aapa 01.06.09, 09:24 Białostoczanie nie róbcie lipy. Jak może prowadzić na Podlasiu Kurski? Co on ma z Podlasiem wspólnego? Kibic Lechii do tego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osemek Re: Jestem Bialostoczaninem i popre Pana Kurskieg 01.06.09, 14:56 dodeni napisał: > . Bo? Czy jest pan w stanie uzasadnić swój wybór, pokazując zalety tego kandydata? Z ciekawości czystej pytam Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy Re: Jestem Bialostoczaninem i popre Pana Kurskieg 01.06.09, 16:59 "białostoczanin" piszemy z małej, pisowski analfabeto Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Jestem Bialostoczaninem i popre Pana Kurskieg 01.06.09, 18:43 bo głąb jestem, zapomniałeś dodać!:) Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re: PiS traci wschód? 01.06.09, 14:43 Żadnej lipy nie robię i nikt z mojej rodziny, sporej, Kurskiego kłamcy nie poprze. Spadochroniarz jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: PiS traci wschód? 01.06.09, 15:54 Może wypchnijmy nauczyciela W-F do europarlamentu:) Jak zobaczyłem na ulotkach wyborczych, że województwem rządzą nauczyciele W-F, a krajem historycy, to od razu zacząłem ciepło myśleć o emigracji. Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re: PiS traci wschód? 01.06.09, 16:02 Mam swój typ i nie jest to nauczyciel WF:) Historykow z racji wykształcenia lubię. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy pisowska menda prowadzi?! 01.06.09, 16:56 Ku...ki wygra na Podlasiu? Smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
niewzruszonyporuszyciel Re: pisowska menda prowadzi?! 01.06.09, 21:33 Trzeba byc niezlym glabem aby go odhaczyc podczas wyborow.Kalmczuszek taki sam jak zwierzchnicy.Pewnie na finiszu strzeli jakies pomowienie dla kurażu. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_llatarnika Re: PiS traci wschód? 01.06.09, 21:50 Chciałem olać te wybiory, ale chyba zmienię zdanie bo wasza kulturka polityczna mnie urzekła, głąby... Odpowiedz Link Zgłoś