darkelf1
22.07.09, 00:42
Ostrzegam przed tą firmą!!!
W maju 2008 roku zleciłem Firmie TMG Granity Tomasz Mioduszewski zam. Wola Zambrowska 4D, 18-300 Zambrów wykonanie pomnika o wymiarach 270x245 cm z granitu. Pan Mioduszewski przyjechał do mnie i pojechaliśmy na cmentarz obejrzeć miejsce gdzie stanie pomnik, po drodze do miejsca w którym ma stać pomnik pokazałem panu Mioduszewskiemu kilka nagrobków z jakiego granitu ma być mój nagrobek. Pan Mioduszewski zapewnił mnie, że będzie taki granit jak pokazuję. W tym dniu dałem zaliczkę, a cała kwota za pomnik miała wynieść kilkanaście tys. zł. Pan Mioduszewski postawił pomnik w sierpniu 2008 roku. Budowa nagrobka była prowadzona w dni pochmurne i deszczowe w związku z tym na granicie nie było widać żadnych skaz. Po wykonaniu nagrobka Pan Mioduszewski zwrócił się do mnie o zapłatę, która uregulowałem w całości, ale zastrzegłem, że o ile będzie coś nie tak to on to poprawi, to na moje słowa Pan Mioduszewski odpowiedział, że będę zadowolony i będzie wszystko dobrze. Jednak z chwilą poprawy pogody na nagrobku pojawiły się plamy, więc zwróciłem się do Pana Mioduszewskiego o poprawienie tej skazy. Pan Mioduszewski zapewniał mnie od początku września, że wymieni płyty ze skazą z nagrobka, ale jak do tej pory nie zrobił tego i tylko zwodzi mnie podając coraz to inny termin. Według mnie pomnik nie został wykonany z jakości granitu takiego, jaki pokazywałem Panu Mioduszewskiemu i do tej pory płyty na pomniku nie zostały wymienione! A p Mioduszewski cały czas twierdzi ze nie ma czasu na wymianę owych płyt a ja czuję się OSZUKANY!!!!