Dodaj do ulubionych

Ale usraliście to forum ;(

04.02.04, 16:19
przebudźcie sie, wylaczcie tv zacznijcie myslec, stancie mocniej na ziemi,
porzuccie swe irracjonalne postawy. yyyyy wracam na swoje ciche leniwe
spokojne zasciankowe dretwe torunskie ;P
Obserwuj wątek
    • l_jane "Przebudźcie się, póki jest ku temu czas... 04.02.04, 16:38
      Przebudźcie się, nim za późno bedzie już... " (Autor wiadomy)

SDB, pozdrowienia dla "spokojego, zaściankowego i drętwego"!
      I dla DJa Wiewióry ;P
      • Gość: rhemek Re: "Przebudźcie się, póki jest ku temu czas... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:52
        pozdrowienia dla SDB.
        A nasze forum jest takie jacy sa ludzie.
    • Gość: €uropejka Re: Ale usraliście to forum ;( IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.04, 16:55
      sdb napisał:

> przebudźcie sie, wylaczcie tv zacznijcie myslec, stancie mocniej na ziemi,
      > porzuccie swe irracjonalne postawy. yyyyy wracam na swoje ciche leniwe
      > spokojne zasciankowe dretwe torunskie ;P

a co Ty tak przejechales sie po wszystkich?
      nieladnie tak uogolniac ;-)

SDB, tylko nie idz na silownie (te obok....wiesz?!),
      a jesli, to idz pieszo, ok? ;PPPP
      • Gość: tyciarek z rorat IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 04.02.04, 20:23
        przebudzcie sie,przebudzcie sie,
        bo bliskie jest królestwo.
        • m0nk Re: z rorat 04.02.04, 21:37
          to co napisal sdb a w innym watku gall to 100% prawdy.
          zagladam tu codziennie i nie przeszkadzaja mi te klotnie bo to zwyczajnie nie
          moje forum ale moment, w ktorym jakiekolwiek forum sportowe zaczyna
          przewyzszac poziomem wypowiedzi forum bydgoskie powinien byc ostatnim
          dzwonkiem alarmowym. to co sie tu dzieje od dluzszego czasu zdrowe nie jest.
          pozdr.
          • sdb Re: z rorat 04.02.04, 23:19
            wlasnie- ostatnio nawet na zuzlu jest kulturalniej i lagodniej niz tu ;P co ta
            €uro kce od mnie bo nie rozumim ;P skad wiesz ze na silownie raz chodze nogami
            a raz jezdze samochodem? ;P
            • Gość: €uropejka Re: z rorat IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.04, 23:30
              sdb napisał:

> co ta €uro kce od mnie bo nie rozumim ;P skad wiesz ze na silownie raz
              chodze nogami a raz jezdze samochodem? ;P <

wazne, ze nie jezdzisz rowerem ;PPP
            • zinekk Jak to: nawet na zuzlu... 04.02.04, 23:30
              Kto usrał to forum jest jasne,sami widzimy i czytamy.A zuzel? Jak to "NAWET"..
              tam jest merytoryczna dyskusja i wzajemny szacunek,a nie serial wenezuelski
              pt"kto z kogo zrobi szmate i kto wyciagnie wiecej g..."Z wyrazami
              najprawdziwszego ubolewania Zinekk
              • sdb Re: Jak to: nawet na zuzlu... 05.02.04, 10:56
                juz ci Zinnku wyjasniam- byly czasy, dlugie czasy ze forum bydgoskiemu nie
                mozna bylo nic zarzucic 0 chamowy pelno ciekawych czy huorystycznych watkow ze
                az sie chcialo czytac i pisac. w tym samym czasie forum zuzlowe siegalo nie raz
                dna, o niczym nie dalo sie tam pogadac bo wszedzie musieli wejsc krzykacze
                szowinisci i chamy. To co odwala ostatnio pewien "kibic" jest nawet nie 0,5
                malego piwa w porownaniu z syfem jaki kiedys panowal, to jest wrecz pomijalne i
                nie warte zauwazenia. Obecnie sytuacja sie zmienila prawie a odwrot- tzn forum
                bydgoskie to jeszcze nie to co prezentowal kiedys zuzel ale za to zuzel
                podciagnal sie w gore. pzdr

PS. bydgoskiego forum nie usrali wszyscy forumowicze- przeciez wiadomo, zreszta
                winni wiedza ze to do nich.

PS2. czemu niektorzy zapomnieli jakie mieli nicki?
                • Gość: kibic Re: Jak to: nawet na zuzlu... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 12:31
                  ja odwalam???

znowu masz klepki na oczach???

przyczepiłeś się mnie na żużlu to ja ci teraz sram tutaj..... ot i cała
                  filozofia.....

ale pewnie jeszcze mi powiesz że jesteś biednym niewinnym chłopcem, a ja tyranem
                  który rozpoczyna konflikty...
    • Gość: kibic Re: Ale usraliście to forum ;( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 23:30
      wracaj wracaj....

przynajmiej u nas powietrze będzie czyściejsze!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka