stachkonwa 09.09.08, 19:46 Gdy pali się grunt pod nogami, winny jest kto inny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stachkonwa Proces o antysemickie plakaty 09.09.08, 19:48 Gdy pali się grunt pod nogami, zwala się winę na kumpla. Gratuluję, koledzy narodowcy Odpowiedz Link Zgłoś
pan_gerwazy Re: Proces o antysemickie plakaty 12.09.08, 15:15 stachkonwa napisał: > Gdy pali się grunt pod nogami, zwala się winę na kumpla. Gratuluję, koledzy > narodowcy A to ciekawe... Bromden vel tomekkk, dd, etc ma kolegów narodowców? Przyznam, że nie wiedziałem.... PS Ciekawe za co go zbanowali (prawdopodobnie) jako tomekk. Czyżby za to, że podobno podaje się za kogoś innego niż rzeczywiście jest ???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 znowu mnie PrOwokujecie 09.09.08, 20:18 Otóż mam dowdy, że tu nie chodzi o POchodzenie ale o osobowość człowieka. Mam nazwisko "tyPOwe POlskie" i POmimo , że kilka zały kraj POznał moje oblicze to , żaden z np plakatów nie został zniszczony www.twojprezydent.pl/kampania/doki/plakatA4.jpg młodzi są inteligentniejsi niż myślicie rozmawiam PartnerskO nawet z przedstawicielamin Polskiej Partii Narodowej. Ci ludzie szanuja PO Prostu uczciwych z klarowną przeszłościa i uczciwie zapisanymi swoimi kartami życiorysu. A kto ma fikcyjne oblicze to ma PrOblem Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Proces o antysemickie plakaty 09.09.08, 20:19 aj-waj antypolska dzialalnosc GW jak widac cieszy "lekarza", bo na nia nie doniosl. Co do plakatow, to w ramach owej demokracji/czytaj zydokracji/ i rzekomej wolnosci slowa, pozew powinien byc automatycznie odrzucony. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: Proces o antysemickie plakaty 09.09.08, 21:00 "Co do plakatow, to w ramach owej demokracji/czytaj > zydokracji/ i rzekomej wolnosci slowa, pozew powinien byc > automatycznie odrzucony." Trochę logiki: skoro już "żydokracja" i "rzekoma" to pozew nie może zostać odrzucony, ale, że jest demokracja i prawdziwa, więc głoszenie treści łamiących prawo jest ścigane. Zrozumiał do Bubel i teraz zwala na was mokraczne stworki Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: Proces o antysemickie plakaty 09.09.08, 21:00 A więc nawet gdyby była "rzekoma" i "żydokracja" skutek byłby ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: Proces o antysemickie plakaty 09.09.08, 22:07 stachkonwa napisał: > "Co do plakatow, to w ramach owej demokracji/czytaj > > zydokracji/ i rzekomej wolnosci slowa, pozew powinien byc > > automatycznie odrzucony." > Trochę logiki: skoro już "żydokracja" i "rzekoma" to pozew nie może zostać > odrzucony, ale, że jest demokracja i prawdziwa, więc głoszenie treści łamiących > prawo jest ścigane. Zrozumiał do Bubel i teraz zwala na was mokraczne stworki stara konwo, wiecej logiki;jestes Zydem i stalym dyzurnym w zydowskiej gazecie GW. Nas Polakow nie obchodza zydowskie zawodzenia, zwlaszcza ze pochodza od narodu, ktory budowal komunizm i siermiezny socjalizm. Wolnosc slowa podziwiamy w Izraelu i wsrod Zydow, ktorzy w Polsce buduja judeopolonie Odpowiedz Link Zgłoś
findo Re: Proces o antysemickie plakaty 10.09.08, 09:47 Mokradlo5 przecież z Ciebie żaden Polak tylko zwykły Ruski... Nie mieszaj się proszę w sprawy nas prawdziwych polaków tylko wracaj do swoich Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: Proces o antysemickie plakaty 11.09.08, 04:47 zydzie; 'Polakow" pisz duza litera, bo sie zdradzasz Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: Proces o antysemickie plakaty 11.09.08, 06:15 Używaj słowa "wielką", a nie "dużą", bo się zdradzasz... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Proces o antysemickie plakaty 11.09.08, 13:46 Brakuje ci argumentow,ponownie wrocilas do sprawdzania"prac pisemnych"? Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: Proces o antysemickie plakaty 12.09.08, 08:08 Po prostu wskazuję, że przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli. Jeśli zaś chodzi o argumenty, to użycie tego słowa w przypadku twojego sposobu na dyskusję jest poważnym nadużyciem Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Proces o antysemickie plakaty 09.09.08, 22:23 W zydokracji,wolnosc slowa jest rzekoma. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: Proces o antysemickie plakaty 09.09.08, 22:38 To tym bardziej wypowiedź mokraczka jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: Proces o antysemickie plakaty 10.09.08, 06:32 mokradlo5 napisał: > aj-waj antypolska dzialalnosc GW jak widac cieszy "lekarza", bo na > nia nie doniosl. Co do plakatow, to w ramach owej demokracji/czytaj > zydokracji/ i rzekomej wolnosci slowa, pozew powinien byc > automatycznie odrzucony. Może niech sie jakiś psychiatra wypowie. mokradły w GW pełno. Gó.. przyczepieło się do okrętu i krzyczy - chłopaki! Płynę z wami. To jakaś obsesja - miłość i nienawiść. Czyżby jakaś Żydówka odrzuciła amory mokradła? Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: W tym samym kraju 09.09.08, 21:16 Prezydent RP Aleksander K.(magister) odznaczył Grossa Krzyżem Kawalerskim Orderu Zasługi Rzeczypospolitej Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 09.09.08, 22:37 Powinieneś się zdecydować. Gdy policja nie ściga takich typków jak Bubel i jego "komanda" masz zwyczaj mieć pretensje do policji... Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 10.09.08, 07:10 Wypierasz się tego, co sam napisałeś na temat reakcji policji na faszystowskie rysunki? A może po prostu popierasz łamanie prawa przez Bubla i jemu podobnych? Gdy sam nie wiesz, o co ci chodzi, zarzucasz inym, że piszą od rzeczy? Gratuluję logiki i poczucia rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: W tym samym kraju 10.09.08, 17:51 Co mają te faszystowskie rysunki do Bubla? Jeżeli już śledzisz tak skrupulatnie moje posty, to jeszcze myśl przy tym. Co do Grossa, to trudno się dziwić, że z nim sympatyzujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 10.09.08, 07:59 Odnieś własne słowa do siebie. Propagowanie nienawiści rasowej jest w Polsce przestępstwem, a sąd stwierdzi, czy te osoby złamały prawo. jeśli czujesz się obrażony przez Grossa, pozwij go. Jest was tu na tym forum paru, więc możecie dochodzić swego w drodze sądowej zamiast tu anonimowo biadolić Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 11.09.08, 03:18 Pokazywanie prawdy i brak akceptacji klamstwa,nazywasz propagowaniem nienawisci rasowej?- Mam byc obojetny wobec klamstwa? Wowczas nie nazwiesz mnie rasista? Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 11.09.08, 06:07 Jakiej prawdy? Tej z listą pana Bubla, który za żyda uważa każdego, kto jest jego konkurentem polityczny lub się aktualnie pokłócił? Poza tym istota wątku jest inna: pokazuje "solidarność" pana Bubla z jego przyjaciółmi z partii. "To nie ja, to on". taka lojalność, jaki stan umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: W tym samym kraju 11.09.08, 04:49 stachkonwa napisał: > Odnieś własne słowa do siebie. Propagowanie nienawiści rasowej jest w Polsce > przestępstwem, a sąd stwierdzi, czy te osoby złamały prawo. jeśli czujesz się > obrażony przez Grossa, pozwij go. Jest was tu na tym forum paru, więc możecie > dochodzić swego w drodze sądowej zamiast tu anonimowo biadolić to zydzi sa juz rasa? i dlaczego trzeba ich lubic? Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 11.09.08, 06:09 Nikt ci nie każe ich lubić. Taki masz styl w życiu codziennym, że gdy kogoś nie lubisz, notorycznie og obrażasz i oskarżasz i wszystkie grzechy tego świata? W takim razie jesteś paranoikiem i powinieneś się leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: W tym samym kraju 11.09.08, 16:44 stachkonwa napisał: > Nikt ci nie każe ich lubić. Taki masz styl w życiu codziennym, że gdy kogoś ni > e > lubisz, notorycznie og obrażasz i oskarżasz i wszystkie grzechy tego świata? W > takim razie jesteś paranoikiem i powinieneś się leczyć piszesz jak glupi i prymitywny Zyd, ale z uporem maniaka udajesz Polaka, dlaczego?, takie dostales zadanie? Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 12.09.08, 08:07 Muszę przyznać, że masz wyjątkowo płaską wizję świata. Poza tym po raz kolejny ci przypominam, że miałeś ze mną nie rozmawiać. Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 16.09.08, 17:06 A ty jak się przed chwilą dowiedziałem, utrzymywaleś się z rozpijania Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: W tym samym kraju 10.09.08, 02:35 Ja do typkow", zaliczam miedzy innymi ciebie i twoje guru Szechtera&Co Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 10.09.08, 07:11 Miałeś ze mną nie rozmawiać, wracaj do swojego bagna Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: W tym samym kraju 11.09.08, 04:51 stachkonwa napisał: > Miałeś ze mną nie rozmawiać, wracaj do swojego bagna ty w zydowskim bagnie tkwisz po szyje.Nie rozmawiam, tylko przywoluje do porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 11.09.08, 06:14 Możesz sobie świnie na swoim podwórku do porządku przywoływać, ale wątpię, czy posłuchają, ponieważ świnie nie słuchają barana. Taka prawidłowość etologiczna Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 11.09.08, 12:51 stachkonwa napisał: > Możesz sobie świnie na swoim podwórku do porządku przywoływać, ale wątpię, czy > posłuchają, ponieważ świnie nie słuchają barana. Taka prawidłowość etologiczn Właśnie on to robi przywołując ciebie.hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 11.09.08, 13:20 Źle z tobą, skoro z własnych dowcipów się smiejesz Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 11.09.08, 14:02 stachkonwa napisał: > Źle z tobą, skoro z własnych dowcipów się smiejesz Zacznij kontaktować koszer. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 12.09.08, 08:10 Ależ ja doskonale zrozumiałem, że nazwałeś mnie świnią. Twoi bracia w poglądach też kiedyś używali określenia "polskie świnie". Widzę, że ich nauka nie poszła w las Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 11.09.08, 12:53 powiedz mi lepiej co to jest mikwa i maglowanie zwłok!!!!!?????? hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 11.09.08, 13:19 Oczywiście przesunęliście akcenty w wątku (jak zwykle). Chciałem wam uświadomić jak u was, skrajnych narodowców wygląda lojalność. Dobrym przykładem jest pan Bubel. Nie zdziwię się, gdy wkrótce Adam Cz. znajdzie się na jego liście niebezpiecznych żydów Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 11.09.08, 14:01 stachkonwa napisał: > Oczywiście przesunęliście akcenty w wątku (jak zwykle). Chciałem wam uświadomić > jak u was, skrajnych narodowców wygląda lojalność. Dobrym przykładem jest pan > Bubel. Nie zdziwię się, gdy wkrótce Adam Cz. znajdzie się na jego liście Co ty pieprzysz chłoptasiu? > niebezpiecznych żydów Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 12.09.08, 08:11 Przeczytaj artykuł, to może zrozumiesz, o co mi chodzi. Jest dość prostu napisany, więc nawet ty masz szansę go zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 11.09.08, 14:05 Adam CZ. nie jest żydem, jest normalnym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: W tym samym kraju 11.09.08, 14:12 czy zyd nie moze byc normalnym czlowiekiem...? jonkation napisał: > Adam CZ. nie jest żydem, jest normalnym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 11.09.08, 14:15 bogo2 napisał: > czy zyd nie moze byc normalnym czlowiekiem...? > Na to pytanie musisz sam sobie odpowiedzieć, odpowiedź dla ludzi jest oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: W tym samym kraju 11.09.08, 14:23 sam sobie juz odpowiedzialem...! ale nie wiem, co dla ludzi jest oczywiste.. moze podpowiesz..? jonkation napisał: > bogo2 napisał: > > > czy zyd nie moze byc normalnym czlowiekiem...? > > > Na to pytanie musisz sam sobie odpowiedzieć, odpowiedź dla ludzi jest oczywista > . Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 11.09.08, 14:32 bogo2 napisał: > > sam sobie juz odpowiedzialem...! > ale nie wiem, co dla ludzi jest oczywiste.. moze podpowiesz Nie dam się sprowokować. Ludzie wiedzą co jest w tym przypadku oczywiste. > > . Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: W tym samym kraju 11.09.08, 15:00 to nie prowokacja.. to normalne pytanie...? > bogo2 napisał: > czy zyd nie moze byc normalnym czlowiekiem...? jonkation napisał: (...) > Nie dam się sprowokować(...) Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 11.09.08, 15:09 bogo2 napisał: > to nie prowokacja.. to normalne pytanie...? > > > bogo2 napisał: > > czy zyd nie moze byc normalnym czlowiekiem.. Sorry bogo2,ale muszę wiedzieć kto ze mną rozmawia. Odpowiedz mi proszę czy jesteś żydem? Jeśli tak ,to niestety musimy to zakończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: W tym samym kraju 11.09.08, 15:48 a jakie to ma znaczenie? > bogo2 napisał: > > > czy zyd nie moze byc normalnym czlowiekiem...? jonkation napisał: > Odpowiedz mi proszę czy jesteś żydem? Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 11.09.08, 16:08 bogo2 napisał: > a jakie to ma znaczenie? Dla mnie ogromne. Całe swoje życie izoluję się od żydów. Nawet na forum staram się w miarę możliwości unikać z nimi dyskusji. Od razu ci odpowiem czym to jest podyktowane,bo zapewne o to zapytasz. Bardzo prosta odpowiedź ,przeczytałem talmud. Jest jeszcze wiele innych przyczyn, ale o tym nie będę się rozpisywał. Myślę,że najważniejszą jest to co oni wypisują w tym swoim talmudzie Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: W tym samym kraju 11.09.08, 16:40 to, ze sie izolujesz od zydow, to rozumiem... to ze sie izolujesz...? nie ma w tym nic zlego, to takze rozumiem... zydzi robia od kilku-tysiecy lat...to, co mnie ciekawi,to twoje rozumienie talmudu....? czy po tej lekturze, zyd, nadal nie moze byc normalnym czlowiekiem ...? > bogo2 napisał: > czy zyd nie moze byc normalnym czlowiekiem...? jonkation napisał: > Całe swoje życie izoluję się od żydów. > Nawet na forum staram się w miarę możliwości unikać z nimi > dyskusji. Od razu ci odpowiem czym to jest podyktowane,bo zapewne > o to zapytasz. Bardzo prosta odpowiedź ,przeczytałem talmud.(..) Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 11.09.08, 20:55 bogo2 napisał: > to, ze sie izolujesz od zydow, to rozumiem... > to ze sie izolujesz...? nie ma w tym nic zlego, to takze rozumiem... > zydzi robia od kilku-tysiecy lat...to, co mnie ciekawi,to twoje > rozumienie talmudu....? > czy po tej lekturze, zyd, nadal nie moze byc normalnym > czlowiekiem ...? bogo2 powiem ci tak. Przeczytanie talmudu zdopingowało mnie do dalszych poszukiwań materiałów na temat żydów.Przewaliłem tego stosy ,nie tylko w internecie. Było to w czasach gdy nawet jeszcze nie myślałem o compie,chyba naET WT Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation dokończeę 11.09.08, 21:35 bogo2 napisał: > to, ze sie izolujesz od zydow, to rozumiem... > to ze sie izolujesz...? nie ma w tym nic zlego, to takze rozumiem... > zydzi robia od kilku-tysiecy lat...to, co mnie ciekawi,to twoje > rozumienie talmudu....? > czy po tej lekturze, zyd, nadal nie moze byc normalnym > czlowiekiem ...? > > > > > bogo2 napisał: > > czy zyd nie moze byc normalnym czlowiekiem... wymiana klawiatury! wtedy jeszcze nie bylo powszechnego dostępu do internetu. Miałem wtedy mam nadal bardzo dobrych w jednym z krajów europejskich ,u których często bywałem. Oni właśnie dysponowali materiałami o żydach.Bez problemu udostępniali mi je. bogo2 dysponuje ogromnym zasobem wiedzy na ten temat. Uświadomiłem sobie po tej lekturze jakim zagrożeniem jest żyd. Mój stosunek do żydów jest jednoznaczny i nigdy nic i nikt nie jest w stanie go zmienić. Nie pomyśl tylko,że dewastuje czy znieważam czynnie żydowskie cmentarze czy jakieś symbole żydowskie.Nigdy tego nie robiłem i robić nie będę.Nie dlatego bo to żydowskie tylko dlatego ,że nigdy nie zniszczyłem tego co zostało stworzone czy też wypracowane przez kogoś. na koniec ba rdzo delikatnie ci powiem strasznie nie lubię żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: dokończeę 12.09.08, 08:14 "strasznie nie lubię żydów" odnoszę wrażenie przeciwstawne, że ich uwielbiasz, inaczej nie poświęcałbyś im tyle czasu. Może zajmij się w końcu czymś, co lubisz? Będzie to z pożytkiem i dla ciebie, i dla piszących na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: dokończeę 12.09.08, 10:41 stachkonwa napisał: > "strasznie nie lubię żydów" > odnoszę wrażenie przeciwstawne, że ich uwielbiasz, inaczej nie poświęcałbyś im > tyle czasu. Może zajmij się w końcu czymś, co lubisz? Będzie to z pożytkiem i > dla ciebie, i dla piszących na tym forum Wypad koszerny palancie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_gerwazy Re: dokończeę 12.09.08, 15:38 stachkonwa napisał: > "strasznie nie lubię żydów" > odnoszę wrażenie przeciwstawne, że ich uwielbiasz, inaczej nie poświęcałbyś im > tyle czasu. Może zajmij się w końcu czymś, co lubisz? Będzie to z pożytkiem i > dla ciebie, i dla piszących na tym forum To ja tylko w kwestii formalnej. Skromnie uważam, że między pojęciami "podupcyć sobie jakąś żydówke" a "pokochać żydów" istnieje zasadnicza różnica.... Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: dokończeę 12.09.08, 18:18 Co, jakiś goj cię, jak sie wyrażasz "podupcył", że się za znawcę w tej kwestii uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: dokończeę 12.09.08, 21:19 stachkonwa napisał: > "strasznie nie lubię żydów" > odnoszę wrażenie przeciwstawne, że ich uwielbiasz, inaczej nie poświęcałbyś im > tyle czasu. ... Może zajmij się w końcu czymś, co lubisz? Będzie to ... _____________ Zapominasz pod koniec postu, o czym pisałeś na początku? Ten stan nawiedzenia musiał się kiedyś na tobie odbić. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: dokończeę 12.09.08, 18:48 dzieki za obszerna odpowiedz...! i ciesze sie bardzo , ze nie jestes sacro-wandalem...! to ze strasznie nie lubisz zydow i to,ze wedlug ciebie,zyd jest zagrozeniem,to splywa po mnie jak po gesi... z aktem wiary sie nie dyskutuje... jak juz przestaniesz sie modlic, to nadal czekam na odpowiedz na pytanie, czy zyd moze byc normalnym czlowiekiem...? jonkation napisał: > > > bogo2 napisał: > > > czy zyd nie moze byc normalnym czlowiekiem... > > bogo2 dysponuje ogromnym zasobem wiedzy na ten temat. > Uświadomiłem sobie po tej lekturze jakim zagrożeniem jest żyd. > Mój stosunek do żydów jest jednoznaczny i nigdy nic i nikt nie > jest w stanie go zmienić. > Nie pomyśl tylko,że dewastuje czy znieważam czynnie żydowskie > cmentarze czy jakieś symbole żydowskie.Nigdy tego nie robiłem i > robić nie będę.Nie dlatego bo to żydowskie tylko dlatego ,że > nigdy nie zniszczyłem tego co zostało stworzone czy też > wypracowane przez kogoś. > na koniec ba rdzo delikatnie ci powiem strasznie nie lubię żydów. > Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: W tym samym kraju 11.09.08, 16:52 bogo2 napisał: > > sam sobie juz odpowiedzialem...! > ale nie wiem, co dla ludzi jest oczywiste.. moze podpowiesz..? > > > jonkation napisał: > > > bogo2 napisał: > > > > > czy zyd nie moze byc normalnym czlowiekiem...? > > > > > Na to pytanie musisz sam sobie odpowiedzieć, odpowiedź dla ludzi > jest oczywista > > . czy normalnymi byli,lub sa;Stalin, Lenin,Dzierzynski, Jagoda, Trocki,Hitler,Eichmann,Bierut,Szechter,Sharon,Shamir,Begin, Golda Meir,Saakasvilli itd. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 12.09.08, 08:15 Dzierżyński? To Polaków też uznajesz na nienormalnych? Serdeczne dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pan_gerwazy Re: W tym samym kraju 12.09.08, 16:42 stachkonwa napisał: > Dzierżyński? To Polaków też uznajesz na nienormalnych? Serdeczne dzięki najpierw zrozum synku różnicę między liczbą pojedynczą a mnogą, później naucz się, że nie wolno wnioskować o narodzie na podstawie jednego osobnika a dopiero później zabieraj głos w dyskusji, bo widać że temat przerasta twoje możliwości intelektualne, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: W tym samym kraju 14.09.08, 04:25 stachkonwa napisał: > Dzierżyński? To Polaków też uznajesz na nienormalnych? Serdeczne dzięki Dzierzynski byl Zydem o ukradzionym nazwisku Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: W tym samym kraju 14.09.08, 11:25 >...To Polaków też uznajesz na nienormalnych? Serdeczne dzięki _______________ Widzę, że serdecznie się ucieszyłeś na myśl, że jeszcze ktoś poza tobą i tobie podobnymi, mógłby pluć na Polaków. Pomijając już sam fakt, jakiej narodowości Polakiem był Dierżyński, pokazałeś jak mało jesteś rozgarnięty. Po prostu wyłożyłeś się po raz kolejny. Nominuję cię do orderu Grossa. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 14.09.08, 12:03 Oddam ci go. Będzie leżał w twojej szufladzie obok drewnianego krzyża z laurem Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 14.09.08, 13:07 Czyli twój krzyż z liściem dębu będzie dalej sam leżał. Chociaż nie, leży tam jeszcze odznaka budowniczego PRL Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 14.09.08, 14:08 Odwracasz uwagę od zawartości swojej szuflady. Poza tym jesteś niekonsekwentny. To podobno sobota ma być moim świętym dniem. Paranoja umysł ci zaciemniła Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: W tym samym kraju 14.09.08, 22:07 Znowu masz zwidy. Nigdy nie zabierałem głosu w sprawie, kiedy masz świętować. Rozumiem, że w stanie sinego nawiedzenia nie potrafisz odróżnić rzeczywistości od urojeń. Jeszcze trochę, a będziesz przekonany, że jesteś Stachem Konwą, o ile już tak nie myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 14.09.08, 13:32 stachkonwa napisał: > Czyli twój krzyż z liściem dębu będzie dalej sam leżał. Chociaż nie, leży tam > jeszcze odznaka budowniczego PRL PRL zbudowało i kierowało nim do końca żydostwo. Ludzie takich paskudztw nie tworzą, chłoptasiu. I W Y P A D Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 14.09.08, 14:09 Jako Polak masz dziwnie niepolską ksywę. Sadzę raczej, że jesteś kgb-owską prowokatorską mendą Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 14.09.08, 14:53 stachkonwa napisał: > Jako Polak masz dziwnie niepolską ksywę. Sadzę raczej, że jesteś kgb-owską > prowokatorską mendą Czerwona gnido z pochlastanym siurkiem, powiem ci w końcu prawde od czasu jak zaglądam na to forum nie spotkałem tu większego debila od ciebie.Wszystkich pouczysz by się leczyli,najgorsze jest to ze ty nie możesz się leczyć .zapewne rodzice ci przekazali swiją głupotę w genach.Mam rację prawda palancie. I W Y P A D Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 14.09.08, 19:32 To ja założyłem ten wątek, a ty jesteś w nim gościem nieproszonym, w dodatku żaden twój wpis wątku nie dotyczy, co jest z twojej strony odwracaniem uwagi od faktu, że Bubel okazał sie zwykłym podłym tchórzem zwalającym winę na swoich uczniów. Tonący brzydko sie chwyta. Więc to raczej ty powinieneś się stąd wynieść Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 14.09.08, 21:54 stachkonwa napisał: > To ja założyłem ten wątek, a ty jesteś w nim gościem nieproszonym, w dodatku posłuchaj palancie ty jesteś nieproszonym gościem w tym kraju ,wypad do swoich Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 14.09.08, 23:40 Watki prywatne mozesz zakladac na zydowskim forum,a tu jestes intruzem. tomekkk napisal: >To ja zalozylem ten watek,a ty jestes w nim gosciem nieproszonym... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 14.09.08, 15:36 Pozbyles sie dawnych ksyw,ale glupoty nie pozbedziesz sie do konca swego psiego zycia. Zapomniales pampersy zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 14.09.08, 19:33 Wynoś się z wątku założonego przeze mnie albo raz się odnieś do tchórzostwa twojego kumpla narodowca Bubla i tego, jak zostawił swoich kumpli na lodzie. Co do pampersa: rodzice ci się schlali, że nie mogą ci go zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 14.09.08, 21:55 stachkonwa napisał: > Wynoś się z wątku założonego przeze mnie albo raz się odnieś do tchórzostwa > twojego kumpla narodowca Bubla i tego, jak zostawił swoich kumpli na lodzie. Co > do pampersa: rodzice ci się schlali, że nie mogą ci go zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 14.09.08, 21:56 stachkonwa napisał: > Wynoś się z wątku założonego przeze mnie albo raz się odnieś do tchórzostwa > twojego kumpla narodowca Bubla i tego, jak zostawił swoich kumpli na lodzie. Co > do pampersa: rodzice ci się schlali, że nie mogą ci go zmienić I W Y P A D P R Z Y G Ł U P I E Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 14.09.08, 22:45 Do twoich rodzicow nic nie mam,jedynie wspolczuje z powodu syna. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: W tym samym kraju 14.09.08, 22:13 Rozumiem, że to nie do mnie było, ale przpatrz się swojej polskości. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=84450475&a=84558616 >Dzierżyński? To Polaków też uznajesz na nienormalnych? Serdeczne >dzięki Czasami piszesz szczerze, hipokryto. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 15.09.08, 10:24 Napiszę szczerze. Żal mi ciebie i tego, jak bardzo ciężki masz umysł. Znajdź w słowniku hasło "ironia". Teraz już rozumiem, dlaczego tak łatwo dajesz się nabierać na paplaninę towarzysza Nowaka. On zna się na tępakach i wie, jak ich podejść Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 15.09.08, 12:56 Wciaz lzesz jak..., dlatego powielasz grossa. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 15.09.08, 16:39 W tym wątku żaden z was nie odniósł się do tchórzostwa Bubla i to jest prawda. Prawda jest też taka, że ty, azp, jakała i mokradło jesteście antysemitami i nawet nie próbujecie tego ukrywać. Nie ma to jednak ze szkalowaniem żadnego narodu nic wspólnego. W każdym narodzie zdarza się jakiś kretyn, jakiś rasista, jakiś antysemita, jakiś bandyta, jakiś morderca, jakiś złodziej. Takie są statystyczne prawidłowości. istnienie takich jak wy jest jednak statystycznie nieistotne. To plugawy margines, którego nikt nie bierze pod uwagę na serio. polacy, a nie Polacy. Pogardzałbym wami, ale nie będę, bo mi jest was po prostu tak po ludzku zwyczajnie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: W tym samym kraju 15.09.08, 17:33 No proszę, znowu merytoryczny post w stylu Dd:kretyn, rasista, antysemita, bandyta, morderca, złodziej, plugawy margines,...niepolacy... Nawet mi cię nie żal. Po prostu stajesz się coraz śmieszniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: W tym samym kraju 15.09.08, 17:37 Oczywiście, ten mój post z 17.33 skierowany był do wielonickowca obecnie nazywającego siebie StachKonwa. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 15.09.08, 21:13 W każdym społeczeństwie jest taki margines. I tyle. W każdym podręczniku z zakresu kryminologii, ale tez i socjologii możesz to znaleźć. Nie ma w tym nic dziwnego ani śmiesznego. To nie moja wina, że widocznie się do tej grupy zaliczasz. Bo gdybyś się nie zaliczał, nie reagowałbyś Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: W tym samym kraju 15.09.08, 22:24 Pewnie na chwilę oprzytomniałeś trochę i głupio ci się zrobiło z powodu tego co wypisywałeś, więc teraz, jak wiele razy wcześniej, idziesz w zaparte, chcąc wykręcić się sianem Nie próbuj też mi wyjaśniać, do jakiej grupy się zaliczam, bo to jak widać, nie na twoją głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 15.09.08, 22:49 Ponawiam propozycje; pozwolmy wielonikowemu na rozmowe z samym soba. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: W tym samym kraju 15.09.08, 22:51 Obawiam się, że jak zostanie sam, to może sobie coś zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 15.09.08, 22:58 A pies go drapal. Na noc moge mu przypomniec o pampersach,a jesli zabraklo to moze zrobimy"zrzutke"?,jesli poda swoj adres. Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 15.09.08, 23:19 Jak idzie spać niech pejsy przetnie bo w pochlastanego mu się wkręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 15.09.08, 23:20 stachkonwa i nie zapomnij się umyć (chociaż raz na tydzień) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 16.09.08, 05:33 Nie namowisz,on juz wie o podwyzce cen wody.- Do zimy idzie,i Bialke lod pokryje. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 16.09.08, 10:55 wyborcza.pl/1,75248,5698792,PiS_by_sie_usmial.html A tu masz coś na twoim poziomie. Ta sama "finezja" i "szacunek" dla adwersarza Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 16.09.08, 10:41 Ty zaś pamiętaj o zmienianiu wody, którą się myjesz Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 16.09.08, 10:59 stachkonwa napisał: > Ty zaś pamiętaj o zmienianiu wody, którą się myjesz To zmienianie wody kojarzy mi się z mikwą gdzie niby gzie niby oczyszczane są wasz kobiety.Czytałem kiedyś że woda tam nie zmieniana jest przez wiele miesięcy a one nie dość że muszą się zanurzyć to muszą tej smierdzącej i brudnej wody sie napić. Domyślam sie , że to stąd to skojarzenie o zmienianiu wody. U mnie woda leci z kranu palancie zacofany nie stoi w jakimś zbiorniku jak u ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 16.09.08, 15:19 Zabawne jest jak łatwo sprowokować was do pokazania waszych rasistowskich ryjów Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 16.09.08, 16:08 stachkonwa napisał: > Zabawne jest jak łatwo sprowokować was do pokazania waszych rasistowskich ryjów Ryj to morda świni. Czyli tacy jak ty mają ryje, a to dlatego że masz wielkie nieforemne uszy ,duży powyginany nos ,brudną zarośnięta szczeciną mordę i śmierdzi ci ryja. Jak widzisz słowo ryj idealnie pasuje do takich jak ty. My ludzie mamy buźki debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 16.09.08, 16:18 Ty nie jesteś człowiekiem. Człowiek nie wypisuje takich rzeczy jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 16.09.08, 16:36 Choć w sumie buble w każdej produkcji się zdarzają. Zwłaszcza w rodzinach alkoholików, kazirodczych itd., więc w sumie mi cię żal... Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 16.09.08, 20:34 stachkonwa napisał: > Ty nie jesteś człowiekiem. Człowiek nie wypisuje takich rzeczy jak ty Ja właśnie jestem człowiekiem bo piszę tylko prawdę.Tacy jak ty piszą tylko kłamstwa ,oszczerstwa boją się i wstydzą prawdy . Ciebie nie można nazwać człowiekiem, jesteŚ jakąś tam istotą na którą brak określenia. W Y P A D Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 16.09.08, 22:34 Ależ ja piszę wyłącznie prawdę. A prawda jest taka: Leszek Bubel przed sądem okazał się nielojalnym tchórzem, a ty jesteś prymitywnym i monotonnym w swoich wypowiedziach antysemitą. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: W tym samym kraju 16.09.08, 23:33 Dobranoc Dd. Niech ci się przyśni cała armia antysemitów; będziesz w siódmym niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: W tym samym kraju 16.09.08, 23:40 Eichmann w czasie procesu w Izraelu, twierdzil ze jest syjonista i w rzeczywistosci pomagal Zydom.Czy byl zydowskim bohaterem,czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 16.09.08, 23:47 stachkonwa napisał: > Ależ ja piszę wyłącznie prawdę. A prawda jest taka: Leszek Bubel przed sądem > okazał się nielojalnym tchórzem, a ty jesteś prymitywnym i monotonnym w swoich > wypowiedziach antysemitą. obrzezany śmierdzielu , dla ciebie PAN LESZEK BUBEL! W Y P A D Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 17.09.08, 10:56 Jak zwykle nie na temat i jak zwykle z obelgami kolesiu jąkało (jąkajszyn) Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 17.09.08, 14:09 stachkonwa napisał: > Jak zwykle nie na temat i jak zwykle z obelgami kolesiu jąkało (jąkajszyn) ty palancie ty naprawdę jesteś poważnie walnięty. Kto takiemu debilowi sprzedał compa. Myślę że podprowadziłeś go dla normalnego człowieka. I W Y P A D Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 17.09.08, 16:21 "> Myślę że podprowadziłeś go dla normalnego człowieka." Jeśli już to "normalnemu człowiekowi". Twoje zdanie sugeruje szlachetną intencję podprowadzającego. Ty masz komputer ze środków UE: oni wspierają upośledzonych, by sie zintegrowali ze społeczeństwem. Wliczają w koszty to, że może trafić w ręce takiego czegoś jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 18.09.08, 02:05 Twemu uposledzeniu nie pomoga zadne srodki,jestes nieuleczalny. Moczysz sie permanentnie,uryna zioniesz na kilometry ido tego skleroza mocno daje sie we znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 18.09.08, 15:07 Nie gadam z osobą, która jako ksywę używa, cytuję, :14 grudnia 1988 bzyknąłem starą". Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 19.09.08, 07:10 Starales sie,ale wyszlo cos nie tak,przedobrzyles. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 19.09.08, 10:16 A to kolega nieżonaty? Czy związku zarejestrować nie może? Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 19.09.08, 14:37 Proponowano mi adopcje dzieci po jakimś cymbale o ksywie 1421 (i tak jakoś, dalej nie paimętam), by je od niego chronić, ale mam własne. Za to wiem, kto adoptował je po nim. Ale nie zdradzę informacji, bo jeszcze się okaże, że ten ktoś czytuje to forum Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 21.09.08, 03:03 Rzeczywiscie,z pamiecia masz olbrzymie trudnosci.I w tym zapomnieniu,przypadkiem przyznales sie do starczej wady.Opiekun ci potrzebny,Adaaas juz nie radzi.Zanim znajdziesz kogos,przypominam zebys pampersy zmienil. Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 18.09.08, 16:00 stachkonwa napisał: > "> Myślę że podprowadziłeś go dla normalnego człowieka." > Jeśli już to "normalnemu człowiekowi". Twoje zdanie sugeruje szlachetną intencj > ę > podprowadzającego. Ty masz komputer ze środków UE: oni wspierają upośledzonych, > by sie zintegrowali ze społeczeństwem. Wliczają w koszty to, że może trafić w > ręce takiego czegoś jak ty biedny obrzezany śmierdzielu ja nie mam komputera ja mam komputery prawie we wszystkich pokojach w moim domu. "takiego czegoś jak ty" to jest określenie którego ja pierwszy użyłem w stosunku do ścierwa ,stachkonwa W Y P A D Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 18.09.08, 17:06 Prawie we wszystkich. Czyli w korytarzu Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 18.09.08, 19:24 stachkonwa napisał: > Prawie we wszystkich. Czyli w korytarzu korytarze to w chanajkach ,u mnie jest hall, w którym jest oczywiście ,ale tylko laptop. od razu cie poinformuje ,że w samochodzie mam palmtopa ,bo spodziewam się też takiego pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 19.09.08, 10:17 A na podwórku masz jeszcze dwie gęsi na łańcuchach które szczekają. Miałeś "ze mną nie pisać" Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 16.09.08, 10:36 Głupio to mi się robi, kiedy czytam to, co wypisują na tym forum także w tym wątku twoi ideowi koledzy. Tobie jak widzę to plugastwo nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
