Dodaj do ulubionych

Bestialstwo na psach

02.04.08, 21:43
kiedys znalazlem malego, slepego jeszcze kotka na towarowej i
zawiozlem go na dolistowska. tam mi powiedziano, ze moge zostawic
kotka. jednak jezeli go zostawie "to pieski sie z jedzenia
uciesza", bo nikt nie bedzie karmil kotka strzykawka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Bestialstwo na psach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 07:44
      Piszesz głupoty! W czasie wakacji bylam wolontariuszka w schronisku
      i po pierwsze to nie mają pomieszczeń dla kotów, a po drugie to sam
      bys chciał tak dobrze jeść jak pieski z naszego schroniska. I na
      pewno nie jedzą kotów! Wystarczy popatrzeć jakie sa tłuste. A swoją
      drogą to co zrobiłeś z tym kotkiem? wywaliłes na śmietnik?
      • Gość: anonim Re: Bestialstwo na psach IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.04.08, 08:39
        Ja gdybym spotkal tego czlowieka ktory wyrzucil te psy zakatowal na smierc Moim
        zdanie jezeli te psy pochodzily z jakiejs hodowli to policja powinna znalezc
        wlasciciela i odebrac mu koncesje dac grzywna i skierowac sprawe do sadu
        • Gość: barbara Re: Bestialstwo na psach IP: 212.160.172.* 03.04.08, 09:45
          Ciekawe, czy zajmie się tym prokuratura?Jakoś wątpię.
        • Gość: Acro Re: Bestialstwo na psach IP: *.gprs.plus.pl 07.04.08, 17:36
          Problemem jest biernosc panstwa. Jesli juz policja doprowadzi takiego
          zwyrodnialca przez sad, to i tak zostanie zwolniony za znikoma szkodliwosc
          spoleczna. taa - lepiej poczekac, az takie bydle skatuje dziecko albo
          przechodznia, bo do katowania zwierzat to tylko maly krok...
      • macrow Re: Bestialstwo na psach 03.04.08, 11:55
        Gość portalu: Beata napisał(a):

> Piszesz głupoty! W czasie wakacji bylam wolontariuszka w schronisku
        > i po pierwsze to nie mają pomieszczeń dla kotów, a po drugie to sam
        > bys chciał tak dobrze jeść jak pieski z naszego schroniska. I na
        > pewno nie jedzą kotów! Wystarczy popatrzeć jakie sa tłuste. A swoją
        > drogą to co zrobiłeś z tym kotkiem? wywaliłes na śmietnik?

1.nie pisze glupot.
        2.nie jest istotne, czy bylas tam wolontariuszka.
        3.na wrotach napisane jest "schronisko dla zwierzat". jak to, nie ma pomieszczen
        dla kotow? niech napisza "schronisko dla psow", to bedzie wiadomo, ze tylko psy
        znajduja schronienie.
        4.za psia karme podziekuje. za koty tez.
        5.tylko cytuje. wierze, ze psy nie jedza kotow. jednak taka odpowiedz
        otrzymalem, kiedy przywiozlem kota.
        6.kota sam "wyprowadzilem na ludzi". w momencie, kiedy zaczal psuc moje meble,
        oddalem go znajomym, ktorzy juz posiadaja 2 koty.
      • gerwazjusz Re: Bestialstwo na psach 03.04.08, 18:46
        Gość portalu: Beata napisał(a):

> Piszesz głupoty! W czasie wakacji bylam wolontariuszka w schronisku
        > i po pierwsze to nie mają pomieszczeń dla kotów, a po drugie to sam
        > bys chciał tak dobrze jeść jak pieski z naszego schroniska. I na
        > pewno nie jedzą kotów! Wystarczy popatrzeć jakie sa tłuste. A swoją
        > drogą to co zrobiłeś z tym kotkiem? wywaliłes na śmietnik?

Macrow zawsze gotów jest do najpodlejszego kłamstwa, by ośmieszyć i poniżyć Polaków.

Znowu nasuwa się pytanie - a co na to darmozjady z policji? Dlaczego jeszcze nie
        złapali przestępcy znęcającego się nad psami? Przecież mają wystarczająco dużo
        danych, by namierzyć przestępcę w ciągu 1-3 dni!

Szkoda, że sąd dałby tylko prawdopodobnie zawiasy a nie odsiadkę. Jeden
        kilkuletni wyrok bezwarunkowego więzienia (a prawo to przewiduje) powstrzymałby
        dziesiątki potencjalnych zwyrodnialców i sadystów, którzy są w każdym
        społeczeństwie, w każdym kraju.
        • macrow Re: Bestialstwo na psach 03.04.08, 20:14
          > Macrow zawsze gotów jest do najpodlejszego kłamstwa, by ośmieszyć
          i poniżyć Pol
          > aków.
          osmieszaja ich tacy pseudopatrioci, jak ty. nawet nie wiesz, jakie
          szkody przynosicie wizerunkowi polski.
          • gerwazjusz Re: Bestialstwo na psach 03.04.08, 20:58
            macrow napisał:

> > Macrow zawsze gotów jest do najpodlejszego kłamstwa, by ośmieszyć
            > i poniżyć Pol
            > > aków.
            > osmieszaja ich tacy pseudopatrioci, jak ty. nawet nie wiesz, jakie
            > szkody przynosicie wizerunkowi polski.

Jeżeli jakiś zdegenerowany zakompleksiony antypolski kłamca obelżywie nazywa
            mnie "pseudopatriotą", to doprawdy mało mało mnie to wzrusza.

Jestem Polakiem, kocham Polskę, jestem więc patriotą, nie wstydzę się tego
            oznajmić publicznie i jestem z tego dumny. Takich jak ja są dziesiątki milionów.
            To wy, zakompleksione burki lewackie srające w swoje gniazdo jesteście w
            zdecydowanej mniejszości.
            • macrow Re: Bestialstwo na psach 03.04.08, 21:41
              latwo cie sprowokowac.

osmieteraz mi powiedz, co twoje gadanie o rzekomym osmieszaniu
              przez mnie polski ma do psiego tematu w tym watku.
              • gerwazjusz Re: Bestialstwo na psach 03.04.08, 21:48
                macrow napisał:

> latwo cie sprowokowac.
                >
                > osmieteraz mi powiedz, co twoje gadanie o rzekomym osmieszaniu
                > przez mnie polski ma do psiego tematu w tym watku.

To może zacznijmy od początku? Jaki cel miałeś zmyślając żałosną bajeczkę o
                kotku? Miałeś pecha i trafiłeś na woluntariuszkę znającą realia, kłamco z Niemiec!
                • macrow Re: Bestialstwo na psach 03.04.08, 22:04
                  bla bla bla...

historia o kocie jest prawdziwa.

a wolontariuszka nie zaprzeczyla - sama przyznaje, ze nie ma tam
                  miejsca dla kotow.

przestan wiec znow sie osmieszac i daj sobie spokoj, zalosny
                  wsiunie.
                  • gerwazjusz Re: Bestialstwo na psach 03.04.08, 22:23
                    macrow napisał:

> bla bla bla...
                    >
                    > historia o kocie jest prawdziwa.
                    >
                    > a wolontariuszka nie zaprzeczyla - sama przyznaje, ze nie ma tam
                    > miejsca dla kotow.
                    >
                    > przestan wiec znow sie osmieszac i daj sobie spokoj, zalosny
                    > wsiunie.

Czy ty durniu żałosny myślisz, że ktokolwiek mądry uwierzył w twoją bajeczkę? To
                    ty wymyśliłeś bajer o zjedzeniu kotka, nędzniku.

Albo odpowiedz mi na poprzednio postawione pytanie, albo spadaj w buraki, bo na
                    takiego zdebilałego tłumoka nie chce mi się cennego czasu tracić.
                    • Gość: tomekk Re: Bestialstwo na psach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 22:28
                      Ty gerwazjusz zwykły cham jesteś i tyle. Po prostu zwyczajny cham
                      • gerwazjusz Re: Bestialstwo na psach 03.04.08, 22:51
                        Gość portalu: tomekk napisał(a):

> Ty gerwazjusz zwykły cham jesteś i tyle. Po prostu zwyczajny cham

niezupełnie, ty nędzniku żałosny!
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=77484584&a=77842785
                        • Gość: tomekk Re: Bestialstwo na psach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 22:59
                          Z tym obrażaniem polskości i obelgami to jednak przesadziłeś. Fakt, że znalazła
                          się jakaś idiotka i ktoś o niej napisał naprawdę nie świadczy o narodzie.
                          • gerwazjusz Re: Bestialstwo na psach 03.04.08, 23:55

> Z tym obrażaniem polskości i obelgami to jednak przesadziłeś. Fakt, że znalazła
                            > się jakaś idiotka i ktoś o niej napisał naprawdę nie świadczy o narodzie.

