mark.byd 18.06.10, 14:47 www.youtube.com/watch?v=hZ8vaH1bT3A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volvo7000 Re: Bydgoszcz jest piękna 18.06.10, 15:10 To wiemy :) Ps. Filmik całkiem fajny. Jednak szkoda, że nie ma Bazyliki, Fary, może Kanału Bydgoskiego i parku Kazimierza. Odpowiedz Link Zgłoś
heniekstar Panie Kid 18.06.10, 16:07 czy to jest ta sama "Brzydzia" która pan zna? A może pan bywał w zupełnie innym miejscu? Wymarłe w nocy miasto i do tego brzydkie. hahahahahaha. Hahah Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Panie Kid 21.06.10, 15:23 czy to jest ta sama "Brzydzia" która pan zna? A może pan bywał w zupełnie innym > miejscu? Wymarłe w nocy miasto i do tego brzydkie. hahahahahaha. Hahah kid liczy kupy psie na starowce w toruniu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
poklepywacz Re: Bydgoszcz jest piękna 19.06.10, 15:34 dawno mnie tu nie było ale trafiłem ostatnio na ciekawy filmik.polecam!! Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
violavip Re: Bydgoszcz jest piękna 19.06.10, 22:34 Bydgoszcz jest piękna , nie potrzeba znać się na architekturze, historii, przyrodzie by to zobaczyć. Nie jeden raz gościłam ludzi z innych krajów, nie opowiadałam zbyt dużo o mieście, po prostu pozwalałam im zwiedzać , patrzeć i myśleć. Kanał bydgoski, spichrza, śluzy ,secesja. Zero zwiedzania muzeów, galerii itp. Tylko żywy kontakt z miastem + odpowiadanie na pytania. Myślęcinek, stary Fordon, Barciszewski i jego dramatyczna historia. Ludzie ,którzy widzieli już wszystkie cuda świata byli zachwyceni ,byli zainteresowani poznaniem historii miasta. I zawsze pojawiało się jedno pytanie dlaczego miasto jest tak słabo reklamowane , niestety na to pytanie nie umiałam odpowiedzieć… Odpowiedz Link Zgłoś
azzurro666 Re: Bydgoszcz jest piękna 20.06.10, 21:45 Bydgoszcz jest piękna: www.youtube.com/watch?v=HTN92Pld9_k www.youtube.com/watch?v=S38SfCngz6U www.youtube.com/watch?v=zUEFsERIxhA www.youtube.com/watch?v=6ZRdmjL0GQg Odpowiedz Link Zgłoś