Gość: Shiva IP: 212.244.171.* 28.11.03, 09:43 Jak wam się podoba skrzyżowanie przed bramą pałacu - dla mnie koszmar Korek zaczyna się już na Słonimskiej - bo jakiś idiota - zweził wjazd z dwóch do jednego pasa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: saunne Re: ODBLOKOWAĆ Mickiewicza!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 09:45 Popieram. Wczoraj spóźniłam się na zajęcia przez korek w tym miejscu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ODBLOKOWAĆ Mickiewicza!!! IP: 212.33.74.* 28.11.03, 15:35 parkingi w takich dziwnych miejscach to chyba bialostocka specyfika. podobny idiotyzm jest przeciez na Malmeda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebster Re: ODBLOKOWAĆ Mickiewicza!!! IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 29.11.03, 00:16 uważam, że nie jest to takie glupie rozwiazanie, bo czesto jacys debile skrecali z prawego pasa w lewo (od palacowej w kierunku mickiewicza). powodowalo to zagrozenie i moja frustracje i zlosc. poza tym, jak dzisiaj zauwazylem, parking na prawym pasie zdaje egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shiva Re: ODBLOKOWAĆ Mickiewicza!!! IP: 212.244.171.* 29.11.03, 08:21 > uważam, że nie jest to takie glupie rozwiazanie, bo czesto jacys debile > skrecali z prawego pasa w lewo (od palacowej w kierunku mickiewicza). > powodowalo to zagrozenie i moja frustracje i zlosc. poza tym, jak dzisiaj > zauwazylem, parking na prawym pasie zdaje egzamin. 1)dzięki temu że jacyś debile skrecali z prawego pasa nie było korków :)) i mimo iż nie można to nadal wszyscy tak jeżdzą - bo nie da się inaczej 2)parking na prawym pasie jest TYLKO dla autobusów - zostawisz samochód dostaniesz mandat 3)jest to poprostu kolejny idotyzm urzedników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: ODBLOKOWAĆ Mickiewicza!!! IP: 212.244.171.* 29.11.03, 08:37 Dla mnie super - proponuje parking na prawym pasie alei i Sienkiewicza - płatny oczeywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak z Bojar Re: ODBLOKOWAĆ Mickiewicza!!! IP: *.bsk.vectranet.pl 24.12.03, 08:30 Zgadzam się, wybrano chyba najgłupsze z możliwych rozwiązań. Odpowiedz Link Zgłoś