Dodaj do ulubionych

DO IVICY - NEDZNEJ PODROBKI TYCIARKA

15.01.04, 00:05
na samym poczatku nadmieniam, ze nie uwazam, ze ivica jest nedzny
(podejrzewam, ze to calkiem mily chlopak)
nedznie podrabia atoma

ivico, tak sobie Ciebie obserwuje od kilku dni i sie zastanawiam, coz ma na
celu Twoje zachowanie, to czepianie sie radcy?
chcesz w koncu zrzucic szate pokojowego forumowicza i wdziac bojowy komplecik
supermana?
okej, ale wiesz co? wlozyles rekawiczki na lewa strone, w tych kolorach Ci
nie do twarzy, poza tym kapie ci z nosa i sznurowadla powiewaja

specjalnie odczekalam jakis czas na jakis ladny kwiatek, ktory nam wreczysz
no i jest - wyzwales radce od szmat. nieladnie
pozwol, ze kwiatek ten wsadze w lufy Waszych (tak, tak, Radco, twoj tez,
Ciebie tez obserwowalam ;) karabinow

ivico - Tobie to po prostu nie pasuje. poza tym to plagiat.
Obserwuj wątek
    • Gość: LJane Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" (ntxt) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 15.01.04, 00:07
      • lokator Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" (ntxt) 15.01.04, 00:13
        Re: Kilka pytan:
        Autor: wsn
        Data: 14.01.2004 01:43 + odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
        a powiedz mi jeszcze moj drogi adminie, jaka kase otrzyma gw za zebranie tak
        ogromnej bazy danych osobowych o forumowiczach
        rzucicie jakis gadzecik za 5 stowek a nazbieracie nasze prawdziwe adresy i
        nazwiska
        a na forum bydgoszcz admin nasze ipy rozpowiada znajomym
        jak mozemy wam zaufac?

****************************************************************************
        Dziewczyna cała w nerwach...

PS. Qczi, parę dni nie było mnie tutaj. Czy pogodziliście się z tyciarkiem? Czy
        ja też mogę już przestać?
        • wsn Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" (ntxt) 15.01.04, 00:24
          lokator napisał:
          > a powiedz mi jeszcze moj drogi adminie, jaka kase otrzyma gw za zebranie tak
          > ogromnej bazy danych osobowych o forumowiczach
          > rzucicie jakis gadzecik za 5 stowek a nazbieracie nasze prawdziwe adresy i
          > nazwiska
          > a na forum bydgoszcz admin nasze ipy rozpowiada znajomym
          > jak mozemy wam zaufac?

> Dziewczyna cała w nerwach...

jaka dziewczyna? na jakiej podstawie uwazasz, ze w nerwach?
          widac zuzia po tatusiu odziedziczyla plecenie od rzeczy, gdy zmeczona
          moze powinienes sie przespac, lokatorze?

> PS. Qczi, parę dni nie było mnie tutaj. Czy pogodziliście się z tyciarkiem?
          Czy ja też mogę już przestać?

pisz sobie do upadlego lokatorze, skoro juz nie masz nic innego do roboty
          zwaz jedak, ze miales to swego czasu opinie stateczngo i rozsadnego
          forumowicza. nie sadzisz, ze uganianie sie i obszczekiwanie mnie niekoniecznie
          odpowiada temu wizerunkowi?

coz ci sie nie podoba w moim powyzszym poscie?
          • lokator Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może nie? 15.01.04, 00:31
            wsn napisał:

> > a powiedz mi jeszcze moj drogi adminie, jaka kase otrzyma gw za zebranie
            > > tak ogromnej bazy danych osobowych o forumowiczach
            > > rzucicie jakis gadzecik za 5 stowek a nazbieracie nasze prawdziwe adresy i
            >
            > > nazwiska
            > > a na forum bydgoszcz admin nasze ipy rozpowiada znajomym
            > > jak mozemy wam zaufac?
            >
            > > Dziewczyna cała w nerwach...
            >
            > jaka dziewczyna? na jakiej podstawie uwazasz, ze w nerwach?
            > widac zuzia po tatusiu odziedziczyla plecenie od rzeczy, gdy zmeczona
            > moze powinienes sie przespac, lokatorze?

Na podstawie: "jaka dziewczyna? na jakiej podstawie uwazasz, ze w nerwach?"
            Hi! Hi!

> > PS. Qczi, parę dni nie było mnie tutaj. Czy pogodziliście się z tyciarkiem
            > ?
            > Czy ja też mogę już przestać?
            >
            > pisz sobie do upadlego lokatorze, skoro juz nie masz nic innego do roboty
            > zwaz jedak, ze miales to swego czasu opinie stateczngo i rozsadnego
            > forumowicza. nie sadzisz, ze uganianie sie i obszczekiwanie mnie
            > niekoniecznie odpowiada temu wizerunkowi?

Nie bierz wszystkiego tak do serca. Patrz na świat z (lekkim chociaż)
            dystansem. Jesteś przecież dorosła....

> coz ci sie nie podoba w moim powyzszym poscie?

Nie czytałem dokładnie regulaminu forum. Gdybyś przeczytała i streściła
            odpowiednie fragmenty, to obojgu nam wyszło by to na dobre...
            • wsn Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 00:36
              wybacz moj drogi, nie jestem Twoja sekretarka
              pofatyguj sie wiec sam na www z regulaminem, sam sobie przeczytaj i stresc,
              jesli caly sie w glowce nie miesci
              aha, i popatrz na powyzsze z dystansem. jestes wszak dorosly.
              • elodia Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 00:49
                To nie tak- Tyciarek -patrzy widzi, że mu się nie widzi i ŁUP, Ivica patrzy,
                widzi, że mu się nie widzi i... patrzy z prawej- dalej to samo- z lewej no i
                tyż i Ł... nooo a może się poprawi... i U... no przecież człowiek myslący i P
                i......
                Iiiiiiii WSN przestań atakować tyle tylko by coś napisać...przemyśl słowa
                Lokatora- wcale nie chce Cię zjeść ( a przynajmniej bez przypraw) i tak może
                nie pisz dla pisania... lepiej otwórz natępne drzwi- SWOJE:) Uśmiechnij się,
                zapłacz........ POMYŚL :) Wycisz się...
                I:)))
                Wdech
                Wydech
                wdech
                wydech
                ...
                :)
                I posłuchaj Dead can dance...:)
                • Gość: tyciarek Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 15.01.04, 00:53
                  > I posłuchaj Dead can dance...:)

-gratuluję dobrego smaku :-)
                  ( mam wszystkie płyty)
                • wsn Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 01:06
                  elodia napisała:
                  > To nie tak- Tyciarek -patrzy widzi, że mu się nie widzi i ŁUP, Ivica patrzy,
                  > widzi, że mu się nie widzi i... patrzy z prawej- dalej to samo- z lewej no i
                  > tyż i Ł... nooo a może się poprawi... i U... no przecież człowiek myslący i P
                  > i......

ivica chcial sobie pobrykac na forum, wyczail, kto jest ostatnio niepopularny,
                  i huzia na józia, pod wyssanym z palca, blahym pretekstem
                  ja to tak widze w kazdym razie
                  i nie chce, zeby sie chlopak psul na pyskowkach, skoro najlepiej wychodza mu
                  pozytywe, sympatyczne teksty (np ten o sniegu)
                  widac ivica ma ostatnio manie udawania meskosci (te propozycje spotkania i
                  meskiego zalatwienia spraw)

> Iiiiiiii WSN przestań atakować tyle tylko by coś napisać...

kurwa mac, nie widzisz, ze to lokator mnie zaatakowal dzis pierwszy???

przemyśl słowa
                  > Lokatora- wcale nie chce Cię zjeść ( a przynajmniej bez przypraw) i tak może
                  > nie pisz dla pisania...

to czego on chce ode mnie? po prostu czepia sie mnie, bo mam na pienku z
                  tyciarkiem

ps
                  Elodio prosze, na forum naiwiazuj tylko do rzeczy, ktore napisalam na forum.
                  mimo wszystko zauwazam dobre intenjie i pozdrawiam. specjalnie dla Ciebie
                  podciagnelam watek, w ktory jest link:
                  www.wosp.org.pl/download/mp3/karnawal-pozytywne.mp3
                  > I posłuchaj Dead can dance...:)

a co to za muza? (nazwa obila mi sie o uszy, ale kojarzy mi sie z jakims
                  babskim miauczacym rockiem)

hihi u mnie mm: highway to hell ;D
                  • lokator Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 01:20
                    wsn napisał:

> kurwa mac, nie widzisz, ze to lokator mnie zaatakowal dzis pierwszy???
                    >

> to czego on chce ode mnie? po prostu czepia sie mnie, bo mam na pienku z
                    > tyciarkiem

Lokator chętnie zobaczyłby Qczi, która znalazła swoje miejsce w życiu. I taką
                    kobietę, która nie sili się na udawanie kogoś innego.

PS. ZAATAKOWAŁ!!!! A jak rano zaatakowały Cię trzy krople deszczu to nie
                    napiszesz? Bo co? Kumpele, tak?
                    • wsn Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 01:28
                      tak sie sklada, ze mam swoje miejsce w zyciu i jestem soba
                      • lokator Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 01:30
                        wsn napisał:

> tak sie sklada, ze mam swoje miejsce w zyciu i jestem soba

W życiu sobą i na forum sobą. Ale między jednym i drugim ja nie ma znaku
                        równości.
                        • wsn Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 01:35
                          wybacz, ale nie znasz mnie w realu
                          • lokator Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 01:43
                            wsn napisał:

> wybacz, ale nie znasz mnie w realu

Potrafisz bardzo dużo powiedzieć o sobie między wierszami. Dużo mówiła Twoja
                            strona www, dużo mówią zdjęcia, do których obejrzenia namawiasz. Pomogło też
                            nasze osobiste spotkanie.
                            Nie znam Ciebie w realu. Nie wiem czy masz rodzeństwo, jak masz na drugie imię,
                            gdzie się urodziłaś, jakie masz plany życiowe. Ale wiem kim jesteś: zagubioną,
                            w świecie pełnym chaosu, dziewczynką.
                            • wsn Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 01:48
                              na zdjeciach ze zwierzetami byla moja siostra, ktora pozniej obsmiali
                              zatrownisie tacy jak Ty

wybacz, ale psycholog z Ciebie kiepski. Jestem dojrzala, mocno stapajaca po
                              ziemi kobieta.
                              • lokator Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 01:55
                                wsn napisał:

> na zdjeciach ze zwierzetami byla moja siostra, ktora pozniej obsmiali
                                > zatrownisie tacy jak Ty

Poważnie??? To dlatego tak do końca mi się nie zgadzało.... Ho, ho...
                                Ale podobieństwo jest.
                                (Zacytuj, gdzie obśmiałem te zdjęcia. Albo nie wrzucaj mnie do
                                szuflady "wszyscy faceci, oprócz Teda")

> wybacz, ale psycholog z Ciebie kiepski. Jestem dojrzala, mocno stapajaca po
                                > ziemi kobieta.

Na forum stąpasz bardzo mocno. Trzeba uważać na piszczele i kostki.
                                • wsn Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 02:35
                                  bo sadze, ze
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10175826&a=10177129
                  • ivica Specjalnie dla qczi 15.01.04, 01:21
                    !!!!!WARNING cz1a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Precz ze słodkimi idiotkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • wsn Re: Specjalnie dla qczi 15.01.04, 01:24
                      to juz na nikogo nie dziala
                      zawiaz sobie sznurowadla
            • wsn Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 00:39
              lokator napisał:
              > Na podstawie: "jaka dziewczyna? na jakiej podstawie uwazasz, ze w nerwach?"
              > Hi! Hi!

i pozwol, ze sparafrazuje twego miszcza:
              'masz problemy z chronologia'
              • lokator Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 00:41
                wsn napisał:

> lokator napisał:
                > > Na podstawie: "jaka dziewczyna? na jakiej podstawie uwazasz, ze w nerwach?
                > "
                > > Hi! Hi!
                >
                > i pozwol, ze sparafrazuje twego miszcza:
                > 'masz problemy z chronologia'

Ale nie mam problemów z poczuciem humoru. A ty masz!
                Łee...
                • Gość: tyciarek Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 15.01.04, 00:49
                  misiu lezy od dłuzszego czasu na boczku i łypie jednym okiem leniwie.
                  dochodzi wlasnie do wniosku,ze jest tutaj zupełnie zbędny :-)
                  mozna sie załamać,albo wkur...
                  misu własnie mysli ,która drogę wybrać.

• wsn Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 00:57
                    czeka, az mieso armatnie pojdzie spac
                    to juz niedlugo widac, bo gada od rzeczy
                    ach, potraktuj te wypowiedz humorystycznie
                    • lokator Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 01:15
                      wsn napisał:

> czeka, az mieso armatnie pojdzie spac
                      > to juz niedlugo widac, bo gada od rzeczy
                      > ach, potraktuj te wypowiedz humorystycznie

Ouuu....
                      Ja nawet w żartach nie powiedziałbym na Ciebie "mięso". (Co najwyżej: sztuka).
                      Za bardzo Cie lubię.

PS. Skołowana trochę jesteś? Nie wiesz o co chodzi? Dorośli lubią czasem
                      pożartować. Nie bierz tego tak do siebie.

Nasz kolega (były) Gulczas też miał, swego czasu, podobny problem. Uznał, że
                      samo (wirtualne) przebywanie między ludźmi starszymi, często i dwa razy, od
                      niego namaści go rozumem. Został potraktowany z góry i poszedł po ROZUM do
                      GŁOWY. Teraz wie, że trzeba pomyśleć, najlepiej najpierw - zanim się coś
                      napisze i, że nawet najbardziej BŁYSKOTLIWA pyskówka nie zastąpi logicznego
                      myślenia, ani nie zwiększy autorytetu u interlokutora. Ale przede wszystkim
                      nauką, jaką nasz kolega wyniósł z forumowych dyskusji, jest to, że nie ma sensu
                      silić się na dorosłość, bo to tylko ośmiesza.

Pa! Kochanie!
                      Dobranoc!
                      • wsn Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 01:31
                        gdzie zauwazyles w moich postach brak logiki

ps
                        tak sie sklada, ze za kilka dni koncze 24 lata i trudno mi odmowic w takim
                        wieku doroslosci.
                        • lokator Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 01:38
                          wsn napisał:

> gdzie zauwazyles w moich postach brak logiki
                          >
                          > ps
                          > tak sie sklada, ze za kilka dni koncze 24 lata i trudno mi odmowic w takim
                          > wieku doroslosci.

W tym poście na przykład. Formalnie człowiek 24-letni jest dorosły, ale, tak
                          naprawdę, nic z osiągnięcia takiego wieku nie wynika.

Jako matematyk możesz się pobawić:
                          1. Każdy dorosły jest mądry.
                          2. Każdy kto ukończył 18 lat jest dorosły.
                          3. Mam skończone 23 lata.
                          Wniosek:
                          Jestem mądra.

Pytanie:
                          Gdzie tkwi błąd w powyższym rozumowaniu?

Jeżeli wiesz i napiszesz szczerze (i bez zbędnych komentarzy), to będzie to
                          dobry znak.
                          • wsn Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 02:10
                            to zalezy, jaka przyjmiemy definicje przymiotnika 'madry'
                            widzisz, zycie to nie matematyka - dopuszczalne jest subiektywne postrzeganie
                            pewnych spraw

Twoje rozumowanie ja widze zas nastepujao:
                            Def.
                            Idiotka nazywamy czlowieka spelniajacego nastepujace zalozenia:
                            1.jest plci zenskiej (czyli ze zbioru kobiecej logiki)
                            2.wiekណ
                            • wsn Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 02:12
                              mialo byc (ale sie nie wyswietlilo): wiek - znak mniejszosci - 30
                              • lokator Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 02:17
                                wsn napisał:

> mialo byc (ale sie nie wyswietlilo): wiek - znak mniejszosci - 30

I co z tego, że się nie wyświetliło, skoro bez sensu (późna pora, stres przed
                                egzaminem) i nie na temat?

Idź spać, kochanie. Pomyśl o piwku...
                            • lokator Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 02:14
                              wsn napisał:

> to zalezy, jaka przyjmiemy definicje przymiotnika 'madry'
                              > widzisz, zycie to nie matematyka - dopuszczalne jest subiektywne postrzeganie
                              > pewnych spraw
                              >
                              > Twoje rozumowanie ja widze zas nastepujao:
                              > Def.
                              > Idiotka nazywamy czlowieka spelniajacego nastepujace zalozenia:
                              > 1.jest plci zenskiej (czyli ze zbioru kobiecej logiki)
                              > 2.wiekណ

To Ty, kotku, jeszcze nie śpisz?

PS. U mnie nie zdałaś.

----------------------------------------------------------
                              Idiotka - > 1.jest plci zenskiej
                              Idiota - jest płci męskiej
                              • wsn Re: Ktoś ma ponoć jutro (dziś już) "koło" - może 15.01.04, 02:26
                                wiem, o co Ci chodzilo, ale nie bede przeciez adwersarzowi pryznawac racji, no
                                nie?
                                nie moge sobie psuc image'u

a tak nprawde, to 'madrosc' inaczej jest definiowana np przez ortodoksyjnego
                                katolika, a inaczej przez ateiste
                                tu chyba biega o priorytety - dla jednego priorytetem jest jedna rzecz,
                                nieistota dla drugiego
                                zaraz ide spac
    • ivica Re: DO IVICY - NEDZNEJ PODROBKI TYCIARKA 15.01.04, 01:54
      wsn napisał:

> na samym poczatku nadmieniam, ze nie uwazam, ze ivica jest nedzny
      > (podejrzewam, ze to calkiem mily chlopak)
      > nedznie podrabia atoma
      >
      > ivico, tak sobie Ciebie obserwuje od kilku dni i sie zastanawiam, coz ma na
      > celu Twoje zachowanie, to czepianie sie radcy?

no tak chronologia :)) a raczej jej brak

wybacz ale nie bede siedzial cich gdy radca bedzie ujawnial moje dane, klamal, w zalosny sposob blefowal, i nazywal mnie kmiotem

> chcesz w koncu zrzucic szate pokojowego forumowicza i wdziac bojowy komplecik
      > supermana?
      > okej, ale wiesz co? wlozyles rekawiczki na lewa strone, w tych kolorach Ci
      > nie do twarzy, poza tym kapie ci z nosa i sznurowadla powiewaja
      >
      > specjalnie odczekalam jakis czas na jakis ladny kwiatek, ktory nam wreczysz
      > no i jest - wyzwales radce od szmat.

A myslisz ze mu sie nie nalezy po jego POPISACH??

nieladnie
      > pozwol, ze kwiatek ten wsadze w lufy Waszych (tak, tak, Radco, twoj tez,
      > Ciebie tez obserwowalam ;) karabinow
      >
      > ivico - Tobie to po prostu nie pasuje. poza tym to plagiat.

Ja zawsze jestem soba, robie co chce. Opinie ktore wyglaszam sa moimi opiniami

paniala??
      • wsn Re: DO IVICY - NEDZNEJ PODROBKI TYCIARKA 15.01.04, 02:01
        pinie moze sa Twoje. zachowanie - nie
        co do chronologii - zwrocilam na ciebie uwage w momencie, gdy zaczales
        natretnie mi zawracac d*
        • ivica Re: DO IVICY - NEDZNEJ PODROBKI TYCIARKA 15.01.04, 02:09
          masz jak w banku ze sie nie powtórzy. Nie jestes mi do szczesci potrzebna, nie mam cie w dowodzie, a za nic nie jestes obiektywna
          • wsn Re: DO IVICY - NEDZNEJ PODROBKI TYCIARKA 15.01.04, 02:16
            przeprasam, Ivio, ze tak napislam. naprawde mnie to meczylo. jestem zmeczona i
            spiaca, dlatego taka niemila. nie chcialam Cie obrazic ani okazac lekcewazenia,
            ciesze sie, ze moja opinia byla dla Ciebie istotna. naprawe jednak napisalam
            swoje, zachowawcze byc moze, zdanie. zabolalo mnie, ze mi nie uwierzyles.
            • lokator Re: DO IVICY - NEDZNEJ PODROBKI TYCIARKA 15.01.04, 02:22
              wsn napisał:

> przeprasam, Ivio, ze tak napislam. naprawde mnie to meczylo. jestem zmeczona
              > i spiaca, dlatego taka niemila. nie chcialam Cie obrazic ani okazac
              > lekcewazenia,
              > ciesze sie, ze moja opinia byla dla Ciebie istotna. naprawe jednak napisalam
              > swoje, zachowawcze byc moze, zdanie. zabolalo mnie, ze mi nie uwierzyles.

........., jak chce się jej już bardzo spać, zaczyna się zachowywać
              irracjonalnie. Widać jak się dziewczyna męczy, powieki opadają, ale jeszcze
              chce się bawić, biegać. Staje się rozdrażniona i zaczyna gadać bez sensu.
              Powtarza w kółko jakieś słowa i widać, że jest wyczerpana i prawie
              nieprzytomna. Trzeba bardzo pilnować momentu, w którym .......... trzeba
              położyć spać, bo potem są problemy.

Dobranoc, słonko. Sen na pewno dobrze Ci zrobi. Nie bierz wszystkiego do
              siebie. Pomyśl o dobrym piwku....
              • Gość: zinek Re: DO IVICY - NEDZNEJ PODROBKI TYCIARKA IP: *.iweb.pl 15.01.04, 02:24
                Kobiety takie sa, np u mnie w chacie takie owo,a mnie sie to nawet podoba,ze
                takie sa.
                • Gość: zinek Re: DO IVICY - NEDZNEJ PODROBKI TYCIARKA IP: *.iweb.pl 15.01.04, 02:25
                  bo zasada jest taka-rozdraznione mówia nam facetom,jacy jestesmy dziecinni
                  itd,jacy nieodpowiedzialni.ale przychodzi noc głeboka i my Im mówimy rózne
                  inne rzeczy:)))))))
                  • wsn Re: DO IVICY - NEDZNEJ PODROBKI TYCIARKA 15.01.04, 02:31
                    nie mozna napisac paru milych slow, bo w koncu i tak z ciebie zrobia glupia
                    babe.
              • Gość: zinek Re: DO IVICY - NEDZNEJ PODROBKI TYCIARKA IP: *.iweb.pl 15.01.04, 02:37
                Ech od razu głupia. Moze wymiencie sie z lokatorem gg to bedziecie sie mogli
                czubic do woli:))) Serd Pozdrawiam przed snem
                • elodia Re: DO IVICY - NEDZNEJ PODROBKI TYCIARKA 15.01.04, 03:06
                  ...jak byś była już babą to... wiedziałabyś, że wcale nie robią głupią...
                  głuptasie:)
                • lokator Re: DO IVICY - NEDZNEJ PODROBKI TYCIARKA 16.01.04, 22:13
                  Gość portalu: zinek napisał(a):

> Ech od razu głupia. Moze wymiencie sie z lokatorem gg to bedziecie sie mogli
                  > czubic do woli:))) Serd Pozdrawiam przed snem

Na szczęście nie mam gg.

(Ale zabrzmiało! Oczywiście, piszę ogólnie, a nie PRZECIW).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka