aikkon 11.06.08, 15:13 hej, może ktoś mi napisać gdzie w Białymstoku można kupić chorągiewki Polski które montuje się na bocznych szybach w samochodzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sbs Re: chorągiewki Polski-do samochodu IP: 213.77.79.* 11.06.08, 16:20 Czyzby kolejny "niepelnosprytny" dla ktorego polskosc jest na pokaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: chorągiewki Polski-do samochodu IP: *.csk.pl 11.06.08, 18:36 Nie ma się czym pochwalić , to flage se powiesi na swoim złomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bia Re: chorągiewki Polski-do samochodu IP: *.csk.pl 11.06.08, 19:07 widzę że poziom użytkowników tego forum jest wręcz powalający:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozof Re: won wsiowe filozofy IP: *.elpos.net 11.06.08, 19:14 To ja jestem filozof i moge sobie dywagowac nad poziomem polskosci a facet zadal konkretne pytanie to odpowiedzta albo się zamknijta jak nic nie macie do powiedzenia,ooo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasimiesz Re: won wsiowe filozofy IP: *.csk.pl 11.06.08, 20:21 ja to jezdem zdolny strasznie i zam sobie horonkiefke na swuj samochud zrobilem i teras jak jade to ona wajnie fieje ! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_gerwazy Re: won wsiowe filozofy 11.06.08, 21:22 Gość portalu: Kasimiesz napisał(a): > ja to jezdem zdolny strasznie i zam sobie horonkiefke na swuj > samochud zrobilem i teras jak jade to ona wajnie fieje ! Tylko dlaczego ona jest cała czerwona i co tam robi sierp i młot, ty młocie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_gerwazy Re: chorągiewki Polski-do samochodu 11.06.08, 21:19 Gość portalu: Ania napisał(a): > Nie ma się czym pochwalić , to flage se powiesi na swoim złomie Ma czym się pochwalić. Swoją polskością, wy bezpańskie, zlośliwe burki. Odpowiedz Link Zgłoś
aikkon Re: chorągiewki Polski-do samochodu 12.06.08, 08:36 Gość portalu: Ania napisał(a): > Nie ma się czym pochwalić , to flage se powiesi na swoim złomie ja przynajmniej mam na czym ją zawiesić Odpowiedz Link Zgłoś
pan_gerwazy Re: chorągiewki Polski-do samochodu 11.06.08, 21:16 Gość portalu: sbs napisał(a): > Czyzby kolejny "niepelnosprytny" dla ktorego polskosc jest na pokaz? Czyżby kolejny zawistny antypolski cymbał? Do czego masz nędzniku zastrzeżenia? Czy do polskości czy do manifestowania przywiązania do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: chorągiewki Polski-do samochodu 11.06.08, 23:00 pomóżcie mi zrozumieć - człowiek pyta się, gdzie może kupić chorągiewkę i od razu znajdują się malkontenci, którzy zarzucają mu głupotę, niecne intencje i co tam jeszcze im ślina na język przyniesie. Ludzie - skąd w Was tyle złości, złośliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
aikkon Re: chorągiewki Polski-do samochodu 12.06.08, 08:26 Gość portalu: sbs napisał(a): > Czyzby kolejny "niepelnosprytny" dla ktorego polskosc jest na pokaz? Ty za to pokazałeś w tym momencie swoją pełno-sprytność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka! Re: chorągiewki Polski-do samochodu IP: *.euro-net.pl 11.06.08, 20:37 Chorągiewka była do kupienia z kurierem porannym w tamtym tyg,ewentualnie na targach budowlanych ,które były w sobote i niedzile pod teatrem wegierki.Czy gdzies teraz mozna kupic to niewiem. Uwazam ,ze sa bardzo fajne ,a napewno nie wsiowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: chorągiewki Polski-do samochodu IP: *.csk.pl 12.06.08, 00:12 Prawdziwy Polak jest cały czas patriotą , a nie tylko jak piłkę po zaflukanym trawniku kopią , Może na łysy łeb se jeszcze niech gość raz do roku flagę zawiesi ! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.brilliant Re: chorągiewki Polski-do samochodu 12.06.08, 01:55 Gość portalu: Henio napisał(a): > Prawdziwy Polak jest cały czas patriotą , a nie tylko jak piłkę po > zaflukanym trawniku kopią , > Może na łysy łeb se jeszcze niech gość raz do roku flagę zawiesi ! Ty psychoopato!!! Ktoś chce w POLSCE kupić POLSKĄ chorągiewkę a ty go od łysych wyzywasz? Jak ci się Polska i flaga Polski nie podobają, to wynocha stąd, zafajdańcu!!! Nikt tu ciebie na siłę nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
aikkon Re: chorągiewki Polski-do samochodu 12.06.08, 08:35 Gość portalu: Henio napisał(a): > Może na łysy łeb se jeszcze niech gość raz do roku flagę zawiesi ! swoją łysą glacę to ja codziennie poleruję żeby w słońcu ładnie błyszczała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: chorągiewki Polski-do samochodu IP: *.elpos.net 12.06.08, 16:48 Prawdziwy Polak nie ma alergii na barwy narodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
aikkon Re: chorągiewki Polski-do samochodu 12.06.08, 08:37 Gość portalu: polka! napisał(a): > Chorągiewka była do kupienia z kurierem porannym w tamtym > tyg,ewentualnie na targach budowlanych ,które były w sobote i > niedzile pod teatrem wegierki.Czy gdzies teraz mozna kupic to > niewiem. > Uwazam ,ze sa bardzo fajne ,a napewno nie wsiowe.... Dzięki za odpowiedź, przegapiłem jedno i drugie niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: chorągiewki Polski-do samochodu IP: *.osiedle.net.pl 12.06.08, 10:21 Przy PKS sklep Jagielloni tam były może jeszcze są i sklep Ojczyzna na al. Piłsudskiego jak jedziesz w kierunku Gołębia to po lewej stronie za bankiem od razu przy ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Pamietaj o 11 listopada patrioto 13.06.08, 09:46 Bo chyba nie potrzebujesz flag tylko z okazji meczow reprezentacji. Patriota/polakiem sie jest a nie sie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś