Dodaj do ulubionych

LE WIĘCBORK matura 1975

IP: *.telsten.com / *.telsten.com 11.03.04, 15:37
witam czy odezwie sie ktos kto chodzil do ,,szkoły elegantek''w latach 1971-
1975? pamietacie super wychowawce Pinia? A Paczyne od chemii? niemca co nas
przez sito przepuszczał , i Kantaka od matmy ( zegluje teraz po morzu wiecie?)
byl zjazd ale ja nie moglam byc chcialabym powspominac stare dzieje .a nasze
super polonistki pamietacie? chcialabym byc choc przez chwile jeszcze raz
mloda
Obserwuj wątek
    • Gość: grażyna Re: LE WIĘCBORK matura 1975 IP: 62.244.137.* 19.03.04, 08:45
      Widzisz! Nikt się nie odzywa.Ja od roku zwołuję ludzi z LO w Więcborku a
      rezultat jest marny. Wniosek jest jeden:ludzie w z Więcborka nie korzystają z
      Intrnetu lub nie czytają Gazety Wyborczej(a może jedno i drugie).Ja maturę
      robiłam dziesięć lat później(LO) ale pamiętam Kantaka i Stawickiego z waszej
      szkoły. Kojarzę też takiego faceta (chyba) o imieniu Grzegorz- niski, w
      okularach, czesał się tak na boczek.To były fajne lata i cudowne chwile. Życzę
      Ci powodzenia w poszukiwaniu znajomych.Pa!
      • Gość: alaina Re: LE WIĘCBORK matura 1975 IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 18.04.04, 09:23
        dzieki za wiadomosc chyba rzeczywiscie nie bylo tam tak fajnie jak mi sie
        wydaje? chyba nikt juz nie chce pamietac starej
        budyyyyybuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. pozdrowka pa
    • Gość: alaina Re: LE WIĘCBORK matura 1975 IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 05.07.04, 10:37
      buuuuuuuuuuuuuuu a ja myslalam ze skonczylam madra szkole, buuuuuuuuuuuuuuuu
      nikt nie zna sie na komputerze/ buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      • Gość: alaina Re: LE WIĘCBORK matura 1975 IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 03.08.04, 20:56
        Pankaninka miala racje, ze jestesmy cwierc inteligenci. Nie wiem czy jeszcze
        zyje, ale przyznalabym Jej dzis racje.Przykro mi, ze nikt sie nie odzywa.
        Pozdrowka mimo wszystko dla tego kto sie odezwie.
    • Gość: alaina Re: LE WIĘCBORK matura 1975 IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 19.08.04, 19:49
      jestem zalamana
      buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    • Gość: Marlena Re: LE WIĘCBORK matura 1975 IP: *.acn.waw.pl 23.08.04, 20:28
      Witam serdecznie Krajanke,
      widze, ze ludzie ktorzy chodzili do LE tez sie nie odzywaja. Ja konczylam
      ogolniak po sasiedzku w 1971r. Dwa dni temu wrocilam z urlopiku. Bylam w
      Chojnicach, Kamieniu , Sempolnie i Wiecborku. Jakies takie wszystko inne. Nie
      bylam w Wiecborku od dobrych kilkunastu lat, ale wspomnienia szybko wrocily.

serdecznmie pozdrawiam

Marlena Karnowska Werner
      • Gość: alaina Re: LE WIĘCBORK matura 1975 IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 05.12.04, 18:22
        dzieki wielkie marlenko , gdzie teraz mieszkasz? bo ja w bydgoszczy tez bylam
        pore lat temu w wiecborku i wydawal mi sie taki tyci pozdrowka serdecznosci
        • Gość: Marlena Re: LE WIĘCBORK matura 1975 IP: *.acn.waw.pl 25.12.04, 20:56
          Z okazji Swiat Bozego Narodzenia oraz zblizajacego sie Nowego Roku wszystkim
          Krajanom pragne zlozyc najserdeczniejsze zyczenia wszelkiej pomyslnosci.
          Pytasz gdzie teraz mieszkam. Troche wedrowalam. Mieszkalam w Gdyni a od prawie
          trzydziestu lat / Boze , jak to szybko zlecialo / mieszkam w Warszawie.

serdecznie pozdrawiam
          Marlena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka