Gość: wroclawi IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 20:48 nie dajmy objac prowadzenia na forum Warszawie ! pomozecie ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: 06.02.02, 22:08 mala wymianke moge zrobic-znaczy Wy troche u nas ja troche u Was. Mysle ze wiekszosc uczestnikow z Bydzi na to pojdzie. Gorzej jak stolica zalozy tu podobny watek he he. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pontus Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: *.swipnet.se 07.02.02, 00:35 Jako warszawiak bydgoskiego pochodzenia lub bydgoszczak zamieszkały w Warszawie nie mogę na to pójść. Moje serce jest i w B-szczy i w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 00:39 Ja tam nie ide na uklady ani z jednymi ani z drugimi..... Sens rywalizacji sprowadza sie do bezsensownych "wyliczanek", a to dla mnie totalna porazka... wole polec z honorem niz wygrac w takim stylu..... dlatego milo wspominam nasza rywalizacje z Lodzia.... kiedys zwyciezka, a teraz.... koledzy daleko Lodzia od nas odplyneli.... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: 07.02.02, 18:45 he he z Lodzi atez mielismy sojuz :-))) a nic zlego nie ma w takim pisaniu u sasiadow... nie ma to chyba takiej wymowy jak wiliczanki co? KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: 11.02.02, 16:25 Pozdrowy SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ :-) My czynnie działamy w odpieraniu ataku Stol(n)icy! PS "Walka" z Wami to był zaszczyt! ale sojuz chyba nadal może działać? Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: 10.02.02, 22:20 na razie jakiś forumowicz z Bydgoszczy wypisuje bardzo dziwne hasła na warszawskim forum patrz: "a ja was burków pieprzę" może znacie ten adres? Pozdrowienia z Wawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolba Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: *.natned.com.pl 11.02.02, 16:47 Gość portalu: wroclawi napisał(a): > nie dajmy objac prowadzenia na forum Warszawie ! A dlaczego nie dajmy? Odpowiedz Link Zgłoś