IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 10.10.03, 18:30
Która apteka w Białymsotku jest najtańsza?...
Obserwuj wątek
    • maurus Re: Apteki 10.10.03, 20:21
      Słyszałem, że "Ratuszowa".
      • Gość: Minka Re: Apteki IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 10.10.03, 21:08
        Dzięki :)
    • Gość: rowerzyk Re: Apteki IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 10.10.03, 21:22
      Gość portalu: Minka napisał(a):

> Która apteka w Białymsotku jest najtańsza?...

A jaki to problem przejsc sie z recepta w reku po kilku aptekach i zapytac ile
      to bedzie kosztowalo??
      Aptek teraz wiecej jak sklepow spozywczych, wiec obejscie nawet kilku nie
      zajmie wiele czasu.
      A takie pytania na forum, to
      - albo forma ukrytej reklamy ( ta zawsze dziala na mnie odwrotnie niz oczekuje
      reklamodawca),
      - albo strata czasu, bo rozne specyfiki w roznych aptekach moga miec rozne
      marze i wtedy odpowiedz ktora jest tansza bedzie mocno zalezala od tego co
      chcemy kupic.
      Ot i napisał ja tyle co wiedział :o
      • Gość: papay Re: Apteki IP: *.euro / *.ld.euro-net.pl 10.10.03, 21:38
        exactly...
        to mi tez wyglada na reklame.. a moze autorekla ?? :)
        • Gość: Minka Re: Apteki IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 10.10.03, 22:45
          Absolutnie żadna reklama!!! :-D
          I nie chodzi mi o lekarstwa, tylko takie produkty bez recepty, np. Vitapil.
          Czytałam w internecie na stronie producenta, że jeden taki beta-karoten
          kosztuje 19zł. A zazwyczaj nasze białostockie ceny są niższe niż te w
          Warszawie. I niestety.. w aptece na Lipowej kosztował 21zł (w innych w ogóle
          nie było, więc nie miałam z czym porównać). Chodzi o to, że to chyba zależy od
          miejsca, tak jak ze sklepami, np. z odzieżą. Przy dużych ulicach zawsze
          ubrania są droższe niż takie same w mniejszych sklepikach na peryferiach
          miasta. A słyszałam, że jest taki program "przyjazna apteka" czy coś w tym
          stylu i tam powinno być (przynajmniej teoretycznie) taniej. Dlatego pytam.
          • Gość: rowerzyk Re: Apteki IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 11.10.03, 08:09
            Gość portalu: Minka napisał(a):

> Absolutnie żadna reklama!!! :-D
            > I nie chodzi mi o lekarstwa, tylko takie produkty
            (ciach)
            > A słyszałam, że jest taki program "przyjazna apteka" czy coś w tym
            > stylu i tam powinno być (przynajmniej teoretycznie) taniej. Dlatego pytam.

Jak tak to nie ma sprawy. Mysle ze lepiej bylo zaczac watek wlasnie od takiej
            wiadomosci.
            I zeby nie bylo "nie na temat", to sprawdz ceny w aptekach Panacea, sa chyba 3
            w Bialymstoku: Jedna z nich jest gdzies na Kolejowej, druga na Bema przy
            jednostce wojskowej.
            Pozdrawiam
            • Gość: Minka Re: Apteki IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 11.10.03, 08:29
              Bardzo dziękuję :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka