eni.20 18.06.09, 21:25 gdzie mozna zrobic taki zabieg profesjonalnie?marzą mi się naturalnie wyglądajace fale.Czy znacie dobrego fryzjera od takich zabiegow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedyny.antykompeter Re: trwała ondulacja 19.06.09, 11:51 Zapytaj antykompetera. On wszystko wie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: trwała ondulacja 19.06.09, 12:03 jedyny.antykompeter napisał: > Zapytaj antykompetera. > On wszystko wie. Mylisz się. To stachkonwa wszystko wie najlepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: trwała ondulacja 19.06.09, 13:25 Tak. W przeciwieństwie do ciebie mam więcej PRZYWILEJI:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.prawdziwy.antykompeter Re: trwała ondulacja 19.06.09, 14:13 jedyny.antykompeter napisał: > Zapytaj ......... A co? Chcesz sobie trwałą ondulację zrobić? To mnie nawet nie dziwi, zważywszy na twoją nieustającą niechęć do........ Sam wiesz do kogo, he he he....... Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka50 Re: trwała ondulacja 19.06.09, 15:11 Ja kiedyś miałam ochotę na takie włosy ale obeszłam może z 10 salonów fryzjerskich i nigdzie nie chciano/umiano czegoś takiego zrobić. Jedynie w Welli na Sienkiewicza jest taka możliwość teoretycznie, choć praktycznie nie - mi nie wyszło to na włosach. Fale po pierwszym myciu się rozeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
eni.20 Re: trwała ondulacja/do iwonki50 19.06.09, 20:50 dziekuje za odp,juz wlasnie doczytalam ze takie cos malo komu wychodzi. a zwykla trwala ( sa jakies rodzaje kwasna,ziolowa,aminokwasowa) wiesz gdzie dobrze robia? Odpowiedz Link Zgłoś