ivica 16.02.04, 11:24 Po pysznym śniadanku i z kawusią w ręku .... ehhhh byle tak dalej, nawet poniedziałek nie straszny :) pzdr. wszytkich ludzi dobrej woli :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rhemek Re: Życie jest piękne..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 11:27 Nienawidze poniedzialkow:(((((( BRRRR Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Życie jest piękne..... 17.02.04, 02:27 Eeee tam wolę mocną herbatę i do tego świeżuchny chleb z masłem i konfiturą a za oknem wiosnę! Jeszcze troszkę... byle do pierwszego żużla - i już musi być wiosna - radosna:) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Życie jest piękne..... 17.02.04, 12:23 Tez wypilam moja herbate, mniam:)) Wisnie juz kwitna na moim osiedlu i zonkile rozkwitaja. W tym roku tulipany sa troche spoznione - jeszcze pakow nie widac. Do Sw. Patryka powinny byc w pelni rozwiniete - mam nadzieje, ze nie spoznia sie w tym roku. W ostatni weekend Pan Malzonek kosil trawe pierwszy raz w tym roku - ale przeklinal, bo strasznie mokra............ Czy widac juz wiosne w Bydgoszczy? Wierzby za Fara, czy robia sie juz wiosennie jasnozielone? Humor czlowiekowi powraca razem z wiosna............. Ide robic nastepna herbate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Życie jest piękne..... IP: 217.97.147.* 17.02.04, 12:38 Co do oznak wiosny, to powiem tylko, że już trawę faktycznie widać, ale daleko mi do wyciągania kosiarki. Na weekend zapowiadają temperaturę - 15 C. Ale i tak coraz częściej - przynajmniej mam taką nadzieją - wiosna rozkwita już w nas samych. Ja nie mogę się już doczekać. Pozdrawiam wiosennie Gall Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Życie jest piękne..... 17.02.04, 13:18 -15??? Oj!!! Chyba juz sie odzwyczailam... Brrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall śniadanko IP: 217.97.147.* 17.02.04, 12:35 A co to jest pyszne śniadanko. Propozycje? Moim ulubionym jest twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką, ale teraz z tym krucho. Mam zawsze problem z wyborem tego co rano zjeść. Dla Elodii będzie to chlebek z dżemem (mój ulubiony to truskawkowy). A dla Was ? Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Coś wyżej nie wyszło ;) 17.02.04, 13:14 Na "powszednie" śniadanko powiedzmy to wręcz komfortowo jest, gdy starczy czasu, by przed 7. zaopatrzyć się w twarożek Farmerski i bułeczkę spod Ronda z ziarenkami... Oj, mniam! Głodna jestem ;( Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Coś wyżej nie wyszło ;) 17.02.04, 13:19 jajecznica na boczku wedzonym i ze szczypiorkiem, herbatka swiezy chlebek z maselkiem albo buleczka z twarozkiem (np grani) i dzemikiem - obowiazkowo truskawkowy oraz kakao niam! -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall śniadanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 08:38 Farmerski i grani mnie nie rajcują, bo dla mnie są jakieś takie rozlazłe i tłuste. Jak sam robię, to wolę, by twarożek był gęsty i na naturalnym jogurcie. Najlepiekj cały zielony od szczypiorku i różowy od rzodkiewki. Trochę koloru doda papryczka. No i świeżutki chlebk (nie bułka!). Cholerka, nie mogę się doczekać. Jajecznica i owszem, ale bez boczku. Za to grzybki, szyneczka (nawet pokrojona w cieńkie plasterki cieńka parówka), szczypiorek (w sezonie, bo obecny to tylko atrapa), ogóreczek konserwowy, cebulka i wiadomo kalafior (pasuje do wszystkiego). A co kakao, to owszem od czasu do czasu popieram (mleko pijam raz na rok, kakao na raz na miesiąc). Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: śniadanko 17.02.04, 13:32 Kawa - zycie jest piekne. tym razem z mlekiem - w koncu trzeba walczyc z nadkwasota. :P Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: śniadanko 18.02.04, 03:40 Wolę konfiturę wiśnową:) A tą temperaturą tooo... powiedz Gallu, że żartujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: śniadanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 08:32 Fakt, żartowałem. Taka temperatura będzie w czwartek (w nocy), a nie w weekend ;-) Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: śniadanko 18.02.04, 13:44 ha-ha-ha ale sie usmialam ;( powiedz lepiej, ze spadnie snieg.. -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Życie jest piękne..... IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 18.02.04, 19:07 A moze zielona zabe ne degustacje ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Życie jest piękne..... 19.02.04, 00:31 Pfuuuuj z żabami, ślimakami i innymi paskudztwami... Gallu, niecnoto - uśmiałam się; ładnie to tak straszyć niewinne dziewczynki? Czekaj Ty przebiorę się -jak będzie cieplej- w jakie prześcieradło- wyskoczę znienacka i powiem huuuuuuuuuuuuuuuu, to zobaczysz, O:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Życie jest piękne..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 08:01 Nie prowokuj, bo od lat bardzo lubię straszyć. To się chyba zaczęło od mego zgonu i nie mogę się o9d tego uwolnić, zwłaszcza nocą ;-) Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Życie jest piękne..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 08:02 Żabki nie jadłem, ale raczek - kurczaczek proszę bardzo. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Życie jest piękne..... 19.02.04, 08:11 Nie ma sprawy Gallu - jak tak znienacka dwoje poważnych ludzi zawiniętych w prześcieradła na siebie wyskoczy to może... ludzie się uśmiechną a śmiech to zdrowie:) Pozdrawiam serdecznie Elodia Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Życie jest piękne..... 19.02.04, 08:13 aaaaaa TYyyyyyyyyyyyy to już wiem czemu Cię w internecie nocą nigdy nie ma... smoku różowy ludzi w tym czasie straszysz:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Życie jest piękne..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 09:00 Masz mnie. Tylko proszę nie ostrzegaj innych. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Życie jest piękne..... 19.02.04, 09:04 dobrze to będzie nasza mała tajemnica...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Życie jest piękne..... IP: *.w193-252.abo.wanadoo.fr 19.02.04, 19:51 ??? (:-O !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś