Dodaj do ulubionych

radio jard

IP: 217.153.182.* 07.11.03, 22:24
matko co co za zenada
przyjechalam z wawy
uslyszlam tooo cos co nazywa sie jard radio porazka padlo nic wiecej z kad
macie ludzie tych prowadzacych nie potrafia mowic poprostu zenada a co
gorsze jest to jakies archaiczne prowadzenie audycji jak w latach 50 po 2
wojnie swiatowej nie zasmiecajcie netu tym radje poprostu napiszcie do krrit
aby cofneli wam koncesje .NIE DO USLYSZENIA
Obserwuj wątek
    • iwonnada1 Re: radio jard 30.07.14, 12:48
      no cóż to radio pod wieloma względami jest "inne", ale wielu je słucha
      hmm... i nie każdy jest "inteligentką" z Warszawy ( a propos powinno być "z kąd" tylko skąd)
    • fabianonly Re: radio jard 01.08.14, 08:14
      Ty, Warszawiak,naucz się najpierw pisać a później oceniaj innych.
      • shiva772 Re: radio jard 01.08.14, 12:49
        Trzeba przyznać, że to radio jest żenujące. Zwłaszcza ten jard gdzie mówi jakaś pani czy to dziecko takim piszczącym głosem jak z kreskówek, o to jest makabra :)
        • wsk175 radio piard 01.08.14, 20:32
          Jest to radio dla słuchaczy specjalnej troski.
          Słuchacz tego radia to:
          -osoba pochodzenia bardzo wiejskiego
          -miłośnik disco polo
          -odbiorca przaśnych reklam
          -osobnicy nieświadomi obciachu w jakim uczestniczą
          • w.koronkiewicz Re: radio piard 08.08.14, 09:46
            "matko co co za zenada...z kad... nie zaśmiecajcie netu tym radje" to tylko najciekawsze kwiatki z listu neo. ale nie wyśmiewajmy się z osób starszych. neo pamięta bowiem audycje z lat 50 ubiegłego wieku. to po drugiej wojnie światowej jak się okazuje. dziękujemy neo. teraz będziemy wiedzieli. neo przyjechała do nas z Warszawy. łał! gość ze stolicy! ale! neo radio gani. i z wysokości swych gustów i smaków, wyrobienia kulturalnego wynikającego ze stołecznego pochodzenia radzi nam, abyśmy pisali do Krajowej Rady, aby odebrała Radiu Jard koncesję. Ja się nawet temu nie dziwię. jak słusznie zauważyło kilka osób, neo jest z pisaniem nieco na bakier. ale zastanawia mnie co innego. skoro się komuś nie podoba rozgłośnia - czemu mamy ją zamykać? może wystarczy zmienić stację? ja tak zawsze robię, kiedy mam ochotę posłuchać czegoś innego. i bardzo się cieszę, że mam bogaty wybór. że mogę przebierać od muzyki klasycznej w rmf classic i IIPR, po disco-polo w Jardzie czy modlitwy Radia Maryja. droga neo, w radyjku jest taka gałeczka. wystarczy ją pokręcić.
            • shiva772 Re: radio piard 08.08.14, 21:49
              Gałeczka w radyjku...Musiałam się na chwilę skoncentrować żeby zrozumieć :))))
              • luigi_vuitton11 Re: radio piard 10.08.14, 21:04

...skomentowala dzialalnosc radia Piard, Shiva.
                • fabianonly Re: radio piard 11.08.14, 09:49
                  No ludzie,nie wytrzymam.....Każdy lubi co innego.Jeden jazz,drugi disco polo,a jeszcze inny country.Nad czym tu się rozwodzić?Przełącz na inny program i już.A że prowadzący komuś się nie podobają......tak Wam przeszkadza dziecięcy głos w eterze ?
                  • shiva772 Re: radio piard 12.08.14, 11:17
                    No i ja przełączam, zawsze ilekroć usłyszę ten głos lub disco polo. Poza tym to nie jest głos dziecka to jest pewnikiem jakiś bohater kreskówki lub ktoś silnie uzależniony od helu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka