wsn 23.01.04, 11:58 ...czyli jakie gierki Was ostatnio wciagely, jakie skutki w zwiazku z tym odczuwacie (mi kilka lat temu snily sie ludki z age of empires:) itp, itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
archentar Re: W CO WY SOBIE POGRYWACIE???!!! 23.01.04, 12:02 Wlasnie udalo mi sie dostac Kultowa east Front II Nifdy nie wydana w polsce I rising Sun. W zwiazku z tym zawalam noce;)) Ps. Ostatnio sobie z toba nie pogrywam, bo jakos sie nie odzywasz, moja droga:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Człowiecze nie irytuj się ;-) (ntxt) IP: 217.97.147.* 23.01.04, 12:15 Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: chinczyki tak maja ;) 23.01.04, 12:33 5 plansza,jesli o to chodzi.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: chinczyki tak maja ;) 23.01.04, 12:36 ja jak sie wciagne w jakas gierke, to swiat przestaje dla mnie istniec; gdy gralam w simsy, to z mysla o simsach zasyapialam i pierwsza mysl, z jaka sie budzilam, byly simsy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Człowieku nie irytuj się ;-) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 13:53 zagraj w kulki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: W CO WY SOBIE POGRYWACIE???!!! 23.01.04, 14:50 Od dłuższego czasu wyłącznie Neverwinter Nigths. Najpierw podstawowa kampania jako barbarzyńca, a teraz paladynem podstawę + dodatek Shadows of Undrentide. Polecam gorąco! da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: W CO WY SOBIE POGRYWACIE???!!! 23.01.04, 17:42 da.killa napisał: > Od dłuższego czasu wyłącznie Neverwinter Nigths. > da.killa no ja wlasnie zaczynam, a jakos nie moge sie rozkrecic, bo siedze w necie ciagle ;) jestem polelfem, nawymyslalam, sobie czarow i wlasnosci ;) ale i tak nie moge sie doczekac na motorwind czy jakos tak ;) POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: W CO WY SOBIE POGRYWACIE???!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 23:40 NN bije Morowinda o głowę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Wiecie, jaki numer?! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.01.04, 14:54 Wchodzę sobie na to nasze nieszczęsne foroom a tu czarny napis: to forum jest zablokowane. Hmmm Teraz, gdy już jakims cudem widzę Was wszystkich - odetchnęłam z ulgą? (...) Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craq Re: W CO WY SOBIE POGRYWACIE???!!! IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 23.01.04, 15:01 Dzień dobry! Ostatnio uzależniłem się od mędzenia ptaka. Mój rekord to 323.4 m!! www.pu.kielce.pl/~pipen/varez/pingwin_baseball.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.01.04, 15:10 Craq, myśmy już mieli mistrzostwa w "j...u pingwina" ;) Długo to trwało i chyba nawet udało mi się wygrać ;P Wiele jeszcze przed Tobą przy takim wyniku ;) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craq Re: ;) IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 23.01.04, 15:22 A jaki był najlepszy wynik? Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie że może być więcej niż, powiedzmy, 340 metrów przy idealnej paraboli lotu. Chyba że jest jakiś knyf, o którym nie wiem. Jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Przejrzyj sobie "wklejkę", którą... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.01.04, 15:24 .... zostawiłam Ci poniżej ;) Pozdrawiam, craq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Dla craq ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.01.04, 15:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10272874&a=10280517 I wszystko, co było poniżej ;) Pozdrawiamy z Małej Ojczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
radca ja gram w " atoma" 23.01.04, 15:26 od czasu slynnego wydarzenia z " leszczem" i " miszczem" - powstala gra w tzw. " KULKI" i powstala nowa gra w " atoma". atom " wali w pysk" i trzeba sie mocno gimnastykowac - by cie nie dopadl " atom" radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Właśnie zafundowaliśmy sobie... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.01.04, 17:59 ... tą gierkę z jednym z naszych foroomowiczy "zza miedzy" ;) www.freshsensation.com/samorost.swf Biedaczek siedzi na ostatniej planszy ;P POLECAM!!! Bez dwóch zdań. Rozrywka przednia, zapewniam ;) SDB, napierdzielaj w ten guziczek do upadłego! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Właśnie zafundowaliśmy sobie... 23.01.04, 18:04 uffffffffff cwana lisica najpierw udawala ze nie wie o co chodzi a potem okazalo sie ze skonczyla szybciej ode mnie ;P bardzo fajowa gra :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.01.04, 18:06 Wiele dróg prowadzi do celu ;) Lisiczki o tym wiedzą najlepiej ;p Trzymaj się dzielnie, SDB ;) PS: I zostaw już ten guziczek ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Właśnie zafundowaliśmy sobie... 24.01.04, 00:11 Yajebiste,graem p roku temu,fajnie ye podanz kest link,pryesle ynajomzm.Poydrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Właśnie zafundowaliśmy sobie... 24.01.04, 00:13 To nie wodka, to klawiatura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: W CO WY SOBIE POGRYWACIE???!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 19:54 wsn napisała: > ...czyli jakie gierki Was ostatnio wciagely, jakie skutki w zwiazku z tym > odczuwacie (mi kilka lat temu snily sie ludki z age of empires:) itp, itd Obecnie gram w simutransa, Championship MAnagera 01/02 a ostatnio próbuje znaleźć dla siebie coś z roguelike. Na razie w świecie NetHacka. ;^) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc a ja ;) IP: *.awacom.pl 24.01.04, 00:36 Przeszedłem dziś (po raz 342-48932-9-032492094-093059388423874823) Age of Empires, a potem Riss of Rome (dodatek) - moja ukochana gra... następnie musiałem odpocząć od myślenia w Jedi Academy na sieci ;-) A teraz pykam tury w świetnej grze REDDRAGON;-) www.reddragon.hu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craq coś dla przyszłego Grubby IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 24.01.04, 05:53 www.miniclip.com/tabletennis.htm Odpowiedz Link Zgłoś