Gość: zonc IP: *.awacom.pl 07.03.04, 20:26 Zainspirował mnie program w TV... więc ogłaszam konkurs ;-) Wyniki jutro o 23... KOBIETA ROKU: Danuta Huebner FORUMOWICZKA: Europejka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 07.03.04, 21:13 Gość portalu: zonc napisał(a): > Zainspirował mnie program w TV... więc ogłaszam konkurs ;-) Wyniki jutro o > 23... > > KOBIETA ROKU: > > Danuta Huebner > > FORUMOWICZKA: > > Europejka jeśli już i kobieta i forumowiczka , to wybór miałbym trudny . faktycznie wśród forumowiczek nie mam wrogów i większość cenię za ich poglądy . jednakowo cenię cygne , de javu , lisiczkę ,Marię , qczi , elodię . każda jest inna ale w każdej z nich znajduję wrażliwość i serce . Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 07.03.04, 22:35 > KOBIETA ROKU: > > prof. Zyta Gilowska > > FORUMOWICZKA: słodka tajemnica :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotek Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 23:04 Kobieta Roku Prof.Gilowska Zyta Forumowiczka Roku - Ivica Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 07.03.04, 23:18 Kobieta roku-Moja kobieta Forumowiczka-Paula ckm ( za rozbrajajace posty na forum zuzlowym) <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 07.03.04, 23:22 hehe wszystko fajnie tylko ja male a nie female Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 IP: *.awacom.pl 08.03.04, 00:22 przecież masz męski nick, nie czaje go ;-) a ty za bardzo powszechnej partii nie lubisz?? Może tak honorowo głos na Beger byś dał?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 dlaczego Zyta Gilowska? 08.03.04, 07:59 dlatego , że krytykuje SLD ? dlatego , że jest atrakcyjna ? dlatego , że proponuje wprowadznie prostackich rozwiązań podatkowych , które doprowadzą do większych dysproporcji w społeczeństwie ? dlatego , że należy do partii założonej przez byłego SB-ka ? czy dlatego , że jest profesorem ? czy może dlatego , że jest matką i żoną ? a może by tak Maria Rokita ? jest nawet bardziej elokwentny od Zyty i tak samo oddany swoim jak Zyta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j....ć Millera Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 11:47 on nie jest śmieszny! on jest parszywym żydem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Walter Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 11:41 zonc. zamknij ryj szczeniacki kundlu.... gównem jesteś, gówno wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc do częstszych forumowiczów... IP: *.awacom.pl 08.03.04, 16:26 ja się ostatnio opusciłem z forum i nie wiem kim jest ten "kontrowersyjny" Walter co mnie non stop bluzga?? KTO TO?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Walter Re: do częstszych forumowiczów... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 18:21 ja cie non stop bluzgam??? ty chyba masz klapki na oczach!!! zobacz sobie ten wpis forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11198690&a=11202496 gdzie sam mnie obraziłeś nie mam pojęcia z jakiego powodu, a więc powyższy wpis jest moim rewanżem..... ale oczywiście ty jesteś niewinny i to co powiedziałeś to każdy w to uwierzy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 IP: *.avaya.com 08.03.04, 16:38 > zonc. zamknij ryj szczeniacki kundlu.... > > gównem jesteś, gówno wiesz! A kim Ty jestes? I co wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 IP: *.awacom.pl 08.03.04, 20:31 cytuje niezwykle kulturalnego i wyrafinowanego a na dodatek speca od sexu ;-) Niejakiego Waltera : "ehhhh...... co ty możesz wiedzieć o sexie oralnym dziecino......!!!" Powyższy cytat był odpowiedzią na moje uwagi dotyczące programu "Najsłabsze ogniwo" który chyba nic z sexem nie ma wspólnego?? No i po takich słowach widać gdzie twoje miejsce w szeregu. zdravim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Walter Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 21:25 no widzisz jaki ty jesteś jeszcze głupiutkim, nic nie wiedzącym i kompletnie niczego się nie domyślającym chłopczykiem!!! nie jesteś w stanie domyśleć się o co chodziło w tej aluzji, bo twój rozumek jest jeszcze na poziomie zabawek Lego! jeszcze dużo przed tobą nauki chłopczyku :) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 08.03.04, 22:47 bill clinton palil trawe, ale sie nie zaciagal ;) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 22:54 bujaj się :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 08.03.04, 22:57 hyhy, ja zrozumialam, o co chodzilo, o monike l. chodzilo ;) a krytyka pozdrawiam, pozdrawiam nawzajem ;)) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Niewazne,wazne ze niestety zonca zabolało.:(( 08.03.04, 23:05 Jako naczelny negocjator i osoba od łagodzenia kłótni powiadam.Odczepic sie od Zonca.I nie tylko.Ale od Zonca akurat w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 23:08 wsn! jesteś kobietą, a więc uświadom tego chłopczyka zonca o co chodziło w tamtym poście o TVNowskim teleturnieju.... może wówczas wiedza tego dziecka powiększy się na tyle, że będzie w rzeczowy sposób oceniał innych!!! pozdrawiam :))) p.s. a gdzie Twój adorator R...??? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 08.03.04, 23:38 zonc ma inne panie do uswiadamiania ps a nie wim ;) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 IP: *.awacom.pl 09.03.04, 18:39 Czytając po raz kolejny zroumiałem ;-) Pisałś to tuż pod moim postem więc do mnie było skierowane... a po drugie kogośz forum mi przypominasz bo też piszesz wyszystko między wierszami- uwierz to nie komplement!! i tak samo skończysz jak wspomniana osóbka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: KOBIETA i FORUMOWICZKA ROKU 2003 IP: *.ab-byd.edu.pl 09.03.04, 18:43 pozdrawiam jak to sie czlowiek moze pomylic dzieki za deklaracje w kazdym razie, zonczku zapamietam Odpowiedz Link Zgłoś