Dodaj do ulubionych

Polanka-dobre przedszkole i towarzystwo w okolicy.

10.05.09, 20:22
Witam. Sprowadzamy się na osiedle Polanka-na razie mój przedszkolak będzie w domu(mam firmę), ale chciałabym zapisać go do dobrego prywatnego przedszkola. Takiego, z którego zadowolone są dzieci.
Czy możecie polecić jakieś-dopiero zlądowaliśmy do Poznania, szukam czegoś na wrzesień. Będę wdzięczna za pomoc.
No to towarzystwo innych dzieciaczków:)
Obserwuj wątek
    • olgas83 Re: Polanka-dobre przedszkole i towarzystwo w oko 01.06.09, 15:34
      Polecam przedszkole na ulicy Polanka, z tego co pamiętam Bajkowa
      Polanka. Dzieicaki znajomego są zachwycone i nie chcą wracać do
      domu ;D, do tego nie mówią po polsku, więc tym bardziej jest to
      zaskakujące ;D. Mój maluch jest w drodze i jeśli nadal będe
      mieszkała na Katowickiej jak będzie starszy to wybiorę albo to
      przedszkole albo anglojęzyczne, które jest niedaleko w stronę
      Antoninka, jakieś 10 min samochodem.
    • jolzeid Re: Polanka-dobre przedszkole i towarzystwo w oko 22.06.09, 08:13
      A ja polecam na Lecha w środku osiedla przedszkole POLNE KWIATKI. Tam mój mały
      chodzi i ja jestem zadowolona.
      • bianka_85 Re: Polanka-dobre przedszkole i towarzystwo w oko 19.07.09, 21:45
        Nie polecam przedszkola na ul. Polanka. mówię to najzupełniej szczerze, nie mam
        w tym żadnego interesu, zabrałam z tej placówki dziecko i nie żałuje.
        • czepuk2 Re: Polanka-dobre przedszkole i towarzystwo w oko 23.07.09, 20:33
          Tylko nie bajkowa polanka!!!!To co tam się wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie.
          Również zabrałam stamtąd dziecko. Jedzenie beznadziejne, na podwieczorek pączki
          albo pizza!Nie wspomnę o kulturze dyrekcji i o tym ,że kadra zwalnia się sama
          średnio co pół roku!Żenujące.
          • bianka_85 Re: Polanka-dobre przedszkole i towarzystwo w oko 28.07.09, 21:33
            Właśnie szanowna Pani, jedzenie jest okropne. kto to widział dawać dzieciom na
            podwieczorek bułki z czekoladą , pizze czy chipsy z serem, czy też jakieś tosty
            lub hod dogi. jeszcze się z czymś takim nie spotkałam. Co do wymiany kadry, moja
            koleżanka wciąż posyła tam córkę gdyż mówi, że mała jest bardzo przywiązana do
            nauczycielki, ale z tego co mi opowiadała to kadra ma się znów zmienić. O czym
            to świadczy ? odpowiedzcie sobie sami.
            • bianka_85 Re: Polanka-dobre przedszkole i towarzystwo w oko 28.07.09, 21:36
              Co się tyczy kultury osobistej dyrekcji przedszkola, miałam tę "przyjemność"
              przekonać się o jej braku. Rzucanie "kurwami" przy dzieciach chyba jest
              wystarczającym dowodem, prawda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka