Dodaj do ulubionych

Admin naszego forum...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 09:21
.. to jakis mało stabilny ludek jest.

Watki mało wazne i głupie zostawia a te wazniejsze przenosi w pi...du.

Dałem sobie do ulubionych watków informację o fachowcach do remontów , był tam
namiar na gościa który popołudniami wykonuje remonty jako dodatkowa robota i
taki układ mi pasuje. Klikan na ulubione wątki a tam...... NIC skasowany.
Przeniesiony do oslej łączki i ku..wa skasowany. I tak z kilkoma juz watkami.

ADMINIE - jak sobie nie radzisz z administrowaniem to oddaj w DOBRE rece forum
a sam zajmij się czyms co ci wychodzi znacznie lepiej.

Jestem ciekaw kiedy TEN wątek skasujesz !!!! Napisałem tak poniewaz uważam iż
społecznośc powinna wiedziec co sie dzieje na forum Wałbrzych.

Nigdzie takiego burdelu nie ma tylko TU.
Obserwuj wątek
    • zaslawek Re: Admin naszego forum... 08.06.09, 09:27

Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe
      lub wyznaczone fora.

Dlaczego wpis niezgodny z regulaminem jest na forum?

Administracja nie czyta wszystkiego na forum. Moderuje na podstawie zgłoszeń
      użytkowników. Aby moderator mógł zareagować musi być skutecznie powiadomiony o
      nieregulaminowym poście.
      Post można zgłosić wysyłając link na adres forum@agora.pl lub klikając czerwony
      kosz z napisem "skasujcie post".
      Zgłoszenie postu nie jest równoznaczne z jego skasowaniem, każde skuteczne
      zgłoszenie jest rozpatrywane indywidualnie.

Resztę poczytaj tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html
      forum.gazeta.pl/forum/0,62499.html
      forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html
      • Gość: Być Re: Admin naszego forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 09:36
        Moderuje nie jedno forum i to z powodzeniem i zadowoleniem uczestników tak
        będących. awiązuje to tego że trzeba umiec rozgraniczyć ogłoszenie a zapytanie
        na forum i znajdujące sie tam odpowiedzi.

Wszystko da sie zrobic ale trzeba umieć lub chcieć.

TU się czyta pobieżnie i kasuje jak leci, no ale jak ktoś czasu nie ma to takie
        są efekty.

Już zgłosiłem drugi raz do nadzoru i licze że tym razem zrobi się z tym porządek.
        • b.bujak Re: Admin naszego forum... 08.06.09, 20:35
          Gość portalu: Być napisał(a):
          > Moderuje nie jedno forum

ciekawe na jakim portalu....
          • Gość: Być Re: Admin naszego forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 21:44
            Ciekawski.

Na gazecie

• b.bujak Re: Admin naszego forum... 08.06.09, 23:10
              Gość portalu: Być napisał(a):

> Na gazecie

masz na myśli portal gazeta.pl ?
              • Gość: Być Re: Admin naszego forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 09:20
                Czytasz w moich skrotach myslowych

Tak , na portalu gazeta.pl

Więc jak Szanowny Admin nie potrafi, nie chce lub nie ma czasu na właściwe
                zarządzanie to niech odda stery w lepsze ręce.

END
                • Gość: janek z psem Re: Admin naszego forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 09:39
                  Admin chyba faktycznie ma mało czasu bo jest zapracowanym pracownikiem Strefy,
                  już rzygam tymi wszystkimi Toyotami, Cersanitami i innymi Takatami czy jak to
                  się nazywa.
      • hopex Re: Admin naszego forum... 08.06.09, 14:35
        Taaaa rzeczywiście czyli wątek o paniach lekkich obyczajów wisi sobie spokojnie na forum a ciekawy wątek o wyborach idzie sobie w PIS-du i nawet na oslej ławce go nie ma. Czcigodny adminie jak Ci się taka praca nie podoba albo masz dajmy na to okres i kasujesz w nerwach co ci tylko przjdzie do głowy to może przenieś się na inne forum a tu ogłoś konkurs na administrację forum co ?
        • Gość: Jozina Re: Admin naszego forum... IP: *.chello.pl 13.06.09, 10:29
          Proszę Państwa jest dwoje takich nawiedzonych adminów, jeden to Rąkowski od nas
          i druga to Dzidzia Bojowa z Kłodzka, którą próbuje rozszyfrować, czy jest
          nauczycielką od polskiego, czy cienkopisem z lokalnego brukowca. To są osoby,
          które z cenzurą chadzają pod rękę i dlatego tak wygląda forum wałbrzyskie,
          nieciekawe i jednostronne, ale jeszcze gorzej jest na forum tej śmiesznej
          gazetki w Kłodzku, tam wym. dzidzia prawie go wygasiła i nie dzieje się zupełnie
          nic.

Ja odpuściłam sobie to forum, pojawiam się na nim tylko sporadycznie i od razu
          moje posty są kasowane a wątki idą w niebyt. Zapraszam na inne fora, jest gdzie
          buszować, każdy może znaleźć sobie według zainteresowania i żadne takie g. nie
          będzie nas cenzurowało. Tutaj napiszę coś i mimo zmiany IP jestem blokowana i
          banowana, ale już mnie to nie rusza, agorowskie i michnikowskie POkemony takie
          są i na to nie można nic poradzić. Próbowałam wysłać ten posta jako osoba
          zalogowana i wyleciał z powrotem, teraz próbuje go wysłać po wylogowaniu się.

Siemka, narka i sarka farka <:-}
          • Gość: znawca Re: Admin naszego forum... IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.09, 10:40
            Gość portalu: Jozina napisał(a):

> Zapraszam na inne fora, jest gdzie
            > buszować,

Np Ośla Ławka, hehe
            • Gość: Jozina Re: Admin naszego forum... IP: *.chello.pl 16.06.09, 21:31
              Mam jeden dylemat związany z tym adminem, mianowicie czy on robi to z
              przekonania, tak jak postępuje ta nawiedzona dzidzia-bojowa, czy robi to dla
              kasy i utrzymania się u władzy, eliminując wszystko to co nie służy POkemonom?

A przy okazji mam propozycję dla naszego admina, niech przedstawi się jak to
              zrobiła kłodzka adminka, a zrobiłą to tak:
              "Tym forum opiekuje się dzidzia_bojowa."

I w związku z tym mam propozycję, która brzmi tak:
              "Tym forum opiekuje się Andrzej R. POkemon z Kamiennej Góry."

Siemka, narka i sarka farka <:-}
              • Gość: kapral Re: Admin naszego forum... IP: *.chello.pl 17.06.09, 01:10
                Powinnaś jeszcze dodać:
                "Jędruś, jam niegodna całować tych... tam Twoich..."
                :D

A swoją drogą nie wiedziałem, że to on.
                Hmmm... Kiedyś jeden z rzeczników miejskich (czy wiejskich - jeden pies)
                powiedział mi, że jak dziennikarz bierze się za "rzecznikowanie" to już do końca
                życia "gó...jadem zostanie" (op. cit.). A szkoda, bo Jędruś akurat mógłby coś
                osiągnąć np. w grafice (sic!).
    • Gość: asiek Re: Admin naszego forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 21:51
      reklama to reklama i tyle
      koleś zaczyna watek poszukuje dobrego fachowca za chwile sam sobie odpowiada
      podaje numer tel, itp dla mnie to zwykle oszustwo a są jeszcze tacy bezczelni ze
      potrafią sami się polecać z innego nicka żeby podkrecic publikę "porządny fachowiec"
      i do tego po godzinach hehehe po godzinach to on może wywiercić kilka dziurek w
      ścianie

• Gość: Ans Re: Admin naszego forum... IP: 195.177.83.* 17.06.09, 11:20
      Zgadzam sie ze Admin jest nierzetelny - pojawiaja sie posty wymieniajace osoby
      prywatne z imienia i nazwiska i nieprzebierajce w okresleniach - nie sa one
      kasowane. Uwazam ze zasadniczo akceptacja takiego chamstwa wplywa na charakter
      naszego forum - nie ma co ukrywac ze niestety jestesmy jednym z bardziej
      prymitywnych forow regionalnych...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka