac , to zacznij od poczatku...:)!! Gość portalu: Wielki Pan b/p napisał(a): > ty mi napisz dokładnie, bo teraz parze na lachony. > Narka i pozderka bogo.hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP bez/pejsów a co ty soba rerezent bogo2 IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.03.08, 20:52 dla mnie jesteś cienias. Znasz sie trochę na sztuce. Bo z tego co widzę to tylko na sztućcach. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ktos wie , kto to namalowal...? 30.03.08, 18:29 pozwol, ze pomine twoj wyskok...!!! kazdy miec zly dzien... :) gerwazjusz napisał: > bogo2 napisał: > > > to pytanie do mnie, czy fotografa...? > > jezeli do mnie, to odpowiadam.... (...) > Ty imbecylu!!! Twój pedalski, stłuszczony umysł przestał całkiem > pracować, skoro najpierw pytasz się - do kogo było pytanie a > póżniej sam błędnie odpowiadasz.(...) Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: ktos wie , kto to namalowal...? 30.03.08, 19:44 bogo2 napisał: > pozwol, ze pomine twoj wyskok...!!! > kazdy miec zly dzien... :) > i to jest dobry znak, bo tak naprawdę nie żywię do ciebie jakiejś nienawiści. Na tym forum jest miejsce dla mnie i dla ciebie i naszych tak odmiennych poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B/P Re: ktos wie , kto to namaloa coto jest w porównan IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.03.08, 23:07 Bo mam czekoladki "koszer le pesach" niestety tylko 2 rodzaje - "Golden Jerusalem" albo "Elite" jezeli o to chodzi wiec mozesz jesc bez niepokoju ;-) Co do macy, poniewaz powszechnie wiadomo ze robi sie ja z uzyciem krwi chrzescijanskich niewiniatek - nie smialem proponowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: a to kto przygotował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 07:31 Wejdź na jakieś izraelskie forum i uświadamiaj tamtejsze społeczeństwo, jakie ma państwo zamiast tu się uderzać w cudze piersi. Namazałeś te malunki, że teraz sie tłumaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: a to kto przygotował? 31.03.08, 12:02 Ty jesteś jednak człowiekiem perfidnym. Ilu jeszcze osobom będziesz wmawiać, że "mazały te malunki."? Obrazasz ludzi zza kotary anonimowości, jak kundel, który zza płotu obszczekuje przechodniów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: a to kto przygotował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 17:22 Tak? A ty niby nie jesteś anonimowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: a to kto przygotował? IP: *.elpos.net 31.03.08, 17:37 Czy korzystając z anonimowości, oskarżam ludzi o czyny przestępcze? Dostrzegasz już różnicę między nami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: a to kto przygotował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 20:31 Oskarżasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 07:26 A to dopiero. Mam tylko pretensje o to, że czepiacie się tego, kto zrobił fotografię, a nie tego, kto namalował ten rysunek. Po waszych wypowiedziach bardzo trudno nie wierzyć w to, że po prostu tego rysownika popieracie. Dotarło do twojej główki? Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? 31.03.08, 11:53 Nie pierwszy raz dajesz popisy ułomnej logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
e_truth azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by... 31.03.08, 15:10 dyskutować ze czymś takim typu " gross ".Pozdrawiam PRAWDZIWYCH POLAKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 17:23 ta jest.... jedna rasa biała rasa. "Sieg heil!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by IP: *.elpos.net 31.03.08, 17:40 Chyba jesteś pierwszą na tym forum heilującą osobą. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 20:23 To cytat z waszej retoryki. Tylko cytat. Po prostu przypominam wam, do czego prowadzą was wasze poglądy. Wy wszyscy jesteście tacy sami: rasiści, nacjonaliści, komuniści, jeden chów...Nienawiść do ludzi przez was przemawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 20:45 Gość portalu: azp11 napisał(a): > Chyba jesteś pierwszą na tym forum heilującą osobą. Gratuluję. Brawo, wiedziałem, że chętnie przeinaczysz sens mojej wypowiedzi. Solidna szkoła służb PRL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by IP: *.elpos.net 31.03.08, 21:50 Brawo, wiedziałem, że chętnie przeinaczysz sens mojej wypowiedzi. Solidna szkoł... ____________________ Gdzie ty widzisz ten sens? Nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by IP: *.elpos.net 31.03.08, 21:57 ...Solidna szkoła służb PRL ________________ Projekcją swoich doświadczeń życiowych na innych, swego życiorysu nie zmienisz. Coś już kiedyś pisałeś o rodzinnych tradycjach, więc się nie kompromituj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan POlak Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.03.08, 22:06 tylko że słuzby peerelu to były obrzezane hahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 00:12 A jednak, ta nadgorliwość azp zawsze wydawała mi się podejrzana Odpowiedz Link Zgłoś
mr.brilliant Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by 01.04.08, 15:36 Gość portalu: tomekk napisał(a): > ta jest.... jedna rasa biała rasa. "Sieg heil!" Sieg heil - aj waj! pl.youtube.com/watch?v=oZ6LxIoTHzA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 15:38 Nic dodać, nic ująć. Pustogłowcy wszystkich krajów łączcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by 01.04.08, 20:31 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Nic dodać, nic ująć. Pustogłowcy wszystkich krajów łączcie się! To się łączcie, bolszewicy. Pierwszomajowe pochody i pedalskie parady urządzajcie, ale od NORMALNYCH ludzi trzymajcie się z daleka. Hołoduki hop do kupki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 20:36 Jeśli już to "hołodupki". To nazistowskie pochody są nienormalne, ale widocznie uważasz inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by 02.04.08, 12:27 A pierwszomajowe to były normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 16:03 A były? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by IP: *.elpos.net 02.04.08, 17:58 Widzę, że nie chcesz się do tego ustosunkować. Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by 02.04.08, 15:33 Gość portalu: tomekk napisał(a): > Jeśli już to "hołodupki". To nazistowskie pochody są nienormalne, ale widocznie > uważasz inaczej Znowu wydaje ci się, że wiesz lepiej, co ja uważam? Znowu pudło! Otóż my ludzie prawicy wiemy, że po pierwsze nazizm to totalitaryzm tak samo zbrodniczy jak komunizm a o drugie nazizm to inaczej narodowy SOCJALIZM. Tak więc my ludzie prawicy olewamy ciepłym moczem zarówno komuchów, bolszewików i lewaków jak ich socjalistyczną konkurencję, nazistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: azp11 jestes zbyt wartościowym człowiekiem by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 16:07 Zdziwisz się gerwazjuszu mocno, ale się w tym miejscu z tobą zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 17:21 Widzę, że naszła cię autorefleksja. Tylko nie używaj w stosunku do siebie drugiej osoby liczby pojedynczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 31.03.08, 17:47 Już było o autorefleksjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 20:21 Wierny z ciebie czytelnik. Ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 31.03.08, 21:59 Nie wierny, ale uważny. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: ktos wie , kto to namalowal...? 31.03.08, 17:49 Ja Ciebie nie rozumiem, w jakim celu wdajesz sie w tasiemcowe dyskusje tymi ludźmi. Sam to po części przerabiałem i wiem ,ze to nie ma sensu. Jeszcze dyskusje z azp są poniżej poziomu godności ludzkiej. Wystarczy, ze napiszesz pupa azp już pędzi ze swoimi "radami" i pouczeniami. Gdy na llatarnik, jego podnóżek gierwazy sypią obelgami, azp milczy. Czemu tak robi? To oczywiste i mechanizm jest taki sam jak ten z dyskusji o malunku na nagrobku. W gruncie rzeczy azp myśli tak samo jak tamte typki, dlatego skupia się nie na tym co istotne, tylko an tym kto zrobił zdjęcie. Uwierz mi, dyskusja z ludźmi, którzy wierzą w protokoły Mędrców Syjonu oraz propagandę komunistów z 1968 roku, nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 31.03.08, 18:13 Masz rację Kaimir. Podyskutuj z kolegą na poziomie ludzkiej godności. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=77484584&a=77674367 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 20:30 Kajmir wie, co to ironia w przeciwieństwie do ciebie. A ty nie udawaj, że tak nie myślisz, ponieważ nieustannie dajesz świadectwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 31.03.08, 22:01 Jeżeli Kajmir wie, to o tobie trudno to powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 00:10 Nie ma to jak stary dobry hipokryta azp. Nagle zapomniał jaka jest funkcja cudzysłowu. Żenujący jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 20:28 Zgodzę się z tobą. Są siebie warci i zacierają ręce, gdy ktoś zamiast nich taki rysunek wymaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B/P Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.03.08, 22:09 a o jakich ty nagrobkach i malunkach piszesz (malunki widze ale nagrobków nie) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: ktos wie , kto to namalowal...? 31.03.08, 22:21 www.trekearth.com/gallery/photo860127.htm Jeśli to nie jest macewa, to proszę o zwrócenie mi uwagi i wytknięcie błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 20:41 Wyszło ci, bogo, co wyszło. Okazało się, że to nie tamten tępak jest winien, ale ty i autor fotografii. Uruchomiłeś wątek, do którego przykleili się wszyscy plugawcy "broniący honoru ojczyzny" i dlatego atakujący tych wszystkich, którzy postanowili potępić tamtego "artystę". Bo dla nich to artysta bez cudzysłowia. Namalował wprost to, co oni po kryjomu myślą, a niektórzy z nich, jak się okazało, myślą tak otwarcie. I to tyle, jeśli idzie o podsumowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 31.03.08, 22:12 Znowu kryjesz się za wysokim płotem anonimowości i obszczekujesz wszystkich z drugiej strony. Sam nie wiem, czy masz problemy emocjonalne czy kojarzenie ci nie wychodzi. Tak czy inaczej, zasługujesz na litość - dlatego staram się tak łagodnie ciebie traktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 00:09 Ale ci średnio te starania wychodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 04.04.08, 18:13 Cudotwórcą nie jestem, ale staram się. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ktos wie , kto to namalowal...? 04.04.08, 17:22 jeszcze nie wiem , co wyszlo .... i nie wiem , co sie okazalo...!!! wiem tylko to, ze nie czuje sie winny...! chcialem tylko poznac personalia tego idioty, aby mu powiedziec... "you-fucken-idiot"!!! Gość portalu: tomekk napisał(a): > Wyszło ci, bogo, co wyszło. Okazało się, że to nie tamten tępak > jest winien, ale ty i autor fotografii. (...) Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: ktos wie , kto to namalowal...? 01.04.08, 00:16 Ale się ten wątek rozwinął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B/P Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.04.08, 01:10 A ja uwielbiam sztukę, malarstwo również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 01.04.08, 19:50 Jak dobijhemy do 200, wandal się ujawni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re:? Czy wandal już się ujawnił? IP: *.elpos.net 02.04.08, 18:01 Wciąż podbijam ten wątek, a wandal się nie zgłasza. Jedźmy do 300. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Prawdziwy Polak Re:? Czy wandal już się ujawnił? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.04.08, 21:52 Moim idolem jak sugerujesz nie jest Adolf.H. a jest Polskość nieobrzezana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re:? Czy wandal już się ujawnił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 09:24 Nie życzę sobie byś wycierał sobie gębę polskością ty parodio człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re:? Czy wandal już się ujawnił? IP: *.elpos.net 03.04.08, 22:28 A mógłbyś się inaczej podpisywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez pejsów a może YHWE IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.04.08, 22:32 hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez pejsów Re:? Czy wandal już sA może YHWH IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.04.08, 22:33 hahhhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: ktos wie , kto to namalowal...? 02.04.08, 18:02 Niestety pewne indywidua dokonały tego, że forowicze całkowicie odeszli od tematu i istoty zagadnienia. Jakkolwiek wiara założyciela wątku, że uda się odnaleźć w ten sposób winnego jest cokolwiek naiwna. Jednak same napiętnowanie i powiedzenie przez część forowiczów, że jest to postępowanie naganne, już jest pewną korzyścią. Znaleźli się też tacy, którym te postępowanie wydaje się nie przeszkadzać. Daje to nam wiedzę jakim jesteśmy społeczeństwem i że musimy nad sobą ciężko pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Polak Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.04.08, 20:02 Niektóre narody to są najlepsze w postaci dymu,chociaż gó.. nimim można uwedzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 02.04.08, 20:12 Każdy naród ma swoje czarne owce. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: ktos wie , kto to namalowal...? 02.04.08, 21:40 A zbrodnia tak jak i cnota nie ma żadnej narodowości. A do "prawdziwego Polaka" który obraża swoim nickiem ten wspaniały naród, nie zapominaj chłopie, że Twój idol (A.H.) miał kiepskie przekonanie nie tylko o Żydach, był naród o którym był przekonany, że jego przedstawiciele są leniwi, tępi i są podludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ktos wie , kto to namalowal...? 04.04.08, 17:38 widzisz, ja nie traktuje tego w kategoriach "winny - niewinny"...! dla mnie , jest to niewybaczalana podlosc... ! dlatego, naiwnie , badz nie, bede caly czas pytal.. ktos wie, kto to namalowal...? kajmir napisał: (...) > Jakkolwiek wiara założyciela wątku, że uda się > odnaleźć w ten sposób winnego jest cokolwiek naiwna. > Jednak same napiętnowanie i powiedzenie przez część forowiczów, że > jest to postępowanie naganne, już jest pewną korzyścią.(...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: *.elpos.net 04.04.08, 18:41 Widzisz Bogo2, malowanie po nagrobkach jest czymś odrażającym dla wszystkich normalnych ludzi; podobnie jak rzucanie oskarżeń o to, z czym się w tym wątku spotkałem (prymitywów nie sieją...). Niemniej jednak z osobą ślącą w świat takie obrazki się nie solidaryzuję, bo nawet nie podejrzewam jej o czyste intencje. Za długo chodzę po tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ktos wie , kto to namalowal...? 05.04.08, 16:01 alez to nie jest kwestia solidarnosci... ! przeiez moj pierwszy wpis w tym watku, to polemika z opnia autora tych zdjec... czasami jest tak, ze zdjecia, to zapis rzeczywistosci... niezaleznie od tego, jak sie ocenia, intencje fotografa....! Gość portalu: azp11 napisał(a): (...) > jednak z osobą ślącą w świat takie obrazki się nie solidaryzuję, > bo nawet nie podejrzewam jej o czyste intencje. Za długo chodzę po > tym świecie. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: ktos wie , kto to namalowal...? IP: 88.156.160.* 05.04.08, 17:09 zeulandia.myminicity.com/sec Odpowiedz Link Zgłoś