Jaka idiotka? Ja np idiotów widzę tylko. Czy mógłbyś swoje obelgi chociaż trochę
                            racjonalnie uzasadniać?
                            • Gość: tomekk Re: Bestialstwo na psach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 00:01
                              No faktycznie nie wiadomo, jaka jest płeć tego kogoś od karmienia psów kotami
                              • gerwazjusz Re: Bestialstwo na psach 04.04.08, 15:27

> No faktycznie nie wiadomo, jaka jest płeć tego kogoś od karmienia psów kotami

To przecież macrow jest tym specjalistą, durniu, bo sam to wymyślił. Naucz się
                                wreszcie myśleć, bo marnujesz czas tu pisząc.
                                • macrow Re: Bestialstwo na psach 04.04.08, 15:29
                                  naucz sie z ludzmi dyskutowac, bo marnujesz miejsce na serwerze.
                                  • Gość: tomekk Re: Bestialstwo na psach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 13:26
                                    Szkoda z nim gadać
                                    • mr.brilliant Re: Bestialstwo na psach 07.04.08, 04:51

> Szkoda z nim gadać

Skoro ci szkoda, to dlaczego piszesz do niego, chociaż w innym wątku obiecałeś,
                                      że już nie będziesz, KŁĄMCO?
                                      • Gość: tomekk Re: Bestialstwo na psach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 17:24
                                        Jeśli macrow i gerwazjusz to ta sama osoba, to faktycznie napisałem to do
                                        gerwazjusza. A może po prostu nie zasiadaj za klawiaturą po wypiciu paru
                                        głębszych...
                                        • gerwazjusz Re: Bestialstwo na psach 07.04.08, 17:36

> Jeśli macrow i gerwazjusz to ta sama osoba, to faktycznie napisałem to do
                                          > gerwazjusza. A może po prostu nie zasiadaj za klawiaturą po wypiciu paru
                                          > głębszych...

Zapowiadają się niezłe jaja, Llatarniku. Tomekk nie będzie pisał o mnie ale nie
                                          do mnie. Szczyt dulszczyzny.
                                          • Gość: tomekk Re: Bestialstwo na psach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 17:40
                                            "Tomekk nie będzie pisał o mnie ale nie
                                            > do mnie"

1. przyswoiłeś sobie pojęcie "dulszczyzna". gratuluję. niespodzianka
                                            2. ani o tobie, ani do ciebie, więc w czym problem

jaja to ty z siebie robisz non stop, jeśli jeszcze tego nie zauważyłeś. żegnam

• macrow Re: Bestialstwo na psach 10.04.08, 16:46
                                            wdupewlaz jestes i wazelina ociekasz... fuj!
                    • macrow Re: Bestialstwo na psach 03.04.08, 22:45
                      odpowiedzialem ci. nic wiecej nie mam do powiedzenia na temat twgo pytania.

na temat twoich wypowiedzi moge sie tylko przylaczyc do wypowiedzi tomka - cham
                      jestes i tyle.
                      • gerwazjusz Re: Bestialstwo na psach 04.04.08, 00:00
                        macrow napisał:

> odpowiedzialem ci. nic wiecej nie mam do powiedzenia na temat twgo pytania.
                        >
                        > na temat twoich wypowiedzi moge sie tylko przylaczyc do wypowiedzi tomka - cham
                        > jestes i tyle.

Kłamiesz, bo jestem szlachcicem a to ty jesteś chamem. Jeżeli myślisz, że uda ci
                        się wykreować siebie jako kulturalnego intelektualistę, to się głupio mylisz, ty
                        po ubeckich szkołach, przepojony chorą nienawiścią do Polski i katolików chamie
                        prosty!
                        • macrow Re: Bestialstwo na psach 04.04.08, 11:08
                          osmieszasz sie...
                          • gerwazjusz Re: Bestialstwo na psach 04.04.08, 15:30
                            macrow napisał:

> osmieszasz sie...

ty się już dawno ośmieszyłeś
            • 10elektryk10 Re: Bestialstwo na psach 04.04.08, 17:54
              Kochanie Polski , bycie Polakiem i mówienie o tym publicznie nie
              oznacza że jesteś patritą. Patriotyzm to przede wszystkim ciężka i
              uczciwa praca i kilka innych mniej ważnych rzeczy np uczciwość. W
              Polsce jest bardzo mało prawdziwych patriotów , dużo jest natomiast
              takich jak Ty pseudopatriotów co tylko tlajlują martyrologiczne
              wątki.
              • gerwazjusz Re: Bestialstwo na psach 04.04.08, 22:58
                10elektryk10 napisał:

> Kochanie Polski , bycie Polakiem i mówienie o tym publicznie nie
                > oznacza że jesteś patritą. Patriotyzm to przede wszystkim ciężka i
                > uczciwa praca i kilka innych mniej ważnych rzeczy np uczciwość. W
                > Polsce jest bardzo mało prawdziwych patriotów , dużo jest natomiast
                > takich jak Ty pseudopatriotów co tylko tlajlują martyrologiczne
                > wątki.

Czy ja dobrze zrozumiałem? Czyżbyś śmiał sugerować, że bardzo mało Polaków jest
                patriotami, bo nie są uczciwi i nie potrafią ciężko pracować? Co więc jeszcze
                wśród nas robisz? Nie masz jaj by od nas wyjechać? A może jesteś masochistą?

Czy ci całkiem rozum pomieszało? Może jakiś dobry psychatra by coś pomógł?
                • 10elektryk10 Re: Bestialstwo na psach 05.04.08, 12:52
                  Urodziłem się na Podlasiu i z Podlasia są wszyscy moi przodkowie.
                  Nie wyjadę z Podlasia - przetrzymaliśmy gorsze plagi , przetrzymamy
                  i plagę nawiedzonych pseudopatriotów opowiadajcych banały o
                  narodowych tragediach. Kwitnie tu korupcja i cwaniactwo wszystko to
                  polane patriotycznym sosem.
                  • 10elektryk10 Re: Bestialstwo na psach 05.04.08, 13:31
                    Polak u Polaka pracuje często za 800 zł na rękę/miesięcznie ,
                    emeryci i renciści dostajacy od swej ojczyzny za stracone w pracy
                    zdrowie po 500zł/miesięcznie. Gdzie sa ci za.....rani patrioci co
                    pozwalają na coś takiego
                    • mr.brilliant Re: Bestialstwo na psach 07.04.08, 05:09
                      To się nie czujesz Polakiem, elektryk? Przecież nie ma takiego państwa jak
                      Podlasie i nigdy nie będzie. To żyjesz, żeby przetrwać, na złość komuś? Przecież
                      ty, twoje dzieci i wnuki będą musiały będą musiały uczyć się w POLSKICH szkołach
                      POLSKIEJ historii, literatury, muzyki, itd. Będziesz obchodzić POLSKIE święta
                      narodowe.

Teraz posłuchaj uważnie. Patriotyzm, to jak najbardziej naturalna, normalna,
                      zdrowa postawa, niezależnie czy chodzi o Polskę, Francję, Słowację czy USA.
                      Pomaga w życiu. Dlaczego więc chcesz przez następne pokolenia chcesz zabrać
                      swoim dzieciom i wnukom poczucia godności i dumy bycia Polakiem? Może
                      rzeczywiście znajdź więc sobie kraj, z którym będziesz się utożsamiał.

Co do zarobków, to jest to skutkiem wieloletnich zaborów i
                      kilkudziesięcioletniej niewydolnej skompromitowanej socjalistycznej gospodarki
                      niedoborów przyniesionej do Polski przez bolszewickich okupantów na bagnetach.
                      To właśnie za komuny świat nam najbardziej uciekł.
                      • 10elektryk10 Re: Bestialstwo na psach 08.04.08, 15:00
                        Obawiam się że młodsza część mojej rodziny bardzo dobrze
                        wykształcona i wychowana na uczciwych ludzi będzie miała problemy z
                        normalną egzystencją w Polsce rządzonej przez "patriotów". Część już
                        wyjechała do kraju gdzie zdaje się Ty również przebywasz.
                        • mr.brilliant Re: Bestialstwo na psach 09.04.08, 06:09
                          10elektryk10 napisał:

> Obawiam się że młodsza część mojej rodziny bardzo dobrze
                          > wykształcona i wychowana na uczciwych ludzi będzie miała problemy z
                          > normalną egzystencją w Polsce rządzonej przez "patriotów". Część już
                          > wyjechała do kraju gdzie zdaje się Ty również przebywasz.

Nie da się porównać czasów i motywów mego wyjazdu i Twoich dzieci. Życzę im
                          przede wszystkim by były twarde i uparte jak miejscowi, bo resztę już mają, by
                          osiągnąć tu sukces. Słowiańskie geny i polskie wykształcenie i kulturę.
                    • Gość: tomekk Re: Bestialstwo na psach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 17:26
                      > emeryci i renciści dostajacy od swej ojczyzny za stracone w pracy
                      > zdrowie po 500zł/miesięcznie.

Zapytaj czerwonych, co zrobili z ich składkami emerytalnymi, to może ci wyjaśnią
                      • 10elektryk10 Re: Bestialstwo na psach 07.04.08, 21:24
                        Zapytaj aktualnie rzadzacą (20lat) w "kapitalistycznej" Polsce
                        czerwoną rozpatriotyzowaną klasę robotniczą czemu jeszcze istnieje
                        coś takiego jak ZUS , NFZ i czemu np naprawy blacharsko-lakiernicze
                        po wypadkach komunikacyjnych sa sprawniej i lepiej refundowane niż
                        usunięcia wyrostków robaczkowych.
                        • 10elektryk10 Re: Bestialstwo na psach 07.04.08, 21:55
                          Możesz jeszcze zapytać w jakim celu istnieją i powstają kolejne
                          dziwne urzędy , i niezliczone instytucje od mydła i powidła
                          funkcjonujące za podatki uczciwych Polaków. Czemu modernizacja i
                          budowa dróg może być realizowana tylko dzięki pomocy z Unii
                          Europejskiej.
                          • Gość: tomekk Re: Bestialstwo na psach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 22:09
                            Socjalizm tkwi w ludziach głęboko. Krótko i treściwie odpowiadam na oba twoje
                            pytania.
                            • 10elektryk10 Re: Bestialstwo na psach 08.04.08, 10:37
                              Socjalizm? - chyba dla licznych rodzin i kolegów
                              rządzących "patriotów" obwieszanych krzyżami , portretami
                              Piłsudskiego i papieża.
                              • Gość: tomekk Re: Bestialstwo na psach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 15:05
                                Ten wątek jest o psach
                              • Gość: azp11 Re: Bestialstwo na psach IP: *.elpos.net 08.04.08, 21:02
                                Rozumujesz POprawnie.
        • Gość: Acro Re: Bestialstwo na psach IP: *.gprs.plus.pl 07.04.08, 17:34
          Gerwazjusz, ty naprawde cierpisz na urojenia albo masz ciezka fiksacje! Czowiek
          pisze o psach i schronisku - prosze, to dowodzi jego chamstwa i antypolskosci.
          Napisze, ze ziemie jest okragla - wyzwiesz go za wysmiewa Polakow! Bylo tu w
          miare merytorycznie i wreszcie niepolitycznie, ale pojawil sie taki Gerwazjusz z
          Brillantem i jest jak zwykle... po prostu po polsku!
          • Gość: tomekk Re: Bestialstwo na psach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 17:37
            "ale pojawil sie taki Gerwazjusz
            > z
            > Brillantem i jest jak zwykle... po prostu po polsku!"

"po polsku" i "po chamsku" to dwa różne określenia
            • mr.brilliant Re: Bestialstwo na psach 09.04.08, 05:53

> "ale pojawil sie taki Gerwazjusz
              > > z
              > > Brillantem i jest jak zwykle... po prostu po polsku!"
              >
              > "po polsku" i "po chamsku" to dwa różne określenia

No tak. Jak brakuje żałosnemu osobnikowi argumentów, to pozostają mu jakieś
              cieniutkie dwuznaczne i tchórzliwe insynuacje. Nich przykład jego odrażający
              będzie przestrogą dla innych podłych kłamców. Amen.
              • Gość: tomekk Re: Bestialstwo na psach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 08:50
                Tchórzliwe?
          • gerwazjusz Re: Bestialstwo na psach 07.04.08, 21:50
            Gość portalu: Acro napisał(a):

> Gerwazjusz, ty naprawde cierpisz na urojenia albo masz ciezka fiksacje! Czowiek
            > pisze o psach i schronisku - prosze, to dowodzi jego chamstwa i antypolskosci.
            > Napisze, ze ziemie jest okragla - wyzwiesz go za wysmiewa Polakow! Bylo tu w
            > miare merytorycznie i wreszcie niepolitycznie, ale pojawil sie taki Gerwazjusz
            > z
            > Brillantem i jest jak zwykle... po prostu po polsku!

Po piersze, to forum było w miarę kulturalne zanim się dwóch degeneratów
            posługującymi się nickami edico, ogabignac, macrow, acro i różnumi nickami jako
            niezalogowani, zaczęli zakładać wątki o kościele i uprawiać chamską
            marksistowską propagandę antykatolicką.

Po drugie naucz się czytać ze zrozumieniem, bo OŚMIESZASZ SIĘ. Skoro sam
            elektryk nie ukrywa swoich frustracji i tego, że się z Polską nie utożsamia a
            raczej czuje się podlasianinem, to dlaczego próbujesz fałszować jego poglądy?
            Czy on sobie życzy takiego żałosnego mecenasa?

Po polsku? Zastanów się dlaczego to na białostockim forum jest zdecydowanie
            najwięcej chamskich ataków na kościół i katolików? Dlaczego akurat tu najwięcej
            jest ataków na polskość? Dyplomatycznie więc odpowiem - to nie po polsku. To po
            biełastocku.
            • Gość: Acro Re: Bestialstwo na psach IP: *.gprs.plus.pl 07.04.08, 23:53
              >'Macrow zawsze gotów jest do najpodlejszego kłamstwa, by ośmieszyć i >poniżyć
              Polaków.'

powyżej cytat z postu, którym właczyłeś sie w ten watek. Baaardoz merytoryczny i
              kulturalny.
              >> Po piersze, to forum było w miarę kulturalne zanim się dwóch degeneratów
              > posługującymi się nickami edico, ogabignac, macrow, acro i różnumi nickami jako
              > niezalogowani, zaczęli zakładać wątki o kościele i uprawiać chamską
              > marksistowską propagandę antykatolicką.

Dyskusja o psach była antypolska i antykatolicka?!!!
              Mozesz zacytawać jakis mój chamski, propagandowy antykoscielny mail?! chesz
              garść cytatów z twoimi chamskimi odzywkami?

> Po drugie naucz się czytać ze zrozumieniem, bo OŚMIESZASZ SIĘ. Skoro sam
              > elektryk nie ukrywa swoich frustracji i tego, że się z Polską nie utożsamia a
              > raczej czuje się podlasianinem, to dlaczego próbujesz fałszować jego poglądy?
              > Czy on sobie życzy takiego żałosnego mecenasa?

Co cytat z ciebie podany na samej góry ma do elektryka? Nawet się nie pojawił na
              tym wątku.

> Po polsku? Zastanów się dlaczego to na białostockim forum jest zdecydowanie
              > najwięcej chamskich ataków na kościół i katolików? Dlaczego akurat tu najwięcej
              > jest ataków na polskość? Dyplomatycznie więc odpowiem - to nie po polsku. To po
              > biełastocku.

To była - uwaga, trudne słowo - IRONIA. Domagasz się gloryfikowania Polskości, a
              sam , hmmm, nie najlepiej te Polskość reklamujesz. Chyba że starasz się być
              antyteza Polskości? Na zasadzie; Polskość to piękna rzecz, dokładnie odwrotnie
              niz ja, gerwazjusz?
    • Gość: carll a gdzie policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 11:14
      no pytam sie gdzie ona jest
      • Gość: carll Re: a gdzie policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 11:19
        czy ta pani z gminy nie miala obowiazku powiadomic policij?przeciez na to sa
        odpowiednie artykuły to jest zwykle przestępstwo tak traktowac
        zwierzęta.funkcjonariusz publiczny ma obowiazek takje rzeczy zglaszac
        • Gość: zenek a gdzie rozum? IP: *.man.bialystok.pl 03.04.08, 11:35
          ja sobie wczoraj na obiad zjałem kawał zwierzątka...na śniadanie
          także...dziś na obiad też..i na kolacje..i tak już sobie je jadam od
          urodzenia

mniam mniam....

kto jest większy bandyta? ten co zostawił pieski i jednego zabił?
          czy ten który je codziennie zjada

ps. przypominam ze przed zjedzeniem zazwyczaj zwierzątka się zabija
    • Gość: TomaszB Bestialstwo na psach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 11:41
      Policja i schronisko dobrze ze sobą współdziałają, jeżeli chodzi o odławiane
      psów rokujących na szybkie zgłoszenie się właścicieli.
      Tak się stało z moimi psami, kiedy to pracownicy MPO do spółki z babcią nie
      domknęli bramek od śmietnika i psy poszły w plener.
      Gdyby nie sąsiad, to nawet bym nie wiedział co się z nimi stało. W schronisku,
      kilka godzin po złapaniu psów musiałem zapłacić za usługę po 50 zł od psa. Za
      każdy dzień liczą kolejne 50zł od psa.
      Nic tylko łapać zadbane i dobrze karmione psy bo z tego będzie kasa, pozostałe
      należy olać, udawać że psów już nie było we wskazanym miejscu itp.
    • my2008 To jest do wyleczenia 03.04.08, 12:00
      Dopóki ludzie nie przejdą na całkowity wegetarianizm, dopóty będzie w nich pojawiało się okrucieństwo i łatwość zabijania czujących istot.
      • www.zieloni-bialystok.w.pl Re: To jest do wyleczenia 03.04.08, 17:28
        DOKŁADNIE kochaja pieski i kotki zjadaja świni?

dość barbarzyństwa zakazac trzymania zwierząt w domach jak krokodyli
        niedźwiedzi krów świń kur psów kotów itp. nakarmcie głodne dzieci w
        afryce!

wegetarianizm+ekologia a nie meczenie pies to nie pluszowa maskotka
        zjada wiecej niż glodne dziecko w arfyce

a psie kupy po pierwsze powinny być tylko w wydzielonych miejscach
        tzw.psich toaletach (odgrodzone tereny z wymienianym piaskiem) i
        powinny sprzątać miejskie służby sprzatąjące przy pomocy np.
        odkurzaczy, bo to że wszyscy będą sprzatać po swoich psach to
        fikcja, ludzie sa zbyt leniwi i nieodpowiedzialni,zawsze będą tacy
        którzy tego nie będą robić, a karami i pilnowaniem nie można
        zdyscyplinować 100% włascicieli psów

psy w domu to barbarzyństwo zródło brudu chorób nakarmić głodnych
        ludzi nie psy

+wegetarianizm nie zjadajcie zwierzat! zwierzęta to nie
        maskotki,dzieciom lepiej kupić pluszowe zabawki, mieć prawdziwych
        ludzkich przyjaciół,do pilnowania domu zamontować alarm z
        powiadamianiem ochrony

armia domowych zwierząt maskotek zjada więcej niż głodujace dzieci w
        afryce wegetarianizm ekologia albo alergie i meczenie zwierzat w
        niewoli

dom pełen sierści alergii i pasozytów co w tym naturalnego? kiedys
        chłopi splai z kurami swiniami kozami i bydlem w domu bo bylo
        cieplej - chcesz tak ?

www.antykoncepcja-zwierzat.w.pl -antykoncepcja zwierząt,
        przeciwdziałanie bezdomności
        • Gość: R Re: To jest do wyleczenia IP: *.piasta.pl 03.04.08, 18:28
          Zielony - widać, że twoja miłość do zwierząt jest tylko pozą przed resztą twoich
          znajomych. Ja np jestem wegetarianinem od 10 lat, od 5 mam psy. Właśnie mając
          psa, wiedząc coś o jego życiu, zachowaniu, potrzebach można mieć fajnego
          przyjaciela. Co z ciebie za zielony, skoro uważasz, że pies to tylko maskotka.
          Owszem, jest wiele osób, które nie powinny mieć tych zwierząt, ale pisząc w ten
          sposób wrzucasz wszystkich do jednego worka. Natomiast jeżeli chodzi o
          sprzątanie po psie jest teraz sporo przyrządów, które mieszczą się w kieszeni i
          przy ich pomocy można spokojnie i higienicznie sprzątnąć po psie.
          Natomiast co się tyczy chorób... to już tego w ogóle nie będę komentował. Widać
          po prostu, że jesteś "zielony".
        • Gość: Kora Re: To jest do wyleczenia IP: *.bsk.vectranet.pl 04.04.08, 19:29
          Nie masz racji, pseudozielonku.
          Nie opowiadaj głupot, z Twojej wypowiedzi wywnioskowałam, że nie
          lubisz zwierząt. A ja nie lubię ludzi, którzy nie lubią zwierząt.
          Mam psa i zawsze na spacerze mam ręczniki papierowe, w które zbieram
          psie kupy. Po spacerze czyszczę psu łapki czystą zwilżoną ściereczką
          przenaczoną tylko dla psa. Psiak sam daje łapki, żeby mu je
          wyczyścić. Mam dobry odkurzacz i czysto w domu. Co Ty na to?
    • www.zieloni-bialystok.w.pl Bestialstwo na psach 03.04.08, 17:29
      NAJGENIALNIEJSI=WEGETARIANIE: Leonardo Da Vinci, Newton, Darwin,
      Einstein, Edison, Tesla, Jezus, Platon, Sokrates, Kafka, Tołstoj,
      Wolter, Ghandi, Twain, Rifkin... Pamela Anderson, Briggite Bardot,
      Kate Winslet, Tina Turner, Kim Basinger+ Dustin Hoffman, Bryan
      Adams, David Duchowny, Moby,Bono(U2),Leonard Cohen, Bob Dylan, John
      Cage, Johny Rotten, Beastie Boys, JaRule, KRS-One, RZA, Bruce Lee...

"Nic nie przyniesie większej korzyści ludzkiemu zdrowiu oraz nie
      zwiększy szans na przetrwanie życia na Ziemi w tak dużym stopniu jak
      ewolucja w kierunku diety wegetariańskiej. Naszym celem musi być
      wyzwolenie się... poprzez rozszerzenie kręgu współczucia na
      wszystkie żywe istoty i na cały cudowny świat natury" Albert
      Einstein - WEGETARIANIN

"Zwierzęta są moimi przyjaciółmi, a ja nie zjadam swoich
      przyjaciół" - George Bernard Shaw - WEGETARIANIN

"Od wczesnych lat życia wyrzekłem się jadania mięsa i przyjdzie
      czas, gdy ludzie tacy jak ja, będą patrzeć na mordercę zwierząt tak
      samo jak teraz patrzą na mordercę ludzi." - LEONARDO da VINCI -
      WEGETARIANIN

"To właśnie ludzkie współczucie wobec wszystkich istot czyni z nas
      prawdziwych ludzi" - Dr Albert Schweitzer – WEGETARIANIN

Jezus zniósł wszelkie ofiary ze zwierząt w żydowskich świątyniach =
      Podczas ostatniej wieczerzy zrezygnował z żydowskiej tradycji ofiar
      ze zwierząt - zamiast zarżnięcia baranka mięso zastąpił chlebem , a
      krew - winem, co nakazał też czynić uczniom na swoją pamiątkę!!!
      • Gość: furiat a adolf to co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 19:57
        kosno nie zapominaj o adolfie hitlerze, który nawet swoją suczkę Blondi
        przestawił na wgetariańską dietę

i tylko nie pitol o tym że to bujda bo jest kilkanaście DOKUMENTÓW archiwalnych
        to powtierdzających ...zeznania dr. morella, zeznania adiutantów, sekretarzy a
        przedewszystkim stenogramy narad podczas których hitler opowiada o korzyściach
        płynących z wegetariańśkiej diety)
      • macrow Re: Bestialstwo na psach 03.04.08, 21:43
        Kosno, znowu marudzisz.

wez sie w koncu za konkretna prace i zacznij cos poprawiac.
        wiecznie tylko lamentujesz i ujadasz. jestes zalosna postacia,
        ktora udaje, ze sie stara o jakas poprawe.
      • Gość: wampir zielony do leczenia! IP: *.koba.pl 03.04.08, 22:42
        wegetarianzim = debilizm

Mam psiaka, jem miecho 6 razy w tygodniu i dobrze mi z tym.

zieloni = mafia

ps. krosty się wyciska
    • xlog Dlaczego? 03.04.08, 18:45
      Dlaczego?
      empatia.pl/plik/171.jpg
    • anka1 Bestialstwo na psach 03.04.08, 19:39
      zywe psy wlozono do worka ? tak wynikaloby z tresci artykulu, a takie
      bestialstwo juz wola o pomste do nieba. oby kiedys ludzki gatunek srogo nie
      zaplacil za to co robi " braciom mniejszym"...
      • Gość: azp11 Re: Bestialstwo na psach IP: *.elpos.net 03.04.08, 20:44
        Trzy owczarki do worka? Moze to tylko fantazja autora? Skąd wiadomo,
        ze do lasu nie wywieziono jednego martwego psa, a dwa pozostałe nie
        znalazły się tam przypadkowo? Oczywiście wywożenie do lasu
        czegokolwiek, woła o pomstę do nieba.
        • Gość: kasia Re: Bestialstwo na psach IP: *.koba.pl 05.04.08, 21:20
          Wiadomo,
          wiadomo też, że psów było więcej,
          w tych okolicach zginęło co najmniej kilka owczarków - ich
          właściciele szukają ich do tej pory.
          W lesie znaleziono 3 martwe psy (jeden został zidentyfikowany) i 2
          suki, które przeżyły.
          Jeśli wiecie coś o zaginionych psach tej rasy,
          lub widzieliście kogoś, kto przewoził te psy, u kogo nagle się
          pojawiły itp.
          proszę o kontakt
          justme@interia.pl
    • Gość: cioteczka jili Bestialstwo na psach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 15:35
      Sposób, w jaki ludzie traktują zwierzęta, tj. że je wyrzucają przez
      co stają się bezdomnymi lub je zabijają jest taką samą zbrodnią jak
      morderstwo dokonane na człowieku.
      Sprawiedliwości na tym świecie raczej się nie doszukuję, bo z
      autopsji wiem, że jej nie ma.
      Mam nadzieję, że te komentarze przeczytają nie tylko ludzie dobrej
      woli (miłośnicy zwierząt) ale także zwyrodnialcy dopuszczający się
      mordu na zwierzętach, a w szczególności oni.
      Apeluję do was - Pan Bóg nie rychliwy lecz sprawiedliwy - jestem
      pewna, że każdego, kto podnosi rękę na bezbronne i niczemu niewinne
      stworzenie będące dziełem samego Pana Boga-ręka boska dosięgnie!!!
      Bóg dał - Bóg zabrał-kto zaś odważy się wkraczać w kompetencje
      boskie poniesie karę z rąk samego Boga
    • Gość: GOSC Bestialstwo na psach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 20:56
      JAKA TO PRAWDA, ŻE STOSUNEK DO ZWIERZĄT JEST MIARĄ CZŁOWIECZEŃSTWA.
      LUDZIE, A DO KOŚCIOŁA NA PEWNO CHODZICIE, NIE?
    • Gość: k Oj, psiarze, psiarze, robicie wszędzie syf IP: *.chello.pl 10.04.08, 16:36
      odchody, ujadania, martwe psy jak wam nie są potrzebne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka