Dodaj do ulubionych

CZY KTOŚ W BIAŁYMSTOKU WIDZIAŁ PŁUG ŚNIEŻNY

IP: 212.33.86.* 15.12.03, 13:54
Sypie od rana a ja cały dzien brne w sniegu na naszych ulicach czy ktoś do
choley dzwonil do drogowcow i powiedzial im ze pada snieg bo moze nie
wiedza???
Obserwuj wątek
    • Gość: Z. Drogowiec Re: CZY KTOŚ W BIAŁYMSTOKU WIDZIAŁ PŁUG ŚNIEŻNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:27
      A co to jest „pług śnieżny”???

Zaskoczony drogowiec
      • Gość: grzesiek Re: CZY KTOŚ W BIAŁYMSTOKU WIDZIAŁ PŁUG ŚNIEŻNY IP: 212.33.86.* 15.12.03, 14:33
        to takie cos co robi brum brum i sype sniegeiem z ulicy na przechodniów
        • Gość: |andy| Re: CZY KTOŚ W BIAŁYMSTOKU WIDZIAŁ PŁUG ŚNIEŻNY IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 15.12.03, 20:06
          Gość portalu: grzesiek napisał(a):

> to takie cos co robi brum brum i sype sniegeiem z ulicy na przechodniów

Buehehehehehehehe, niezłe :)))
          A pług widziałem, około 13:40 na skrzyżowaniu przy Turkusie, ale nie zgarniał
          błota pośniegowego, ani nie sypał, poprostu sobie jechał.

Pozdrawiam
          Andrzej
    • Gość: bartek ODW... się od DROGOWCÓW!!! IP: *.light.csk.pl 15.12.03, 23:19
      jeżeli do kogoś możecie miec pretensje to tylko do władz miasta! Nie jestem
      drogowcem i nie jestem z nikim z nich spokrewniony ale wkurzają mnie notoryczne
      artykuły pt. zima zaskoczyła drogowców, ciągłe narzekania itd itp. jak śnieg
      pada to naturalne jest że robi sie biało! A jak mają odśnieżać ulice w centrum
      przy takim dużym natężeniu ruchu! Poza tym kolejna kwestia - mogą mieć w dupie
      że pada bo odśnieżyć muszą do 2 godzin po opadach, więc jak pada to nie
      narzekajmy - lepiej samemu odśnieżyć samochód i bez nerowoych ruchów za
      kółkiem - szyby, światła, dach - aby na innych nie sypało z naszych samochodów.
      Poza tym jak jest biało na ulicach to mi się PODOBA i fajnie jest oglądać jak
      pseudo dresiarscy rajdowcy gubią się na odrobince śniegu!!!
      • Gość: anka1 Re: remedium :) IP: 212.33.74.* 16.12.03, 08:49
        byc moze cos sie zmieni jak poszkodowani kierowcy i polamani piesi zaczna
        masowo podawac odpowiedzialnych za odsniezanie do sadow i wystepowac o
        odszkodowania. tylko najpierw jeszcze nasze sadownictwo trzeba odsniezyc :)
        • Gość: knur Re: remedium :) IP: *.man.bialystok.pl 16.12.03, 09:46
          anka1: "byc moze cos sie zmieni jak poszkodowani kierowcy i polamani piesi
          zaczna
          masowo podawac odpowiedzialnych za odsniezanie do sadow i wystepowac o
          odszkodowania. tylko najpierw jeszcze nasze sadownictwo trzeba odsniezyc :)"

i ogrodnictwo tyz!
          • Gość: anka1 Re: remedium :) IP: 212.33.74.* 16.12.03, 12:40
            :)))
            napisze wyrazniej : sądownictwo.
            :)
            ogrodnictwo jest na lepszym poziomie:)))
      • Gość: Mysza Re: ODW... się od DROGOWCÓW!!! IP: 212.33.95.* 16.12.03, 10:13
        >Poza tym jak jest biało na ulicach to mi się PODOBA i fajnie jest oglądać jak
        >pseudo dresiarscy rajdowcy gubią się na odrobince śniegu!!!

Fajnie, o ile nie zrobią Ci garażu z bagażnika. Ja tam nie lubię zimy odkąd
        skończyłem podstawówkę.
        • Gość: znów ja Re: ODW... się od DROGOWCÓW!!! IP: *.light.csk.pl 16.12.03, 15:15
          a od czego masz ubezpieczenie??
          • Gość: anka1 Re: ODW... się od DROGOWCÓW!!! IP: 212.33.74.* 16.12.03, 15:37
            oj chyba nie miales pierepalek z tzw. zakladami ubezpieczen ...
            • Gość: znowu ja Re: ODW... się od DROGOWCÓW!!! IP: *.light.csk.pl 16.12.03, 15:41
              jak nie... a jak się dorobiłem ;))) pozdrawiam
          • Gość: Mysza Re: ODW... się od DROGOWCÓW!!! IP: *.iig.pl / *.iig.pl 16.12.03, 17:30
            A co powiesz na sytuację, że samochód ma większą wartość sentymentalną niż
            materialną ? Pieniądze to nie wszystko.
            • Gość: Arturro Re: ODW... się od DROGOWCÓW!!! IP: *.tkb.net.pl 16.12.03, 21:52
              hehehehe dobre sobie, typowo babskie gadanie. Czym wiec jezdzisz ? czarna
              wolga, trabantem, syrenka, garbusem a moze warszawa?
              • Gość: Mysza Re: ODW... się od DROGOWCÓW!!! IP: *.iig.pl / *.iig.pl 16.12.03, 22:41
                Dlaczego babskie ? Nie sugeruj się nickiem, bo g... wiesz o mnie i moim
                samochodzie.
                Jest to Trabant (udał ci się strzał), ale ma swoją historię.
                Ale jak ktoś jest zaślepiony reklamami, to na pewno pewnych spraw nie zrozumie,
                więc nie będę klawiatury strzępił.
                • Gość: Arturro Re: ODW... się od DROGOWCÓW!!! IP: *.tkb.net.pl 16.12.03, 23:35
                  Jaka nerwowa osobka, g.. wiem i g.. mnie to obchodzi. Pewnie twoj trabant jest
                  darem od samego Honekera, tak bardzo go kochasz. Tylko ze jego miejsce jest na
                  zlomie ewentualnie w muzeum a nie zawalasz drogi takim zlomem. Nie wiem co do
                  tego maja reklamy. Samochod to tylko rzecz, kupa blach silnik i plastiki wiec
                  nie marudz o sentymantach.
                  • Gość: Mysza Re: ODW... się od DROGOWCÓW!!! IP: *.iig.pl / *.iig.pl 17.12.03, 00:56
                    Twoje miejsce jest na śmietniku historii ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka