Dodaj do ulubionych

Kabaret- odradzam organizowanie imprez....

12.08.08, 20:26
dLACZEGO? W ostatnią sobotę organizowałam siostrze panieński. Co sie okazało: 1. Za rezewwację każą oddzielnie płacić. (ok. 80 złotych) Pieniądze te nie są zwracane w konsumpcji. Od tak płaci się za miejsce chociaż na rachunku widnieje : Opłata gastronomiczna.Gdy poszłyśmy rozmawiać z kierownikiem wyszedł do nas Facet podający się za kierownika( potem okazało się że to ich kucharz, który nota bene tego dnia nie pracował) Facet był mega opryskliwy i bezczelny. W trakcie rozmowy rzucił na podłogę pomiędzy mnie i mje siostry , szklankę, mówiąc że te 80 zł są za szkanki które pobijemy.....Wciąż plątał się w wyjaśnieniach, że niby to na przez urząd skarbowyi że takie opłaty pobierane śa od ponad dwóch miesięcy ( wchwili gdy koleżanka miesiąc temu robiła swój panieński i w cenie rezerwacji miała wliczoną konsumpcję) Dosłownie szok!!!!!!!

Lokal pomimo rezerwacji opuściłyśmy w przeciągu 15 minut stwierdzając że nie damy tej spelunie, w której nie dość że się nie dba o klienta to w dodatku rzuca się w niego szklankami, zarobić i przeniosłyśmy się do Alibi,Tam reszta wieczoru okazała się udana

Pozdrawiam

Flowee
Obserwuj wątek
    • rosemary4 Re: Kabaret- odradzam organizowanie imprez.... 12.08.08, 21:37
      A to fakt, mam w pracy koleżankę, która była z wami. Ja wyszłabym
      wcześniej.
      A należy im się zła reklama.

ps. miłej zabawy na weselu 14-08 :)
      • flowee Re: Kabaret- odradzam organizowanie imprez.... 13.08.08, 08:02
        Dzięki! A wesele 15.08.
        Pozdrawiam
        • rosemary4 Re: Kabaret- odradzam organizowanie imprez.... 13.08.08, 12:35
          Faktycznie Kasia mówi, że tylko idzie na ślub 15, a 14 będzie na
          innym weselu. :)
    • 1.inger Re: Kabaret- odradzam organizowanie imprez.... 07.04.09, 00:04
      Trafiłam na tę opinię przez link i jestem zszokowana. robiłam w Kabarecie obiad poweselny i byłam na chrzcinach chrześniaka - wszystko w jak najlepszym porządku, żarełko pyszne i dużo, ceny przystępne. a obsługa przemiła, kucharze do nas wychodzili i się przedstawiali. Łatwo w internecie zrobić antyreklamę, jak się jest anonimowym, ja polecam lokal.
      • beakarp Re: Kabaret- odradzam organizowanie imprez.... 07.04.09, 22:48
        hmmm...ja tez robiłam tam w listopadzie obiad po ślubie cywilnym, i
        wszystko było bez zarzutu...
        • adam13c CABARET - po mojemu 10.04.09, 21:47
          cóż, bywałem nieraz w lokalu na imprezach organizowanych (sylwester) czy w
          weekendy i jakoś nie spotkało mnie nic złego. A gdyby kucharz rzucał szkłem w
          klientów, to chyba sprawa trafiłaby do mediów...co nie? ja tam będę chodził
          dalej, bo mi się podoba i obsługa i muzyka. moim zadaniem to jeden z najlepszych
          klubów w białym
    • flowee Re: Kabaret- odradzam organizowanie imprez.... 12.05.09, 20:02
      Witam!
      Widać obsługa się poprawiła po tym jak informacja o wyżej wymienionym zdarzeniu dotarła do uszu właściciela. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka