963963k 07.01.04, 16:34 Moje motto na zycie to :aby zycie mialo smaczek ,raz dziewczynka raz chlopaszek. Jestem bisexualista i nie ukrywam ze lubie sie kochac tak z kobietami jak i mezczyznami.Czy sa podobmi ktorzy tak mysla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angoulene [...] 07.01.04, 16:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: ej, admin, to mialo wywolac dyskusje ;)))))) IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.04, 21:00 kjbkjbklbvk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Ja... IP: *.era.pl 07.01.04, 16:39 ...tak nie mysle. Wydaje sie byc zdrowym facetem Ale... BzT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 963963K Re: Ja... IP: *.adsl.xs4all.nl 07.01.04, 17:25 ALE CO? ......CZYZBYS SIE WAHAL Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Ja... 07.01.04, 17:54 Zeby zycie mialo smaczek najwazniejszy jest chlopaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Ja... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 20:44 Ale... BzT = Ale... Blues z Toba chociaz jestes bi jasne?!czy dosadniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: zeby zycie mialo smaczek..... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 19:14 mnie chlopcy nie rajcuja, przynajmniej sie do tej pory taki nie pojawil wiec byc moze cos trace, pomysle o tym - tyle tu na forum interesujacych postaci a na razie zycze ci duzo przyjemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
t.king ted 07.01.04, 20:14 pedalskiej natury nie oszukasz!!! p.s. czy odpowiadając na post pedała można zarazić się aids??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ted IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 20:17 t.king napisał: > pedalskiej natury nie oszukasz!!! > > p.s. czy odpowiadając na post pedała można zarazić się aids??? wybacz, ale nie jestem zainteresowany, zwroc sie do autora watku a gdyby mi sie nawet kiedys odwidzialo to gustuje w madrzejszych, sorry Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: ted 07.01.04, 20:21 no to nie będziesz miał kłopotu ze znalezieniem mądrzejszego od siebie; na wszelki wypadek więcej już nie odpisuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ted IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 20:25 t.king napisał: > no to nie będziesz miał kłopotu ze znalezieniem mądrzejszego od siebie; > na wszelki wypadek więcej już nie odpisuję!!! masz racje, jest duzo madrzejszych chociaz sie poocieraj na poczatek bo widze ze ciagnie, moze ci cos skapnie Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: ted 07.01.04, 20:33 no, panowie, jestescie niesmaczni tkingowi Tedzie nic juz nie pomoze, dlatego biega w te i z powrotem z ta swoja sygnaturka, zebymy wiedzieli, ze urodzil sie sam jak umrze, to sam sobie pewnie zrobi trumne a wymiewac sie, tedziku, z mniejszosci seksualnych nie powinienes, widzisz, ze panowie tu... no... no wiesz, wiec, sie nie wtracaj, pomysl lepiej o swojej kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ted IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 20:40 ja tez umiem czytac miedzy wierszami sorry t.king Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.KING Re: ted IP: *.adsl.xs4all.nl 08.01.04, 11:09 CZYTAJAC TWOJ KOMENTARZ STWIERDZAM ZE TWOJ POZIOM INTELEKTUALNY JEST ZEROWY.NIE WIEM KIM JESTES ALE WSPOLCZUJE CI JESLI TO CO NAPISALES BYLO POWAZNIE POTRAKTOWANE.ZYCZE SUKCESOW W TWYM "BOGATYM" ZYCIU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: ted IP: *.adsl.xs4all.nl 08.01.04, 16:49 t.king, Z tym komentarzem o aids to sie chlopie zatrzymales na etapie rozwoju embriona. Na twoja korzysc pomysle grzecznie, ze jedynie stroiles sobie zarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane "Porozmawiaj o AIDS" IP: *.telsten.com / *.telsten.com 08.01.04, 17:00 W wolnej chwili polecam wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7377650&a=7377650 Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: "Porozmawiaj o AIDS" IP: *.adsl.xs4all.nl 08.01.04, 17:14 Dzieki za "tip" LJane, Z ciekawosci pobuszuje po tamtym watku:) Mocne przyjacielskie usciski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane "Porozmawiaj o AIDS" IP: *.telsten.com / *.telsten.com 08.01.04, 17:21 Zawsze można odświeżyć wątek i wnieść w dyskusję trochę twórczego zamętu ;) Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 "Rozmawiam o AIDS" 09.01.04, 04:36 AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: "Rozmawiam o AIDS" 09.01.04, 09:01 AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs No to sobie porozmawialiśmy, genui, prawda? Baaaardzo konstruktywna wymiana zdań. Baaardzo ;) Pozdrawiam jeszcze bardziej serdecznie (od tej konstruktywności ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: "Rozmawiam o AIDS" 09.01.04, 16:25 l_jane napisała: > AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS > AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids > AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs AIDS aids Aids AiDs aIdS aIDS AiDS AIdS AIDs > > No to sobie porozmawialiśmy, genui, prawda? > Baaaardzo konstruktywna wymiana zdań. > Baaardzo ;) Czyli mamy takie samo zdanie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: "Rozmawiam o AIDS" 09.01.04, 16:33 Facet, chcialo ci sie tyle razy pisac jedno slowo? To jest nieswiadome robienie sobie zlej afirmacji. Chyba sie nudziles:)) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: "Rozmawiam o AIDS" 09.01.04, 16:40 > Facet, A kto Tobie powiedzial facet? >chcialo ci sie tyle razy pisac jedno slowo? > To jest nieswiadome robienie sobie zlej afirmacji. > Chyba sie nudziles:)) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: "Rozmawiam o AIDS" 09.01.04, 17:17 To genuine44 jest kobieta? Twoje aut. messages zawsze brzmia: "genuine44 napisal", wiec zalozylem ze mam do czynienia z facetem, ale jesli sie pomylilem to bardzo przepraszam:))) I goraco pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: "Rozmawiam o AIDS" 09.01.04, 17:59 > To genuine44 jest kobieta? Nie jest "prawdziwym" facetem. Czy kobieta? A kto moze byc pewnym czegokolwiek w dzisiejszych czasach? Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: "Rozmawiam o AIDS" 09.01.04, 20:51 genuine44 napisał: > > To genuine44 jest kobieta? > > Nie jest "prawdziwym" facetem. Czy kobieta? A kto moze byc pewnym czegokolwiek > w dzisiejszych czasach? Zgodnie z tendencją wątku, najlepszym wyjściem więc jest biseksualność:) Można regulować sobie zapotrzebowanie w zależności od pory dnia, roku i rodzaju płci jaka w nas w danym okresie sie ujawni:)) Zacznę sie powaznie nad tym zastanawiać. Tak profilaktycznie, bo skoro mówisz, że niczego nie można byc pewnym....(ide do lustra) pozdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: "Rozmawiam o AIDS" IP: *.a2000.nl 10.01.04, 20:06 Bez przesady. Na ulicy od razu widac kto jest kobieta a kto facet. To internet rozmydla sprawe:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: "Rozmawiam o AIDS" 09.01.04, 16:42 prawdziwy_facet napisał: > Chyba sie nudziles:)) On nie ma czasu na nudę. Zbyt inteligentny ;) Mój kochany Homofobek, mój... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Errata 09.01.04, 16:46 Raczej... zbyt YntelYgentny ;) Mój kochany Homofobek, mój... ;) Drogi Homofobek, najdroższy ;) Najulubieńszy ;) No dobrze, już dobrze. Skończyłam. Nie denerwuj się już. Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: "Rozmawiam o AIDS" 09.01.04, 17:20 To on jest jednak facet i na dodatek homofobek?:)) Z calego serca respektuje Gleboko w duchu wspolczuje I jeszcze raz pozdrawiam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJanme Re: "Rozmawiam o AIDS" IP: *.telsten.com / *.telsten.com 09.01.04, 17:22 To jest bardzo sympatyczny, mądry i dobry człowiek i nie dam nic złego na Niego powiedzieć! Poza tym nikt nie jest doskonały, czyż nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: "Rozmawiam o AIDS" 09.01.04, 17:26 Alez w moim stwierdzeniu nie bylo zadnych negatywnych podtekstow:) Znacie sie osobiscie czy tylko przez net? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Znamy się tylko z widzenia... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 09.01.04, 17:29 ... a jednak lubimy się trochę? A może się nie lubimy? (akcent na l.mn.) Nie mówmy o tym. W każdym razie funkcjonujemy tylko i wyłącznie w wirtualnym świecie i tak jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: "Rozmawiam o AIDS" 09.01.04, 16:41 genuine44 napisał: > Czyli mamy takie samo zdanie ? :) ZNOWU? ;) A tak poważnie - przeczytałam sobie ten nasz wątek, w zasadzie dwunickowy o AIDS i zdaje mi się, że temat w TEJ dwunickowej konstelacji został wyczerpany. Będzie następny i następny... Znalałeś TO ode mnie w wątku Iv (tym o kumplu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Nie lubię... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 08.01.04, 00:49 ... osobiście TAK agresywnego "ekshibicjonizmu", który popchnął Pana do napisania tego wątku, ale życze, jak najlepiej. Przede wszystkim Miłości, prawdziwej Miłości. Reszta jest już mniej istotna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Nie lubię... 08.01.04, 00:52 Tia.... Rozstrzelać wszytkich HOMOFOBÓW. KAżdy kto nie lubi, nie akceptuje biseksualizmu jest przestarzaly i nadaje sie na zlomowisko historii. hmmm... na szczescie wiem swoje Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Nie lubię... 08.01.04, 01:27 Boże dziękuję, CI że jestem kobietą! Że dałeś mi wspaniałego mężczyznę i.............. Jak by mnie jaka róózga zmieniła w inną płeć to.................... tylko na księdza!!!!!!!!!! Uwaaga:! Ja jestem homofobem: żaaaaaadnych bab!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Nie lubię... 08.01.04, 01:31 ja tez homofob. Nawet mi ktos to zarzucil na forum tylko 180% w przeciwna strone niz ty elo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Nie lubię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 01:44 matko jedyno! a ja, oprócz męża chce mieć żone!!! tylko nie seksualnie lecz praktycznie oj...żona to fajny wynlazek :))) a! i jeszcze szukam złodzieja czasu, by pare godzin na dobę od niego zakupić... na raty ciekawe nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Nie lubię... 08.01.04, 01:49 taaa doba powinna miec ustawowo 36 godzin. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Nie lubię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 01:57 Poproszę o 48 z czego 3,5 - 4 na sen - jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Nie lubię... 08.01.04, 02:02 tab byle sen sie konczyl miedzy 9-10 a nie o 6.30.......:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Nie lubię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 02:10 stara dobre czasy... teraz nierealne auuuuuuuuuuuuuuuuu! (to wilcza natura głos zabrała) pobudka punkt 7.00 szlag by trafił ten budzik Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Nie lubię... 08.01.04, 02:13 ha gdyby mnie budzil budzik to bym go potrzktowal czyms ciezkim. Ale budzi mnie komorka, a ona nie dosc ze przydatna to jeszcze na firme :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy facet Re: Nie lubię... IP: *.adsl.xs4all.nl 08.01.04, 11:36 A czy w tej firmie tez sami wierzacy ludzi sa, dla ktorych wszystko jest mozliwe?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy facet Re: Nie lubię... IP: *.adsl.xs4all.nl 08.01.04, 11:41 Jeszcze raz powiem, ze jestem pod glebokim wrazeniem twojego motta. Jezeli wszystko jest mozliwe dla wierzacego, to chyba seks z biseksem tez jest dla niego mozliwy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Nie lubię... 08.01.04, 11:49 dla wierzącego jest możliwe wszystko to, w co wierzy. Skoro w coś nie wierzy to nie jest to w mocy jego wiary i może mu się nie udać prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy facet Re: Nie lubię... IP: *.adsl.xs4all.nl 08.01.04, 12:07 Doskonale filozoficzne ujecie problemu:-)) Ale skoro WSZYSTKO jest mozliwe dla wierzacego, to mi sie osobiscie wydaje, ze to w co on NIE wierzy, rowniez zawiera sie w slowie WSZYSTKO. A wiec... ciag dalszy tej konkluzji jest oczywisty. Teraz tylko pozostaje kwestia CHCENIA. Tak wiec wszystko jest dla niego mozliwe w sferze seksualnosci, lecz on skruszony wybiera tylko to, co mu podyktuje dogmat. Nie mam nic przeciwko. To jedynie kwetia wyboru ograniczen. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Nie lubię... 08.01.04, 12:58 chcenie, chcenia pewnie brak skoro w to nie wierzy, ba! wiara umożliwi mu powstrzymanie się od tego :) To wszystko z motta Ivicy raczej zamyka się w obszarze wiary, to na co ona pozwala, czego dotyczy i masz rację czego zabrania. Ale to chyba nie kwestia ograniczeń, lecz zachowania granicy-jakieś i gdzieś mieć w końcu trzeba, zeby nie wylecieć za barierkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy facet Re: Nie lubię... IP: *.adsl.xs4all.nl 08.01.04, 13:21 Ja po prostu bardzo doslownie (i z zartem) zinterpretowalem to niebiansko powazne motto, ktore brzmi: "Wszystko jest mozliwe dla wierzacego", a nie: "Wszystko w co wierzy wierzacy jest dla niego mozliwe" :-) Ale rozumiem twoj punkt widzenia... A dlaczego wypadniecie poza barierke, o ktorej wspominasz, mialoby byc czyms niewskazanym? W naszej zyciowej ewolucji sami sobie wyznaczamy granice, ktore czesto pozniej w miare dojrzewania weryfikujemy. Horyzonty myslowe sie poszerzaja albo zwezaja. Cos co kiedys lub gdzies bylo niecenzuralne, teraz lub gdzieindziej nie jest odskokiem od tak zwanej normy. Chetnie pogadal bym z toba w cztery oczy. Grrrrrrrrrr.........:-) PS A odnosnie tego pana od motta. Mocna wiara na pewno tez umozliwila mu znalezienie pracy, w ktorej ma komorke za darmo. Super! Tak trzymac! Od zaraz zaczynam duchowe afirmacje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Nie lubię... 08.01.04, 13:39 Wyczułem tą żartobliwą nutkę czepialstwa, nie bój się ;) Patrząc stricto rzeczowo na nie, można wiele powiedzieć, ale chyba nie o to nam chodzi? Pytasz dlaczego wypadnięcie jest złe czasem? Właśnie dla tego co piszesz potem> kiedyś były jakieś normy przez to i owo w dziejach poszły one daleko w pole. Mamy teraz przyzwolenie na kupę rzeczy, które tak naprawdę nie powinny mieć miejsca. Jest to czasem niezddrowe, niebezpieczne, niesmaczne, lub najzwyczajniej dla niektórych nieetyczne. Dla tego myślę, że pewne granice powinny być nieprzekraczalne, ale chyba coraz częściej padają. Wczoraj widziałem hym jak to odmienić ;D no film z Honk-Kongu o tym jak facet sprzedał swój własny pogrzeb reklamodawcom. Śmierć to chyba jeszcze jeden z ostanich bastionów które jako tako się trzymają, ale jak widać i ten niedługo padnie-czy to dobre? Na moje raczej nie. Wolnośc wolnością, ale samopas przeradza się w anarchię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy facet Re: Nie lubię... IP: *.adsl.xs4all.nl 08.01.04, 14:54 Krotoss, tutaj zaniemowilem czytajac twoj text, poniewaz masz ABSOLUTNA racje, ale ty siegasz spojrzeniem troche za daleko. To, ze etyka gdzies sie zagubila w dziejach swiata jest wielka prawda. Mnie tez drazni np, ze w miastach zachodnioeuropejskich smieci rzuca sie prosto na ulice. Jednak rozsmiesza mnie fakt, ze w Polsce wystarczy napisac na forum, ze ktos jest BI albo homo i juz kij w mrowisko, zaraz ktos taki jest nieetycznym prowokatorem, agresywnym zboczencem, juz jest ukrzyzowany za nachalnosc, sodome-gomore, zwyrodnienie, koniec swiata, upadek moralnosci itp. A ta moralnosc prawde mowiac chyba nigdy krystalicznie czysta nie byla. Ja pracuje wsrod ludzi, gdzie nikt sie nie obawia powiedziec, ze w weekend zarwal dziewczyne albo chlopaka na jedna noc. To sie traktuje jako informacje, ktora nie wywoluje skokow adrenaliny. Oczywiscie nikt potem nie zwierza sie ze szczegolow, ani nie uzywa wulgarnych slow. Nie widze w tym upadku etyki. To jest wedlug mnie zdrowe, bezpruderyjne podejscie do seksualnosci czlowieka, ktora jest wazna, choc czesto ignorowana i napietnowana. Wydaje mi sie, ze jeszcze duzo wody w Wisle uplynie zanim Polacy troche zrelaksuja sie w tej kwestii, a dobrze by bylo:) Zmniejszyla by sie agresja. PS Poza tym seksualogia dawno temu wyjasnila, ze ci co najbardziej walcza o moralnosc lub czepiaja sie odmiennosci, sami maja nieuregulowane zycie seksualne, tudziez frustrujace ciagotki do tej samej plci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Nie lubię... 08.01.04, 13:45 Gość portalu: Prawdziwy facet napisał(a): > PS A odnosnie tego pana od motta. Mocna wiara na pewno tez umozliwila mu > znalezienie pracy, w ktorej ma komorke za darmo. Super! Tak trzymac! Od zaraz > zaczynam duchowe afirmacje:-) ok widze ze wokol mnie krazysz wiec o co ci chodzi?? Zazdroscisz komórki?? JA jej nie traktuje jako luksusu tylko jako zwyklego narzedzia pracy. A swoja droga krazysz krazysz czytasz wiele postow. O co ci chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy facet Re: Nie lubię... IP: *.adsl.xs4all.nl 08.01.04, 14:19 Czytam, bo sie nudze w pracy:) Komorke tez mam. (Jaka masz marke? Ja mam Sony Ericsson Z-600). Nie zlosc sie. Rozsmieszylo mnie twoje motto, gdyz na forum, w ktorym mnostwo glupot ludzie wypisuja, taki werset z Biblii pasuje w zestawieniu z reszta komentarzy, jak przyslowiowa piesc do oka. Pozdrawiam mocno i serdecznie:-) Pozwolisz, ze jeszcze sobie po tym forum troche pokraze? Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Nie lubię... 08.01.04, 02:35 aj ześ gupioś, z babami uważej - pożyteczne toto aleć fałszywe, no tak do roboty- pranie, sprzątanie i inne- to jeszcze a ino niech nie godo za duzo boć to diabelskie nasienie... Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Nie lubię... 08.01.04, 02:37 eee tam gadasz, mieszkam z jedna i nie narzekam, a nawet bym oktutnie wkuty chodzil jak by jej nie bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Nie lubię... 08.01.04, 07:19 Ja tak nie powiedziałam. Przysłuchaj się sobie, Iv. Gdy tylko ten temat wypływa "na powierzchnię" od razu włącza Ci się tryb podniesiony głos. Nie zaczepiaj, bo ja zwady nie szukam. Pozdrawiam i jeśli mogę prosić - nie odpowiadaj na ten post. Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Pozdrowienia, SZCZERE pozdrowienia zawsze w cenie 08.01.04, 09:35 Pozdrawiam, Iv ;) PS: Chodzi mi o to tylko i wyłącznie, że czasem mam już serdecznie dość tej wojny pozycyjnej. Wszystko juz chyba zostało powiedziane w tym względzie, więc... po co się kłócić? Oboje mamy prawo do swojego stanowiska. Szanuję Twoje, choć nie muszę go rozumieć. I vice versa, prawda? ;) Tak niech zostanie. Wystarczy Osób sukcesywnie zatruwających atmosferę tego foroom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Wyjaśnienie ;) 08.01.04, 09:49 Pierwszego postu mi nie wkleiło a że uznałam go za ważny - napisałam jeszcze raz ;) Drugiego można nie czytać ;) (generalnie to samo) Pozdrawiam @ll z harcerskim pozdrowieniem "Czuj, czuj, czuwaj" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Pozdrowienia, SZCZERE pozdrowienia zawsze w cenie 08.01.04, 09:47 Pozdrawiam więc ;) PS: Reasumując (celowo w PSie) Czasem czuję się zmęczona tą wojną pozycyjną, której znamiona na TYM etapie historii naszego foroom są już tak oczywiste, że nic nie jest w stanie tego podważyć. Szanuję Twoje stanowisko, Iv, choć nie do końca się z nim zgadzam, bo go po prostu nie rozumiem. Ale to chyba naturalne, więc nie ma się nad czym zbytnio rozwodzić. Szanuję, choć nie rozumiem. Z drugiej strony czasem sobie myślę, że jednak ja mam większe możliwości ku temu, by zrozumieć Ciebie, niż Ty mnie. Zostawmy to jednak. Dobrze jest, jak jest. Wszystko już zostało powiedziane, czyż nie? Reszta między wierszami ;P Dobrego dnia, s. Iv ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 963963K Re: Nie lubię... IP: *.adsl.xs4all.nl 08.01.04, 11:24 SMUTNE ZE JEST TYLE HOMOFOBOW CZYZ NIE. DZIEKUJE ZE POPARCIE BISEKSUALISTOW.SWIAT JEST CUDNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy facet Re: Nie lubię... IP: *.adsl.xs4all.nl 08.01.04, 11:28 Co jest niby mozliwe dla wierzacego? Jestes za czy przeciw? Seks jest piekny i nie ma znaczenia z kim, jesli obie osoby tego chca. Szkoda, ze w PL-u ludzie nie chca docenic jego uroku. Chetnie zaspokoje potrzeby tego delikwenta, ktory zapoczatkowal ta dyskusje. Pozdrowienia z Madrytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Smaczek IP: 217.97.147.* 08.01.04, 08:25 Kobiety mają innę optykę przestrzenną i rozumiem ich pociąg do facetów, ale facet do faceta? Brrrrrrrrrrrrrrr. Staram się zrozumieć homo, ale jak się ma porównanie z obojgiem płci (tak jak bi), to oczywiste chyba powinno być, że kobiałki to esencja życia i niec się nie może porównać. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Smaczek 08.01.04, 11:06 wiekszosc kobiet jest biseksualna, a bierze sie to z tego, ze jako niemowleta maja kontakt z kobiecym cialem - swojej matki, wien nie obrzydza ich widok piersi np mezczyzni za to sa nieprzyzwyczajeni do meskiego dotyku, dlatego tak trudno im zaakceptowac czy wyobrazic sobie bez obrzydzenia kontakt dwoch mezczyzn, stad wsrod facetow jest wiecej homofobow dopoki homofob jednak nie biega z bejsbolem (takze slownym) i nie chce nikogo 'leczyc' czy 'nawracac', moze sobie byc homofobem, bo takimgo stworzyla natura hmoseksualisci nie powinni jednak wyrazac sie pogardliwie o heterykach tak, jakby ci ostatni mieli klapki na oczach i nie zauwazali czy doswiadczali jakiegos wspanialego stanu (homoseksualizmu), ktory dany jest tylko wybranym, niezwyklym jednostkom Odpowiedz Link Zgłoś
kuczi [...] 08.01.04, 11:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Smaczek 08.01.04, 11:12 wsn napisała: > dopoki homofob jednak nie biega z bejsbolem (takze slownym) i nie chce nikogo > 'leczyc' czy 'nawracac', moze sobie byc homofobem, bo takimgo stworzyla natura dopóki homo czy bi seksualista, nie zacznie biegać z susiakiem i nie chce nikogo 'leczyć' i 'nawracać', dopóki w jakiś paradach nie będzie mi odstawiał orgii przed domem, może być sobie bi czy homo, jak go to ostanio moda stworzyła (pomijam tych z genami krzywymi). Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Smaczek 08.01.04, 11:21 KroTi ;) Piękniej tego ująć nie można było, wiesz? Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Smaczek 08.01.04, 20:13 krotoss: >dopóki homo czy bi seksualista, nie zacznie biegać z susiakiem i nie chce >nikogo 'leczyć' i 'nawracać', dopóki w jakiś paradach nie będzie mi odstawiał >orgii przed domem, może być sobie bi czy homo, jak go to ostanio moda stworzyła >(pomijam tych z genami krzywymi). a to dokonczyles po prostu moj post, o to mi wlasnie chodzlo w ostatniej jego czesci ;) napisalam to tylko w nieco bardziej zakecony sposob podobne zdanie mam zreszta na temat akwizytorstwa i propagandy jehowow niech sobie beda, ale mi d. nie zawracaja na sile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 08.01.04, 12:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek powtórka. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 08.01.04, 12:31 no dobrze, to spróbuję bardziej oględnie. poprzednia laurka widac była zbyt radyklana w wyrazie: qczi,wiosenko, ange-coś tam. mam nadzieję,ze i tym razem świetnie zadowoliłem twoją potrzebę bycia pomiataną. liczę także na jakies uogólnienie w sprawie kwestii, czy młode kobiety lubią byc teraz pomiatane, a jak nie są- nudzą się i robią wszystko by dalej być. czy to tylko taki rzadki typ kobiety nie majacej szacunku dla samej siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: powtórka. 08.01.04, 20:50 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > no dobrze, to spróbuję bardziej oględnie. > poprzednia laurka widac była zbyt radyklana w wyrazie: > qczi,wiosenko, ange-coś tam. mam nadzieję,ze i tym razem świetnie zadowoliłem > twoją potrzebę bycia pomiataną. > liczę także na jakies uogólnienie w sprawie kwestii, czy młode kobiety lubią > byc teraz pomiatane, a jak nie są- nudzą się i robią wszystko by dalej być. > czy to tylko taki rzadki typ kobiety nie majacej szacunku dla samej siebie. ??? nie wiem, o co ci biega, tyiarku racz jednak zauwazyc, ze nie jestemy w burdelu, tylko na forum jesli kiedykolwiek mialabym ochote zostac spomiatana, udalabym sie do wspomnianego przybytku i zatrudnila meska kurwe, ale taka z jajami jak sam widzisz, nie spelniasz podstawowego warunku (i nie mam tu na mysli zatrudnienia w domu publicznym, nie twierdze tez oczywiscie, ze tam pracujesz, wiec nie wyj) jestem na forum oczekuje dyskusji przedstawiam swoje zdanie jesli masz odmienne, wyraz je jesli masz podobne, milo mi jesli nie masz zadnego zdania, a przychodzisz tu tylko, zeby kims popomiatac, informuje uprzejmie, ze mnie to nie kreci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek tylko sie nie rozpłacz teraz-chwila szczerosci IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 08.01.04, 21:11 > nie wiem, o co ci biega, tyiarku -słowo klucz-"polewka" teraz to z ciebie wszyscy mają polewkę. smutno, nie ? > racz jednak zauwazyc, ze nie jestemy w burdelu, tylko na forum > jesli kiedykolwiek mialabym ochote zostac spomiatana, udalabym sie do > wspomnianego przybytku i zatrudnila meska kurwe, ale taka z jajami > jak sam widzisz, nie spelniasz podstawowego warunku (i nie mam tu na mysli > zatrudnienia w domu publicznym, nie twierdze tez oczywiscie, ze tam pracujesz, > wiec nie wyj) -racz równiez to zauważyć: po dalej robić za szmatę (wcale nie powiem,ze rodem z burdelu wiec nie wyj) i szukac na siłę polewki,gdy juz dawno role się odwróciły,wszyscy z których mogłas robić polewkę juz nie piszą. zostałem ja. I to ja robie z ciebie teraz polewkę ( w dodatku na twoje własne zyczenie- za kazdym razem ty dajesz impuls do zabawy ), a ci co nie piszą cieszą sie z tego i trzymają kciuki by moje razy wychowawcze były jak najbolesniejsze i odniosły jak najbardziej edukacyjny skutek. tak będzie, słodka idiotko. tak będzie ! reszta w twoim poscie to kłamstwa. wcale nie oczekujesz dyskusji,wcale nie przedstawiasz swojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek errata IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 08.01.04, 21:21 nie wiem, o co ci biega, tyiarku -słowo klucz-"polewka" teraz to z ciebie wszyscy mają polewkę. smutno, nie ? > racz jednak zauwazyc, ze nie jestemy w burdelu, tylko na forum > jesli kiedykolwiek mialabym ochote zostac spomiatana, udalabym sie do > wspomnianego przybytku i zatrudnila meska kurwe, ale taka z jajami > jak sam widzisz, nie spelniasz podstawowego warunku (i nie mam tu na mysli > zatrudnienia w domu publicznym, nie twierdze tez oczywiscie, ze tam pracujesz, > wiec nie wyj) -racz równiez to zauważyć: po co dalej robić za szmatę (wcale nie powiem,ze rodem z burdelu wiec nie wyj) i szukac na siłę polewki,gdy juz dawno role się odwróciły,wszyscy z których mogłas robić polewkę juz nie piszą. zostałem ja. I to ja robie z ciebie teraz robię polewkę ( w dodatku na twoje własne zyczenie- za kazdym razem ty dajesz impuls do zabawy ), a ci co nie piszą cieszą sie z tego i trzymają kciuki by moje razy wychowawcze były jak najbolesniejsze i odniosły jak najbardziej edukacyjny skutek. tak będzie, słodka idiotko. tak będzie ! reszta w twoim poscie to kłamstwa. wcale nie oczekujesz dyskusji,wcale nie przedstawiasz swojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: errata 09.01.04, 12:28 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > -słowo klucz-"polewka" > teraz to z ciebie wszyscy mają polewkę. > smutno, nie ? wrecz przeciwnie - wesole ;) kogo miales na mysli? bo na razie racej wszyscy widza, ze wdajesz sie w pyskowki, masz zreszta przy tym niezla radoche nikt chyba tez taczej nie wierzy w 'misje edukacyjna', ktora sie tu zaslaniasz :) Z TYM, ze ja sie z tym nie ukrywam no, ale jesli wejdziesz miedzy wrony... tyciarku. niniejszym olaszam swa misj edukacyjna, w ktorej bede tepic twoje chamstwo i prostactwo, a takze klamliwosc i hipokryzje. no i twoja glupote, ofkors. moglabym jeszcze dorzucic ortografie, ale to juz chyba by cie przeroslo ;) > I to ja robie z ciebie teraz robię polewkę ( w dodatku na twoje własne > zyczenie- za kazdym razem ty dajesz impuls do zabawy ) tere-fere; czasami po prostu dopiero po jakim czasie odpisuje na twoj obrazliwy w stosunku do mnie post , a ci co nie piszą > cieszą sie z tego > i trzymają kciuki by moje razy wychowawcze były jak najbolesniejsze i odniosły > jak najbardziej edukacyjny skutek. buhaha kogo niby masz tu na mysli ;) > reszta w twoim poscie to kłamstwa. > wcale nie oczekujesz dyskusji,wcale nie przedstawiasz swojego zdania. dziza chlopcze, jakiego matola z siebie robisz, poczytaj wszystkie moje posty, oprocz pyskowek z tob co i rusz przedstawim gdzies swoje zdanie. i nie traktuj takich postow jako zaproszenia do pyskowki. chyba, ze jestes za glupi, zeby rozroznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: errata IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 10.01.04, 00:07 kto mieczem wojuje,ten od miecza ginie. i to było wszystko w temacie mojej reakcji na twoje chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: errata 10.01.04, 00:51 wybacz, ataowac mnie zaczales pierwszy ty. kilka miesiecy temu, w poscie 'tour pod moim blokiem' tam tez blysnales chamstwem w stosunku do mnie po raz pierwszy. i ty pierwszy, nie ja. ja zreszta staram sie ciebie szanowac z szacunkiem, ale to juz tylko kurtuazja, a nie klasa mojego adwersarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek zapafne IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 10.01.04, 00:58 jestem na forum oczekuje dyskusji przedstawiam swoje zdanie jesli masz odmienne, wyraz je jesli masz podobne, milo mi jesli nie masz zadnego zdania, a przychodzisz tu tylko, zeby kims popomiatac, informuje uprzejmie, ze mnie to nie kreci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: zapafne IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 10.01.04, 01:11 swoją drogą,znalazłem ten wątek. ponownie utwierdziłem się też w przekonaniu,ze sporo ci się wydawało. odswieżsobie pamiec bo zawodna. tak zawodna jak i radcy, a tacy jestescie z siebie dumni . sporo was łączy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7903091&v=2&s=0 np to,ze najwazniejsze jest dla was zaisnienie faktu. nie jego ciezar. nawet gdyby uznac moje: --to jest pikuś. rzecz sporadyczna. mnie bardziej przeraża wędrowanie autobusem ( z autobusem ?) czy wycieczka do marketu po serek za 2 żłote i poprawianie sobie humoru-gdy nie ma- 10 kilogramami niepotrzebnych rzeczy. to dopiero jest problem społeczny. ...chamskie to jak sie ma ten- i podobne- przejaw chamstwa wobec twoich wyczynów z podszywaniem się, ogladaniem czyjejs korespondencji prywatnej, uzywaniem (obojetnie czy za wiedzą czy bez jego wiedzi) czyjego komputera ? co ty chcesz przeciwstawiac ? coż za żałosne i dziecinne tłumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: zapafne 10.01.04, 21:41 arek o tycim rozumku: > ...chamskie to jak sie ma ten- i podobne- przejaw chamstwa wobec twoich > wyczynów z (..) uzywaniem (obojetnie czy za wiedzą czy bez jego wiedzi) czyjego komputera ? kwiatuszku, skleroza doskwiera? sam korzystales i to pewno wiecej razy niz ja ze wspomnianego komputera. > coż za żałosne i dziecinne tłumaczenia. coz za zalosne i dziecinne zarzuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: errata - hhhh IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 22:28 miszczu, moze bys jakis wieczorowy kurs pedagogiczny najpierw skonczyl bo wybacz jesli uraze twoje fruwajace ego ale nauczyciel to z ciebie dupny no chyba ze to wyzsza szkola chamstwa i prostactwa, w takim razie przepraszam pana profesora nieustajace buzi --- My tu byli i lali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: errata - hhhh IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 09.01.04, 23:57 > nieustajace buzi -fuj. oblecha.chamstwo. przyhamuj z tym jęzorem, tak na pierwszej randce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: errata - hhhh IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 00:26 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > > nieustajace buzi > -fuj. oblecha.chamstwo. > przyhamuj z tym jęzorem, tak na pierwszej randce ? to tylko przyjacielski cmok, nie bede przeciez rywalizowal z TAKIM rywalem Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Do wszytkich dziewczyn 08.01.04, 12:17 MAM TAKIE PYTANIE. Lisiczko, Euro, elodio, dejaVu, notrio, beat, basiu, #kasiu, cygne, milak, i inne przedstawicielki plci pieknej czy czujecie sie biseksualne??. Forumowiczka qczi stwierdzila "wiekszosc kobiet jest biseksualna, a bierze sie to z tego, ze jako niemowleta maja kontakt z kobiecym cialem" Czy jestescie wsród tej "wiekszosci" ??????? czy moze jak ja wsrod heretykow - jak to opisala qczi heteroseksualistow qczi napisala: > hmoseksualisci nie powinni jednak wyrazac sie pogardliwie o heterykach tak, > jakby ci ostatni mieli klapki na oczach i nie zauwazali czy doswiadczali > jakiegos wspanialego stanu (homoseksualizmu), ktory dany jest tylko wybranym, > niezwyklym jednostkom Czyli co homo juz sa normalini a ja np. jestem heretykiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy facet Re: Smaczek IP: *.adsl.xs4all.nl 08.01.04, 11:47 A gdzie tam! To wszystko tylko kwestia czucia. Z facetem tez moze byc super. Przyjedz do Hiszpanii, to ci udowodnie. Juz taki jeden rzucil swoja kobiete dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: smaczek - niesmaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:13 I widzisz tutaj jest pewien problem, bo niby jestem wykształcony, tolerancyjny, foroomowospokony itd, to i tak przy lekturze tego postu moje śniadanie chciało ujrzeć swiatło dzienne. Cenię sobie piękno i fizjonomię kobiet, a tak jakoś akt faceta mnie po prostu mdli. To skrzywienie estetyczne determinuje moją orientację. I niech wszyscy homo i bi mają się świetnie, dopóty zostwiają mnie i mych bliskich w spokoju. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: smaczek - niesmaczek IP: *.telsten.com / *.telsten.com 08.01.04, 16:21 Gall, jeśli nie czytałeś to może poczytaj sobie w wolnej chwili wszystkie posty "Prawdziwego Faceta". Te wyżej. Jest tochę (?) prawdy w tym, co mówi. Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: smaczek - niesmaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 08:43 Ok, ale tak zawsze reaguję na podobne propozycje, nawet kierowane żartem. Może jestem już po prostu przewrażliwony. A co inni robią w swoich pieleszach to mnie nie interesuje. Ja tylko zauważam, że w mojej subiektywnej ocenie piękno kobiety jest nieporównywalne z brzydotą facetów. Pozdrawiam jeszcze cieplej, bo temperatura na zewnątrz spada. Gall Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: smaczek - niesmaczek 09.01.04, 09:04 Gość portalu: Gall napisał(a): > A co inni robią w swoich pieleszach to mnie nie interesuje. Ja tylko zauważam, że w mojej subiektywnej ocenie piękno kobiety jest nieporównywalne z brzydotą facetów. Zgadzam się ;) > Pozdrawiam jeszcze cieplej, bo temperatura na zewnątrz spada. > Gall Atak bałwanów będzie nieunikniony. U mnmie znów jeden stanął na balkonie ;) Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: smaczek - niesmaczek IP: *.adsl.xs4all.nl 09.01.04, 10:11 Gall, faceci nie sa istotami brzydszymi od kobiet. Bywaja przystojni. Na dowod moge pokazac swoje zdjecie jesli chcesz:)) Nie musisz sie od razu z nimi piescic skoro cie obrzydzaja, ale stwierdzenie, ze sa nieporownywalnie brzydcy w stosunku do kobiet to lekka przesada. Piekno tak jak upodobania, nie powinno byc oceniane w subiektywnie wyznaczonych kategoriach. Pozdrawiam mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Do Prawdziwego ;) 09.01.04, 10:39 Prawdziwy, może nie traktuj tego wszystkiego tak dosłownie ;) Przydałoby się troszeczkę gestu tzw. "przymróżonego oka" ;) (dot. to między innymi wypowiedzi Galla) A tak JUŻ najzupełniej poważnie - prawdziwe piękno ponoć jest niezauważalne dla oka. Tak a'propos piękna i... oka ;) (niekoniecznie przymróżonego) Pozdrawiam ciepło PS: Z Ciebie to chyba większy prowokator, niż ze mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: Do Prawdziwego ;) IP: *.adsl.xs4all.nl 09.01.04, 11:04 Kochana LJane, Alez ja to wszystko odbieram jak najbardziej z przymrozeniem oka:))) Chwilami wrecz nie moge powstrzymac sie od smiechu, kiedy zauwazam jak latwo na forum wywolac poruszenie zwykla, banalna juz na Zachodzie, tematyka (bi)seksualnosci. Niczego nie biore tu doslownie. Po prostu sobie polemizujemy. Dobrze, ze ludzie sie roznia i maja odmienne zdania. Inaczej nie byloby dyskusji. Usciski gorace specjalnie dla ciebie, a cialo mam piekielnie mocne (to juz nie zart). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Do Prawdziwego ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:44 No cóż, lubię sobie pooglądac artystycznie zrobione akty (ach, gdzie te czasy, gdy Wenus krążyłapo BWA w Polsce), ale wyłącznie kobiet. A co do urody facetów, to jak wiesz - jeżeli ma wszystkie organy, to już jest męsko przystojny;-). A wątek dotyczy chyba upodobań, więc pozwoliłem sobie wyrazić subiektywną ocenę mojego spojrzenia na piękno płci. Pozdrawiam Gall PS Jak się sprawdza mocność ciała - przez rozciąganie końmi ?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Do Prawdziwego ;) 09.01.04, 12:09 Gall, Jak najbardziej respektuje twoje upodobania do podziwiania wylacznie kobiecych wdziekow. Co myslisz na przyklad o ksztaltach pani Carmen Electra? Dla mnie jest ona cudem natury, tak samo jak... Leonardo di Caprio:))) Bardo spodobala mi sie twoja dygresja na temat rozciagania ciala konmi:) W tej konkurencji zaden facet, chocby najsilniejszy, nie ma szans. Juz cie lubie za poczucie humoru:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Do Prawdziwego ;) IP: 217.97.147.* 12.01.04, 10:30 O Prawdziwku (mogę używać takiej formy? Pomysł Lisiczki wydaje się być sympatyczny), chyba nie jesteś na bieżąco z informacjami z Polski. Mamy tutaj takiego strong mana o nazwisku Pudzianowski. Myślę, że w jego przypadku tych koni musiałoby być kilka par. Gość jest mistrzem świata i reklamuje się go jako najsilniejszego człowieka na świecie. W mojej estetyce się on nie mieści, ale może warto byś jemu się przyjrzał (bez podtekstu seksualnego, chodzi mi tylko o przestrzenną i plastyczną formę). Pozdrawiam i życzę spokojnego lotu Gall Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Do Prawdziwego ;) 12.01.04, 13:18 Gall, Alez oczywiscie, ze mozesz uzywac formy spieszczonej zaproponowanej przez Lisiczke:)) Ja jestem czlowiek, ktory bardzo lubi humor. Wiesz, ten polski silacz od rozciagania konmi rowniez nie zmiescilby sie w mojej estetyce. Jego cielesna "kubatura" z pewnoscia przytlacza. Ja lubie tylko prawdziwe piekno:)) Z wiadomosciami z Polski rzeczywiscie jestem bardzo do tylu, choc przyznam, ze probuje sie ostatnio poprawic. Dzieki za pozdrowienia. Lot byl krotki i spokojny. Wszedzie zimno i szaro! Europa zjednoczyla sie nawet klimatem. Brrrrr.... PZDR:) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Do Prawdziwego ;) 09.01.04, 12:28 Gość portalu: prawdziwy_facet napisał(a): Usciski gorace specjalnie dla ciebie, a cialo mam piekielnie mocne (to juz nie zart) Alez ja w Twoją siłę nie wątpię, PRZEDE WSZYSTKIM w tą wtykającą z tak imponującą satysfakcją kijek w nasze polskie mrowisko. Poza tym wierzę w siłę Twojego wirtualnego uścisku ;) Prawie go poczułam. Ściśnięta maksymalnie, nie mogąc tchu złapać prawie... pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Do Prawdziwego ;) 09.01.04, 12:51 LJane, Pewnie nie uwierzysz, jesli powiem, ze moich pogladow wyrazanych tutaj nie traktowalem prowokacyjne. Za dlugo jestem poza krajem. Mowie to co czuje, co jest dla mnie norma, co nikogo wokol mnie nie zadziwia, a Hiszpania (gdzie czasowo mieszkam w zwiazku z praca) przeciez tez jest katolicka, a jakze odmienna mentalnoscia od kraju nadwislanskiego. (Staly meldunek mam natomiast w Amsterdamie. To dopiero "zboczone miasto", powiedzialby przecietny Polak). Kij w mrowisko jakos tak nagle sam sie wetknal, z czego zdalem sobie sprawe pozniej. Usciski dla ciebie byly mocne ale bardzo przyjazne. W stosunku do kobiet jestem zawsze przemily. Z chlopakami dla odmiany lubie ostra jazde:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Do Prawdziwego ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 15:50 Widzisz, Prawdziwku... Kiedyś miałam tu nick lisiczka (dlaczego? - w tym momencie najmniej istotne) Potem Ktoś mnie ochrzcił lisicą-prowokatorką, bo ponoć to ja poruszałam tematy powiedzmy mniej, lub bardziej "niewygodne" dla Ogółu (czaem definiowanego jednoosobowo, ale czasem TAKIE tendencje tu panują) ;) Dużo by mówić. W każdym razie TEGO dotyczył - tak w telegraficznym skrócie - mój PS, że niby Ty jesteś większym prowokatorem ;) Co do reszty. "Zboczone misto", "jak by to powiedział przeciętny Polak" znam trochę (?) Jakiś czas mieszkałam w okolicy Amsterdamu ;) Więc wiem doskonale o czym mówisz. Btw. takie spostrzeżenie a'propos naszej polskiej patologicznie wręcz chronionej mentalności przed wpływami (nie mówię, że wszystkie są dobre) z Zachodu - język polski w RED dzielnicy pięknie się komponował z flamandzkim, czy angielskim na przykład ;) Troszkę Rodaków się spotkało, nie powiem. Ciekawe, czy dlatego, że dzielnica ta jest wykreowana w przewodnikach turystycznych na atrakcję tego kraju, czy może powody są zupełnie inne. A jeśli NIE zupełnie - to może choć troszkę inne. Hmmm Co do uścisków. Tłumaczyć nie musisz. Zrozumiałam ;) Wyraz MOCNO jednak - nie da się ukryć - jest wyrazem dość sugestywnym ;) Przynajmniej dla mnie. Też Cię ściskam wirtualnie i życzę hmmm może jakiegoś stałego portu, w którym Ktoś będzie czekał na Ciebie i... da TO, czego cała "trandy" Europa dać nie może. "Jeśli wiesz, co chcę powiedzieć" ;) Pozdrawiam z Polski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Do Prawdziwego ;) 09.01.04, 16:18 Juz jestes z powrotem LISICZKO?:)) A ja ciagle na lotnisku. Samolot ma opoznienie:) Moze zostane w Ams na weekend. Skad ten pseudonim? Moze z twojej wrodzonej przebieglosci lub inteligencji? Gdzie dokladnie mieszkalas pod Amsterdamem i jak dlugo? Ciekawy "toeval":) Czerwona dzielnica faktycznie jest oblegana przez Polakow, lecz oni chyba nie korzystaja z jej pokus. Blokady wewnetrzne sa zbyt duze. I moze dobrze, bo choc przyzwyczailem sie do istnienia Red-Lightu tuz obok, to wcale nie uwazam go za dobry wymysl holenderskiego sposobu na zycie:)))) Rynsztok niezly, choc to tez zalezy od punktu widzenia. Mialem znajoma, ktora pracowala w Red dzielnicy. Kobieta z klasa, wyzszym wyksztalceniem i niezlym ilorazem inteligencji. Mozna by powiedziec: kazdy kij ma dwa konce. Interpretacja zjawiska zalezy wylacznie od podejscia. "Trendy" Europa ma to do siebie, ze oferuje bezstresowa wolnosc wyboru. To lubie, bo ulatwia zycie. Poza tym tez czeka na mnie przesympatyczny czlowiek w Mediolanie, dokad regularnie poracam. Ogolnie jest dobrze. A ty masz u swojego boku kogos?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Do Prawdziwego ;) 09.01.04, 16:57 A może jednak to nie jest odpowiednie miejsce do zwierzeń? ;) Co do lisiczki - miał być nick z założenia mało zalotny. Wyszło nie do końca TAK, jak chciałam. Z przeróżnych, niekoniecznie zależnych ode mnie przyczyn. Dłuuuuga historia. Teraz jestem LJane, LJ, w porywach (dla bliskich mi Osób) po prostu lisi i TAK jest dobrze ;) A czy mam kogoś u swojego boku? Pewnie, że mam ;) Męża i Łajfkę niezastąpioną ;P I kilka życzliwych mi Osób. Społecznie powiedzmy... czuję się spełniona ;) (...) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Do Prawdziwego ;) 09.01.04, 17:15 lajfka tak siedzi i czyta wasze flirty i nawet nie jest zla przyzwyczaila sie juz do 'przyjaciol', ktorzy olewaja w najbardziej newralgicznych momentach to co ma ja ruszac niewierna lajfka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane A Łafka co? nie wyspana? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 09.01.04, 17:25 To jeszcze jestem w stanie zrozumieć po tym, jak rzuciły mi się w oczy nocne posty panny Qczi ;) Reszty nie pojmuję. "Co do mnie mówi?" Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Do Prawdziwego ;) 09.01.04, 17:31 Kto to jest lajfka? Moze ja sie wycofam z tych dialogow to lajfka bedzie zadowolona?:))) Mocne, piekielnie mocne... usciski dla Lajfki. Moze choc troche pomoga przezyc jej agonizing pain;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Ty, człowiek... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 09.01.04, 17:35 ... "trendy" Europy nie wiesz, co to Łajfka? Odsyłam do słownika języka angielskiego a jak już uda się znaleźć coś, co brzmi podobnie - po prostu spolszczyć "znalezisko" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Ty, człowiek... 10.01.04, 20:20 Wiesz, nie zdawalem sobie sprawy, ze polski slang tak szybko ewoluuje. Teraz wiem ze chodzi o zone. Ja juz naprawde nie mam pojecia jakim jezykiem mowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane A co do flirtu... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 09.01.04, 17:32 ... to nie pomyslałaś, że jesteśmy tu sami NIEkoniecznie na swoje życzenie? Wszyscy oprócz nas zbojkotowali ten wątek. A mi tu dobrze. Przynajmniej nikt się nie kłóci. Poza tym mój "egzotyczny" Rozmówca jest całkiem miły. Jesteś w pracy? Tel. ON? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Qczi, dzwoniłam TAM, gdzie... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 09.01.04, 17:45 ... miałam. Cisza. Ale wszystko dobrze, nic się nie martw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Qczi, dzwoniłam TAM, gdzie... 09.01.04, 18:01 do p.f.: wybac, najprawdopodobniej starales sie wzbudzic moja sympatie, przesylajac mi mocne usciski nie trawie czegos takiego, uscioskow d obcych oso, kore nie szanuja czjegos prawa do dystansu pozdrawiam LJ tez mialam tel. od pewnej bardzo, bardzo milej osoby. :) pzdr, LJ Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Qczi, dzwoniłam TAM, gdzie... 09.01.04, 18:30 wsn napisała: > tez mialam tel. od pewnej bardzo, bardzo milej osoby. > :) Wiem? ;) 3maj się ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Qczi, dzwoniłam TAM, gdzie... 10.01.04, 20:26 Usciski przez internet sa jak najbardziej zdystansowane i smutno mi, ze tak mocno cie urazilem zwyklym wystukanym na klawiaturze textem. Moze nieco DYSTANSU do slow biegnacych kablami? Tylko pozdrawiam , jesli nie chcesz usciskow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Qczi, dzwoniłam TAM, gdzie... 10.01.04, 20:28 Powyzszy text byl do wsn Odpowiedz Link Zgłoś
ivica !!!!!!!!!!Do Wszytkich dziewczyn!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.01.04, 12:26 MAM TAKIE PYTANIE. Lisiczko, Euro, elodio, dejaVu, notrio, beat, basiu, #kasiu, cygne, milak, i inne przedstawicielki plci pieknej czy czujecie sie biseksualne??. Forumowiczka qczi stwierdzila "wiekszosc kobiet jest biseksualna, a bierze sie to z tego, ze jako niemowleta maja kontakt z kobiecym cialem" Czy jestescie wsród tej "wiekszosci" ??????? czy moze jak ja wsrod heretykow - jak to opisala qczi heteroseksualistow qczi napisala: > hmoseksualisci nie powinni jednak wyrazac sie pogardliwie o heterykach tak, > jakby ci ostatni mieli klapki na oczach i nie zauwazali czy doswiadczali > jakiegos wspanialego stanu (homoseksualizmu), ktory dany jest tylko wybranym, > niezwyklym jednostkom Czyli co homo juz sa normalini a ja np. jestem heretykiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: !!!!!!!!!!Do Wszytkich dziewczyn!!!!!!!!!!!!! 08.01.04, 12:53 sorki za tego heretyka, heteryka :)) moj wzrok wysiada. Zbyt wiele czasu przed kompem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Jestem... 08.01.04, 13:13 ... homofobką (w NIE najczystrzej formie powiedzmy) ;) Iv, odpuść qczi. Proszę Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Jestem... 08.01.04, 13:20 Sorry ale to nie jest zadne czepianie sie. Chce tylko potwierdzic lub zaprzeczyc slowom qczi jakoby wiekszosc kobiet byla biseksualna. Osobiscie tak nie uwazam. Tak wiec nie rozumie w jaki sposob mam sobie odpuscic tak wiec jak na razie jedna nie biseksualna. Czekam na nastepne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Jestem... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 08.01.04, 13:23 "Ja umiem czytać między wierszami. Ty nie" ;) Pozdrawiam, Iv PS: Czasem mam wrażenie, że czekasz na każde Jej potnięcie. Wot co. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Jestem... 08.01.04, 13:29 "Ja umiem czytać między wierszami. Ty nie" nastepna :)) "Czasem mam wrażenie, że czekasz na każde Jej potnięcie. Wot co." to sie mylisz. Czy moze ten jej tekst uwazasz za potkniecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Iv... 08.01.04, 13:43 To co dla mnie jest "potknięciem" dla Ciebie być nie musi. I odwrotnie. ;) Pozdrawiam, Iv (ostatnie raz dziś, bo co za duzo to niezdrowo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: !!!!!!!!!!Do Wszytkich dziewczyn!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.04, 13:25 ivica napisał: > > MAM TAKIE PYTANIE. Lisiczko, Euro, elodio, dejaVu, notrio, beat, basiu, #kasiu, > cygne, milak, i inne przedstawicielki plci pieknej > czy czujecie sie biseksualne??. Nie, nie czuje sie biseksualna, nie czuje zadnego pociagu do tej samej plci, przynajmniej do tej pory mi sie to nie zdarzylo, i nie czuje sie z tego powodu "normalna", zyje wg. swoich potrzeb i nie mam nic do krytykowania, jesli u kogos takie potrzeby sa inne od moich; jesli ktos czuje, ze w milosci moze tylko sie spelnic z osoba tej samej plci - jego wybor i ja tego nie potepiam, byleby to nie bylo nachalne dla innych (jak pisal Krotoss), podobnie jak ja nie potrzebuje publiki do mojego zycia intymnego. Jednak drazni mnie jesli ktos probuje podkreslac swoja normalnosc, drwiac z nienormalnosci innej orientacji seksualnej. > Czy jestescie wsród tej "wiekszosci" ??????? czy moze jak ja wsrod heretykow - Ivica, nie badz zlosliwy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: !!!!!!!!!!Do Wszytkich dziewczyn!!!!!!!!!!!!! 08.01.04, 13:36 nie jestem złośliwy. Ok tak wiec na razie dwie reprezentatywne Polki które nie są biseksualne i brak biseksualistek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: Do wszystkich dziewczyn.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 13:37 Nie jestem biseksualna, mimo, że kontakt z kobiecym ciałem (czyt. mamini cycek) miałam wstyd się przyznać do 1,5 roku:)) Czytałam, że wsród homoseksualistów spotyka się wielu mężczyzn, którzy mieli zły kontakt z ojcem, tzn, nie wiem, czy konkretnie z ciałem, może z duchem też:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Do wszystkich dziewczyn.. 08.01.04, 13:39 ok dzieki za oddanie glosu w tej dyskusji. Tak wiec 3 : 0 dla nie biseksualistek Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Btw. 08.01.04, 15:07 A jaki jest target GW? Skrót myślowy (z braku czasu) - % osób biseksualnych) w naszej społeczności nie musi być równy % tejże samej poszukiwanej wartości wśród czytelników innego czasopisma powiedzmy ;) Rozwinę myśl (może) z domu. Dla pełnego obrazu powiedzmy. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Btw. 08.01.04, 15:17 lisiczko manipulujesz. Czy wszyscy uczestnicy forum sa czytelnikami GW?? Watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane "LISICA - PROWOKATORKA" ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 08.01.04, 16:12 Oj, Iv... Co ma piernik do wiatraka? Nie uważam, że obecność w tym miejscu jest jednoznaczna z byciem czytelnikiem GW. Mówiłam raczej o naszej społeczności, która - bądź co bądź - jest w pewien sposób określona (różnymi wyznacznikami) Przynajmniej wiekowo a co dalej za tym idzie również społecznie w szerokim tego słowa znaczeniu. To nie była z mojej strony żadna manipulacja. To, co powiedziała qczi NIE było tezą do udowodnienia. Po prostu jestem zdania, że "wywiad środowiskowy" na foroom w TYM temacie, gdzie - no spójrzmy prawdzie w oczy - w pewnym sensie jesteśmy "towarzystwem wzajemnej adoracji" (w mniejszym, lub większym stopniu - ale jesteśmy) - nie jest najszczęśliwszym pomysłem zważywszy na to, czego zamierzamy dowieść. O TYM myślałam pytając, czy TA próba jest reprezentatywna. Sądzenie, że po wypowiedziach cygne, Ojro, czy kogokolwiek innego będziesz miał obraz tego, na ile qczi się pomyliła - jest powiedzmy nierozsądne. Wiesz o czym mówię. Dobrze, to tyle. Pozdrawienia same cisną się na usta, ale co tam - nic nie powiem ;) Wiesz, mam nadzieję. PS: Btw. w tym wszystkim, co dziś napisałam w tym wątku było troszkę (?) prowokacji. Ciekawe, czy Ktoś zauważył ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: "LISICA - PROWOKATORKA" ;) 08.01.04, 16:25 Gość portalu: LJane napisał(a): > To, co powiedziała qczi NIE było tezą do udowodnienia. Tak gdyz jest nieprawda > Sądzenie, że po wypowiedziach cygne, Ojro, czy kogokolwiek innego będziesz > miał obraz tego, na ile qczi się pomyliła Czyli uwazasz iz sie pomylila?? > PS: Btw. w tym wszystkim, co dziś napisałam w tym wątku było troszkę (?) > prowokacji. Ciekawe, czy Ktoś zauważył ;P Ha czyli poczciwy radcunio mial racje LISICZKO PROWOKATORKO .... :P a niech mi tam pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: "LISICA - PROWOKATORKA" ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 08.01.04, 16:27 a niech mi tam pzdr. I vice ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Btw. 08.01.04, 14:05 l_jane napisała: > Czy TA próba jest reprezentatywna? pewnie bardziej, niż od tak rzucone urojone zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Btw. 08.01.04, 21:18 krotoss napisał: > l_jane napisała: > > > Czy TA próba jest reprezentatywna? > > pewnie bardziej, niż od tak rzucone urojone zdanie. krotosie, moje zdanie nie jest urojone znajde i wyszukam ci zrodlo piszac, ze kobiety sa biseksualne nie mialam na mysli, ze pasjami sypiaja ze soba, a ze dotyk ciala innej kobiety nie budzi w nich obrzydzenia, jakiego doznalby hetero-facet w wyniku dotyku innego mezczyzny zaobserwuj swoje kolezanki, daja sobie calusa na \dzien dobry' - ty sie tak pewnie nie witasz z kolegami przyjaciolki chodza pod reke, przytulaja sie na pocieszenie itp (nie ma to podtekstu erotycznego) ivico z pewnym rozbawieniem cytalam posty, w ktorych wrzuiles mnie do worka biseksualitow, chociaz ani slowem nie napomknelam, ze rzekomo jestem bi z usmieszkiem obsewuje tez, jak bardzo nie umiesz czytac miedzy wierszami ;) a twoj ranking jest komiczny poponuje nastepujacy ranking: chce udowodnic, ze wiekszosc luudzi na swiecie mieszka lub mieszkala w bydgoszczy; grupa reprezentatywna beda forumowicze naszego forum uprzejmie prosze o wpisywanie sie, jesil mieszkaliscie lub mieszkacie w bydgoszczy, a takze tych, ktorzy nigdy naszego pieknego miasta nie mieli okazji zamieszkiwac (tych drugich niechetniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Btw. 08.01.04, 22:26 wsn napisała: > (nie ma to podtekstu erotycznego) każdy zna powyższe przykłady i zachowanie i skoro piszesz, że brak im podtekstu EROTYCZNEGO(co oboje wiemy), to nie pisz o biSEXUALIŹXMIE kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Btw. 09.01.04, 01:08 krotoss napisał: > wsn napisała: > > (nie ma to podtekstu erotycznego) > każdy zna powyższe przykłady i zachowanie i skoro piszesz, że brak im > podtekstu EROTYCZNEGO(co oboje wiemy), to nie pisz o biSEXUALIŹXMIE kobiet. Nie jest wykluczone, iż mechanizm powstawiania tendencji biseksulanych jest w przypadku kobiety nieco odmienny aniżeli w przypadku mężczyzny. Kobiety biseksualne relacjonują jednak, iż ich najwcześniejsze doświadczenia seksualne miały charakter heteroseksualny, dopiero później pojawiły się u nich pociąg do przedstawicielek tej samej płci i wynikające z niego kontakty seksualne. W odróżnieniu do biseksualistów płci męskiej, którzy zdolni są do zawarcia zwiążku małżeńskiego z kobietą, choć są świadomi własnych preferencji w stosunku do przedstawicieli tej samej płci, u biseksualistek płci żeńskiej doznania pociągu seksualnego do innych kobiet pojawia się najczęściej już po zamążpójściu. Pierwsze doświadczenia na polu biseksualizmu mogą narodzić się na podłożu bliskiej, czułej przyjaźni z inną kobietą. widac niewiele wiesz, kwiatuszku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Do panny Gczi IP: *.telsten.com / *.telsten.com 09.01.04, 01:27 Łajfka spać, ale już! ;) "To dziś jest dzień, ostatni dzień ha ha zarazem pierwszy dzień reszty życia Twojego Cztery pokoje, cztery pokoje... pokaże wszystkie Wam stoje" Życie jest piękne po północy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Co mi w duszy gra późną nocą... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 09.01.04, 01:32 "Polacy są tak agresywni a to dlatego, że nie ma słońca (...) Tylko zimno i pada (...) i zimno i pada na to miejsce w środku Europy... To dziś jest noc ha ha ostatnia noc zarazem pierwsza noc reszy życia mojego... " ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: Co mi w duszy gra późną nocą... IP: *.adsl.xs4all.nl 09.01.04, 10:53 LJane, Polacy sa agresywni nie tylko z powodu braku slonca, ale rowniez dlatego, ze nie sa w stanie swobodnie wyrazac swojej seksualnosci, ktora ciagle traktowana jest z niechecia. W artykule opublikowanym niedawno temu w Holandii wyczytalem, ze Polacy wraz z Rosjanami i Rumunami sa najgorszymi kochankami w Europie, a liczba gwaltow w PL-u przekracza liczbe podobnych incydentow we wszystkich krajach Skandynawii i Beneluxu razem wzietych. (!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane O badaniach i potrzebach IP: *.telsten.com / *.telsten.com 09.01.04, 19:47 LJane, Polacy sa agresywni nie tylko z powodu braku slonca, ale rowniez dlatego, ze nie sa w stanie swobodnie wyrazac swojej seksualnosci, ktora ciagle traktowana jest z niechecia. Może po prostu... Polacy nie czują potrzeby "wyrażania swojej seksualności"? Może jest wiele ważniejszych blokowanych przez różne społeczne mechanizmy - aspektów naszej polskiej natury, które sprawiają, że jest tak, jak jest? Seksualność nie jest najwazniejsza. TYM bardziej w naszej polskiej rzeczywistości. Rozumiesz? Co do tych badań - to zazwyczaj, jak Ktoś w dyskusji powołuje się na zobowiązujące - powiedzmy - cyferki - proszony jest o źródło (najlepiej link) Swoją drogą - ciakawa jestem tych badań. Znajdziesz? Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: O badaniach i potrzebach 12.01.04, 13:41 Czesc Lisiczko, Jak minal weekend? Tutaj ciagle wieje az trudno zlapac oddech. No wlasnie nie rozumiem tych mechanizmow i blokad istniejacych (nie tylko) w polskim spoleczenstwie. Piszac o wyrazaniu seksualnosci, mialem na mysli wyrazanie jej prywatnie, a nie publicznie. Mysle, ze potrzebe "wyrazenia swojej seksualnosci" albo "zrealizowania sie" w tej sferze ma kazdy czlowiek, nie zaleznie od srodowiska kulturowego. Oczywiscie nie jest to najwazniejsza dziedzina zycia, ale - UWAGA - znacznie wazniejsza, niz sie wydaje. Skad o tym wiem? Jeden z moich "soulmates" jest doskonalym seksualogiem i.. psychiatra zarazem. Czesto rozmawiamy do utraty tchu. On nalezy do grupy lekarzy ktorzy, metoda afirmacji, hipnozy, "Reiki" i programowania mozgu, lecza ludzi nawet z raka. Okazuje sie, ze odnalezienie zrodla blokad to polowa uzdrowienia. Programowanie mozgu to reszta. I nie trzeba lekarstw. Jestem osobiscie przekonany, ze zaklamanie w sferze seksualnosci jest jedna z najgrozniejszych blokad, ktore sa przyczyna roznych pozniejszych zaburzen w zyciu czlowieka. A odnosnie ankiety. To pewnie byla to jakas tam gadanina redaktorow holenderskich gazet, ktorzy uwielbiaja statystyki. Nie biore tych artykulow zbyt powaznie, choc sporo prawdy na pewno w nich jest. Postaram sie znalezc linka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Do Prawdziwka ;) 12.01.04, 19:05 prawdziwy_facet napisał: > Czesc Lisiczko Witaj, Prawdziwku ;) > Jak minal weekend? Tutaj ciagle wieje az trudno zlapac oddech. Oj, o tym to przekonywać nie musisz ;) Widzę, że ten atmosferyczny chłód udzielił Ci się w "ciepłocie" powiedzmy Twoich postów ;) No chyba, ze TAK bardzo przejąłeś się tym, co napisała qczi ;P Niepotrzebnie moim zdaniem, ale wybór - oczywiście - należy do Ciebie. U nas odwilż ;( Paskudnie jednym słowem, ale co zrobic. Trzeba przeżyć. Btw. wreszcie znalazłam czas, by odpisać na Twojego @, ale trafiłam chyba na jakieś problemy z poczagą GW, bo mój @ nie trafił do wysłanych ;( Napiszę jeszcze raz (nie wiem kiedy, ale napiszę na pewno) Pozdrawiam ciepło z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Do Prawdziwka ;) 13.01.04, 09:06 Dzien dobry! Ktory chlodny post Qczi mialas na mysli? Ten o usciskach? Ale to byla wsn?... Znowu leje jak z cebra! "Apocalipse now" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Do Prawdziwka ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 13.01.04, 09:20 A jeśli Qczi ma wiele twarzy? ;) Przywilej wirtualnego świata? (tu przynajmniej łatwiej to ukryć - choć coraz częściej - tylko pozornie - nie wiążą się z tym żadne konsekwencje) Taka dygresja z samego rana ;) Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Do Prawdziwka ;) 13.01.04, 12:15 A, to ta Qczi niezla artystka;)) Lisiczko, dostalem piekny e-mail. Zaraz mam lunch-break, wiec bede pisac odpowiedz. Trzymaj sie mocno w ten rozwiany tornadem poranek. Pozdrawiam PS Chyba zostalismy sami na tym odcinku forum. Reszcie skonczyl sie tworczy zapal. Albo biseksualizm juz nie zadziwia:)) To fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Do Prawdziwka ;) 13.01.04, 12:21 Dostałeś? A mi się stale wyświetlają "błędy komunikacyjne" ;) Mam nadzieję, że TE namiary www w jakiś sposób Ci pomogą. Pozdrawiam z Polski PS: "Reszcie skonczyl sie tworczy zapal. Albo biseksualizm juz nie zadziwia:))" - Raczej pora na nowy wątek ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: Do Lisiczki ;) IP: *.adsl.xs4all.nl 13.01.04, 13:21 Przez te cholerne problemy komunikacjne zniknal mi caly dlugi email do Ciebie. Otworz please skrzynke i sprawdz czy cokolwiek przeszlo Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wsn do pretensjonalnego pi........................ 13.01.04, 13:56 chlopie, nawet nie wiesz, jaki jestes pretensjonalny z tymi swoimi lunch-break i please skoncz z tym a jak bys nie myslal tylko o piepszeniu,, to bys wyczytal, ze mam kilka nickow i wszyscy o tym wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: do pretensjonalnego pi....................... 13.01.04, 17:32 Wsn, Skad ta frustracja? To jest troche zastanawiajace. Respektuje twoje nieakceptowanie moich "pretensjonalnych tekstow", ale ten na ktory sie akurat powolalas nie byl adresowany do ciebie, wiec po co ta uwaga? No chyba, ze chcialas pozbyc sie nadmiaru agresji. Jezeli choc troche ci pomoglem to bardzo mnie to cieszy. Mimo wszystko serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: do pretensjonalnego pi....................... 14.01.04, 10:00 jak bys nie myslal tylko o piepszeniu, to bys wyczytal, ze mam kilka nickow i wszyscy o tym wiedza i wszyscy wiedza, ktore nicki sa moje Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: do pretensjonalnego pi....................... 14.01.04, 12:43 Wsn, Twoja niechec do mnie juz przyjalem do wiadomosci. Nie musisz jej powielac kolejnymi atakami, jezeli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia. Niemniej jednak uwazam, ze masz prawo wyrazac opinie w sposob jaki uznasz za stosowny i nie bede cie za to oceniac. I tak mysle, ze jestes sympatyczna osoba, tylko niepotrzebnie wysylasz negatywna energie. Pamietaj, ze ona zawsze potem wraca w jakiejs innej formie. No a facet - tutaj masz racje - to jest juz takie stworzenie, ze zawsze po cichu mysli o pieprzeniu. To jest w jego samczych genach... Poza tym czy ja musze znac wszystkie twoje "nicki"? Myslalem, ze bylas strasznie przeciwna zasmiecaniu jezyka polskiego anglojezycznymi slowami. Tak mnie w koncu napietnowalas za "lunch-break" i "please". Usmiechnij sie;))) PS Jesli chcesz sie ze mna sprzeczac, to ci powiem, ze klotnia nam nie wyjdzie, bo nie jestem dobry akurat w tych zawodach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re; 13.01.04, 14:02 Przeszedł. Ten z wyjaśnieniami. Miałam TO samo wczoraj ;) Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Do Lisiczki ;) 13.01.04, 19:00 l_jane, Masz jakis inny email? Pisalem dwa razy dlugie listy, zaden nie przeszedl. Daj znac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Do Lisiczki ;) 13.01.04, 19:04 Przeszła pierwsza część. Już zresztą odpisałam. Czekam na ciąg dalszy ;) Próbuj i ćwicz się w cnocie cierpliwości ;) Każdemu się przyda a Wam, w tej Waszej Europie tym bardziej ;) Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: Inny @ - lisiczkaa@gazeta.pl ;) (ntxt) IP: *.adsl.xs4all.nl 14.01.04, 09:04 l-Jane, A masz jakis email na innej stronie, niz gazeta.pl? Na przyklad Yahoo, hotmail albo wp.pl? Bo to wlasnie z gazeta sa problemy komunikacyjne. Sprobuje po poludniu cos napisac na jeden z tych dwoch emaili. Na razie! Ciemno tu w miescie dzisiaj jak w jakiejs norze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Ja wiem, że "skojarzenia to przekleństwo", ale... 14.01.04, 12:54 ... adres pozagazetowy skojarzyć proszę z @ o imieniu ;) Pozdrawiam ciepło z deszczowej Polski Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Ja wiem, że "skojarzenia to przekleństwo", al 14.01.04, 15:52 ZROZUMIALEM, ALE TYLKO W 95% WIECEJ NAPISZE W LISCIE:)) NA RAZIE. PS. CZY TY W PRACY TEZ NIEUSTANNIE MOLESTUJESZ INTERNET? NIE MACIE ZADNYCH STRON ZABLOKOWANYCH? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Ja wiem, że "skojarzenia to przekleństwo", al IP: *.telsten.com / *.telsten.com 14.01.04, 16:08 Wbrew pozorom - nie mam takiej możliwości. Nie liczy się ilość "wejść" a jakość. Dopiero w domu mam czas, by przyjrzeć się z bliska temu, czym zyło to foroom do 15. powiedzmy. Pozdrawiam ciepło, S. i zyczę hmmm 100%? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Ja wiem, że "skojarzenia to przekleństwo", al 14.01.04, 16:16 FIN DE SIECLE SPRZED STULECIA SZTANDAR NIESIE DEKADENCJA WSZYSTKICH SPETA INDOLENCJA :-))))) To moj maly fragmencik odnosnie Twojego maila z ciekawym linkiem. Skoro oboje jestesmy tajemniczy, to na calego:-)) Zaraz zabieram sie za maila na ... tamten inny adres. Pozdrawiam mocno PS 100% juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane To Twoje DZIEŁO... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 14.01.04, 16:22 ... piszesz wierszem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: To Twoje DZIEŁO... 14.01.04, 17:31 Sprawdz wszystkie maile:-)) Do uslyszenia jutro:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Sprawdzę dwa. IP: *.telsten.com / *.telsten.com 14.01.04, 17:56 Wystarczy ;) Do jutra ;) 3maj się dzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Sprawdzę dwa. 15.01.04, 12:39 Probowalem sie znowu skontaktowac z Kryska, ale jest ciagle nieosiagalna. Ciekawe co to moze byc? Pozdrawiam, xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Sprawdzę dwa. IP: *.amb.bydgoszcz.pl 15.01.04, 13:23 Nie wiem. Nie jestem Kryśką ;) Pozdrawiam ciepło ze słonecznej (tym razem) Polski Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Sprawdzę dwa. 15.01.04, 14:42 -:)))) Lisiczka cwaniara:-))))) Przeciez wiesz, ze chodzilo mi o Krysie e-mailowa:-) A tu ciagle wieje. Prawie usnalem na zebraniu. Nareszcie sie skonczylo! Pozdrawiam. PS Ktore e-maile wczoraj przeszly, bo razem wyslalem chyba z 4? Te z yahoo tez dostalas? PC mi znowu dziala. Bedzie czesciej molestowane:-) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Czas chyba... 15.01.04, 16:41 ... na nowy wątek, Prawdziwku. Dwunickowce są niezgodne z netykietą ;) Miło było. 3maj się dzielnie! PS: @ dochodzą. Głównie JEDNAK z GW. JUŻ nie nadążam? ;) Czekam na fragment DZIEŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Czas chyba... 15.01.04, 16:44 Ale tu jeszcze zagladaja od czasu do czasu pewni interesujacy ludzie:-))) Pozdrawiam. Pierwszy post ci nie przeszedl czy motto bylo do mnie;-))))) Usciski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Obawiam się... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 15.01.04, 17:01 ... że tu już nikt nie zagląda oprócz nas. Inaczej - nikt już się nie dopisze ;) Znam trochę TO foroom ;) Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: Obawiam się... IP: *.adsl.xs4all.nl 15.01.04, 17:20 Nie obawiaj sie! Bedzie nam tu dobrze w duecie;-)))) Nikt nie bedzie przeszkadzal flirtowac. xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Ten "flirt"... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 15.01.04, 17:27 ... jest zbyt absorbujący ;) Idę budować domek z LEGO. I wieżę na 6 klocków (bo tyle zostaje po tym, jak stanie domek) Jakiś 103 raz ;) Piękne, mówię Ci. NIC tak nie relaksuje ;) Pozdrawiam ciepło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Ten "flirt"... 16.01.04, 08:58 Wiem, bo tez budowalem domki z lego:-) Ale jest rowniez pare innych rzeczy, ktore relaksuja i sprawdzaja sie w moim przypadku. Np. silownia w niedziele o siodmej rano:-) Na serio. Oprocz tego medytacja. To sa piekne sprawy, ale... przyznaje, ze obserwowanie jak dzieci buduja z klockow (lub bawienie sie z nimi razem "w te klocki") to tez cudowne zajecie. Praktykowalem kiedys z potomstwem mojej siostry:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: Czas chyba... IP: *.adsl.xs4all.nl 15.01.04, 17:24 Z tym dzielem to ciagle sie zastanawiam. Wydajesz mi sie osoba o pieknej, wrazliwej duszy. Dzielo jest zbyt ostre dla takich cudownych istot:-) Mowie powaznie! Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Ja wieeeedziałam... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 15.01.04, 17:32 .... że TAK będzie ;) No nic. Mam kilka ciekawych książek w zanadżu. NO i jeszcze z jakieś 5 razy wieżę przyjdzie mi ułożyć ;) Miła, popołudniowa perspektywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Ja wieeeedziałam... 16.01.04, 09:04 Nie martw sie odnosnie ksiazki:-) To jest naprawde za ostre. Moze lepiej przebolec, ze sie nie przeczytalo, niz przeczytac i potem ubolewac:-) Ale tak jak obiecalem przysle ci w ten weekend zdjecie. Thank God it's Friday:-))) Odpoczywaj i regeneruj sily. Mam nadzieje, ze sie odezwiesz jeszcze e-mailem?:-) Naprawde flirt jest zbyt absorbujacy? Przeciez on jest tylko na odleglosc;-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Mój drogi... 15.01.04, 16:47 Moja kochana! Poki sobie tutaj razem flirtujemy i nikt nas nie wygania, nie widze przyczyny zeby zwijac zagle:-)) He! He! He! PS W innych tematach widzialem malo interesujacych kwestii, zeby sie wypowiadac. Moze cos zasugerujesz? xxx dla Ciebie (tylko w policzek) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Skąd ten post? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 15.01.04, 16:51 Córeczka mi kliknęła za wcześnie ENTER ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Skąd ten post? 15.01.04, 17:03 Siedzisz w domu z coreczka?:-) Pozdrawiam tez coreczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: Do Lisiczki ;) IP: *.adsl.xs4all.nl 14.01.04, 09:01 Lisiczko, Juz zaczynam od zaraz cwiczyc sie w cnocie cierpliwosci:)) Oj ciezko bedzie, bo serwer gazeta.pl znowu szaleje. Nie moge sie nawet zalogowac;)) Pozdrawiam i na pewno wkrotce sie porzadnie odezwe dlugim listem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: Btw. IP: *.adsl.xs4all.nl 09.01.04, 10:20 Dodam tutaj, ze okazywanie sobie wzajemnej czulosci wsrod mezczyzn rozni sie w zaleznosci od srodowiska kulturowego. Na ulicach Rzymu, a zwlaszcza miast poludniowo-wloskich widoki facetow chodzacych razem pod reke jak kobieta z mezczyzna nikogo nie dziwia. To samo tyczy sie Hiszpanii, a ostatnio zaobserwowalem podobna tendencje na ulicach Londynu, o Amsterdamie nie wspominajac. (Ci mezczyzni wcale nie musza byc homoseksualni czy BI). Zrelaksujmy sie troche w okazywaniu uczuc, a wszystkim bedzie latwiej zyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Btw. btw. ;) 09.01.04, 10:46 Gość portalu: prawdziwy_facet napisał(a): > Dodam tutaj, ze okazywanie sobie wzajemnej czulosci wsrod mezczyzn rozni sie w zaleznosci od srodowiska kulturowego. To oczywiste. Dlatego właśnie, moim skromnym zdaniem, ze względu na te nasze "różnice kulturowe", spuściznę i obecność KK a przede wszystkim mentalność naszego społeczeństwa opisana - przez Ciebie rzeczywistość nigdy "nie dotknie" - a przynajmniej NIE w takim samym stopniu - nas, co kraje Zachodniej Europy. I może to i lepiej nawet? Wniesiemy wreszcie COŚ nowego do tej uniwersalnej - bardzo "trandy" Europy ;P (niekoniecznie przepadam za tym, co jest "trandy" - taka dygresja) Zawsze jakaś alternatywa. Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Btw. btw. ;) 09.01.04, 11:34 LJane, Ale Polska przeciez nie wnosi kulturowo nic nowego do EU, bo kiedys podobnie bylo w calej Europie. Polska bedzie jedynie wysepka stagnacji. Masz racje, ze alternatywa jest zawsze wskazana, lecz powodowana strachem i niechecia nie jest, wedlug mnie, konstruktywna. Nie buduje zdrowej odmiany, a jedynie trzyma sie kurczowo ustalonych zasad, bo tak jest wygodniej. W Polakach intryguje mnie paniczna obawa przed tym co nowe, ten nieuzasadniony opor zmianom, w imie wypaczonych wartosci. Nie rozumiem tego mechanizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Btw. btw. ;) 09.01.04, 12:13 Odpowiedz na Twoje pytania i wątpliwości wymagają JUŻ trochę większej ilości czasu i skupienia. W tym momencie nie dysponuję ani jednym, ani drugim. Postaram się odpisać po 15. Pozdrawiam ciepło PS: Kolega, widzę, się zalogował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Btw. btw. ;) 09.01.04, 12:20 a kolezanka to ani dzien dory ani pmwd swojej lajfce nie powie :( Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Btw. btw. ;) 09.01.04, 12:28 Zalogowalem sie, bo milo tu na forum:) A ja czesto w lotach pomiedzy Madrytem i Amsterdamem strasznie sie nudze na lotnisku, nie mam co zrobic z czasem - to taka dziwna praca z wolnymi godzinami w najmniej odpowiednim momencie:) Tez pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Taki kaprys ;) 09.01.04, 09:07 100 post będzie mój ;) Pozdrawiam a szczególnie Tych, z którymi przez weekend się nie zobaczę on, czy off line 3majcie się dzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Taki kaprys ;) 09.01.04, 10:19 l_jane napisała: > 100 post będzie mój ;) > Pozdrawiam a szczególnie Tych, z którymi przez weekend się nie zobaczę on, czy off line > 3majcie się dzielnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: zeby zycie mialo smaczek..... 14.01.04, 21:11 jedna małpa długiej małpie obskłobała kałpie Odpowiedz Link Zgłoś