sdb 04.02.04, 16:19 przebudźcie sie, wylaczcie tv zacznijcie myslec, stancie mocniej na ziemi, porzuccie swe irracjonalne postawy. yyyyy wracam na swoje ciche leniwe spokojne zasciankowe dretwe torunskie ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_jane "Przebudźcie się, póki jest ku temu czas... 04.02.04, 16:38 Przebudźcie się, nim za późno bedzie już... " (Autor wiadomy) SDB, pozdrowienia dla "spokojego, zaściankowego i drętwego"! I dla DJa Wiewióry ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: "Przebudźcie się, póki jest ku temu czas... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:52 pozdrowienia dla SDB. A nasze forum jest takie jacy sa ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Ale usraliście to forum ;( IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.04, 16:55 sdb napisał: > przebudźcie sie, wylaczcie tv zacznijcie myslec, stancie mocniej na ziemi, > porzuccie swe irracjonalne postawy. yyyyy wracam na swoje ciche leniwe > spokojne zasciankowe dretwe torunskie ;P a co Ty tak przejechales sie po wszystkich? nieladnie tak uogolniac ;-) SDB, tylko nie idz na silownie (te obok....wiesz?!), a jesli, to idz pieszo, ok? ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek z rorat IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 04.02.04, 20:23 przebudzcie sie,przebudzcie sie, bo bliskie jest królestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: z rorat 04.02.04, 21:37 to co napisal sdb a w innym watku gall to 100% prawdy. zagladam tu codziennie i nie przeszkadzaja mi te klotnie bo to zwyczajnie nie moje forum ale moment, w ktorym jakiekolwiek forum sportowe zaczyna przewyzszac poziomem wypowiedzi forum bydgoskie powinien byc ostatnim dzwonkiem alarmowym. to co sie tu dzieje od dluzszego czasu zdrowe nie jest. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: z rorat 04.02.04, 23:19 wlasnie- ostatnio nawet na zuzlu jest kulturalniej i lagodniej niz tu ;P co ta €uro kce od mnie bo nie rozumim ;P skad wiesz ze na silownie raz chodze nogami a raz jezdze samochodem? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: z rorat IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.04, 23:30 sdb napisał: > co ta €uro kce od mnie bo nie rozumim ;P skad wiesz ze na silownie raz chodze nogami a raz jezdze samochodem? ;P < wazne, ze nie jezdzisz rowerem ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Jak to: nawet na zuzlu... 04.02.04, 23:30 Kto usrał to forum jest jasne,sami widzimy i czytamy.A zuzel? Jak to "NAWET".. tam jest merytoryczna dyskusja i wzajemny szacunek,a nie serial wenezuelski pt"kto z kogo zrobi szmate i kto wyciagnie wiecej g..."Z wyrazami najprawdziwszego ubolewania Zinekk Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Jak to: nawet na zuzlu... 05.02.04, 10:56 juz ci Zinnku wyjasniam- byly czasy, dlugie czasy ze forum bydgoskiemu nie mozna bylo nic zarzucic 0 chamowy pelno ciekawych czy huorystycznych watkow ze az sie chcialo czytac i pisac. w tym samym czasie forum zuzlowe siegalo nie raz dna, o niczym nie dalo sie tam pogadac bo wszedzie musieli wejsc krzykacze szowinisci i chamy. To co odwala ostatnio pewien "kibic" jest nawet nie 0,5 malego piwa w porownaniu z syfem jaki kiedys panowal, to jest wrecz pomijalne i nie warte zauwazenia. Obecnie sytuacja sie zmienila prawie a odwrot- tzn forum bydgoskie to jeszcze nie to co prezentowal kiedys zuzel ale za to zuzel podciagnal sie w gore. pzdr PS. bydgoskiego forum nie usrali wszyscy forumowicze- przeciez wiadomo, zreszta winni wiedza ze to do nich. PS2. czemu niektorzy zapomnieli jakie mieli nicki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Jak to: nawet na zuzlu... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 12:31 ja odwalam??? znowu masz klepki na oczach??? przyczepiłeś się mnie na żużlu to ja ci teraz sram tutaj..... ot i cała filozofia..... ale pewnie jeszcze mi powiesz że jesteś biednym niewinnym chłopcem, a ja tyranem który rozpoczyna konflikty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ale usraliście to forum ;( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 23:30 wracaj wracaj.... przynajmiej u nas powietrze będzie czyściejsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś