31.05.09, 19:00
Jutro nadzwyczaine posiedzenie rady nadzorczej ZNTK i co dalej?
Obserwuj wątek
    • lolek.live Re: ZNTK 31.05.09, 19:49
      Dalej po staremu. Bez pracy, bez pieniędzy, bez szans i bez upadłości.

www.zntklapy.com.pl/raporty/2009/biezace/projekty_uchwal.pdf
      • lapiak123 Re: ZNTK 31.05.09, 21:00
        Myślę tak samo jak poprzednik.Dalej ten sam cyrk bez wypłat bez
        odpraw.Jeszcze narazie jest co sprzedawać .Komornik , będzie
        sprzedawał za ile kto da.A tak firma istnieje i po kawałku można
        kroić.Prezesom na wypłaty starczy.A wy jesteście odważniejsi to
        idżcie po 200 zł do opieki , o ile wam się będzie należało.Niechby
        tak raz prezesi się przeszli do opieki po pieniądze może by
        zobaczyli jakie to UPOKORZENIE.
        • serwal60 Re: ZNTK 01.06.09, 12:25
          Jesteśmy za daleko koryta żeby wziąć zasiłek i nie możemy jeszcze, bo nie mamy
          na rękę ponad dwa tysiące.
      • serwal60 Re: ZNTK 01.06.09, 12:21
        Tak zwane błędne koło. A tak nawiasem to ten projekt już dawno powinien być
        zapełniony nazwiskami Ekiert , Jabłoński , Sobociński i im podobne. A jest pusty.
        • lolek.live Re: ZNTK 01.06.09, 14:50
          Koło bardziej niż błędne. Miało nie być upadłości, dzisiaj dochodzą wieści, ze
          jednak będzie, bo się jakiś inwestor -hahaha - strategiczny wycofał. Niech się w
          końcu określą i spadają z naszego miasta jak najdalej. Ekiertowi zapewne uda się
          uciec daleko, ale kilku innych równie plugawych gości, pozostanie w Łapach. A
          pamięć trwała jest...
          • lapiak123 Re: ZNTK 01.06.09, 21:46
            Jednak nie ogłosili ,ciekawe kto będzie płacił wypłaty OPIEKA
            SPOŁECZNA?
            • lolek.live Re: ZNTK 02.06.09, 10:42
              Nie ma upadłości, nie ma syndyka, nie będzie wypłat. Zachęcam wszystkich
              zainteresowanych pracowników do składania pozwów w Sądzie Pracy.
              • serwal60 Re: ZNTK 03.06.09, 07:34
                i co dalej jak pozwy będą złożone ? trochę się zainteresowałem tą sprawą i
                dowiedziałem się że to nic nie da bo "z pustego i Salomon nie naleje".
                • lolek.live Re: ZNTK 03.06.09, 19:43
                  serwal60 napisał:

> i co dalej jak pozwy będą złożone ? trochę się zainteresowałem tą sprawą i
                  > dowiedziałem się że to nic nie da bo "z pustego i Salomon nie naleje".

Najlepiej załamać ręce, czekać na łaskę Ekierta, i nic nie robić. Pisz i składaj
                  pozew do sądu pracy, skargę do zusu i pip, do prokuratury i wszędzie gdzie się
                  tylko da. W końcu trafisz na kogoś, kto nie olewa swoich obowiązków i doczekasz
                  się konkretnej reakcji.
                  Z wyrokiem sądu, a w tej sytuacji może on być tylko korzystny dla ciebie, możesz
                  udać się do komornika lub czekać dalej. Tak czy siak dodatkowo dostaniesz odsetki.
    • next.kibic Re: ZNTK 02.06.09, 19:40
      a dalej pan Ekiert w zarządzie i się pewnie śmieje a miała być emerytura ale po
      co? pensja w zarządzie wyższa a pracownicy niech powietrzem żyją... a dzisiaj
      jakoś przypadkiem zobaczyłem spot wyborczy pana Kurskiego jak to on bronił
      pracowników Z.N.T.K. komedia ale to tak odbiegając troszkę od tematu;)
      • justman32 Re: ZNTK 16.06.09, 12:12
        Czego wy chcecie od Ekierta? Facet naprawdę wiele zrobił dla tego miasta. Jak
        widać zasady nowoczesnego zarządzania są wam zupełnie obce. W końcu ma facet
        wyższe wykształcenie, prawda?
        • osse1 Re: ZNTK 16.06.09, 15:41
          "wiele zrobił dla miasta" wymień co. Popatrz co miał sam jak zaczął pracować a
          co ma teraz.Jak widzisz dla Siebie to on duuuużo zrobił.Tak wygląda według
          Ciebie nowoczesne zarządzanie? Ciekawe jaki kierunek studiował? Może zatrudni go
          Burmistrz jako wykładowcę za kursach dla bezrobotnych w Urzędzie Miasta.
        • serwal60 Re: ZNTK 19.06.09, 11:29
          justman32 napisał:

> Czego wy chcecie od Ekierta? Facet naprawdę wiele zrobił dla tego miasta. Jak
          > widać zasady nowoczesnego zarządzania są wam zupełnie obce. W końcu ma facet
          > wyższe wykształcenie, prawda?

Czy Ty masz oczy właśnie co on zrobił ? A poprzedni temat Jabłoński fachowiec
          jako tokarz nie rób jaj. A może twój pociotek ?
          • serwal60 Re: ZNTK 19.06.09, 11:31
            To, do wypowiedzi justman32.
      • kadet-13131 Re: ZNTK 29.06.09, 14:27
        niczemu sie nie dziwcie skoro wczesniej związki dawały lódziom podwyżki kto byl w związkach dostał więcej za przynaleznosc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka