zawsze.merci 22.02.09, 00:24 ZAPRASZAMY NA OSTATKI W SFERZE WSTĘP WOLNY!!! WYMAGANA REZERWOWACJA STOLIK!!! GWARANTUJEMY SUPER ZABAWĘ !!! TEL KONTAKTOWY 696097012 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolus2009 Re: OSTATKI W SFERZE !!!!! 25.02.09, 11:41 jak tam ludzie po ostatkach w sferze??? pewnie znowu kiszka.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosienka0 Re: OSTATKI W SFERZE !!!!! 25.02.09, 12:06 było bardzo fajnie.. dj grał kawałki starsze i nowe, miła obsługa, świetny wystrój lokalu. Byłam tam pierwszy raz i moja ocena bardzo pozytywna. cieszę sie ze powstała ta restauracja :> Odpowiedz Link Zgłoś
lolus2009 Re: OSTATKI W SFERZE !!!!! 25.02.09, 12:11 no ty to chyba z rodziny.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosienka0 Re: OSTATKI W SFERZE !!!!! 26.02.09, 17:44 nie jestem z rodziny ogranizatorów.... dlaczego jesteś tak sceptycznie nastawiony do tego lokalu?? Odpowiedz Link Zgłoś
aallabaster Re: OSTATKI W SFERZE !!!!! 25.02.09, 17:33 lolus2009 napisała: > jak tam ludzie po ostatkach w sferze??? pewnie znowu kiszka.... Przyznam ,że SFERA nareszcie rozwinęła skrzydła!!!Nie można osądzać nikogo po jednym balu!!! Wszyscy popełniamy błedy, ale najważniejsze jest to, jak je naprawimy??!!Okazuje się, że w Łapach nie było dotąd lokalu, gdzie można pobawić się w gronie znajomych, przy świetnej muzyce i wspaniałej atmosferze, która na dobre chyba zagościła w SFERZE, co moŻna było zobaczyć na "ostatkach"!!! Świetne towarzystwo, dobra muzyka, miła obsługa i ....ta atmosfera, która sprawiła, że goŚcie bawili się we wspaniałych humorach, i nie było to bynajmniej skutkiem wypitego alkoholu!!!!!! Moje przeczucie mnie nie myli- zapewne w zielonym karnawale będzie trzeba walczyć o szybką rezerwacje stolika, bo słysząc głosy znajomych, sądzę że ściągną więcej towarzystwa!!!! OGOLNE BRAWO DLA SFERY ZA POMYSŁ Z TYMI ROZTAŃCZONYMI WIECZORAMI!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bajkalek9 Re: OSTATKI W SFERZE !!!!! 26.02.09, 17:02 Byłam na ostatkach w Sferze i przyznam, że świetnie się bawiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolus2009 Re: OSTATKI W SFERZE !!!!! 27.02.09, 07:21 bajkalek9 napisała: > Byłam na ostatkach w Sferze i przyznam, że świetnie się bawiłam:) czyli mozna sie wybierac na kolejne imprezy do sfery! Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy7 Re: OSTATKI W SFERZE !!!!! 28.02.09, 11:58 No nie mogę się nadziwić, jeszcze niedawno wielu łapiakom kiszka ziemniaczana od Wądołowskich stawała w gardle, a teraz wszyscy walą do "Sfery". Zastanawijące jest, kiedy się "przemogą" ci, którzy najgłośniej wołali że "ich noga tam nie postanie". Bo napewno głupio im teraz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
leon321 Re: OSTATKI W SFERZE !!!!! 20.11.09, 21:04 Od roku czytam poematy jaka ta Sfera jest super. To tak wygląda, jakby właściciele z braku innych zajęć (klientów brak) siadywali sobie przy komputerze i używając wybranej przez siebie listy nicków pisali laurki. Mają też klakierów: >" No nie mogę się nadziwić, jeszcze niedawno wielu łapiakom kiszka > ziemniaczana od Wądołowskich stawała w gardle, a teraz wszyscy walą > do "Sfery". Zastanawijące jest, kiedy się "przemogą" ci, którzy > najgłośniej wołali że "ich noga tam nie postanie". Bo napewno głupio > im teraz. :) " Prawda jest taka, że MOPS po jednym tylko "balu"zorganizowanym w "Sferze" woli "Grację". Jakiś chyba powód musiał być. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelllg Re: OSTATKI W SFERZE !!!!! 22.11.09, 09:57 leon321 napisał: > Prawda jest taka, że MOPS po jednym tylko "balu"zorganizowanym > w "Sferze" woli "Grację". Jakiś chyba powód musiał być. Leon321 Ty chyba z konkurencji :P Odpowiedz Link Zgłoś
loony93 Re: OSTATKI W SFERZE !!!!! 12.12.09, 11:19 pawelllg napisał: > leon321 napisał: > > > Prawda jest taka, że MOPS po jednym tylko "balu"zorganizowanym > > w "Sferze" woli "Grację". Jakiś chyba powód musiał być. > > Leon321 Ty chyba z konkurencji :P hehehehhehehehehehh ;d.. Odpowiedz Link Zgłoś