Gość: portakal IP: *.chello.pl 28.12.05, 00:46 witam mam prosbe o podanie nazw biur podrozy ktore organizuja wczasy na tureckim(polnocnym) cyprze, z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ruzia Re: północny cypr IP: *.crowley.pl 28.12.05, 11:13 Polnocny Cypr ma w swojej ofercie letniej Itaka ,ale drozej niz poludniowa czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portakal Re: północny cypr IP: *.chello.pl 28.12.05, 15:47 bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
amigo50 Re: północny cypr 30.12.05, 02:21 Północny Cypr jest miejscem, które intryguje mnie już od kilku lat i od kilku lat szukam sensownej możliwości wyjazdu w to miejsce. Wątek ten poruszałem już na tym forum kilkakrotnie i w zasadzie nie znalazłem żadnych podpowiedzi do wykorzystania. Interesuje mnie oczywiście pobyt dłuższy niż jednodniowa wycieczka z południowej części Cypru. Kontaktowałem się w tej materii także z niemieckimi biurami. Także z biurami prowadzonymi w Niemczech przez Turków i to właśnie oni podpowiedali mi rozwiązanie wydaje się najsensowniejsze. Pojechać do Turcji, z Turcji udać się na Cypr północny i tam sobie coś znaleźć, co podobno jest zupełnie bezproblemowe. Jeżeli ktoś zna inne, lepsze rozwiązanie - ja także z niego chętnie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Północny Cypr... IP: *.crowley.pl 30.12.05, 08:07 > Wątek ten poruszałem już na tym forum kilkakrotnie i w zasadzie nie znalazłem > żadnych podpowiedzi do wykorzystania... Żadnych?! Uważam, że informacje na świetnej stronie, którą Ci już podpowiadałem na Forum, pozwalają na samodzielne zorganizowanie wyjazdu na Cypr Północny (jeśli nie chcesz jechać z Itaką), ale chyba nie chcesz ich wykorzystać?... www.cypnet.co.uk/ncyprus/tourism/tourist.html bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joa Re: północny cypr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:55 A po co przez turcję? przeceiz pmożna swobodnie poleciec na południowy cypr i po prostu przejechac na pólnocna stronę. Adresy do ośrodków,biur, willi są na europejskich portalach turystycznych, głównie z UK bo północ cypru to chyba ich zaplecze wypoczynkowe, normalnie anglik anglika anglikiem pogania. bardzo wdzięcznie mieszkało mi się w Kyrenii.polecam a leciałam z pragi do larnaki, tyle ze latem, nie wiem jak teraz, co i skąd tam lata. Odpowiedz Link Zgłoś