Dodaj do ulubionych

Maturka - styczeń 2004

IP: *.hipernet.ras.pl 10.01.04, 21:57
Witam panie, witam panów. Już w ten poniedziałek zdaje maturke. Poprawiam polski pisemny. Nie marnując czasu (oraz szansy) próbuje ją ostatecznie dokończyć :)

Otóż mam pytanie do często odwiedziających użytkowników tego forum :), może zbyt późno. Kto z Was równiez zdaje maturkę (czy także poprawia). Jak to przed maturą :) - jakich pytań można się spodziewać. Pierwszy raz zdaje w styczniu. Co może być, a co może nie być ;) Może znacie jakieś pytania/przecieki :D - no może nieee ;) Poradźcie mi - może ktoś z Was coś wie, proszę o pomoc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Bromberg Re: Maturka - styczeń 2004 IP: *.hipernet.ras.pl 10.01.04, 22:24
      Spytaj Jacusia Golloba :)
      On też pojutrze zaczyna maturkę w Szubinie ...
      <lol2>
      • qczi Re: Maturka - styczeń 2004 11.01.04, 00:51
        mnie zastanawia, jak mozna opie/olic mature z polaka
        :)))
        • Gość: L Re: Maturka - styczeń 2004 IP: *.hipernet.ras.pl 11.01.04, 14:06
          ano można - zdałem wszystkie z możliwych egzaminów, jedno co mi się nie powiodło to właśnie pisemny i jakby nie patrzeć, najłatwiejszy z możliwych. Nie wiem jak to się stało ;) mogę tylko przypuszczać. Kto wie, ma jakieś przypuszczenia - niech się podzieli - byłby wdzieczny :) Pozdrawiam
          • wsn Re: Maturka - styczeń 2004 11.01.04, 15:47
            l:
            > ak to się stało ;) mogę tylko przypuszczać. Kto wie, ma jakieś przypuszczenia -
            > niech się podzieli - byłby wdzieczny :) Pozdrawiam

owszem, mam przypuszczenia: jestes dupa z polaka
        • megalomaniac Re: Maturka - styczeń 2004 11.01.04, 16:04
          no widzisz mozna oj mozna
    • Gość: L Re: Maturka - styczeń 2004 IP: *.hipernet.ras.pl 11.01.04, 16:11
      Okey panowie nie o te przypuszczenia mi chodziło ;) <LOL> Cały czas nie mam pojęcia czego mogę/można się spodziewać. A czy jestem dupa? - cóż, nie udało się :) wsn: Nie ma to jak się dowartościowywać!, ale nie tego oczekuje, kto wie, mógłby pomóc - byłbym wdzięczny. Pozdrawiam.
      • megalomaniac Re: Maturka - styczeń 2004 11.01.04, 17:17
        teamt
        popwoesc fantastyczna-Jak bedzie po wstapieniu do UE...! temat murowany
      • wsn Re: Maturka - styczeń 2004 11.01.04, 17:44
        okej, pomoge ci: siadz na tylku i sie ucz
        • ivica Re: Maturka - styczeń 2004 11.01.04, 17:50

ok młoda to jak: TAK czy NIE??
        • Gość: L Re: Maturka - styczeń 2004 IP: *.hipernet.ras.pl 11.01.04, 21:23
          wsn: dzięki stary, Twój płytki sarkazm zbił Jaśka z tropu - aż powaliło mnie na kolana. Dzięki tym słowom bedę siedział aż do 6 rano - nie ma to ja porządne słowa otuchy <LOL>. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka