Dodaj do ulubionych

Miejski sylwester 2006

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:12
Janiak jest ok. Dał przykład dobrej postawy wobec miasta i jego mieszkańców.
Ale Sylwester powinien być rozważny. Pieniądze trzeba przekazać na likwidację
biedy a nie dla jakiejś Dody czy "Łzy" Prezio niech ma to na uwadze. Nie
wszyscy będa się cieszyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ojciec Siwek Re: Miejski sylwester 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:36
      Zawsze ktoś będzie niezadowolony. I nic na to się nie poradzi.
      • Gość: Zed Tylko nie Janiak!!! IP: 89.100.173.* 08.12.06, 01:59
        Dni Morza co roku byly totalna katastrofa gdy ten pan za nimi stal. ciagle ten
        sam program, to samo dno i zero pomyslu na prawdziwa atrakcyjnosc imprezy.
        wedlug prostego schematu alkohol+statki+fajerwerki i bedzie fajnie. czas na
        kogos z glowa, jest wielu mlodych ludzi zajmujacych sie kultura i imprezami,
        czas poszukac tam.
    • Gość: Kristo Mam w du.... waszego Sylwestra, znowu ludzie z Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:42
      Prawobrzeza zostana zostawieni sami sobie albo każe im się wracać z
      zapijaczonymi gó..arzami uybliżającymi ludziom i dewastującymi autobusy,
      których jak zawsze będzie mało i jak zawsze nikt nie będzie wiedział który i
      gdzie jedzie. Zawsze jesteśmy poszkodowani bo robiąc tego całego sylwestra
      myśli się tylko o żłobach z centrum!!!!!
      • Gość: amigo Re: Mam w du.... waszego Sylwestra, znowu ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 23:59
        Witam,a po co jechać do centrum????
        zapraszam na Sylwestrową prywatkę w klubie ,,AMIGO" !!!! za jedyne 100 zł i na
        miejscu blisko domku .muzyka lat 80/90-tych i wszystko nawet trunki każdego
        gatunku można przynieść swoje bez ograniczeń .zapraszam.
    • Gość: egzegeza Re: Miejski sylwester 2006 IP: *.chello.pl 06.12.06, 22:58
      Z chęcią na TAKIEGO miejskiego sylwestra się wybiorę. Brawo Mister President
      Krzystek - "Łzy" grały na krajowej inauguracji kampanii parlamentarnej SLD, więc
      pójdę choćby dlatego :).
      • Gość: monty Re: Miejski sylwester 2006 IP: *.chello.pl 06.12.06, 23:13
        Znowu Janiak i Muszynski tego byłem pewien!
        Bankruci artystyczni, może ktoś się wypowie co z nimi współpracował.
        Janiak będzie bardzo kosztowny bo o jest czym wypchać jego bęben.
        Gdyby Krzystek chciał zrobic cos pożytecznego dla miasta, to by
        zlikwidował SAA , która trwoni państwowe pieniadze na Sylwestra i dni morza.
        A budynek sprzedał.
        Ile takich agencji miasta musimy utrzymywac z naszych podatków, wy esbeccy
        pasibrzuchy
        • Gość: swd Re: Miejski sylwester 2006 IP: 217.153.6.* 07.12.06, 00:00
          Monty masz racje !!!
          Janiak pokazał co potrafi. tzn nic nie potrafi !!!
          Muszyński jest nastepny po Janiaku ! też nic nie potrafi poza tym że sepleni :)
          Ale walorem Muszyńskiewgo jest to. ze pomagał Krzystkowi w kampanii
          prezydenckiej !!! Dlatego też będzie miał zlecenia z Urzędu Miejskiego
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję panie Krzystek !!!!!!
    • Gość: gosia Re: Miejski sylwester 2006 IP: 217.96.3.* 06.12.06, 23:03
      130 000 zł na jedną noc... kurczę, a dzieci z pogotowia opiekuńczego i tego
      typu ośrodków nie mają wystarczająco dużo pieluch, ubranek itp. to tylko taka
      refleksja...
      • shp80 Re: Miejski sylwester 2006 06.12.06, 23:50
        Kurde, nie popadajmy w skrajności.. Można wymyślić 1000 różnych spraw, które zawsze będą ważniejsze, niż inne... Od pieluch też znalazłyby się ważniejsze sprawy...

Pozdro
        Tomek
      • Gość: normalny człowiek Re: Miejski sylwester 2006 IP: *.szczecin.mm.pl 07.12.06, 22:36
        Proponuje przekazac wszystkie pieniadze na dzieci w Kambodzy lub w jakis innym
        afrykanskim kraju wogole to wszystko im oddajmy no bo po co nam, niby do czego
        przeciez nam mieszkancom tego pieknego miasta nic sie nie nalezy Sylwester po
        co nam sylwester? moze na kosciol pieniadze lepiej przeznaczyc MOHERY i
        wapniaki!!!!!! moje hasło na dziś "Bez was Szczecin bedzie lepszy" AKYSZ GIŃ
        przepadnij moco nieczysta!!! SYLWESTER 2006 spotkajmy sie na Jasnych Błoniach
    • Gość: naiwny wyborca Miejski sylwester 2006 IP: *.btsnet.pl 07.12.06, 08:21
      W wywiadzie dla Gazety Krzystek w pierwszych słowach zapowiada zmiany, a tu
      widać stary mechanizma działa prawidłowo. Muszyński kontraktuje zespoły dla
      zasady, że wszystkie pieniądze trzeba wypompować ze Szczecina. Dla Jeezeka
      jakieś spady bo w jego klubie Krzystek prowadził kampanię.Parę lat temu Koćmiel
      też tak organizował sylwestra.Gdy nie było kasy to do roboty agencja.Gdy
      znalazła się kasa to zlecił to prywatej agencji.
    • enancjo Re: Miejski sylwester 2006 07.12.06, 08:26
      .. a gdzie ta fascynacja srododrzem ... park na Jasnych
      Blonaich to park .. a nie park rozrywki ..
      .. impreza robi wrazenie, ze bedzie jak poprzednie /
      poprzednikow .. tylko booooogatsza .. czy aby tedy droga ..
      .. moze warto np lansowac inne miejsca w Szczecinie,
      bo akurat koncerty na Jasnych Bloniach nigdy nie byly
      udane .. i do tego takie brzadkanie ( bo wiadomo, ze
      artysci sie zbytnio nie angazuja artystycznie w takie
      koncerty) tuz przy pominiku JPII(ktorego juz nie ma),
      moze sie wielu osobom niezbyt spodobac ..
      Enancjo
      • Gość: jojo Re: Miejski sylwester 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 09:19
        Mnie się nie podoba.I nie podoba mi się że trawa na Jasnych Błoniach zostanie
        całkowicie zdewastowana. W okresie dużej wilgotności nie wolno tratować
        trawy,bo nie odrośnie! koszty Sylwestra będą znacznie większe, ale to już nie
        głowa prezdenta./mamy Wały Chrobrego, Zamek - siedziby województwa.można byłoby
        zrobić wspólnego selwestra,ale na to oni nie wpadną,bo wtedy kasa na to byłaby
        zbyt transparentna
        • Gość: normalny człowiek Re: Miejski sylwester 2006 IP: *.szczecin.mm.pl 07.12.06, 22:46
          ty JOJO "ty sie jeszcze moze zajmiesz hodowlą jedwabników przeciez ty sie
          wogole na tym nie znasz" - chyba działkowiec na prof Lubinska głosował; trawa
          ale mnie rozbawiłes nauczmy sie FRUWAĆ!!! to bedzie cos hihi...
    • Gość: msnbetterthan Miejski sylwester 2006 IP: *.chello.pl 07.12.06, 09:25
      kapitalnie!
      _________
      Sylwester
      • Gość: pieszy Re: Miejski sylwester 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 09:42
        działanie na wiwat i bez przemyslenia. pierwsza zła decyzja (oczywiście, że nie
        jestem przeciwny hucznej nocy sylwestrowej), ale zapewne zostanie przyjęta jako
        działanie sprawnego, pełnego mocy szefa - a to tylko dalszy ciag kampanii
        wybrczej, czy tak będzie przez cztery lata?
    • exman Re: Miejski sylwester 2006 07.12.06, 11:04
      "Proponowano też występ Dodzie, żonie Radka Majdana, jednak odmówiła."
      Ja też odmówiłem, choć nie jestem żoną Radka :)
      • albert_c Re: Miejski sylwester 2006 07.12.06, 16:15
        chco ja nie Doda to tez bym odmowil.

ciekawie nie bedzie, na pewno.
        • Gość: monty Re: Miejski sylwester 2006 IP: *.chello.pl 07.12.06, 16:42
          Zabierzcie grube czpki ze soba ,żeby nie dostać butelką w łeb.
          • Gość: jack daniels Re: Miejski sylwester 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 17:12
            ...grube kurtki i gogle, jak sie pijana publisia zacznie nap... petardami i
            racami

Łzy sa w porzo. kolega Janiak wieczorował wyborczo u Pana Prezydenta Elekta.
            Jak tam firma Balon & Balon?

Mucha robił show - kwiatki przed kamerkami, zaśpiewy i total spontan

Właściwi ludzie na swoich miejscach
    • Gość: wdw Wydział promocji - żenada IP: 217.153.6.* 07.12.06, 17:58
      Widać jak pani Berlińska - dyr. wydz. promocji miasta - zaangazowala sie w
      sylwestra z orkiestrą dętą buhaha
    • Gość: abc szczecin-bogate miasto IP: 217.153.6.* 07.12.06, 18:00
      tyle mowi sie o tym ze miasto niema kasy a tu znajduje sie gruba kase na hlanie
      przy pomniku JanaPawła II ?
      • Gość: teddy Re: szczecin-bogate miasto IP: *.devs.futuro.pl 07.12.06, 18:28
        Wkrótce wszyscy się przekonają, że nowy prezydent, to staryc cukierek w nowym
        papierku...
    • piotr33k2 Re: Miejski sylwester 2006 07.12.06, 19:25
      a ile było narzekań w ubieglych latach że szczecin jak zwykle prowincja
      sylwestrowa ,teraz jak ma być troche lepiej to też narzekania że lepiej
      na "biedne dzieci w kongo" itp .bzdury.
      • oktomvre Re: Miejski sylwester 2006 07.12.06, 21:51
        jeszcze się taki nie narodził, co by każdemu dogodził..
    • Gość: Ony Re: Miejski sylwester 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 21:45
      Mucha - miasto jest Twoje!
      • Gość: madzikk Re: Miejski sylwester 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:57
        ludzie czy wy nie macie innych problemów? cieszcie sie jutrem. co ma byc to
        bedzie. jak nie było sylwka źle bo prezydent... jak organizują też źle bo
        prezydent...ja was społecznośc nie rozumiem.jeżeli bedzie potrzeba znajdą sie
        pieniadze na to co i potrzeba,tak jak mówił tak robi ja bynajmniej skorzystam a
        nie wierze że ktoś z was nie skorzysta:-P
    • Gość: zed a pamietacie jak marian IP: 89.100.173.* 08.12.06, 02:06
      odwolal sylwestra bo terrorysci mieli przyjechac?
      i co? zaooszczedzilo sie pieniadze dla biednych? na te apteki i banki wymyslone
      moze?

sa pieniadze na pomoc socjalna, sa pieniadze na promocje i kulture. nie mozna
      porzucac jednego kosztem drugiego. obie rzeczy trzeba robic dobrze.
    • Gość: rfq Gdzie sylwek ??? IP: *.chello.pl 08.12.06, 17:08
      Gdzie sylwek w tym roku? Błonia, czy Wały?
    • dariusz.matecki Re: Miejski sylwester 2006 08.12.06, 18:04
      IGRZYSK!
      • Gość: jack_daniels Co o której? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 04:08
        Może kto zna już szczególy?

Łzy zaspiewają przed czy po północy?
        • Gość: gość spokojny dość Re: Co o której? IP: *.chello.pl 10.12.06, 12:51
          łzy będą cały rok....łzy żalu ,że było fajnie, a mnie tam nie było :(
          nie ma Sylwestra - źle, jest - też źle! w
          y maluczcy malkontenci bez anonimowośco internetu byście musieli po miejskich
          szaletach swoje głupoty wypisywać.
          dajcie SOBIE szansę. poczekajcie i PO IMPREZIE szczekajcie na to co było źle....
          dajcie sobie szansę bym nie myślał o Was tak jak wy myślicie o świecie...

• Gość: wiking Ojejku, to 100 metrów stąd IP: *.chello.pl 10.12.06, 15:50
      ucieknę na Prawobrzeże od tych wrzasków. Albo jeszcze dalej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka