lami 05.11.03, 14:11 Potrzebuję stroju na bal, gdzie podziały się wszystkie wypożyczalnie? Może ktoś z Was wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Bal przebierańców 05.11.03, 14:23 lami napisała: > Potrzebuję stroju na bal, gdzie podziały się wszystkie wypożyczalnie? Może > ktoś z Was wie? A przy teatrze Węgierki nie prowadzą czasem wypożyczalni kostiumów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madii Re: Bal przebierańców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 07:26 Oj, lepiej nie sprawdzaj. Kostiumy teatralne są w strasznym stanie, nie licząc najnowszych, ale tych nikt ci nie wypożyczy. W Białymstoku pojawia się kilka wypożyczalni koło karnawału, ale mają chyba tylko ciuchy dla dzieci. Jak chcesz, mogę napisać, gdzie były ubiegłej zimy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Bal przebierańców 06.11.03, 08:24 Sprawdziłam, bez podania do dyrektora nie ma co marzyć o wypożyczeniu czegokolwiek. Natomiast chętnie dowiem się gdzie są inne wypożyczalnie. Wiem, że kiedyś była taka na Sienkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Bal przebierańców IP: *.edytor.net / 10.10.133.* 08.11.03, 12:10 mój ojciec opowiadał kiedyś, że na zabawie przebierańców, ktoś sie przebrał za piec kaflowy. a jak się otworzyło drzwiczki to było widać gołą d... . Natomiast sołtys wąchocka zakazał ponoć takich balów, po tym jak jego córka za akumulator się przebrała i chłopaki ją ładowali całą noc. Jak zatem widzimy na tych dwóch przykładach, największym zainteresowaniem cieszy się sfera seksu. proponowałbym zatem niezwykle tani i efektowny zarazem strój....naturysty. miłego balu! Odpowiedz Link Zgłoś