Gość: wsn IP: *.pps.gov.ec / 200.24.64.* 06.02.04, 19:01 pozdrowienia dla admina, dzieki niemu zwiedzilam dzis pol swiata a w dodatku awansowalam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wsn Re: POZDROWIENIA DLA ADMINA!!! ;) IP: *.giewont.com.pl / *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 19:15 ...tym razem juz z polski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn :P IP: 212.122.167.* 06.02.04, 23:28 widzisz adminie, wlasnie 'jestem' w bulgarii i czekam na mejla z polski ;)) aby uciac plotki krazace wsrod forumowiczow informuje, ze dostalam mejla z adresu waldemar.lewandowski@gazeta.pl - czyli dane te nie pochodza od Teda i nie sa tajne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: :P IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:11 pewna #idiotka podaje w watpliwosc istnienie adresu waldemar.lewandowski@gazeta.pl adres istnieje, poniewaz waldemar.lewandowski wypowiadal sie (zalogowany nick) na forum, chocby w watku o brombergu. mejla dostalam z adresu z inna koncowka, nie chce jednak jej ujawniac. post moj nie mial na celu podania adresu w.l tylko uciecie plotek na temat zrodla mojej znajomosci nazwiska w.l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: :P IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:23 a to, kasiu, specjalne dla ciebie <a htef="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=8683447&a=8803035">post z bromberga</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: :P IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:24 no cholipka, nie dziala jdnak ta metoda ;( no wiec restart a to, kasiu, specjalne dla ciebie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=8683447&a=8803035 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: :P IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:25 ;) a to, kasiu, specjalne dla ciebie post z bromberga Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: :P 07.02.04, 12:25 ja widze waldek.lewandowski, no ale jestem idiotka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: :P IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:25 a waldek to zdrobnienie od teodor? Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: :P 07.02.04, 12:27 tak, serwer sam zdrabnia i odwrotnie :) ale ja jestemidiotka, nie wpadlam na to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: :P IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:29 mejl byl z adresu zaczynajacego sie waldemar.lewandowski, dalej nie podam :) > ale ja jestemidiotka, nie wpadlam na to ;) z szacunku dla adwersarki nie zaprzecze ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: :P 07.02.04, 12:31 wiem.onet.pl/szukaj.html?V=&S=adwersarka&x=25&y=9 wystarczy kupic gazete ;) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia adwersarki z reszta tez nie 07.02.04, 12:32 wiem.onet.pl/szukaj.html?V=&S=adwersarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: adwersarki z reszta tez nie IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:43 slowo jes uzywane w 21 wieku ;) www.google.pl/search?hl=pl&inlang=pl&ie=ISO-8859-2&q=adwersarki&lr= www.google.pl/search?q=adwersarka&hl=pl&lr=&ie=UTF-8&inlang=pl&filter=0 nie czepiaj sie, kwiatuszku, nie czepiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn jest, ofkors IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:45 poza tym 'zreszta' pisze sie razem, moja ty mala polonistko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: jest, ofkors IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:50 a to juz forma grzecznosciowa obowiazk pisania zaimka wielka litera jest w jez ang przy 'I' w jezyku polskim - jesli chce sie wyrazic szczegolny szacunek adresatowi dlatego napisalam 'ty' do ciebie, kasiu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane A mi Telsten mi siadł ;( (ntxt) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 12:27 Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia a i dziekuje Ted 07.02.04, 12:28 jakbym chciala napsac do qczi to zdjelabym jej ignora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: a i dziekuje Ted IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:35 poza tym moja kochana, inteligentna inaczej panienko, poptrz, coz sie pokazuje, gdy chce zalozyc sobie konto waldemar.lewandowski: Login zastrzeżony. Pracownik Agory Login i hasło Login: @gazeta.pl znaczy to ni mniej ni wiecej, ze konto waldemar.lewandowski@gazeta.pl istnieje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: a i dziekuje Ted IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:37 a jak ted ma ochote mnie zapytac, czy sie nie pomylilam - ma prawo mnie zapytac skoro idiotka sie ujawnila - wiem przynajmniej, kto nieslusznie zarzucil mi pomylke czemu nie czuje sie zdziwiona, ze to wlasnie ty, kasiu? Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: a i dziekuje Ted 07.02.04, 12:41 tak tak jestem idiotka :) ze co ja? zarzucilam Ci pomylke? pewnie dlatego, ze umiem czytac loginy na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: a i dziekuje Ted IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:47 co ma piernik do wiatraka? zarzucilas mi, ze nie istnieje adres waldemarlewandowski@gazeta.pl ja ci uowodnilam, ze jest inaczej i tyle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn errata IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.02.04, 12:50 > waldemar.lewandowski@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: a i dziekuje Ted IP: 212.122.167.* 07.02.04, 13:32 #kasia napisała: > jakbym chciala napsac do qczi to zdjelabym jej ignora jakbys nie chciala wetknac szpileczki tylko po prostu zapytac to powiedzialbym ci skad zna nazwisko admina Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Tez.. 07.02.04, 14:17 zwiedzam swiat - palcem na mapie. Calkiem przyjemne podroze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn masz racje, Norio :) IP: 203.89.203.* 07.02.04, 14:32 ja 'zwiedzam' swiat laczac sie przez proxy z brazylii, japonii itp ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
nortia *NorTio ;)) Qczi :P 07.02.04, 14:59 Chwilowo jezdze odkurzaczem przy muzyce rodem z samych wysp brytyjskich, to dopiero podroz ;)) Pozdrawiam rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: *NorTio ;)) Qczi :P IP: 203.89.203.* 07.02.04, 15:10 ;) a jakie to kapelki sa wlasnie odkurzane, jesli mozna troche powtykac nosa? bo moj nosek, gdy 'slyszy' cos na temat brytyjskiej muzy, zaczyna sie zachowywac jak nosek kroliczka na dzwiek szelestu swiezej trawki ;)))))))) ja sobie wlasnie sprawdzm, co sie sciagnelo, witam kawalek lacrimosy tudziez troche queena ;) no i placebo feat him daddy cool ;) - nie wiem, jakim spoobem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: *NorTio ;)) Qczi :P IP: 203.89.203.* 07.02.04, 15:12 nie wiesz moze, jaki to zespol tak fajnie poprzerabial majkela j.? travis? Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: *NorTio ;)) Qczi :P 07.02.04, 15:30 A Coldplay'a sluchalam ;) Teraz chwilowo przerzucialm sie na jakies marne techno, w celu mysle poskakania i wurzucenia zbednych i niemilych uczuc ;) Travis..hmmm..znam chyba 5 piosenek.. - podobaly mi sie i raczej z Majkelem wiele wspolnego nie mialy, bo bym nie sluchala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: *NorTio ;)) Qczi :P IP: 203.89.203.* 07.02.04, 15:34 mi chodzi o ten zespol, co tak fajnie hardkorowo przerobil te piosenki - miodio. jak sie dopytam, to Ci napisze, bo naprawde warto ;) i myslovitza sobie slucham... na razie z winampa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: *NorTio ;)) Qczi :P 08.02.04, 10:08 Nie kojarze zespolu, moze niestety ;) Ok, to bede czekac na odpowiedz.. To ja tymczasem Placebo i Creed'a poslucham ;) Pozdrawiam i milego dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: 08.02.04, 08:39 #kasia napisała: > ja widze waldek.lewandowski, no ale jestem idiotka :) - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=8605938&a=8606191 " Re: Samobójstwo szefa Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: waldek.lewandowski Data: 20.10.2003 15:38 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Jesteś facet po prostu żenująco głupi i prymitywny. Szkoda > więcej słów dla takiego kretyna. > A przy okazji gratuluję Wyborczej w Toruniu rzetelności. Przez > cały temat Raweksu i mostu podawała, że szef firmy ma na imię > Marek. Nic podobnego. Podawała - takze moim piorem - ze dyrektor generalny firmy ma na imie Marek. I tak jest w istocie, a chodzi o brata zalozyciela Raweksu. Ilekroc wypowiadal sie dla nas - zmarly dzis - szef, tylekroc podkreslalismy, ze wypowiada sie Krzysztof. Tyle tytulem wyjasnien " - ??? radca Odpowiedz Link Zgłoś