Dodaj do ulubionych

POZDROWIENIA DLA ADMINA!!! ;)

IP: *.pps.gov.ec / 200.24.64.* 06.02.04, 19:01
pozdrowienia dla admina, dzieki niemu zwiedzilam dzis pol swiata a w dodatku
awansowalam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: wsn Re: POZDROWIENIA DLA ADMINA!!! ;) IP: *.giewont.com.pl / *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 19:15
      ...tym razem juz z polski ;)
      • Gość: wsn :P IP: 212.122.167.* 06.02.04, 23:28
        widzisz adminie, wlasnie 'jestem' w bulgarii i czekam na mejla z polski ;))
        aby uciac plotki krazace wsrod forumowiczow informuje, ze dostalam mejla z
        adresu waldemar.lewandowski@gazeta.pl - czyli dane te nie pochodza od Teda i nie
        sa tajne ;)
        • Gość: wsn Re: :P IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:11
          pewna #idiotka podaje w watpliwosc istnienie adresu
          waldemar.lewandowski@gazeta.pl
          adres istnieje, poniewaz waldemar.lewandowski wypowiadal sie (zalogowany nick)
          na forum, chocby w watku o brombergu.

mejla dostalam z adresu z inna koncowka, nie chce jednak jej ujawniac. post moj
          nie mial na celu podania adresu w.l tylko uciecie plotek na temat zrodla mojej
          znajomosci nazwiska w.l
          • Gość: wsn Re: :P IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:23
            a to, kasiu, specjalne dla ciebie
            <a htef="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=8683447&a=8803035">post
            z bromberga</a>

• Gość: wsn Re: :P IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:24
              no cholipka, nie dziala jdnak ta metoda ;(
              no wiec restart

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=8683447&a=8803035
              • Gość: wsn Re: :P IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:25
                ;)

post z bromberga

• #kasia Re: :P 07.02.04, 12:25
                ja widze waldek.lewandowski, no ale jestem idiotka :)
                • Gość: wsn Re: :P IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:25
                  a waldek to zdrobnienie od teodor?
                  • #kasia Re: :P 07.02.04, 12:27
                    tak, serwer sam zdrabnia i odwrotnie :)

ale ja jestemidiotka, nie wpadlam na to ;)
                    • Gość: wsn Re: :P IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:29
                      mejl byl z adresu zaczynajacego sie waldemar.lewandowski, dalej nie podam :)

> ale ja jestemidiotka, nie wpadlam na to ;)

z szacunku dla adwersarki nie zaprzecze ;))))
                      • #kasia Re: :P 07.02.04, 12:31
                        wiem.onet.pl/szukaj.html?V=&S=adwersarka&x=25&y=9

wystarczy kupic gazete ;)
                        • #kasia adwersarki z reszta tez nie 07.02.04, 12:32
                          wiem.onet.pl/szukaj.html?V=&S=adwersarki
                          • Gość: wsn Re: adwersarki z reszta tez nie IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:43
                            slowo jes uzywane w 21 wieku ;)

www.google.pl/search?hl=pl&inlang=pl&ie=ISO-8859-2&q=adwersarki&lr=
                            www.google.pl/search?q=adwersarka&hl=pl&lr=&ie=UTF-8&inlang=pl&filter=0
                            nie czepiaj sie, kwiatuszku, nie czepiaj :)
                            • Gość: wsn jest, ofkors IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:45
                              poza tym 'zreszta' pisze sie razem, moja ty mala polonistko ;))
                              • #kasia Re: jest, ofkors 07.02.04, 12:47
                                "Ty" pisze sie z duzej litery :)
                                • Gość: wsn Re: jest, ofkors IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:50
                                  a to juz forma grzecznosciowa
                                  obowiazk pisania zaimka wielka litera jest w jez ang przy 'I'
                                  w jezyku polskim - jesli chce sie wyrazic szczegolny szacunek adresatowi
                                  dlatego napisalam 'ty' do ciebie, kasiu ;)))
                  • Gość: LJane A mi Telsten mi siadł ;( (ntxt) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 12:27
                  • #kasia a i dziekuje Ted 07.02.04, 12:28
                    jakbym chciala napsac do qczi to zdjelabym jej ignora
                    • Gość: wsn Re: a i dziekuje Ted IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:35
                      poza tym moja kochana, inteligentna inaczej panienko, poptrz, coz sie pokazuje,
                      gdy chce zalozyc sobie konto waldemar.lewandowski:

Login zastrzeżony. Pracownik Agory
                      Login i hasło

Login:
                      @gazeta.pl

znaczy to ni mniej ni wiecej, ze konto waldemar.lewandowski@gazeta.pl istnieje.
                      ;)
                    • Gość: wsn Re: a i dziekuje Ted IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:37
                      a jak ted ma ochote mnie zapytac, czy
                      sie nie pomylilam - ma prawo mnie zapytac
                      skoro idiotka sie ujawnila - wiem przynajmniej, kto nieslusznie zarzucil mi
                      pomylke
                      czemu nie czuje sie zdziwiona, ze to wlasnie ty, kasiu?
                      • #kasia Re: a i dziekuje Ted 07.02.04, 12:41
                        tak tak jestem idiotka :)

ze co ja?

zarzucilam Ci pomylke?
                        pewnie dlatego, ze umiem czytac loginy na forum :)
                        • Gość: wsn Re: a i dziekuje Ted IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:47
                          co ma piernik do wiatraka? zarzucilas mi, ze nie istnieje adres
                          waldemarlewandowski@gazeta.pl
                          ja ci uowodnilam, ze jest inaczej
                          i tyle ;)
                          • Gość: wsn errata IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:50
                            > waldemar.lewandowski@gazeta.pl
                    • Gość: Ted® Re: a i dziekuje Ted IP: 212.122.167.* 07.02.04, 13:32
                      #kasia napisała:

> jakbym chciala napsac do qczi to zdjelabym jej ignora

jakbys nie chciala wetknac szpileczki tylko po prostu zapytac to powiedzialbym
                      ci skad zna nazwisko admina
                      • nortia Tez.. 07.02.04, 14:17
                        zwiedzam swiat - palcem na mapie.
                        Calkiem przyjemne podroze..
                        • Gość: wsn masz racje, Norio :) IP: 203.89.203.* 07.02.04, 14:32
                          ja 'zwiedzam' swiat laczac sie przez proxy z brazylii, japonii itp ;)
                          pzdr
                          • nortia *NorTio ;)) Qczi :P 07.02.04, 14:59
                            Chwilowo jezdze odkurzaczem przy muzyce rodem z samych wysp brytyjskich, to
                            dopiero podroz ;))

Pozdrawiam rowniez
                            • Gość: wsn Re: *NorTio ;)) Qczi :P IP: 203.89.203.* 07.02.04, 15:10
                              ;)
                              a jakie to kapelki sa wlasnie odkurzane, jesli mozna troche powtykac nosa? bo
                              moj nosek, gdy 'slyszy' cos na temat brytyjskiej muzy, zaczyna sie zachowywac
                              jak nosek kroliczka na dzwiek szelestu swiezej trawki ;))))))))

ja sobie wlasnie sprawdzm, co sie sciagnelo, witam kawalek lacrimosy tudziez
                              troche queena ;) no i placebo feat him daddy cool ;) - nie wiem, jakim spoobem ;)
                              • Gość: wsn Re: *NorTio ;)) Qczi :P IP: 203.89.203.* 07.02.04, 15:12
                                nie wiesz moze, jaki to zespol tak fajnie poprzerabial majkela j.? travis?
                                • nortia Re: *NorTio ;)) Qczi :P 07.02.04, 15:30
                                  A Coldplay'a sluchalam ;)
                                  Teraz chwilowo przerzucialm sie na jakies marne techno, w celu mysle poskakania
                                  i wurzucenia zbednych i niemilych uczuc ;)

Travis..hmmm..znam chyba 5 piosenek.. - podobaly mi sie i raczej z Majkelem
                                  wiele wspolnego nie mialy, bo bym nie sluchala ;)
                                  • Gość: wsn Re: *NorTio ;)) Qczi :P IP: 203.89.203.* 07.02.04, 15:34
                                    mi chodzi o ten zespol, co tak fajnie hardkorowo przerobil te piosenki - miodio.
                                    jak sie dopytam, to Ci napisze, bo naprawde warto ;)

i myslovitza sobie slucham... na razie z winampa ;)
                                    • nortia Re: *NorTio ;)) Qczi :P 08.02.04, 10:08
                                      Nie kojarze zespolu, moze niestety ;)

Ok, to bede czekac na odpowiedz..

To ja tymczasem Placebo i Creed'a poslucham ;)

Pozdrawiam i milego dnia zycze
                • radca Re: 08.02.04, 08:39
                  #kasia napisała:

> ja widze waldek.lewandowski, no ale jestem idiotka :)

- forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=8605938&a=8606191

" Re: Samobójstwo szefa
                  Przeczytaj komentowany artykuł »
                  Autor: waldek.lewandowski
                  Data: 20.10.2003 15:38

Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Jesteś facet po prostu żenująco głupi i prymitywny. Szkoda
                  > więcej słów dla takiego kretyna.
                  > A przy okazji gratuluję Wyborczej w Toruniu rzetelności. Przez
                  > cały temat Raweksu i mostu podawała, że szef firmy ma na imię
                  > Marek.

Nic podobnego. Podawała - takze moim piorem - ze dyrektor generalny firmy ma na
                  imie Marek. I tak jest w istocie, a chodzi o brata zalozyciela Raweksu.
                  Ilekroc wypowiadal sie dla nas - zmarly dzis - szef, tylekroc podkreslalismy,
                  ze wypowiada sie Krzysztof.
                  Tyle tytulem wyjasnien "

- ???

radca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka