wsn 16.01.04, 23:42 korzystajac ze znikomej absencji gwiazd forumowych, pragne zapytac nasza konstelacje o definicje madrosci, dobroci, zla i innych takich nadrzednych cech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 23:54 bedzie wyryte na moim pomniku to sobie poczytasz fundusze zebrane na potop akurat wystarcza na moj obelisk (w skali 2:1, zeby nie przytlaczac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 23:55 zło? jak diabeł, tkwi w szczegółach dobro? z rzadka słońce widuje, w cichości jego siła madrosc? bywa, lecz wg r.i.p.Kisiela reklamy potrzebuje bo głupota? (wg tegoż powyżej) zachwala się sama szczescie? bywa złudne, lecz warto go szukać nadrzędni? to ponoć my sami, choć czasem w to powątpiewam ukłony Déjá vu przepraszam za głosu zabranie - gwiazdą się wszak nie poczuwam Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 00:26 Ciebie m.in. rowniez mialam na mysli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 00:33 e tam ;))) jestem jakaś s/m przez tyciarka nazwana i nijak nie wiem już nic wracając do swojej przestrzeni pozdrawiam, Déjá vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu oooops przepraszam tyci!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 00:39 nie tyciarek tylko t.king.... sorry tyci niska przeproszoność ku Tobie, Déjá vu Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 01:32 Napisalbym cos gdybym byl gwiazda. Pomazyc mozna. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 17.01.04, 01:50 "korzystajac ze znikomej absencji gwiazd forumowych, pragne zapytac nasza konstelacje o definicje madrosci, dobroci, zla i innych takich nadrzednych cech." -absencja -(fr. absence z łc. absentia) nieobecność. znikoma absencja- to znikoma nieobecność ? no tak. sprytne. i chciałabys sie zapytać tych których nie ma, korzystajac niejako z tego,ze ich nie ma ? gratuluję :-) jak widzisz spokojnie sama mozesz sobie odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 02:14 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > "korzystajac ze znikomej absencji gwiazd forumowych, pragne zapytac nasza > konstelacje o definicje madrosci, dobroci, zla i innych takich nadrzednych > cech." > > -absencja -(fr. absence z łc. absentia) nieobecność. > znikoma absencja- to znikoma nieobecność ? > no tak. sprytne. > i chciałabys sie zapytać tych których nie ma, korzystajac niejako z tego,ze > ich nie ma ? > gratuluję :-) > kwiatuszku mialam na mysil dokladnie to, co napisalam wsyscy wszak jestescie :) ale ciesze sie, ze w koncu zacynas dochodzic do siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 02:18 jesli nadal nie rozumiesz, moze powodem jest twoja znikoma abstynencja? skusili cie wizja brok w innym watku i masz klops ;) czyli - znikoma absencja klopsa dzisiejszego wiezora ;D btw dy pisala te watek wydawalo mi sie, ze kreca sie tu jeszcze cygne i lokator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.01.04, 02:22 nauczysz sie pisac po polsku i moja absencja bedzie o pare promili wieksza. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 02:43 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > nauczysz sie pisac po polsku i moja absencja bedzie o pare promili wieksza. tyciarku znikoma absencja=tu: prawie wszyscy sa w moim pierwszym poscie w tym watku brzmi mniej banalnie, a skladniowo i logicznie jest poprawne; moze juz nie o tej godzinie (wielu z tych, ktoryh zakladajac watek mialam na mysli poszlo spac), ale w momencie pisania - tak ;) mowilam ci juz cos na temat uczenia ksiedza pacierza? no wiec nie ucz ;) bo ja zaczne ci tlumaczyc, jak sie rysuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA IP: *.iweb.pl 17.01.04, 02:45 Witam,własnie sie obudziłem,pół godz temu i spac nie moge.I tak sobie surfuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 02:51 ktoryCH, ofkors :) twoja misja edukacyjna, tyciarku, poszla chyba w zupelnie innym kierunku, niz zamierzales ;) mam na mysli dysleksje, ktora powoli sie od ciebie, jak widac na zalaconym powyzej obrazku, zarazam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.01.04, 02:54 > mam na mysli dysleksje, ktora powoli sie od ciebie, jak widac na zalaconym > powyzej obrazku, zarazam ;) -zdazyłem sie juz z tym oswoic. juz cie nie poprawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.01.04, 02:51 to co sobie ubrdałas,ze to zdanie oznacza, to juz zdazyłas raz wyjasnić. przyjałem. nie znaczy jednak,ze to to ma wiele wspólnego z jezykiem polskim. gwarantuje ci,ze nie ma. wiec,przestan udawac Bralczyka,tylko zanies ten bełkot komus madrzjeszemu. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 03:04 recze ci kwiatuszku, ze madrzejsi, jak sie wyspia, to to przeczytaja nie klopocz wiec swej lepetynki takimi skomplikowanosciami (ot, neologizm?;) a ortow mi nie wymawiaj ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.01.04, 03:07 fakt to prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 17.01.04, 03:11 a i masło całkiem maslane. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 03:19 hehe, madrzejszy sam znalal: • Re: Miasto płaci za błąd lekarza Przeczytaj komentowany artykuł » lokator 17.01.2004 03:05 odpowiedz na list odpowiedz cytując wsn napisał: > no i co, zszokowalo was troche, panowie? Rzadko który Twój post nie jest dla mnie szokiem. Ale uczciwie muszę przyznać, że w kwestii "znikomej absencji" zrozumiałem Cię od razu (łał!) zgodnie z Twoimi intencjami. Może to kwestia abstynencji? Tyci często Cię czytuje, więc chodzi uwalony "w cztery d..." i spada z krzesła. Ja bywam tu ostatnio "z doskoku" więc zanim mnie rozłoży zdążę jeszcze co nieco zrozumieć hehe i co, gupi tyciarku, znowu nie zrozumiales heheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.01.04, 03:26 znowu nie na temat. gupia qci gupia Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 03:40 nie na temat, bo nie po twojej mysli? a moze po prostu znowu zle zrozumiales ;) ju ar osiol arek osiol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.01.04, 03:43 > nie na temat, bo nie po twojej mysli? > a moze po prostu znowu zle zrozumiales ;) - patrz mój wpis z godziny 2.51 ta mysl czas jakis juz trwa. cos nie po twojej mysli ? gupia qci gupia Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 03:37 wsn napisał: > hehe, madrzejszy sam znalal: > > hehe i co, gupi tyciarku, znowu nie zrozumiales heheheeh Kolejny przykład "kobiecej logiki". Tego samego argumentu można użyć raz "za", a innym razem "przeciw". W jednym wątku można się uchechać, a w innym użyć tego samego postu jako wzorca dla innych do naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 09:13 lokator napisał: > wsn napisał: > > > hehe, madrzejszy sam znalal: > > > > hehe i co, gupi tyciarku, znowu nie zrozumiales heheheeh > > Kolejny przykład "kobiecej logiki". > Tego samego argumentu można użyć raz "za", a innym razem "przeciw". > W jednym wątku można się uchechać, a w innym użyć tego samego postu jako wzorca > > dla innych do naśladowania Drogi lokatorze:) Jako kobieta chcę Ci grzecznie zwrócić uwagę, żebyś nie uogólniał i nie używał zwrotu "kobieca logika" w negatywnym znaczeniu. Na potrzebę tego wątku, oraz innych, a dotyczących tej samej osoby znajdź sobie jakieś inne. Znając bogaty zasób słow, którym dysponuje Twój styl:) przyjdzie Ci to z łatwością. pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 09:40 ivica napisał: > solidarniść jajników :)))) Tu akurat nie ivico, żadna solidarność. Chodziło mi oto, by lokator chcąc scharakteryzować 'daną' kobietę, nie używał określeń (tu w znaczeniu) obrażających wszystkie kobiety:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 09:47 wiem, wiem, tak sobie żartuje :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 10:09 ivico, sadze, ze wypowiedz cygne nie wynikala jedynie z faktu bycia kobieta - stat tez niestosownosc wyrazenia 'solidarnosc jajnikow' i wiesz o? musze tu jednak uznac, ze lokator calkiem celnie, jak na pewne sytuacje i ich opisy, sofrmulowal wyrazenie 'kobieca logika' ja tutaj bym mogla ze swej strony zastosowac kilka wariacji 'na temt, np kobieca zazdrosc kobieca hipokryzja kobieca niekonsekwencja cygne moja kochana, co ty na to? dziekuje ponadto za 'obrone', uchachalam sie setnie z reakcji milutkiego donkichota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 10:17 wsn napisała: > ivico, sadze, ze wypowiedz cygne nie wynikala jedynie z faktu bycia kobieta - > stat tez niestosownosc wyrazenia 'solidarnosc jajnikow' > i wiesz o? musze tu jednak uznac, ze lokator calkiem celnie, jak na pewne > sytuacje i ich opisy, sofrmulowal wyrazenie 'kobieca logika' > ja tutaj bym mogla ze swej strony zastosowac kilka wariacji 'na temt, np > kobieca zazdrosc > kobieca hipokryzja > kobieca niekonsekwencja > > cygne moja kochana, co ty na to? > dziekuje ponadto za 'obrone', uchachalam sie setnie z reakcji milutkiego > donkichota ;) heheheheheehheheeh ales ty g...... Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 10:32 nie moj drogi ivico, oczywiscie nie zrozumiales mojego powyzszego postu hoc dziwie sie niezmiernie, ze w koncu zrozumiales posty cygne (ktos na gadu wytlumaczyl moze??) malutki kluczyk do mojego postu: donkichotem jestes w nim ty Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 10:38 wsn napisała: ze w koncu zrozumiales posty cygne (ktos na gadu > wytlumaczyl moze??) pograzasz sie Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 10:50 wesole w zasadzie coz sie dziwic obecnemu bajzlowi w kraju, skoro w urzedach zatrudniani sa tacy geniusze jak ivica :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 10:58 sory, ale trudno mi uwierzyc w twoim przypadku, ze w jakikolwiek inny sposob ;D ale moze chociaz ladnie spiewasz Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 11:02 i po co ja sie znowu do ciebie odzywalem. Nic nie zmadrzalas. Zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 11:05 a bo adwersarz taki jakis... tez czuje, ze musialam bardzo niziutko mowic, zebys mnie uslyszal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.01.04, 13:33 jejku przestan rąbac tyle ortografów, bo nie wytrzymam i naprade puszczę pompke w majtasy. i tłumacz to mistrzyni nasza literówkami. znawca języka polskeigo od siedmiu boleści. "zdolna jestem nieśłychanie" gupia qci gupia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.01.04, 13:42 stat - już wiem, to literówka od wyrazu statek. no tak.proste. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 15:00 tyci. to tylko wiatrak. on nie gryzie koniec tematu moje orty, jesli nie sa literowkami, wynikaja z niechlujnosci pisania; nie chce mi sie po prostu przed wyslaniem piec razy czytac tekstu, stad literowka moze byc wzieta za orta. od 2 dni zauwazam u siebie natomiast nieslychane tendencje do polykania literki 'c', az mi wstyd, mam nadzieje, ze to nie nowa klawiatura mi poszla a teraz pare slow szczerosci: jestes, tyci, dupa ortograficzna i interpunkcyjna. niewazne, ile razy powiesz, ze jestem glupia, to nie zmieni faktu, ze kaleczysz nasz jezyk co kilka zdan (jak masz dobry dzien) poczytaj sobie ja specjalnie dla ciebie niezaczne szukac literowek w swoich postach dokladniej, niz dotychczas. szkoda mi oczu po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 03:45 wsn napisał: > korzystajac ze znikomej absencji gwiazd forumowych, pragne zapytac nasza > konstelacje o definicje madrosci, dobroci, zla i innych takich nadrzednych > cech. Idę spać. Definicja mądrości "wyjdzie w praniu". Przez zaprzeczenie... Hi! Hi! Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: PANA MĄDRA, PANNA NIEMĄDRA 17.01.04, 03:50 dobrano ;) ja ide po herbatke ;) Odpowiedz Link Zgłoś