Dodaj do ulubionych

Bal przebierańców

05.11.03, 14:11
Potrzebuję stroju na bal, gdzie podziały się wszystkie wypożyczalnie? Może
ktoś z Was wie?
Obserwuj wątek
    • ralston Re: Bal przebierańców 05.11.03, 14:23
      lami napisała:

> Potrzebuję stroju na bal, gdzie podziały się wszystkie wypożyczalnie? Może
      > ktoś z Was wie?

A przy teatrze Węgierki nie prowadzą czasem wypożyczalni kostiumów?
      • lami Re: Bal przebierańców 05.11.03, 14:28
        A tego nie wiem... sprawdzę. Dzięki
        • Gość: madii Re: Bal przebierańców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 07:26
          Oj, lepiej nie sprawdzaj. Kostiumy teatralne są w strasznym stanie, nie licząc
          najnowszych, ale tych nikt ci nie wypożyczy. W Białymstoku pojawia się kilka
          wypożyczalni koło karnawału, ale mają chyba tylko ciuchy dla dzieci. Jak
          chcesz, mogę napisać, gdzie były ubiegłej zimy :-)
          • lami Re: Bal przebierańców 06.11.03, 08:24
            Sprawdziłam, bez podania do dyrektora nie ma co marzyć o wypożyczeniu
            czegokolwiek. Natomiast chętnie dowiem się gdzie są inne wypożyczalnie. Wiem,
            że kiedyś była taka na Sienkiewicza.
            • Gość: koro Re: Bal przebierańców IP: *.edytor.net / 10.10.133.* 08.11.03, 12:10
              mój ojciec opowiadał kiedyś, że na zabawie przebierańców, ktoś sie przebrał za
              piec kaflowy. a jak się otworzyło drzwiczki to było widać gołą d... . Natomiast
              sołtys wąchocka zakazał ponoć takich balów, po tym jak jego córka za akumulator
              się przebrała i chłopaki ją ładowali całą noc.
              Jak zatem widzimy na tych dwóch przykładach, największym zainteresowaniem
              cieszy się sfera seksu. proponowałbym zatem niezwykle tani i efektowny zarazem
              strój....naturysty. miłego balu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka