Gość: Ronnie IP: *.biaman.pl 17.09.03, 21:08 Moim zdaniem - Depeche Mode i Modern Talking. Dawajcie propozycje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żaba14 Re: Najlepszy popowy zespół lat 80-tych IP: *.biaman.pl 17.09.03, 22:23 Ultravox - i cała rzesza zespołów New Romantic Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Najlepszy popowy zespół lat 80-tych 18.09.03, 19:55 Popu nie było, był "new romantic" i AŻ.... 4 programy radiowe W TYM 2 na UKF i jeden w STEREO -PR.2, potem PR.3 W pr2 - "przebój za przebojem", "Wieczór z płytą CD", "Klub stereo", w rozłącznej 2-ce był Białystok -a w nim MUZYCZNY TELEFON (230-30,230-50 i 230- 70 - to telefony do MT) W pR3 - LP3 ..... no i ZD3 (zapraszamy do Trójki ( z kukułką) PR.4 był na srednich 1305 KHz moje typy lat szkolnych.....lata 80-te 1. CLASSIX NOUVEAUX - (Sal "LYSY" Solo) 2. YAZOO 3. Thompson Twins 4. OMD 5. ULTRAVOX 6. Police 7. JONNY HATEES JAZZ 8. WHAM 9. FLEETWOOD MAC 10. DIRE STRAITS 11 HUMAN LEAGUE 12 BUCKS FIZZ 13. EUROPE 14 SPANDAU BALLETT 15 TOTO 16 APPHAVILLE 17 BAJM 18 REPUBLIKA 19 PERFECT 20 LOMPARD 21 MAANAM kolejność przypadkowa, wychowałem się na tej muzyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: et Re: Najlepszy popowy zespół lat 80-tych IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 21:16 podpisuję się pod Twoją listą za wyjątkiem pedalskiego WHAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knur Re: Najlepszy popowy zespół lat 80-tych IP: *.pl 18.09.03, 17:33 Gość portalu: Ronnie napisał(a): > Moim zdaniem - Depeche Mode i Modern Talking. Dawajcie propozycje!! MD - to chyba syfiasta dyskoteka spod znaku Barbie, nie? MOJE TYPY: DM i DURANDURAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Najlepszy popowy zespół lat 80-tych IP: *.asmed.pl / 192.168.3.* 18.09.03, 21:39 Papa Dance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronnie Re: Najlepszy popowy zespół lat 80-tych IP: *.biaman.pl 18.09.03, 23:38 A czy ktoś pamięta taki zespół "Classic Nouveaux"? Gdzie mozna zdobyć ich nagrania? Oooczywiście poza Kaazą;) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Najlepszy popowy zespó? lat 80-tych 19.09.03, 08:39 zobacz wyzej co napisalem :)) jako nastolatek "kochalem sie" w Classix Nouveaux... dziwne by bylo gdybym nie mial CD.... i kolekcji nagran Sala Solo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryczu Re: Najlepszy popowy zespół lat 80-tych IP: *.tkb.net.pl 19.09.03, 16:07 Duran Duran - za "Wild Boys" David Bowie - za "Let's Dance" OMD - za "Enola Gay" Alphaville - za "Dance with Me"... WIęcej mi się nie chce, ale ogólnie pozytywne wspomnienia... Była oczywiście cała masa szmirowatych lasek, starsze wydanie dzisiejszej Brytney, to Samantha Fox, niedawno wzięłą ślub ze swoja przyjaciółką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akir Re: Najlepszy popowy zespół lat 80-tych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 16:45 Madonna,Michael Jackson,Pink Floyd (po reaktywacji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronnie Re: Najlepszy popowy zespół lat 80-tych IP: *.biaman.pl 19.09.03, 23:45 Poziomku, jak mozna się z Tobą skontaktować prywatnie? Może podasz maila? Od kilku lat szukam pełnej dyskografii Classic Nouveaux. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Najlepszy popowy zespół lat 80-tych 20.09.03, 11:31 Gość portalu: Ronnie napisał(a): > Poziomku, jak mozna się z Tobą skontaktować prywatnie? Może podasz maila? Od > kilku lat szukam pełnej dyskografii Classic Nouveaux. Jakoś mało inteligetny jesteś:P namiary masz i jak klikasz na autora wypowiedzi : zazwyczaj to co jest przd "@" gazeta.pl, a jak to za mało, klikasz na sygnaturkę i masz czarno na białym moje www, a jak poszukasz dalej ( z sygnaturki) masz i nr GG i ICQ . To chyba wystarczy na ten czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Najlepszy popowy zespół lat 80-tych 20.09.03, 11:36 Akir, David Bowie jakoś mi nie pasuje do New Romantic Dlatego nie wymieniam: Tiny Turner, Pink Floyd itd - raczej bym ich zaliczał do rock`a Jeszcze do tamtego okresu zapomniałem dopisac: Eurythmics.... Odpowiedz Link Zgłoś