panna0 12.02.10, 22:26 I to jest ta "WSPANIALA" druzyna ? Juz kilka razy pisalem - to sa gracze bez ambicji i honoru. Liczy sie tylko KASA. Ja nie pozwalam sie lekcewarzyc bo juz nie chodze na mecze tych NIEUDACZNIKÖW !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coolek Kompromitacja Delekty 12.02.10, 23:50 Śmieszny klub (Delecta, nie Chemik) i śmieszni kibice - efekty porażające. Kilka porażek i już tylko tysiąc kibiców na trybunach. Ot cała moda na "wielką siatkówkę". Odpowiedz Link Zgłoś
car50 Re: Kompromitacja Delekty 13.02.10, 22:56 Dla tych pseudo "zawodowców" ważna jest tylko kasa .90 % drużyny to od lat wędrownicy po klubach za kasą.I nie musi być to tylko kasa wynikajaca z kontraktów.Stąd takie "cuda" .Plan chyba wykonają, wejda do play off więc teraz mozna dorobić.Współczuje sponsorowi i kibicom.Za mniejsze pieniądze mozna było zatrudnić młodych siatkarzy i mieć taki sam wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
ele_i_c Re: Kompromitacja Delekty 14.02.10, 00:48 Oj nie taki sam :) 9:25 z ostatnim zespołem tabeli, mogłaby mieć chyba drużyna 15-latków. Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Kompromitacja Delekty 16.02.10, 12:26 widzisz swiniopas, Pamapol-producent twojego ukochanego junkfoodowego syf bigosu z mielonymi scięgnami robiącymi na etykiecie za mięsko, sponsoruje załogę, która przebiegła sie po bydgoskiej :DDD Bigosik łajdaku bedzie dalej smakował? PS skoro juz o kuchni grubasku, to czy sprowadziłes juz czarterem gąskę z fermy spod Ina, na która sie podjarałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy mniam świniarczyku 16.02.10, 12:34 Delecta tez się za słoikowe bigosiki wzięła, wiec może zechcesz byc testerem koryta i po degustacji zrecenzujesz swoimi słowami? :) Jesli nie jest osiagalne w twoich ulubionych londynskich lidlach i aldikach, to wyslę ci esktra w paczce. I słoik z pulpetami dorzucę, bys od ciagłego fisz&czips kubków smakowych nie zeszmacił. Ach, zapomniałem, przeciez ty generalnie podwójny bekon dajesz 3x dziennie. Wybacz. Powinienem pamietac, ze chłopskich nawyków nawet udawany szlachcic nie zatuszuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Kompromitacja Delekty 16.02.10, 13:05 niestety zakup dobrych zawodnikow to za malo...przekonala sie o tym astoria, polonia, teraz chemik... i potwierdza sie niestety zasada, ze jak jest wynik to sa kibice... 2 mecze przegrane i trybuny puste... Odpowiedz Link Zgłoś