lolus2009 16.02.09, 09:33 czy ktoś pamieta jseszcze Hermes???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlap Re: hermes???? 16.02.09, 18:00 Obecnie Biedronka, ( miejsce gdzie- lansowali się Łapiacy-kiedy to było ?!!. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.el Re: hermes???? 16.02.09, 18:32 mlap napisał: > Obecnie Biedronka, ( miejsce gdzie- lansowali się Łapiacy-kiedy to było ?!!. mniej więcej między 13, a 10 lat temu... to przynajmniej czas kiedy ja tam bywałem. To był czas kiedy nie było internetu, więc dysponowało się mnóstwem wolnego czasu... kupa znajomych ludzi - marcelek pękał w szwach, murek obsadzony... eleganckie czasy. Później imprezy w kurniku (czy jak kto woli w Edenie) - nigdy wcześniej ani później nie bawiłem sie tak, jak tam... no może poza koncertami w Uhowie - Block Busters ? metal na basie, jozik na wiośle, pinky na perkusji and rumun na vocalu, później Cocaine się chyba nazywali... ech, to se ne vrati... Odpowiedz Link Zgłoś
paanleeszek Re: hermes???? 19.02.09, 21:13 he widac ze nigdy w Łapach na dziw..ach nie byles.... POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiag_77 Re: hermes???? 22.02.09, 12:48 Naprzeciw oczyszczalni ścieków, swego czasu naprawdę niezłe imprezy, eh... Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.el Re: hermes???? 16.02.09, 18:11 Trudno zapomnieć..... Chwile (łącznie to setki godzin) spedzone na murku ze znajomymi.... hektolitry wypitego herbowego po 1,99 za puszkę (wtedy lux cena).... kłótnie z policją o 1 w nocy ( bo chcieli nas pognać )... I to wszystko pod hermesem... A w hermesie ? Pamiętam bele materiału, tasiemki, guziki eee......garnitury ? Co tam jeszcze było ? aaaa....dział sportowy - paletki , piłeczki do ping-ponga najlepszej firmy ....eee stiga, czy shield ? Rowery, opony, wentylki, torpedy...trampki, tenisówki...ręcznie wypisywane paragony...buty sofixy, relaxy Stalowoszara pordzewiała elewacja, przeszklony front... Kurde fajny sklep był... Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.el Re: hermes???? 16.02.09, 18:16 Pamiętam jeszcze kawiarnię przed hermesem (teraz trawnik)...desery -ciacha, galaretki z bitą śmietaną podawane w takich kielichach specjalnych...ech cóż to był za lokal.... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.momek Re: hermes???? 16.02.09, 21:02 Też jeszcze pamiętam hermes, taki łapski pseudo central, szwędało się czasem za młodu, zazwyczaj w okolicy działu sportowego. Pamiętam też, że u schyłku działalności przy wejściu sprzedawane były kasety magnetofonowe. Pamiętam, że chciałem kupić smerfne hity i się mnie kolo zapytał czy oryginał czy przegrywaną :D fajne czasy Odpowiedz Link Zgłoś
mlap Re: hermes???? 18.02.09, 19:16 Jak mnie pamięć nie myli na chwilę był przeniesiony do meblowego? Odpowiedz Link Zgłoś