rubina80 24.06.08, 19:55 Moze mi ktos podac namiary na wrozke lub wrozbite w Bialymstoku? Serdecznie dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: Szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 08:52 Daj mi 100 zł to Ci powróże :) Nr konta moge podać, wróżbę wyślę na mejla ;] Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: Szukam wrozki 25.06.08, 08:59 jeżeli wróż lub wróżka jest dobry/-a, sam/-a powinna Cię znaleźć - odpowiedzieć na to wołanie... w przeciwnym wypadku nie wiem, ale słabo to o nich świadczy, że nie można ich znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Szukam wrozki IP: *.sub-75-195-77.myvzw.com 25.06.08, 17:43 Ten "grat nowy" wydaje mi sie zbyt surowym dla wszelkiej masci wrozbitow. Zada, ni mniej ni wiecej, by oni wszyscy sila swojego przewidywania sami trafiali na chetnych... To latwo powiedziec; skoro jednak wszystkie ich przepowiednie zawarte sa w fusach to badz tu czlowieku madry i sprobuj wtedy podzielic uwage na takie drobiazgi, w trakcie odczytywania przyszlosci swiata z owych fusow... Odpowiedz Link Zgłoś