afra32 Re: W tym samym kraju 15.09.08, 19:36 stachkonwa napisał: > W tym wątku żaden z was nie odniósł się do tchórzostwa Bubla i to jest prawda. > Prawda jest też taka, że ty, azp, jakała i mokradło jesteście antysemitami i > nawet nie próbujecie tego ukrywać. Nie ma to jednak ze szkalowaniem żadnego Panowie nie dyskutujecie z tym stachkonwa . Dla mnie to jest zwykły obrzezyny śmierdzący idiota. > narodu nic wspólnego. W każdym narodzie zdarza się jakiś kretyn, jakiś rasista, > jakiś antysemita, jakiś bandyta, jakiś morderca, jakiś złodziej. Takie są > statystyczne prawidłowości. istnienie takich jak wy jest jednak statystycznie > nieistotne. To plugawy margines, którego nikt nie bierze pod uwagę na serio. > polacy, a nie Polacy. Pogardzałbym wami, ale nie będę, bo mi jest was po prostu > tak po ludzku zwyczajnie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 15.09.08, 20:20 afra32 napisala: >Panowie nie dyskutujcie z tym stachkonwa. >Dla mnie to jest zwykly obrzezyny smierdzacy idiota. Masz racje.On,potrafi dyskutowac ze soba - zobaczymy jak mu pojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 15.09.08, 21:10 Odkryłeś, jąkała, że masz głupi nik ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 15.09.08, 21:41 afra32 napisała > > Panowie nie dyskutujecie z tym stachkonwa . > Dla mnie to jest zwykły obrzezyny śmierdzący idiota. Trafna uwaga miła Pani. My Panowie Polscy nie powinniśmy podejmować prób kontaktu z ta niedomytą hołotą. > Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: W tym samym kraju 15.09.08, 17:13 Podziwiam ciebie. Doprowadziłeś się takiego do stanu, że tylko żółcią dookoła pluć potrafisz, wrzodów pewnie też się nabawiłeś, może stoisz już na krawędzi zapaści, a jeszcze stać cię na współczucie względem innych. A może już sam się nie kontrolujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_gerwazy Re: W tym samym kraju 12.09.08, 15:29 bogo2 napisał: > czy zyd nie moze byc normalnym czlowiekiem...? Nie wiem. Podejrzewam jednak, że może, ale nie chce..... Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: W tym samym kraju 11.09.08, 16:47 stachkonwa napisał: > Oczywiście przesunęliście akcenty w wątku (jak zwykle). Chciałem wam uświadomić > jak u was, skrajnych narodowców wygląda lojalność. Dobrym przykładem jest pan > Bubel. Nie zdziwię się, gdy wkrótce Adam Cz. znajdzie się na jego liście > niebezpiecznych żydów czy to znaczy,ze tow.Szechter jest lojalny?/odpiep...sie od generala itd/ Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 12.09.08, 08:18 No, wy narodowcy, mieliście szansę pokazać honor i lojalność, a Bubel pokazał, co pokazał. jakie nazwisko, taki honor, taka odwaga i taka lojalność. A Adamowi Cz. należało się, by mu jego guru pokazał cztery litery. Za to, że robił sobie lansik kosztem chorego psychicznie człowieka (co poniekąd też świadczy o poziomie etyki narodowców) Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: W tym samym kraju 11.09.08, 16:45 stachkonwa napisał: > Możesz sobie świnie na swoim podwórku do porządku przywoływać, ale wątpię, czy > posłuchają, ponieważ świnie nie słuchają barana. Taka prawidłowość etologiczna coraz bardziej zydzisz Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 12.09.08, 08:18 Miałeś ze mną nie rozmawiać. Kręcisz. Czyżbyś żydził? Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 12.09.08, 10:46 stachkonwa napisał: > Miałeś ze mną nie rozmawiać. Kręcisz. Czyżbyś żydził? Moed Kattan 17a. Jeżeli Żyd jest skuszony by czynić źle, powinien pojechać do miasta tam, gdzie nie jest znany i tam robić źle. Żydzi są boscy: Sanhedrynu 58b. Jeżeli poganin (nie-Żyd) uderza Żyda, goj musi być zabity. Uderzyć Żyda to jest to samo, co uderzyć Boga. Jest w porządku oszukać Gojów: Sanhedrynu 57a. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: W tym samym kraju 12.09.08, 11:18 Nie czyń swemu bliźniemu tego, czego nie chcesz aby uczyniono tobie. Oto cała Tora, reszta jest tylko komentarzem. Idź i ucz się tego. Źródło: Talmud Babiloński, Shabbat 31a Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 12.09.08, 13:04 Nie chcę cię martwisz, ale z chwilą wysłania tego postu zostałeś żydem Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 12.09.08, 15:03 Bym się zmartwił, gdybyś się zmartwił Odpowiedz Link Zgłoś
pan_gerwazy Re: W tym samym kraju 12.09.08, 16:53 stachkonwa napisał: > Nie chcę cię martwisz, ale z chwilą wysłania tego postu zostałeś żydem siedziałeś pod stołem i wtedy mu fujarę znienacka rytualnie ciachnąłeś??? ach ty psotniku... Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 12.09.08, 18:15 Fuj, zboczeńcu, wszystko ci się z jednym kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: W tym samym kraju 12.09.08, 21:27 stachkonwa napisał: > Nie chcę cię martwisz, ale z chwilą wysłania tego postu zostałeś żydem _____________ To ty teraz metryki rozdajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 13.09.08, 01:29 A tam metryki rozdaje. - Najzwyczajniej scyzorykiem chlasta. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 13.09.08, 02:39 Jak to rozdaję? Przecież osoby mojej nacji podobno niczego nie dają za darmo..Nowak ci tyłek skopie za twoją niewiedzę Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 13.09.08, 02:49 Dlatego w inny sposob uzydawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 13.09.08, 02:55 "Leszek Bubel w odpowiedzi na te zeznania wygłosił oświadczenie. Stwierdził, że umieszczenie na plakatach logo Polskiej Partii Narodowej było bezprawne i on - jako przewodniczący PPN - nie wydał na to zgody. Jako winnego wskazał jednego z oskarżonych Adama C., mówiąc, że zrobił partii "wielkie świństwo"." W końcu odnieś się do tematu tego wątku zamiast się mnie czepiać? Nie umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 13.09.08, 03:05 Pytales o to L.Bubla?,czy stwierdzasz za wybiorcza? Przypominam ci o odniesieniu sie do wczesniejszych stwierdzen,sa powazne zaleglosci. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 13.09.08, 22:15 Towarzysz Nowak. Choć za rasę panów się faktycznie uważa... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: W tym samym kraju 13.09.08, 23:31 Pan to jest Pan.- Zegnij kark przed Panem,brudna raso!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jonkation Re: W tym samym kraju 13.09.08, 23:34 141288bs napisał: > Pan to jest Pan.- Zegnij kark przed Panem,brudna raso!!! To było piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 14.09.08, 08:56 Słoma z butów wam non stop wyłazi "panowie".... Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 14.09.08, 08:54 Jest taka gra w karty zwana czasem "panem", choć wszyscy wiedzą, że to raczej o innego pana chodzi. Nowak i ty jesteście takimi "panami" właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: W tym samym kraju 13.09.08, 20:22 Nie twierdzę, że nie dajesz za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_gerwazy Re: W tym samym kraju 12.09.08, 16:47 zewsi napisał: > > > Nie czyń swemu bliźniemu tego, czego nie chcesz aby uczyniono tobie. > Oto cała Tora, reszta jest tylko komentarzem. Idź i ucz się tego. > Źródło: Talmud Babiloński, Shabbat 31a > to po co więc ci żydowscy oszuści aż 5 w ramach Tory ksiąg wciskają? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: W tym samym kraju 12.09.08, 17:37 Gratuluję Panie Gerwazy odwagi. Wielu wierzy, że to Słowo Boże, natchnieniem Ducha Świętego spisane (sic!). Ale skoro tak, to dlaczego tak dużo w Biblii błędów, potknięć, niejasności, przekłamań a nawet zaprzeczeń? Czyżby Bóg nie do końca nieomylnym jest. A może szutnik z niego czystej wody? Obaj wiemy, że Tora i reszta ksiąg biblijnych to dzieło żydowskich oszustów jest. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 12.09.08, 18:16 Co gorsza, najpierw ciachniętym to słowo objawił... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_gerwazy Re: W tym samym kraju 14.09.08, 02:50 zewsi napisał: > Gratuluję Panie Gerwazy odwagi. > Wielu wierzy, że to Słowo Boże, natchnieniem Ducha Świętego spisane (sic!). > Ale skoro tak, to dlaczego tak dużo w Biblii błędów, potknięć, niejasności, > przekłamań a nawet zaprzeczeń? Czyżby Bóg nie do końca nieomylnym jest. A może > szutnik z niego czystej wody? > Obaj wiemy, że Tora i reszta ksiąg biblijnych to dzieło żydowskich oszustów jes > t. Proponuję panie Zewsi aż tak daleko idących wniosków nie wyciągać i słusznie założyć że Stary Testament jest "cool" a Nowy Testament super. A tak poważnie - choćbyśmy obalili wszystkie religie, to i tak w ten sposób nie udowodnimy, że Boga nie ma, nieprawdaż? Ja naprawdę wierzę, że Bóg jest. Uczcie się kurde, ale trochę szybciej, bo ja przecież wiecznie żyć nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 12.09.08, 13:06 "Jeżeli Żyd jest skuszony by czynić źle, powinien pojechać do miasta tam, gdzie nie jest znany i tam robić źle." Widzę, że sumiennie się stosujesz do tej zasady Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: W tym samym kraju 12.09.08, 21:23 stachkonwa napisał: > ... Czyżbyś żydził? _______________ A cóż to za zwrot? Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: W tym samym kraju 13.09.08, 02:03 Spytaj mokradla. Ja go tylko cytuję Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: W tym samym kraju 13.09.08, 20:08 To już Gross nie wystarczy ci do cytowania? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_gerwazy Re: W tym samym kraju 12.09.08, 15:24 azp11 napisał: > Prezydent RP Aleksander K.(magister) odznaczył Grossa Krzyżem > Kawalerskim Orderu Zasługi Rzeczypospolitej Polskiej. Bydlak bydlaka odznaczył? Szkoda tylko, że te ciule niedomyte majestat Rzeczypospolitej w to wmieszali.... Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Koniec i bomba 12.09.08, 13:41 właściwie nikt nie skomentował tchórzliwej postawy Lesia Bubla, który zwalił swoja winę na Adasia Cz. (wszyscy wiedzą jakiego), naiwniaka, który go poparł. Zamiast tego pojawiła się lawina antysemickiego bełkotu znanych na tym forum "obiektywistów". (Domyślam się, że dla odwrócenia uwagi od rzeczywistego tematu tego wątku) Nie życzę wam kontaktów z Bublem, go gdy przyjdzie co do czego to was oleje i każe was jako antysemitów do więzienia sadzać. Cóż, ciężkie jest życie "poszukiwaczy prawdy". Radzę, byście od razu donieśli sami na siebie. Za jakieś 200 lat być może zostaniecie bohaterami. Pewności nie ma, ale na tym padole pewna jest tylko śmierć... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_gerwazy Re: Koniec i bomba 12.09.08, 17:04 stachkonwa napisał: > właściwie nikt nie skomentował tchórzliwej postawy Lesia Bubla, który zwalił > swoja winę na Adasia Cz. (wszyscy wiedzą jakiego), naiwniaka, który go poparł. > Zamiast tego pojawiła się lawina antysemickiego bełkotu znanych na tym forum > "obiektywistów". (Domyślam się, że dla odwrócenia uwagi od rzeczywistego tematu > tego wątku) Nie życzę wam kontaktów z Bublem, go gdy przyjdzie co do czego to > was oleje i każe was jako antysemitów do więzienia sadzać. Cóż, ciężkie jest > życie "poszukiwaczy prawdy". Radzę, byście od razu donieśli sami na siebie. Za > jakieś 200 lat być może zostaniecie bohaterami. Pewności nie ma, ale na tym > padole pewna jest tylko śmierć... Ty tu normalnych ludzi od antysemitów nie wyzywaj a już niech cię ręka Boska broni straszyć innych więzieniem. Ja tam po sądach się nie włóczę, bo unikam skorumpowanego bydła i tałatajstwa. W razie czego jednak przed każdym sądem uczciwie świadczę, że nie lubię ruskich, szwabów, żabojadów i pejsatych.... Tak już mam. Lubię natomiast większość innych nacji, np Norwegów, Duńczyków, Chorwatów, Nowozelandczyków, etc, i sądowi goovno do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: Koniec i bomba 12.09.08, 18:14 Możesz sobie lubić i nie lubić kogo chcesz, ale ma się to nijak to kwestii omawianej w artykule Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: Koniec i bomba 12.09.08, 18:50 "Ty tu normalnych ludzi od antysemitów nie wyzywaj a już niech cię ręka Boska broni straszyć innych więzieniem. " Do Bubla to skieruj. Ja uważam, że głupotę się najpierw leczy. Buble trochę posiedział w psychiatryku i od razu się Adasia wyparł Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Koniec i bomba 12.09.08, 20:50 Buble, to chybe jakis zyd?,Adas,to wiem na 100%,zyd. stachkonwa napisal: >Buble troche posiedzial w psychiatryku i od razu sie Adasia >wyparl Odpowiedz Link Zgłoś